דייייי!!!!!!!!!!!!!

דייייי!!!!!!!!!!!!!

גם את המקרר צריך לנעול?! אתמול קניתי לי קופסאת גלידה, והיום כבר יותר מחצי ממנה נעלם. העזתי לשאול את השותף שלי אם ידו הייתה בדבר (לאור נסיוני הרע איתו), והתגובה שלו הייתה "טוב שאת לא חיה בסרט" ו"תצאי בבקשה מהחדר שלי". אגב, בחדר שלו היה בקבוק של דיאט קולה, שיש לי תחושה די חזקה שהגיע ממצבור הבקבוקים שלי. אני הולכת לספור אותם מעכשיו, אבל הוא כבר עשה דברים כאלה בעבר, וקשה לי להאמין שהוא יקנה דיאט לעצמו כי הוא לא שותה דיאט בדרך כלל. והשותפה שלי... זוכרים את סיפור המחבת שהיא הרסה לי? באתי לבקש ממנה את הכסף למחבת חדשה, ומה אומרת לי הגברת? "לא רוצה מחבת חדשה, טוב לי עם זאתי"
אמרתי לה שזה לא עניין של רוצה או לא רוצה, כי המחבת עלתה לי הרבה כסף והיא הרסה לי אותה ולכן הגיוני שהיא תשלם לי חצי מהעלות שלה. היא חושבת משום מה שאני קיימת בשביל לספק לה אמצעים לחיים טובים יותר ותו לא? אני כבר מתה לעוף מהדירה הזאת!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

בובה, באמת נורא המצב שאת מתארת , את הבקבוקים אני מציעה לך לשמור אצלך זה מועד לפורענות... אם תרשמי על הקופסאות שלך "לא לגעת" את חושבת שזה יעזור? אני לא ממש התמודדתי עם הנושא כי אני והשותף קונים ביחד... בנתיים קבלי חיבוק גדול העם אתך!

זה לא יעזור לרשום

הוא יודע שהוא לא אמור לגעת במה שלא שלו, ובינתיים זה ממש לא מזיז לו. הכנסתי את בקבוקי הקולה שנשארו לחדר שלי, וגיליתי עוד משהו שכבר נתקלתי בו כמה פעמים - עוד בקבוק קולה שהוא שתה ממנו קצת והחזיר לארון. כבר התקלקלו לי 2 בקבוקים ככה. והודעתי לו עכשיו שימצא מכבסה כי עם היחס הזה שלו אני לא מוכנה לא לכבס לו ולא שהוא ישתמש במכונה, ובתגובה הוא אמר שאני אשלם לו את ההפרש בחשבון המים והחשמל. אמרתי לו שאם כבר הוא צריך לשלם לי על השתיה והאוכל שהוא לוקח ממני קבוע, והוא התחיל לקלל והלך. השותפה באה ושאלה אותי מה קרה, וכשסיפרתי לה היא הזדעזעה. היא לא מתלוננת בקול אבל גם היא סובלת ממנו. בקשר לכסף אני לא חוששת, זה בינו לבין בעל הבית (החשבונות עוברים דרכו) שכבר מכיר אותו ולא יוותר לו בעניין. אם הוא לא ישלם את החלק שלו, בשביל זה יש שטר ביטחון והוצאה לפועל. פשוט מעצבנת אותי הטפילות שלו והגישה הילדותית הזאת. אני והשותפה גם שוטפות את החדרים שלנו ומתקלחות כל יום, אז אולי גם על זה נשלם יותר מים? אדיוט.

יש למישהו רעיון לנקמה בו?

הוא ממש עלה לי על העצבים עכשיו, והוא גם ידוע בהתנהגות הזאת... אני חוששת שהוא יחבל לי בדברים (אני נועלת את החדר רק בגללו)

Jazz Singer

New member
את באמת רוצה לנקום בו?

