דייייי!!!!!!!!!!!!!

tenen

New member
כבר נאמר שנאמר בבדיחות...

את לא באמת חושבת שאני מייעץ לה להרעיל מישהו נכון?

tenen

New member
אתה באמת חושב שאנחנו רציניים??

כלומר אם הייתי חושב שיש לה מספיק חוט שדרה בשביל לעשות את זה לא בטוח שהייתי מציע לה לעשות את זה... יש כאלו שמעדיפים להתלונן חודשים מקסימום לצעוק ורק בסוף לעשות צעדים קיצוניים שכבר קצת מאוחר מדי... ראה תוכנית ההתנתקות שבוצעה רק שהחוזה מילא נגמר במקום אחרי חודש... אני לא נותן לבעיות שלי להיגרר חודשים... סביר להניח שאם אני הייתי במקומה אחד מאיתנו היה כבר עוזב...

kkarinn

New member
חודש של תקופת מבחנים...

ואני לא הולכת על דברים קיצוניים, אני עושה דברים הגיוניים, לא דברים מטורפים. אני לא "נוקמת" בשותף שלי כי 8 חודשים הוא לא מבין כשמדברים, אלא אני פועלת כך שבתקופת מבחנים יהיה לי שקט ואני לא אצטרך להתעסק איתו. בנתיים זה עובד מצויין. הרעיונות שלך יותר מידי קיצוניים לדעתי

מה אני אגיד לך זה שטויות לעזוב

כמו שקארין אמרה - תקופת מבחנים+ אם אני עוזבת עכשיו משמע אני מפרה חוזה, ככה שאם אני לא אמצא מי שיחליף אותי אני אצטרך לשלם שכ"ד לשתי דירות, מה שאני לא ממש יכולה להרשות לעצמי. חכה עד שאתה תגיע למצב כזה, ונראה אם תשפוט אותנו אז.

chenchi

New member
יש לי רעיון!

את האוכל במקרר, תכניסי בצורה מסודרת לשקיות שחורות או כל שקית שלא רואים דרכה, מה שלא קופץ לעין כשהוא פותח את המקרר- יש לו יותר סיכוי לשרוד את המכרסם. מה גם שלהתחיל לפתוח שקיות לוקח זמן, זמן שבו תוכלי להגיע ולהציל את האוכל שלך....

kkarinn

New member
אז תחליטו על תאים במקרר

שלכל אחד יהיה תא במקרר ובו רק האוכל שלו... השאלה אם הוא ישים על זה...

זה ממש לא יעזור

זה לא שהוא התבלבל וחשב שמדובר בדברים שלו - הוא אכל ושתה מתוך ידיעה ברורה שזה שייך לי או לשותפה האחרת. הפרדה לא תעזור במקרה שבו השותף חומס מכל הבא ליד. כבר ציינתי שהוא לא קונה כמעט אוכל ואין במקרר שום דבר שלו.

אולי תבואו איתו להסכם ש...

אתן מבינות שלפעמים בא לו משהו לשתות/לאכול ואין (כי הוא לא קונה) והוא לא יכול להתאפק ולוקח לכן אאאאז שאחראי כל מעידה כזו הוא ישלם לכן קנס (סכום שאותו גם ככה היה משלם לו במקום לחמוס היה יוצא לקיוסק ליד וקונה קולה)

נו באמת

אם זה היה מזיז לו הוא היה מציע את זה בעצמו. אי אפשר לדבר איתו על זה, וכשהודעתי לו שלא יעיז לגעת לי בגלידה הוא הגיב ב"את חיה בסרט" (את זה כתבתי בהודעה הראשונה). הוא לא עושה את זה בתמימות, הוא עושה את זה בכוונה ומתוך ידיעה מלאה שהוא פשוט גונב מאיתנו ולנו זה מפריע זה כמו שהוא מודע לזה שהמטבח והמקלחת והשירותים לא מתנקים מעצמם, אבל הוא לא מנקה ואם נשפך לו בטעות סוכר אז באותה הזדמנות הוא ידאג שהסוכר יפוזר בכל רחבי השיש וגם על הרצפה. הרי לבנות זה יפריע אז הן ינקו, לו לא אכפת שיבואו ג'וקים.

