דיי היה חמודד

דיי היה חמודד

החבר'ה שיחקו אותה, במיוחד השותפים, למרות שבחיים לא נכנסתי לשידור שלהם, וחבל :) וגם של יאקי וסם לא הייתי.... סיוונו'ש טוב לראות פנים!!!! את יפייפיה!!! דנה- אממ...את עדיין חושבת שאני מקנאה בך? נסחפת מותק.. בני למה נטשת אותנו????? אממ קמילה....חח מה אני אגיד עליה , חמד...פשוט חמד! קיצר היה קצר וקולע :) למרות שהזוכה כבר ידועה, נחמד היה לכנס את כולם ולראות אותם "צבועים" אחד אל השני :) חחחח סתם אה ודנה, פעם הבאה שמראיינים אותך, תקשיבי למראיינת ותעני תשובות לא כמו :"מה?", "וואו"...וכאלה לאב יו אוללללל צוף!

מזה מעניין...

כנראה שמישהו בהנהלת תפוז מסתנוור קצת אולי האירוח היה ביזיוני נתתם לאנשים במה כדי להשפיל בלוגים אחרים נו טוב שהמנחה של האירוח היא קמילה לא פלא שיורדים כל כך נמוך....

ido100

Member
גם השותפים נהנו

היינו אתמול בשידור, היה ממש נחמד להכיר את כולם במציאות, חבל רק שהMלך לא יכל להגיע. יש גם תמונות, נפרסם אותם בקרוב. בהצלחה לזוכה בתחרות (לשותפים הכוונה למי שלא הבין) שלכם, השותפים

Sam Anand Nityo

New member
נהננו מאוד - בקרוב הקליפ!

גם אני ויאקי היינו, וחייבים לומר שכשנפגשים פנים מול פנים, יש פחות מחיצות, ופחות מחסומים. בסופו של דבר נוכחנו שכולנו אנשים רגילים לחלוטין, החלפנו מספרי טלפון, הצטלמנו ביחד, צחקנו מהפארודיה של המטרטלים עלינו (יאקי וסם), ומרוב סיגריות תפוז הפך להיות סגול(!!!) אני מרשה לעצמי סוף סוף להתבטא פה בפורום, עכשיו שהתחרות הגיעה לסיומה, ואני מדבר בשם עצמי. חאלס להעביר ביקורת! אם מישהו היה צבוע הוא לא היה זוכה ללחיצת יד ממני אפילו בשביל המצלמה! חבר'ה - לרדת מהעץ... אנחנו והשותפים ודנדוש וסיוון כולנו בסה"כ בני אדם שעשו משהו במדיה חדשה מאוד, ונהנו לעשות אותו. אנחנו לא סלבריטאים! לא היתה טלויזיה! לא היה רדיו! לא היו כתבי עיתונים! רק אנחנו, תפוז, מצלמה - ואתם! לי אישית היה כיף, ותודה לכל מי שבא לעודד אותנו ולקשט לנו את מסך הצ'ט בכיתוביות צבעוניות! (סקסית מאי ומילסטון - חולה עלייכן מקסימות) בקרוב הקליפ! תהנו וחג שמח לכולם!

היה אחלה../images/Emo68.gif

כל המתמודדים היו עשר - לכולכם יש את היכולת להצליח - אבל יותר מכל התרשמתי מיאקי וסם - אתם באמת אנשים נפלאים ומקסימים !!! מי ייתן ויבואו עוד כמוכם לבלוגים! אתם עושים עבודה נהדרת - ואתם אחלה של אנשים!!!!!!! ממממ סם - תן לי לקרוא את הספר -"שיחות עם אלוהים" שוב ואז נמשיך לנהל את השיחה על משמעות הדבריםםם :) חולה עליכם היה פיצוץ ! ותודה לכל הקבועים שלי- YAFYOFA YYARON SHAHAR A1 TAWIELLIE ISTA 1 DELTA GODAQ1 TALTALTAL28 השפן של הצ'אט מיצ החתול HAIRYPOOTA פותח את הלב מתוקית היחידה 2נמלה זהו... מקווה שלא שכחתי הפעם אף אחד.... אוהבת אתכם תמיד! דנדוש

כבר זכית?עוד לפני שהודיעו לגולשים?

חחחחחחחחחחח חמודה אל תמהרי לצהול!!! עוד לא החליטו כלום ואני חושב שאני לוקח את הזכיה יודעת למה? תנחשי תודה לכולם על הכל ממני Mלך הסטלנים,

yafyofa

New member
אין ספק שגם אנחנו חולים עלייך

היית אחלה והבלוג שלנו היה מספר 1!!

דנדוש היית אחלה....כל הכבוד לזכייה.

