דייג היום ברידינג

baz22

New member
דייג היום ברידינג

היי כולם.
אני רוצה ללכת לדוג היום בלילה,
בדרך כלל אני דג במרינה בהרצליה עם תולעים,
חשבתי ללכת היום לדוג בלילה ברידינג,
אפשר המלצה לאן ללכת? הבנתי מכמה אנשים שאסור לדוג שם?
אם כן, איפה הכי כדאי? עם תולעים אפשר לדוג שם? נגיד לבריכות הפנימיות?
תודה לעוזרים
שלומי

shragam

New member
אין שום בעיה לדוג ברידינג. אתה יכול לדוג לתוך

הבריכות הוא החוצה לפי רצונך.
תנסה להיות על השובר הגדול מהסיבוב לכיוון הראש ולזרוק החוצה.

נכון ,אין שום בעייה לדוג ברידינג ,מלבד :

צפיפות בלתי נסבלת של דייגים ומטיילים משועממים ,וכל העולם ואישתו על המזח מאז שהורידו את הגדרות ופתחו את המזח לכל עובר ושב

מטוסי העם ממריאים ונוחתים על הראש

סירות הדייגים מיפו שפורשים את הרשתות שלהם ממש על קו המזח ומשאירים אותם כל הלילה ,

צוללנים ציידי דגים שלא דופקים חשבון לאף אחד ומבריחים את הדגים ,

ספינות טיולים וארועים רעשניים למיניהם , שמצאו את רידינג כיעד מועדף ,

אחר כך ,עם עלות הבוקר , שייטי הקיאקים למיניהם שגם הם לא דופקים חשבון לכלום , דייגי הקיאקים , שחקני הכדור מיים על קיאקיהם ,וציודם ,שחיינים למיניהם , ומה לא .

כן ידידי, לך תדוג ,אין שום בעייה לדוג ברידינג .הדגים מחכים לך .

baz22

New member
אוקיי

אשמח לקבל ממך (או למי שיש ) המלצה לדייג חוף, עדיף מקום שאפשר לשבת ולהטיל למיים עמוקים ( למשל המרינה בהרצליה או רידינג ) במרכז...
אני מתחיל בתחביב ועובד בעיקר עם סבידה או תולעים ודג רק בלילה שיש לי זמן.
תודה

haim1b

New member
מקום נוח [עם מעט דגים] בנמל ת"א

מהמרפסת העליונה. או מהדק.
אני אוהב את הנקודה ליד "המרכז ליוגה".

כמו שאמרתי קודם אין הרבה דגים אבל נוח מאוד, ויש מקום להניח את המקלות..
בהצלחה ובהנאה

ההמלצה שלי .

טוב , אז אקדים בנימת אזהרה ואומר כך, אל תשמע להמלצות שלי מראש . אנשים לא אוהבים את ההמלצות שלי ,אוהבים ללכת בדרך הארוכה והקשה . אז מראש אני מזהיר אותך , אל תשמע לי ,זה יכאב .
אני , אחרי שדגתי כמה שנים וראיתי כמה מקומות בחיים , ממליץ לעצמי ,וגם עובד כך , לא לדוג אף פעם במקום אחד וקבוע . תמיד משתדל אחרי פעמיים שלוש לנסות מקום חדש . וזה למה ? דייג פיתיונות ממילא על הפנים , אז לפחות לגוון את הנוף מסביב .
גם בדייג בוס אני ממליץ לעצמי את אותו הדבר , למרות שהדייג מצויין ויש תמורה לאגרה , אבל יש כל כך הרבה אפשרויות באזור המרכז ותל אביב בפרט , אז בעצם למה לא לגוון את הנוף .

איך כל זה מתקשר אליך ידידי? פשוט מאד .לאורך החוף של תל אביב בין בתים להרצליה תמצא לפחות 551 נקודות מתאימות לדייג פיתיונות , שאפילו לא צריך להגיד לך לאן ללכת . פשוט לך לכיוון הים , ולמעט כל חופי הרחצה , כל היתר מתאימים לדייג . לאחר שתנסה את כל המקומות האלה , אתה תבין לבד אם שווה להמשיך בדייג פיתיונות ואם לא .
אני למשל , הבנתי את זה לפני X שנים , והמלצתי לעצמי לשחרר את עצמי מזה ולעבור לסיגנון הבורי .
מאז חלה התמעטות ניכרת בכמות הבורי לאורך חופי תל אביב ,והמניות שלי בבורסה בעלייה משמעותית .