נשמע לי שהוא אחד שלא נשאר חייב ולא נראה לי שאת רוצה את זה לעצמך... כל מה ששייך לך שימי בחדר שלך (וזה כולל סבון ומרכך כביסה) ותנעלי את החדר. מי שצריך ממך משהו יצטרך לעבור דרכך ולבקש, ולך תמיד תהיה את הזכות להגיד לא.

tenen

New member
הייתי באמצע ההודעה שגנבת הרעיון../images/Emo46.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה רעיון ע - נ - ק
קרעת אותי

Jazz Singer

New member
תיכף יבוא צפניה ויצעק עליכם

האמת שלגרום לבן אדם להיות חולה זה כבר באמת מוגזם.

tenen

New member
לא הצעתי להרעיל אותו...

הצעתי לעזור למערכת העיכול שלו לפעול מהר יותר :)

tenen

New member
לי יש רעיון :)

תקריבי כמה פריטי מזון ותמלכדי במשלשל רק שימי לב שזה צריך להיות משהו שהוא יגנוב :) רק תיזהרי להכניס בשקט שאין אף אחד בבית, להעלים ראיות לא להתבלבל אח"כ במה שאת אוכלת :) (לא מתאים אם יש לך נטייה לשכוח דברים!!) כמו כן בנוגע לחדר שלך את פשוט יכולה לשים אזעקה עם קוד שתצפצף עד לב השמים אם מישהו יכנס לך לחדר ולא יודע את הקוד... מי שיכנס לחדר יסבול את הסירנה עד שתחזרי, ואז גם אין לך סיבה לצעוק עליהם, תאמיני לי שהעזאקה הציקה להם מספיק עד אז :) ממ.. את גם יכולה לפרסם את המספר טלפון שלהם כאן בנט שזה תכלס כבר הטרדה אבל איך שבא לך :) העיקר שתעשי משהו ותפסיקי לקטר לנו :)

הרעיון עם המשלשל נחמד

פשוט חבל לי על השותפה שלי שמתחלקת איתו בשירותים שכמובן הוא לא טורח לנקות אף פעם... וכבר הכנסתי את כל בקבוקי השתיה שלי לחדר. הבעיה זה עם הדברים במקרר. הוא פשוט לא קונה כלום בטענה שהוא אוכל תמיד בחוץ, ואם הוא רעב/צמא ואין לו כוח לצאת לקנות משהו, הוא לוקח מהמקרר מה שבא לו. גועל נפש.

tenen

New member
אז מושלם

תקריבי לשבוע שבועיים את השתיה הקרה שלך, ותשתי רק ממה שבחדר ומה שבמקרר תמלכדי.. רק תיזהרי שהשותפה הנחמדה שלך לא תשתה מהממולכד כי יהיה לך ממש לא נעים :)

ואייי אתם רציניים!

אני לגמרי צחקתי לגבי החומר משלשל.... חח להרעיל את השותף נשמע לי קצת מוגזם...

Jazz Singer

New member
מסכימה עם גברת סנופקין

אם היא תשים לו חומר משלשל היא מורידה את עצמה לרמה שלו

סליחה באמת שאני מקטרת

וסליחה באמת שאני לא מכסחת אותו במכות או זורקת את הדברים שלו לרחוב. לתומי חשבתי שהפורום הזה נועד בין היתר לשתף בחוויות המגורים בדירה שכורה, שבין היתר כוללות בלאגנים עם השותפים. מצטערת tenen אם הקיטורים שלי הפריעו לך בעין. אני אעבור לשלוח מסרים לחברי הפורום האחרים במקום לכתוב את זה כאן במקום שאתה יכול לקרוא ולהתעצבן.

ועוברת על החוק...

ונותת במתנה לשותף שלה את האופציה לתבוע אותה בבית משפט.. הרעלה זה עניין פלילי...

כבר הגבתי כמה פעמים

וכתבתי שאין לי שום כוונה להרעיל אותו. חשבתי על נקמה כמשהו קטן שדומה לדברים שהוא עושה לנו דווקא, כמו שהוא מלכלך דווקא וזורק דברים ואוכל לנו דברים שעלו לנו כסף.

למעלה