דייייי!!!!!!!!!!!!!

kkarinn

New member
הוא ממש חתיכת %#$@%#&@

אתן לא יכולות לדרוש מבעל הדירה שיעיף אותו? באמת יש גבול לכמה אפשר לסבול!

../images/Emo4.gif

אנשים זה דבר גועלי...
שלא תתקלי בעוד כאלו...

ה]תרון היחיד שיש לי להציע לך...

הוא פשוט לאכול מהשבוע רק בחוץ, שלא יהיה כלום במקרר (תשתי מים
), תראי מה קורה במשך השבוע הזה...

גם את המים הוא גונב לי...

הכנסתי גם את הבקבוקים של המים לאחסון בחדר שלי. עכשיו שטפתי את החדר שלי, ובאותה הזדמנות יחד עם השותפה שלי שטפנו את הרצפה במטבח ואת המסדרון. הטפיל שפך במטבח סוכר - לא יודעת אם בכוונה או שלא, אבל הוא הי מפוזר על כל השיש+הרצפה, וידענו שאם לא ננקה יבואו ג'וקים ונמלים. המסדרון גם היה מטונף, וזה סביר להניח שיבריח מחליפים פוטנציאלים. אגב, סיפרתי לה על הרעיון של המשלשל והיא נקרעה, אבל אכן לא מגיע לה שהשרותים שלהם יהיו יותר מטונפים ממה שהם עכשיו (היא לא מנקה כי נמאס לה לנקות כל פעם מחדש לבד). אני אתפוס שיחב עם בעל הבית ונראה מה דעתו בעניין. גם הוא לא סובל אותו כי מעבר לכל הנ"ל הוא לא משלם לו בזמן ועבר כבר פעמים על החוזה. מה גם שהוא מבריח בהתנהגות שלו דיירים פוטנציאלים לחדר הריק.

Jazz Singer

New member
זה מדהים איך אנחנו מגלים בדרך הקשה

שאנשים יכולים להיות כל כך מגעילים!!!

עזבו, כבר התייאשתי

אני אנסה את הרעיון של לשים את הגלידה בפעם הבאה בשקית שחורה סגורה טוב ומוחבאת מאחורי הברוקולי. אם הוא לא יראה מייד שזו גלידה, אולי הוא לא יגע בה...

oren*

New member
תכתבי על האריזה בטוש שחור - מקולקל

עובד פסיכולוגית מניסיון - גם אם יפתח את המכסה והגלידה/קולה תיראה טרייה לחלוטין, רק בגלל החשד שמא מישהו ניסה לפניו והרגיש טעם חמוץ. מחקי את תאריך התפוגה על ידי שריטות במפתח/סכין או אפילו העבירי את הגלידה לכלי אחר (קופסאת פלסטיק של אוכל מוכן לדוגמה), כך שהאריזה המעוצבת לא תקרוץ לו ותיראה כמו כל אוכל אחר בפריזר.

גם רעיון

אבל לא נראה לי שהוא יקנה את זה, כי אני תמיד זורקת את מה שמקולקל. ויש לי תחושה מוזרה שהשרשור הזה עומד להגיע למומלצים...

Jazz Singer

New member
כל הכבוד!!

אבל יש כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם לגור לבד...

goldyboy

New member
אמממ...

כשאתה גר בדירת חדר זה בערך כמו לשלם על חדר בדירה עם שותפים, רק שיש לך שקט, שזה דבר שאין לו מחיר. אני גרתי עכשיו שנה וחודשיים לבד, בדירת חדר ששילמתי עליה פחות מעל חדר ממוצע עם שותפים, והיה לי כיף. מומלץ. מי שלא רוצה שותפים - דירת חדר היא הפתרון. אמנם זה קטן אבל בנאדם יחיד לא צריך הרבה מקום.

Benjamin Turner

New member
הבעיה לדעתי היא בעיקר החשבונות

שנוטים לתפוח-לתפוח-לתפוח (א-לה-אומלטה) כשגרים לבד (מי כמוני יודעת
). וגם, לא לכל אחד נעים לחיות בדירה קלסטרופובית. הדירה הקודמת שלי היתה דירת עלק-שני חדרים (חדר גדול שחולק באמצע לשניים) פצפונת וזה לא היה מי יודע מה נחמד (חייתי כך בכיף ארבע שנים וחצי, ובכל זאת כשעברתי לדירה הנוכחית, שהנה בת 3 חדרים, הבנתי עד כמה זה יותר נעים).

בעקרון כן זה החשבונות....

ולא מחיר, לי אישית הגודל זה העניין הפחות חשוב אם אני אגור לבד, אבל זה לא עניין של שכה"ד...

EyalPolo16V

New member
מחבת טפלון עולה היום 15 ש"ח באיקאה

גם לי זה קרה. 15 ש"ח אפשר להחליק. וכן, חזרתי בגדול לפורום אחרי העדרות של מספר חודשים.

המחבת הזאת לא עלתה 15 ש"ח

היא עלתה יותר מ-100 ש"ח, היות שמדובר במחבת איכותית שהייתה אמורה להחזיק כמה שנים (יש אצל ההורים שלי כמה מחבתות כאלו שמחזיקות שנים). ולי יותר מפריע הקטע של הזלזול ברכוש שלי. ציידתי את המטבח בכל מה שצריך כי לשותפים שלי לא הזיז שאין כלום במטבח, ובמקביל לזה שהם השתמשו ונהנו הם גם הרסו, והשותפה שלי לא מבינה למה היא צריכה לשלם לי על מוצר יקר שהיא הרסה? ועוד לא ביקשתי ממני שתשלם את כל העלות אלא רק חצי. אם הייתי משאילה לה בגד והיא הייתה קורעת אותו, היא לא הייתה מרגישה צורך לקנות לי חדש?

למעלה