חשמלן 50

New member
פיראט לפי תגובתך מזמן לא היית ברידינג

לידיעתך כבר כמה שבועות יש מחסום בכניסה למעגן ושום סירה לא נכנסת פנימה. לגבי צפיפות דייגים , אז כבר מזמן רוב הדייגים מדירים את רגליהם מרידיג (כי פשוט הם לא תופשים שם כלום) ככה שיש המון מקום. המטוסים תמיד היו גם כשרידינג היה סגור "לכולם". הקייקים לא ממש מפריעים, (גם לקיקיסטים יש זכות להנות מהים) הצוללנים , נן טוב הם תמיד היו שם, ולגבי הרשתות אתה ממש צודק אבל זה מפריע רק אם דגים כלפי חוץ.
אז מי שרוצה לדוג בשקט ובכיף רידיג זה מקום מומלץ.
לגבי דגים? נו טוב יש ימים שיש . ויש ימים (הרבה יותר ) שיש פחות.
בהצלחה...
ד"א . מי שיודע לדוג עם בלונז זוכ לאחוז תפישות לא רע...

רידינג עבר שינוי רציני מאז שנפתח לקהל הרחב

ולכן , בהחלט כבר לא מושך אותי כמו בעבר . למרות זה אני מגיע מפעם לפעם , ומודע למחסום הכבל בכניסה , אבל כבר לא עושה חשק לדוג שם . שבעתי כבר מכל הרעש וההמולה מסביב , לא פעם הרגשתי כאילו בחצר בית ספר בשעת הפסקה , ובלילות ימי חמישי ,כאילו כל בני ברק יצאו לפגישה ישירה עם האלוהים שלהם .כאילו מעמד הר סיני על המזח הזה . מה קרה ? מה העונש הזה נפל עלינו אמצע החיים ?
אני חייב לסבול את כל המשוגעים האלה ?

99poza

New member
אני כבר שנה פה, מעולם לא הגבתי לך.. אבל:

האמת היא...
שעדיין לא נתקלתי במישהו בפורום שהוא אדם כ"כ שלילי... אני תמיד רואה בתגובות פאסיביות מוחלטת מצידך לגבי כל נושא שעולה...
מה אתם רוצה מהחבר'ה בבני ברק? (שכן הם רוצים לדבר עם ה')
קנית את העולם?? הרידינג זה המרפסת של הבית שלך?? מה אתה רוצה?
שתחרר קצת..רד מהעץ,קום בבוקר עם כוס קפה טוב ותחליט שאתה הופך סווי'ץ ומתחיל לראות את העולם בצורה טובה,חיובית וחייכנית יותר, ישתלם לך אני מבטיח לך!
עד היום העדפתי לשתוק כי כמו שאני זוכר מהעבר בסביבה עם החברים של פעם- אדם שלא שומר תורה ומצוות בד"כ גם לא כ"כ אוהב לקבל מוסר... אז העדפתי לא להגיב גם בגלל גילך המבוגר וגם בגלל התגובה הבאה שלך,שבטח תהיה שלילית החלטתי שלא להגיב אבל נראה לי שממש כדאי לך להתעורר על עצמך!!!
שומר פיו ולשונו ,שומר מצרות נפשו!!! (במדרש על פרשת השבוע "מצורע" כתוב אל תקרי צרות נפשו אלא צרעת* נפשו) אני מאחל לך אריכות חיים מאושרים ושתשכיל לקחת משהו מזה...
נ.ב אני כותב לך את זה בחיבה ולא חלילה בפאן של כעס או משהו בסגנון.
המשך שבוע טוב!

אתה עוד בא להטיף לי מוסר על חרדים

שלא מכירים במדינה ?, תתבייש .

שאני לא יתחיל לספר כאן דברים לא נעימים , תעשה טובה אתה לעצמך רד מהעץ , תברח הכי רחוק שאתה יכול ותתחבא טוב .
בושה !

פסוקים וציטוטים הוא מביא לי , העוכר ישראל הזה .

99poza

New member
נו מה חשבתי לעצמי?! התרבות, הנאורות, ההשכלה..

אני אמשיך להתעלם כי אין דרך אחרת איתך כנראה...

סתם ככה לידיעתך, עשיתי צבא ואני בשירות מילואים פעיל... עוכר ישראל עאלק!
תהיה לי בריא ובשורות טובות!

asia7

New member
תחשוב על בורים ...

לא צריך רידינג כדיי לדעת , הים מוצף בורים בלהקות ענק !

למעשה הגעתם והנוכחות שלהם ( כמעט פסיבית ) על כל סלע וריף , בכמויות מטורפות , היא המפתח לעונת הזירזור

של הקיץ ....

באור ראשון הלוקוסים דופקים בהם , עוד מעט יתחילו הגומברים ובעצם כל הטורפים .

ממש מפתה ללכת נטו לדיג בורי על ריפים אבל התחזית של המשך השבוע הרסה .

למעלה