דייסת קוואקר

דייסת קוואקר

אני אוכלת מדי ערב דייסת קוואקר המכילה 2 כוסות חלב וכמובן קוואקר, האם זה מוגזם או יותר נכון להכין אותה עם כוס אחת חלב וכוס אחת מים?? תודה

IliAsh

New member
הכל בהתאם לצרכי הגוף שלך!

אם אין לך רגישות לחלב והכמות הזו (יחד עם מוצרי חלב נוספים שאת ודאי צורכת במהלך היום) מתקבלת על הגוף שלך ללא תופעות לוואי, אני לא חושבת שזה מוגזם.

נירהמ1

New member
גם האוויר בעיר מסרטן, אז לא נושמים?

גם משקה סויה לא בריא, כי הוא מסויה מהונדסת, יש לך אלנטרנטיבה טובה, טעימה ובריאה יותר מחלב? - נשמח לשמוע על כך.

אני ממעטת לשתות חלב, אבל לא שוללת את שתייתו על ידי מי שרוצה ואוהב. חוץ מזה, כל הגבינות שאני אוהבת וצורכת מקורם בחלב.

אי אפשר לקבוע סתם כך שחלב הוא רעל ומסרטן. אז אם כבר מעוררים דיון בנושא, בבקשה הסבר את קביעתך הנחרצת (ורצוי גם הגיונית). תודה מראש.

shlang

New member
אני מצרף קישור וממליץ לצפות בהרצאות

http://www.youtube.com/results?sear...212.1766.0j7j3.10.0...0.0...1ac.1.SXyRBCg-Rto

אגב, הסינים למשל, לא צורכים כלל כל סוג של מוצרי חלב
אנו, בני האדם, היחידים מכל החי בעולם שצורכים חלב שמקורו מבעל חיים אחר
אני עדיין לא מדבר על איזה הינדוס עבר החלב שאותו אנו שותים (לדוגמא, פיסטור על, הורמונים ואנטיביוטיקה)
יש אלטרנטיבה אחרה שבריאה יותר מחלב ואנו בני האדם בנווים לחלופה הזאת, לאכול יותר מהצומח ומכל הסוגים, גופנו מיועד לכך, אנו נולדים עם גוף מושלם שבמהלך החיים אנו הורסים אותו בעצמנו וכן, זה כולל גם את זיהום האוויר

רק בריאות!

נירהמ1

New member
אני בהחלט יודעת על מה אתה מדבר

לא אמרתי את דברי בהתרסה. אני יודעת שאנחנו היונקים היחידים שצורכים חלב כל החיים. פשוט רציתי לחדד את הנושא, וגם לשאול אם אתה מכיר חלופה טבעית-צמחית, שתהיה שווה בטעמה לזו של החלב?

בשנות השמונים התחילו לקלקל את החלב, לא רק עם הורמונים ואנטיביוטיקה - ברפתות ריססו את עטיני הפרות בדי.די.טי למניעת חרקים. בזמנו נכתבו מחקרים שגרסו שכל ילד שלישי יחלה בסרטן במהלך חייו בגלל הדי.די.טי, ובכל זאת אנשים לא הפסיקו לצרוך חלב.

בנוסף, "חלב עמיד" הכיל חומר מונע הקצפה (או עדיין מכיל, לא יודעת אם הפסיקו לשים אותו בחלב של תנובה), שהוא למעשה מסרטן מאוד (שמים אותו גם בקונפיטורות מסויימות וגם בשימורים). אבל, כמו שאמרתי, החלב טעים, ואנשים אוהבים לצרוך אותו לצד עוגיות, לשתות שוקו, או קפוצ'ינו, ועדיין לא נמצאה לו חלופה שתשווה לו בטעמה.

