דייטים וכו'

דייטים וכו'

תגידו מה אתם מעדיפים? לדבר הרבה בטלפון לפני דייט כדי לראות את הקומוניקציה ביניכם ואז להיפגש? או שיחה קצרה ע"מ לא לפתח ציפיות ואז פגישה?

נעה שחר

New member
יש לזה חוקים??

עם כל אחד הקשר נבנה בצורה אחרת... אני בכל אופן לא דוגמה.. התייאשתי מזמן מגברים...

שאלה שאלתית.....

מנסיון...כשמדברים הרבה בונים באיזה שהוא מקום ציפיה. בשיחות ארוכות אתה חושף יותר את עצמך..ולעתים נוצרת קרבה כלשהיא. ואז ...שנפגשים.אם זה מתאים הקשר רק זורם טוב יותר..ואם לא אני לא מבינה איך עם ה"יצור.." הזה דברתי שעות...... אז אין לי תשובה ברורה. אך אני החלטתי לדבר קצת.לראות עם יש כימיה בשיחה ואז להפגש.. ולא למשוך שיחות לתוך הלילה.. ומקרה שהיה לי הכרתי בחור מדהים ממשרד החוץ.סגן קונסול אינטלקטואל ברמה ....איש שיחה עם עוצמה. דברנו כמה ימים שיחות מדהימות!!!!!! הוא שלח תמונה.זה היה נראה לי. ואז נפגשנו... הבחור באה עם מכשיר שמיעה ענק..[בהתחלה חשבתי שזה מהעבודה..] ודבר נוסף התמונה היתה רחוקה רחוקה מהמציאות... ונפרדנו כידידים.. [עד היום] מאז הוא הכיר משהיא ואחלה לו... ומקרה נוסף היה לי לפני שבועיים.דברתי עם משהוא אומנם שיחה של איזה שעתיים.אך היה כייף... והוא תיאר את עצמו מדהים.. ואז שנפגשנו חשבתי שבטעות אני בכלוב הקופים של גן החיות התנכי..... התחלתי להאמין באבולציה שראיתי אותו..ומאז עוד יסופרו סיפורים בספר ההסטוריה........... בהצלחה לכולם.....

מלודי6

New member
מה רע?

הכין לך סביבה מיוחדת – גן חיות, ועוד קנה לך כלוב! מי עוד היה משקיע ככה?

מלודי6

New member
תזכירו לי...מה זה דייטים?

אני חושבת שלא יצאתי לדייט מתוכנן שכזה כבר איזה חמש שנים. מעבר לכך שלרוב, הזדמן לי להכיר אנשים פנים אל מול פנים כשלא חיפשתי ואח"כ כבר הגיעו השיחות.

דייטים זה הדבר הזה

שמפתח לך את כושר האלתור (חייבת לזוז הילד חולה/הבייביסיטר צריכה ללכת)

אז כך -

אם ראיתי תמונה שלו אין לי שום בעיה לשוחח בטלפון עד שיוצא להפגש. אם לא ראיתי תמונה שלו (דבר שנדיר מאחר ואני דורשת תמונה בד"כ לפני שאני מעבירה את הטלפון שלי) אז ברור שלהפגש כמה שיותר מהר ע"מ שלא אתאכזב. פעם שוחחתי עם מישהו די תקופה ובטלפון פשוט הכל אבל ממש הכל זרם + והייתי בטוחה שלא חשוב איך הוא יראה בגלל השיחות אני אהיה מוכנה להתפשר. נפגשנו אחרי תקופה ששוחחנו בטלפון שעות ארוכות ופשוט מאוד נגעלתי אבל ממש ממש נגעלתי וזה לא שהוא היה מכוער אלא פשוט מאוד ממש לא לטעמי (מודה שבקטע הזה אני שרוטה) אחרי הרף שהצבתי לעצמי מאחר ובעלי היה חתיך רציני (בשבילי בכל אופן, הורס+)

השאלה היא

לרוב הקשר בין התמונה שהוא שלח לנו לבין המציאות מקרי בהחלט (תמונת פספורט מהבקו"ם...) האם אנו פוסלות מהר מידי על סמך מראה? (אחותי שריטתך ושריטתי חד הם...) אולי אם האינטרקציה בטלפון היתה טובה זה יגרום לנו לתת צ'אנס לקשר/ פגישה שניה ולא לפסול על סמך המראה בלבד?

