דייג בצפון

ישי66

New member
דייג בצפון

שלום לכולם
כמו בכול חצי שנה מתארגנים על חופש מהעבודה ומהאישה ויוצאים לדייג ,הפעם צפון,רוצים להגיע לעכו בשעות הצהריים להתארגן על פתיונות ,לאכול איזה חומוס טעים ,להקרע בשנת צהריים נעימה ולעלות על סירה שתיקח אותנו ללב ים מקווים לאזור שיש בו דייג ,להעביר כמה שעות ולחזור ,משהוא יכול להגיד מה מתרחש באזור??מבחינת דייג ??בולוס ???ואיזה פתיונות כדי להביא??מקווה שהצפון יסבר לי פנים!!!
אני מעלה תמונות של הקלמרי שנתפש בטיול האחרון לאילת תהנו!!!

shragam

New member
יש בצפון קצת מלכות/פרידות , הרבה אבו נפחות

וכמובן מולים/סנפנים .
פתיון טוב קלמרי/גמברי

ester tzur

New member
שעות בוקר מוקדמות עד קצת אחרי זריחה

אבל בדייג כל היום יכול להפתיע

mbd66

New member
כפי ששרגא רשם: יש מלאכות (צריך גמברי קריסטל ר

כפי ששרגא רשם: יש מלאכות (צריך גמברי קריסטל רצוי ג'מבו), יש בולוס בעומקים יותר נמוכים שמניב הרבה פארידות כף יד, סרגוסים, מנורי וכו', יש ג'יג לאינטיאסים בעיקר (ראש כרמל), יש את אזור הסנפנים, ועוד ועוד. תמיד יכולות להיות גם הפתעות.
בהצלחה
מורדי

ישי66

New member
סיכום דייג עכו

דבר ראשון עכו מדהימה !!!בכל מה שקשור לים השוק השופע דגה והאנשים מסבירי הפנים!!!
יצאנו לבולוס מהמרינה עם דייג עכואי זקן וחביב ,הפלגנו בשעה 20:00 וחזרנו בשעה 2:00 עבדנו עם סרדינים טריים שהיה מאוד מוצלח עם המלכות,וכמובן הברקנים שיצאו בגדלים שונים הים היה במצב מעולה ,מזג האויר היה פנטסטי!!!אין תלונות בכלל היתה חוויה מאוד מוצלחת ,כמובן שיצאנו 3 חברים טובים וכמו שצייתי הדייג שהיה מאוד נחמד בטוח שנחזור שוב !!!

כל הכבוד ,

בולוס, הדייג המועדף עלי ביותר ,אבל הייתי אומר ש4 איש על הסירה זה קצת יותר מידי .זו רק דעתי האישית .נכון שכמה יש יותר דייגים יש יותר תפיסות , אבל הצפיפות מקשה על העבודה .תלוי כמובן בגודל הסירה .
בכל אופן ,דייג כיפי ללא ספק .שלל יפה .

ישי66

New member
הסירה היתה בדיוק בגודל הנכון ,אנחנו ישבנו בצד

אחד של הסירה ביחד היה מושלם ,הלואי שכל יציאה במרכז תהיה טובה כמו זאת!!!

למעלה