אתן משתמשות בדברים שלו?

אם לא, אולי כדאי שתתחילו. גם בשביל שיהיה איזשהו שוויון בבית, וגם כדי שאולי הוא יבין מה זה ואיך זה מרגיש כשמשתמשים לך בדברים בלי לשאול קודם. אם הוא גם מאלה שאין להם מה לחלוק בכלל (או שאת מעדיפה לגעת בדברים שלו רק עם כפפות ניילון) את תמיד יכולה למקם את סכין הגילוח שלו בחדר שלך, וכשהוא מחפש אותו 'להתנצל' ולהגיד "מצטערת, שלי נשבר ושכחתי לשים את שלך בחזרה במקום...". נראה איך הוא יגיב אז. אני לא אוהבת את הפתרונות האלה, אבל כנראה שכשדיבורים לא עוזרים, צריך לעבור לקטנויות יתרה.

tenen

New member
אפשר טיפה יותר קיצוני :)

אפשר להשאיר שערות במקלחת :) הדבר שהכי דוחה בנים בנים זה לראות שערות (שמקורן בנשים)/מוצרי הגיינה משומשים (גם בפח)... מבטיח לך שהוא לא רק יבין את המסר אלא גם תשמעי את זה בצעקות :)

למרבה המזל אני לא חולקת איתו מקלחת

זה היתרון היחיד בדירה הזאת - יש לי מקלחת משלי. אין מצב שהייתי מוכנה לחלוק מקלחת עם עוד אנשים שרק מלכלכים ולא מנקים אף פעם, ומספיק מישהו אחד שזה יקרה. אני אציע לשותפה שלי לעשות לו את זה, אבל בטח זה יגעיל אותה.

הוא מאלו שהכל מותר להם

אבל חס וחלילה אם מישהו יעיז לעשות לו משהו כזה. פעם הוא עשה משהו חריג וקנה כמה לחמניות, ואכלתי שתיים (אחרי כל מה שהוא גנב לי ואחרי שיומיים לפני כן הוא הזמין חברים וכיבד אותם באוכל ושתיה שלי, הרגשתי די נוח לעשות את זה). הוא שלח לי sms עצבני בעניין ש"למה את לוקחת בלי רשות", ועניתי לו שכמו שהוא תמיד לוקח לי בלי רשות ואפילו מכבד את החברים שלו בדברים שאני קניתי. זה השתיק אותו, אבל מהר מאוד הוא חזר לסורו.

עכשיו מצאתי את השותפה שלי מנקה

את השירותים שלהם. כבר נמאס לה והיא גם רוצה לשמור על הבריאות שלה. הצעתי לה את הרעיון להשאיר לו זבל הגייני נשי, והיא אמרה שתחשוב על זה. אגב, אני לא רוצה לעשות לו דברים דווקא כי אז זה לא יגמר. פעם נפלו כמה בגדים שלו על הרצפה, והוא שאל אותנו מי "זרקה" אותם, ולמרות ששתינו ענינו שידינו לא הייתה בדבר, למחרת מצאנו כביסה נקייה שלנו זרוקה על הרצפה באופן שלא מעורר תהיות.

Jazz Singer

New member
אולי, אבל רק אולי...

תציעי לשותפה להשתתף איתך במקלחת... יש מצב כזה? אם לא היה מי שינקה לו את השירותים והמקלחת אולי הוא ישים לב שמשהו לא בסדר.

אממ...

האמת שאני די מרוצה מהמצב הזה שיש לי שרותים ומקלחת משלי, מה גם שבשביל להשתמש בהם צריך ממש לעבור דרך החדר שלי ו... אני מעדיפה שלא. מה גם שלא נראה לי שזה ממש יזיז לו, כי כמה חודשים השותפה שלי שתקה ולא ניקתה, וזה לא עבד. עכשיו היא פשוט התייאשה.

למעלה