דייטים וכו'

אין לי יותר מידי סבלנות למסנג'ר

למרות שאני מסכימה איתך. ניתן לראות כושר התנסחות, עושר שפה ושגיאות כתיב - דבר שיכול להצביע על איכויות של הבחור.

דנדש10

New member
אני באופן עקרוני

נגד דייטים !!! פשושה ושבלולה: מעניין למה...
אבל תמשיכו בנות, אני רושם אצלי הכל...

אiר1

New member
לא רק

גם תגובות ספונטניות אפשר לבחון במסן, וגם מידת הסבלנות שיש לצד השני או עד כמה הוא מלחיץ או כוחני, לעומת סבלנות וכיבוד הצד השני... דברים שהם קריטיים בחיים משותפים. כמו כן, אפשר לראות עד כמה לאדם השני יש יכולת הקשבה או מצד שני - דורסנות. אם יש לו חוש הומור (כמו שהוא מבטיח) או חוש חמור... עד כמה הוא שם לב לפרטים קטנים או קטנוני או מצד שני - עד כמה הוא קליל ונינוח. עד כמה אכפת לו ממך או עד כמה אכפת לו מעצמו... הרבה מאד יתרונות.

touti

New member
קחי בחשבון שיש אנשים

שטובים בהתבטאות בכתב ופחות במילולית. זה לא תמיד מצביע:)

אiר1

New member
כמעט כתבתי שאת צודקת אבל...

האין שניהם נגזרת של אותה היכולת? יכולת מילולית מתבטאת בשפה הורבלית וגם בכתיבה. אם היכולת במהותה קיימת, איך יבוא השוני לידי ביטוי - בין שתי הצורות? ובכל מקרה, ברור שבמסן אי אפשר לראות את הכל. לכל צורת מדיה יש את היתרונות והחסרונות שלה, ואפשרויות נוספות/שונות להכיר צדדים נוספים. (ואני אגלה לך בסוד, שגם אחרי שחייתי עם מישהו 10 שנים, לא ידעתי עליו הכל, אז... כנראה שלא לעולם חוסן).

touti

New member
לא:)

אלא אם כן תסכימי שמה לא יוכל להביע בע"פ יכתוב לך על פתק...

אiר1

New member
אם אני מבינה נכון

את מדברת על חסם רגשי, שמונע מאדם להחשף רגשית פנים-מול-פנים ולהעדיף תקשורת טקסטואלית על פני זו הורבלית. זה בכל זאת לא סותר את דבריי. אם לאדם יש יכולת מילולית, זו יכולה לבוא לידי ביטוי גם בכתב וגם בע"פ. באשר להעדפתו של האדם בשימוש יכולת זו - זה כבר דבר המנותב על פי סיבות סובייקטיביות. ולא, אני לא אסכים להיות עם אדם, שלא מסוגל להביע רגשות בע"פ, אלא רק בכתב. הטיפוס הקשוח והמחוספס, ששומר הכל לעצמו ומקמץ במלים כבר לא עושה לי את זה. זה אולי טוב לפרסומת מלבורו. לא לחיים האמיתיים, שמצריכים תקשורת בסיסית טובה ולא תקשורת על בסיס אוטיסטי...

פשושית37

New member
טוף אז

לדעתי רצוי לדבר בטלפון כדי להכיר את הנפש הפועלת בצד השני לא יותר משיחה או שתיים עד לדייט לא שיחות ארוכות מידי ועיניניות ואכן לי חשוב מראה עיניים ממשמע אוזניים ולא בגלל שאני מעדיפה חתיכים בלבד גם אם הבחור נראה טוב לא תמיד נוצר החיבור הקליק הזה שגורם לך לרצות לנסות ולתת הזדמנות לקשר על כל פנים זו טעות לדעתי לפסול אחרי פגישה אחת והכי חשוב לא לפתח ציפיות בשום מקרה,לתת לזמן זמן

wings23

New member
איזה צחוקים השרשור הזה

אם נראה לי בטלפון אז אין לי בעיה לדבר איתו שעות אפילו אם לא נפגשנו.. אם ילך - יופי... ואם לא אז סתם נהניתי לדבר עם עוד בנאדם. אני לא מפתחת ציפיות אף פעם, אני עושה את זה כבר 13 שנה יש לי פז"מ

ותשחק

New member
ועל כל מה..

שכתבתם ושאלתם, יש לי שאלה - הרי יש גם את הצד השני.. אז מה עושים, אם הוא אחרי כמה התכתבויות לוחץ להיפגש, וזה לאו דווקא אומר עליו כלום, אלא רק זה שפחות מתאים לו להתכתב הרבה, ויותר מתאים לו 'בשיחה אחת להרגיש עם זה זה או לא זה' (משפט ששמעתי לא פעם..)? נכון שיש את התשובות, 'אז כנראה זה לא בשבילך' וכד', אבל עדיין זה 'דורש' לחוש את הצד השני, אם טוב הוא וחבל לפספס, או אולי עצלן, לא משקיע, ועוד אלף תחושות/פרשנויות שלי.. דרך אגב, גם אני בעד להתכתב תקופה, אבל ביחס לטלפון, כשמגיעים לטלפון, אני יכולה מהר מאוד לזהות אם זה מתאים או לא..

touti

New member
ההפך:)

אחרי כמה התכתבויות אם הוא רוצה להפגש, זה לגיטימי, הוא לא מעוניין לפתח קשר מתמשך בכתיבה מבלי להרגיש ולדעת שיש טעם. אחרי שנפגשים, אם זה זה מבטיחה לך שההתכתבויות יהיו יותר מכילות:)

yael0709

New member
תודה תודה על הברוכה

היא שאלה מה עדיף.... עדיף לא לצאת לדייטים מקווה בע"ה שכשארצה אמצא. (ואני אמצא!)

למעלה