דיי בבעיה..

amitzangi

New member
דיי בבעיה..

יש לי מארשל avt100, גיטרה YAMAHA pacifica 112j, BOSS mt-2 BOSS CS-3 Cry Baby (GCB-95) עכשיו אני כבר דיי הרבה זמן מנסה לעבוד על צלילים טובים שאני יכול להוציא מהמגבר.. בזמן האחרון אני מרגיש שהצליל "לא מספיק" בשבילי... כאילו שאני לא מגיע למקסימום שאני מנגן..! ואני כל המזן מנסה לשנות אולי קצת את הדיסט... להוסיף ריברב.... או קצת בקומפרסור.. אבל זה לא הולך! כאילו קשה לנגן! למישהו יש פתרון??

Death Potato

New member
הייתה לי אותה בעיה עם הפיוי envoy שלי

עשיתי דבר כזה- כנס להרמוני סנטרל וחפש ביקורות על המגבר, ראיתי שאני לא היחיד ואנשים הציעו דרכים לפתרון אז כרגע אני בתהליך של שיפור המצב עם אפקטים בהצלחה

amitzangi

New member
דווקא היום במקרה לפני ששמתי פה את ההודעה

נכנסתי לביקורות על המגבר ונתנו לו 9, 9, 8, 9,.. ו4 מתוך 5 לא הייתה שם שום בעיה על זה! וגם לפני שקניתי אותו המליצו לי עליו מלא אנשים שאני מכיר אותם ואני סומך עלייהם בעיניים עצומות

eran377

New member
הוא לא מתכוון לציון

הוא מתכוון לפירוט של האנשים שמגיבים. יש הרבה שכותבים איך הם בדיוק כיוונו את המגבר שלהם בשביל להגיע לסאונדים שונים שהם אהבו.

oneman2

New member
הפתרון

תחליף גיטרה. אחלה מגבר, אפקטים טובים, גיטרה למתחילים.

amitzangi

New member
צודק

אבל זה כבר עניין אחר אני לא יודע איזה גיטרה אני רוצה אבל תראה ניגנתי על מגבר JCM 900 (כן כןןן אני יודע שזה לא אותה רמה..... ואין מה להשוות) והנגינה שלי הייתה פשוט "אלוהית" אני לא יודע אבל אין מספיק באסים במגבר אני משתמש במטאל זון אבל שאני עושה אקורדים שיוצא מהם באס זה לא נשמע כמו שזה נשמע ב JCM...... אולי אם אני ירים תווליום?? לא יודע או שיש באסים ואני צריך גיטרה אחרת

eran377

New member
הנגינה פשוט אלוהית? אתה צנוע

למרות שאני מתאר לעצמי שהתכוונת לסאונד... בכל מקרה, הJCM900 נחשב למגבר לא מוצלח במיוחד יחסית למארשל מנורות אחרים. מטאל זון? אני באופן אישי הייתי מעיף קבינימאט את הפדאל הזה. הוא אחד המזוויעים שיצא לי לשמוע בחיי... לא כל כך הבנתי את ההסבר שלך על ה"באסים". גיטרה חדשה בהחלט תהיה שיפור רציני. ועוד דבר - בבקשה אל תפתח כל כך הרבה שרשורים חדשים... אתה יכול גם לנצל"ש, בעיקר להודעות שלך... פתחת היום 3-4 שרשורים חדשים, וזה מוריד שרשורים אחרים ומעביר אותם לעמודים הבאים.

amitzangi

New member
כן מן הסתם לסאונד של המגבר אני ממש אוהב אותו

ונגיד בשירים של Megadeath יש להם צליל גיטרה נגיד בפאוור קורדים יש להם צלילים מלאים בבאסים שמרגישים אותם טוב טוב תשמע ותראה לזה התכוונתי

sheepeH

New member
תוריד את הMiddle

בEQ של המגבר שלך, שים BASS וTREBLE עד הסוף, תוריד את כל המידל. תן פאלם מיוט ממש ממש ממש קל על המיתרים, וזה יתן לזה את הצליל החד של מגהדת', chugga chugga ::ם

למעלה