אiר1

New member
ולגבי מראה...

כבר מזמן נוכחתי לדעת, שהמראה מטעה בצורה אכזרית. לשמחתי נגמלתי מהתלהבויות מחתיכים. זה כבר לא עושה לי את זה. דווקא המכוערים הם הכי משקיענים שיש, וגם הרבה יותר בני אדם, אם תשאלו אותי. מאז שהתחלתי לחיות גם באינטרנט ופגשתי ברשת אנשים... ההיכרות הוירטואלית הראתה לי את הצד האחר, את ההיכרות הרוחנית-רגשית-אנושית - איך שתקראו לזה, מבלי שהמראה חיצוני יבלבל. וכך למדתי להכיר לאהוב, גם בלי קשר למראה עצמו. וכמובן, כשיצא לי לפגוש אדם שמצא חן בעיניי בנט, המראה שלו הרתיע אותי בתחילה, אבל לאחר שהבנתי עד כמה החיבור האנושי שווה הרבה יותר מהמראה - הבנתי בעצם שסך כל החלקים - שווים הרבה יותר מהשלם. בנות - תעיפו את החתיכים לעזאזל. ברוב הפעמים, הם לא שווים הרבה. ומוטב לעשות תרגיל קטן לעצמכן - פשוט דמיינו שהחתיך ההורס הזה שלפניכן הוא מכוער. האם הייתן נמשכות אחריו גם ככה...??

touti

New member
וואו אור היממת אותי../images/Emo13.gif

את צודקת אבל לא לשכוח שבכל זאת מראה מרחיב דעתו של אדם ולכל אחד טעם אחר:)

אiר1

New member
../images/Emo13.gif היממתי מאיזו בחינה?

ודאי שמראה משפיע ומושך/דוחה. אבל זהו ברומטר מטעה ואני מעדיפה למצוא את היופי החיצוני אחרי הפנימי. הרבה פעמים - יופי פנימי מייפה את האדם שמולך.

touti

New member
אור את ממש מאירה../images/Emo13.gif

מסכימה עם מילותייך:)

odery

New member
בגדולה גמאני

מצד שני נעליים יש לי במגירה וקופים בגנחיות,אנלא ששה להתעורר לצד אחד מהנ``ל.

ותשחק

New member
ואחרי שתעיפו אותם..

תשלחו אותם אלי.. :) האמת היא, שאני אף פעם לא 'התעקשתי' על מראה, מהרבה סיבות דומות פחות או יותר, אבל פעם אחת אשמח לאיזה חתיך.. הוא לא חייב להיות חתיך המחץ, אבל כזה חתיך בשבילי..

touti

New member
../images/Emo13.gif

בעיקרון לדבר בטלפון, יכול להיות הסינון הראשוני, אבל בלי להפגש פייס 2 פייס לא שייך:) בשביל קומוניקציה, מספיק לי שיחה אחת בטלפון:) בקטע של דייט מעדיפה טלפון אחד או 2 ואז להפגש:) בכל מקרה לא מפתחת צפיות:)

אiר1

New member
אני מעדיפה בכלל

לדבר קודם במסנג'ר, והרבה. כמה שיותר - יותר טוב. ככה אפשר לבחון הרבה מאד דברים על האדם הנמצא בצד השני. לי באופן אישי, המסנג'ר נתן אינדיקציה מאד טובה בתחילת הדרך, וזו התקשורת העדיפה עליי בהתחלה.

למעלה