הפורום הזה מתמחה בחלב. אנחנו אוהבים גבינות ומוצרי חלב שאין להם חלופה צמחונית-טבעונית.

shlang

New member
אם הייתי יודע על תחליף ראוי לחלב, הייתי כותב

כאן,
לצערי ומחוסר ברירה אני צורך, אמנם במידה מועטה , ממוצרי החלב (אבל לא חלב נוזלי)

shron17

New member
בקיבוצים גדלו דורות רבים על חלב ומאריכי ימים,

וגם בריאים,וחזקים ועבדו אפילו מעבר לגיל הפנסיה,וכול השנים שתו חלב פרה,ואכלו גבינות ויוגורטים בשפע.
אז איך תסביר את זה ?

shlang

New member
כמו שיש אנשים המעשנים כל חייהם ומאריכים

ימים בעוד שיש מעשנים החוטפים סרטן, כמו שציינת, הכל המידה, אגב, אני בעצמי אוכל גבינות. אני חושב שמי שאוהב מאכלי חלב - שלא יתנזר ויאכל,
אגב, לפרה קיבה אחת המחולקת ל -4 תאים כאשר רק תא אחד משמש כקיבה אמיתית, השאר לצורך העלאת גרה.

רק בריאות

נירהמ1

New member
לפני שנים יצא לי לצרוך חלב עזים - הוא

עדין מאוד בטעמו וגורם לפחות אלרגיה אצל הרגישים ללקטוז. האם גם חלב עזים אינו בריא ל"הולכים על שתיים"?

shron17

New member
חלב מספק חלבון ברזל וסידן וחשוב לשלד,,

לא צריך להגזים ושתות 8 כוסות חלב ביום,
כפי שלא צריך לצרוך כול משקה אחר בכמות מוגזמת.

כול משקה שצורכים בצורה מאוזנת לא קורה כלום.

shlang

New member
הגוף לא סופג את הסידן של החלב, מקסימום

הסידן נשאר בדם, זה לא תקין, חלבון, ברזל סידן וויטמינים וכו' אנו מקבלים מדגנים, קטניות, מיני אגוזים, צמחי מאכל כגון תרד, פטרוזיליה, סלק וכו' וכו'
ראו למשל את הפילים, גירפות, חיות אלה צורכות רק צמחים (גופם בנוי לכך) והם גדלות בריאות וחזקות

IliAsh

New member
יש להם גם חדק וגם צוואר ארוך

בכל אופן, הפורום שלנו עוסק באוכל חלבי ומבלי להיכנס לויכוחים רפואיים או מסחריים כאלה ואחרים הייתי מצפה לקצת כבוד או לפחות נימוס והתבטויות פחות קיצוניות מ"החלב מסרטן"!
למה להתסיס אנשים אחרים? אף אחד לא מכריח אותך לאכול מוצרי חלב, וכל אחד רשאי לבחור את דרכו הקולינארית בביתו הפרטי! אז אנא ממך!

שבוע טוב!

IliAsh

New member
לא ממש! פשוט לא ברור לי

מה היא מטרת התגובה שלך! שנסגור את הפורום? שנפסיק לשתות חלב? שנגיד אמן על על כל סרטון שעולה ביוטיוב בלי לתת את הדעת?

אני לא חושבת שיש אנשים שלא נחשפו לפחות פעם אחד למידע שלילי כלשהו לגבי חלב ומוצריו ועדיין כל אחד רשאי לבחור את דרכו. אני בטוחה שגם אם משרד הבריאות באופן רשמי יוציא הודעה שהחלב לא בריא בעליל עדיין ימצאו אנשים שימשיכו לצרוך אותו,
אז לפחות תכבד את הציבור ותיתן לו להחליט!

ובאמת, רק בריאות!

shlang

New member
לסגור את הפורום??!! ממש ממש לא! אני

בעצמי נעזר כאן מדי פעם
לא הכחשתי שאני בעצמי משתשמש במוצרי חלב
רציתי רק להביא לידיעה כי החלב בארץ אינו בריא וזה בגלל תכולת החומרים שמזריקים לפרה שתניב יותר חלב והורמונים אלה פוגעים בבריאות

למעלה