דנדוש, היית אחלה.... את כוכבת.... תמשיכי בדרך זו..... שתהיה לך טיסה נעימה להוואיי......בחזרה תגיעי לבלוג טי וי לספר חוויות ולהביא תמונות..... BON VOYAGE DANDUSH ותעשי חיים..... שפן של הצאט 5.3.2004

מילסטון

New member
לגעת ברגע - עם יאקי וסאם../images/Emo24.gif

יאקי וסם המקסימים עשיתם עבודה נפלאה הייתם גדולים מהחיים הוואי או לא הוואי - אנחנו זכינו בלהכיר אנשים מדהימים!!!! וזו הזכיה האמיתית. מה שחשוב לי לציין כי למרות התחרות - אתם תמיד פירגנתם לאחרים ונתתם להם במה בתוך הבלוג שלכם- כל הכבוד!!!! שעות על גבי שעות אנחנו ואתם כמו פאזל ענקי שנבנה אט אט שיצר את הדבר הגדול הזה שנקרא "לגעת ברגע". לגעת ברגע נגע בהמון אנשים טובים ומקסמים,בטוחה אני כי בחלק גדול מההכרויות יווצרו קשרים ארוכי תווך. הקיצור אנשים - אני שמחה שנפל בחלקי להכיר אתכם - ממש את כולכם,סקסית ,ספייס,נטע,יונית,שחףףףףףף,על הזיין שלי (זובי ) רווית מיקי , מייקי העצבני ורגוע שאני מתנצלת על אתמול חבל שעזבת!!! קוקיות,שרוןןןןן אורנה 21 cop שאוהב להציק לזקנות......... יוספון 24 ועוד מישהו המטרטלים שנתתם לנו להתענג על כמה רגעי צחוק מתגלגלים. מתנצלת אם שכחתי מישהו אוהבת את כולכם וכבר מתגעגעת יאקי וסאם תודה נהנתי מכל רגע - וחסר לכם שלא תארגנו מפגש אוהבת מילסטון

מילסטון

New member
לגעת ברגע - עם יאקי -ההתחלה

כמו במעשה בראשית, זה התחיל באדם וחווה אז פסענו במשעולי גן העדן, ובסבך השיחים נתגלתה לנו ערוותה של אשת הנחש. משם הדרך קצרה לסיפור סדום ועמורה ... כי ישנה אחת שבעלה בחו"ל כבר תקופה ארוכה. יודעי דבר אומרים שברבנות, ברצינות שוקלים להתיר אותה מעגינותה. אז אין צדיק אחד בסדום.... שהרי הבלוג הפך לעמורה. מבין הסטיות מבין התנוחות הגיע יאקי! אלוף השדרנים ממש כמו נח בימי המבול אסף לבלוג שלו,את המוני הגולשים. כאן בלי אדם וחווה ללא תפוח ונחש מבלי לרשת את כבשת הרש היעד נכבש! מוסיקה טובה דיבורים וצחוקים ישנם כאלה שבגיטרה מנגנים אז אם פסעת במשעולי גן העדן ולבלוג של יאקי טרם הגעת, כנראה שטעית אחי, ועד כה בגהנום גלשת. מילסטון 15.02.04

לגעת ברגע עם יאקי וסם

כול חיינו אנחנו חוזרים לאחור חושבים מה עשינו ומה לא יחזור... חושבים מה היה ומה לתכנן,מה נכון ומה לתקן,איך להיות טובים יותר ואיך לדעת לא לוותר... כול זה טוב ובהחלט כדאי אבל הרגע עצמו חולף מול נגד עיני.... לגעת ברגע נתן לכולנו מעט שפיות לדעת לגעת ברגע ולא בשטות , כול רגע לחוות ולקבל השראה,לראות מה עכשו ולא מה היה.... תודה לכם יאקי וסם שנגעתם לנו ברגע כול פעם מחדש שנתתם לנו המון חומר למחשבה,וכול זה נעשה בהמון אהבה...

לגעת ברגע עם יאקי וסם...

מה אני יכולה להוסיף שלא אמרו חבריי? לא משנה מי יזכה, בשביל כולנו כאן אתם הזוכים, אתם ואנחנו...אנחנו כי זכינו להכיר אנשים נפלאים ומקסימים כמוכם..זכינו לגעת איתכם ברגע. קיבלתם במה מתפוז והפקתם ממנה מעל ומעבר..זה הזמן לומר לכם תודה יאקי וסם. תודה על ההשקעה תודה על כל השעות שהקדשתם תודה על התמיכה תודה על ההקשבה תודה על הפירגון תודה על ההבנה תודה על האהבה תודה על החיוכים תודה על שנגעתם לנו ברגע תודה על הזכות שנתתם לנו, הזכות להכיר אותכם ולי בפרט להיות חלק מלגעת ברגע תודה תודה תודה מגיע לכם את מלוא הפירגון ויותר.. אוהבת אותכם.

למעלה