ההמלצה שלי .
טוב , אז אקדים בנימת אזהרה ואומר כך, אל תשמע להמלצות שלי מראש . אנשים לא אוהבים את ההמלצות שלי ,אוהבים ללכת בדרך הארוכה והקשה . אז מראש אני מזהיר אותך , אל תשמע לי ,זה יכאב .
אני , אחרי שדגתי כמה שנים וראיתי כמה מקומות בחיים , ממליץ לעצמי ,וגם עובד כך , לא לדוג אף פעם במקום אחד וקבוע . תמיד משתדל אחרי פעמיים שלוש לנסות מקום חדש . וזה למה ? דייג פיתיונות ממילא על הפנים , אז לפחות לגוון את הנוף מסביב .
גם בדייג בוס אני ממליץ לעצמי את אותו הדבר , למרות שהדייג מצויין ויש תמורה לאגרה , אבל יש כל כך הרבה אפשרויות באזור המרכז ותל אביב בפרט , אז בעצם למה לא לגוון את הנוף .
איך כל זה מתקשר אליך ידידי? פשוט מאד .לאורך החוף של תל אביב בין בתים להרצליה תמצא לפחות 551 נקודות מתאימות לדייג פיתיונות , שאפילו לא צריך להגיד לך לאן ללכת . פשוט לך לכיוון הים , ולמעט כל חופי הרחצה , כל היתר מתאימים לדייג . לאחר שתנסה את כל המקומות האלה , אתה תבין לבד אם שווה להמשיך בדייג פיתיונות ואם לא .
אני למשל , הבנתי את זה לפני X שנים , והמלצתי לעצמי לשחרר את עצמי מזה ולעבור לסיגנון הבורי .
מאז חלה התמעטות ניכרת בכמות הבורי לאורך חופי תל אביב ,והמניות שלי בבורסה בעלייה משמעותית .