דייסת קוואקר

נירהמ1

New member
shlang ואלנה - אני דווקא רואה את זה

כדיון מעניין - יש דעות לכאן ולכאן ולכן שתי הדעות צריכות להישמע.

גם החלב מעניין משום שהוא רכיב חשוב ומשמעותי במזוננו וגם חלופות לחלב מכיוון שיש הרגישים לו ויש ששוללים את צריכתו באופן גורף.

הפורום הזה נותן מענה גם לאלה שלא צורכים בשר אבל אוהבים חלב ומוצריו וגם לצמחונים - במאמרי הפורום יש קטגוריה נפלאה שנקראת "פינת המתכוני הבריאות". שם ניתן למצוא חלופות לאוכל בשרי ממקור צמחי, מאכלים שמשלבים קטניות ודגנים שביחד הם מקור חשוב לחלבונים.

שבוע טוב וכל טוב.
 

IliAsh

New member
לא ניסיתי להשתיק אף אחד!

פשוט חושבת שיש דרכים יותר נכונות לכתוב דברים ובטח בפורום שרוב עיסוקו סובב סביב החלב.

אני אגב לא גורפת שכולם צריכים לצרוך חלב בלי הגבלה כי הוא טוב ומועיל ועושה ניסים ונפלאות .אבל אחרי שרואים/שומעים את המחקרים בעד או נגד כל אחד רשאי להחליט בשביל עצמו מה טוב ונכון לו. זה כל מה שניסיתי להגיד מלכתחילה!
 

IliAsh

New member
שמחה לשמוע! ושוב אין לי בעיה

עם ה"תעמולה" הזו נגד החלב, יש לי בעיה עם הדרך בה בחרת להתבטא! אפשר פשוט לכתוב "לא מומלץ לצרוך חלב ניגר, יש מחקרים שמוכיחים שזה חומר לא בריא" ולא להטיח בפנינו שהחלב מסרטן חד משמעית ואין לו שום תועלות נוספות.
אתה החלטת להאמין בעובדות המוצגות בסרטון וזה בסדר גמור, אבל מבחינתי התגובה שלך מנסה לקבוע לכולם איך לחיות ולהתנהג ולדעתי זה לא מקובל.
מקווה שהבנת את כוונתי!

המשך יום נהדר!
 

shron17

New member
עובדה שללא חלב ומוצריו , חסר לגוף ברזל.

כול הצמחונים שמתנזרים ממוצרי חלב,
יאמרו לך זאת.
יש צמחונים שלוקים בסרטן ולא שתו חלב מעולם.
 

jesie12

New member
אני מכינה רק עם מים

סילאן וקינמון
בסיום הבישול מוסיפה מעט חלב לקירור הדייסה
 
למעלה