מתאים בהחלט לטיול שטח.
עכשיו לגבי אם זה יהיה מהר או לאט זה כמובן תלוי בדרך יותר מאשר בג'יפ. על קרקע קשה מסולעת כמו דרך הג'יפים בהרי ירושלים לא נוסעים מהר כדי לא להטלטל ברכב על שבילי חולי כמו בנגב - חולות חלוצה נוסעים מהר כדי לא לשקוע וכי הדרך פתוחה מאפשרת. בשורה התחתונה, הטריוס יעבור הכל, (כולל מעלה יאיר) השאלה מה המחיר מבחינת נזק לרכיבים וכמה תדרש לעבודות בניה מחוץ לרכב בכדי לשמור את הגלגלים על הקרקע ואת הגחון מעליה. לגבי מערכת ההנעה הכפולה של דיהטסו, אני לא ממש יכול להגיב כי אני לא מכיר את האוטו הספציפי הזה. לי יש ניסיון עם טוסון שזה בערך אותו הרעיון מבחינת יעוד הרכב, רק עם קצת יותר כח. בטוסון ה 4X4 משולב קבוע והדיפרנציאל המרכזי מחלק את המומנט 20/80 לטובת החלק הקידמי לצורך שיפור התנהגות הכביש. בשטח קשה מומלץ לנעול את הדיפרנציאל ע"י כפתור על 50/50. פטנט כזה יש גם בטריוס + משהוא שהם קוראים לו נעילת דיפרנציאל אחורית חלקית שזה שווה בדיקה מדוקדקת יותר. החסרון העיקרי של המערכת היא שצריכת הדלק בכביש גבוהה יותר, רכב קטן וחלש כמו טריוס זולל לא פחות מ 10 קמ" לליטר שזה אפילו יותר מרכב משפחתי 1600 ממוצע. כמו שכתבו קודם, הילוך כח זה כמו מעביר ההילוכים הקידמי באופניים, הוא מקצר את כל ההילוכים שנמצאים על הגלגל האחורי לצורך עליה קשה (באופניים) או בלימת מנוע משופרת בג'יפ שזה סופר חשוב בירידות ובמעבר שטח קשה.