דיזות ומחט ב-XT שלי

asparagos

New member
אתה יודע מה

בהזדמנות אפשר לעשות חילופי זוגות... תוכל לרכב על XT 620 ששופר לפני שנים ע"י א.א כשעוד היה בבעלותו של הכרוב המושחת ואני ארכב על שלך, תוכל להתרשם.

סתם בשביל העניין...

איך ה-XT שלך ברמה התחרותית? האם יש הבדל גדול בין XT500 ששופר בצורה טובה ל-XT 620 כמו שלך ששופר? לי אישית יש חיידק עם כל נושא השיפורים...גם את הראלי שלי שיפרתי ללא היכר והפכתי אותה למפלצת בהשקעה עצומה ואני לא מתחרט לרגע אחד, ואני מסתכל על העתיד וחושב לעצמי, מה אפשר לעשות מ-XT
היום אני יותר שקול בעניין ובודק הרבה לפני שאני זורק כסף לאויר,אני מחובר לקרקע ומבין ש-XT הוא לא בסיס מושלם לסופר מוטו. אבל אני לא אחד שהולך להתחרות בקרוב, יש לי עוד המון מה ללמוד, כנראה שלאחר הוצאת רישיון ללא הגבלת נפח ועם שיפור במצב החשבון בבנק אני אחפש לי איזה LC4 או דומה. אגב, אחרי שמתרגלים קצת פניות, ה-XT פונה לא רע, בתור אחד שלא בא מתחום הדו-גלגלי יש לי המון טכניקה ללמוד אבל מסתבר שעם הזמן דברים מתגלים לבד כמו למשל שלפני תקיפת פניה צריך להיצמד למיכל הדלק, זה משנה לגמרי את צורת לקיחת הפניה. זה בטח נשמע לכם מצחיק
אבל לי כל התהליך הזה הוא חדש לגמרי...

asparagos

New member
תחרותית הוא על הפנים

בהשוואה מול 500 הוא בטח יותר חזק... כמה יותר חזק? בהזדמנות נבדוק. שיפורים - אמרתי לך מה דעתי. טכניקות רכיבה - לפני שאתה מטמיע בעצמך הרגלי רכיבה לא נכונים תפנה להדרכה, ברכיבה בכלל ובSM בפרט אתה תמיד מעגן את עצמך חזק עם פלג הגוף התחתון למיכל, גם בבלימות גם בהאצות וגם בפניות.

fungas

New member
אם כל התהליך חדש לך לגמרי

אז בוא תלמד מאלה שכבר עברו אותו: 1) עזוב את ה-XT המסכן בשקט. 2) אם תתחיל להתעסק איתו, לא יהיה שיפור במצב חשבון הבנק שלך. שחרר הכל, תהנה ממנו כמו שהוא, כשתחליט להיות תחרותי תחזור להתלבטויות. ו אז, אני מבטיח, לא יהיה מעורב בזה שום XT. כל XT שלא יהיה. ובכדי להיות ברור: XT, תחרות, לא! FUNGAS בעלים לשעבר של XT500SM, שמקווה שהרגע חסך לך ים של כסף ועוגמת נפש (גם אם בהתחלה זה יראה לך מגניב...)

תודה...

עצתך התקבלה באופן מוחלט בדירקטוריון ותיושם. (-: שנה הבאה בירושלים הבנויה על LC4 או דומה לו.

CBRRRRRR

New member
אתה משוכנע שלא נעשה?

"הורחבה מערכת היניקה" - ? אם הכוונה לפורטינג, אז סביר להניח שגם "טיפלו" בקרבורטור. אם הכוונה לא לפורטינג אלא להרחבת כניסת אויר לתיבת האויר, בהחלט יתכן שהיה צריך להעשיר את התערובת. אבל... מעט אנשים הפכו XT ל- SM ושיפרו אותו בצורה משמעותית כמו שאתה מתאר. יש מצב שאפשר להתחקות אחרי ההיסטוריה של האופנוע מהיכרות אישית של כמה אנשים כאן בפורום

הסבר...

הורחבה כניסת האויר לתיבה. אני אסביר מה יש על האופנוע. -מערכת פליטה מלאה מטיטניום של CDM. -פילטר בתצורת INBOX של K&N. -חישוקים של אקסל. -כידון FAT-BOY. -צמיגים שחוקים לפנים של מצלר , מלפנים 120/60/17 ומאחור 150/60/17. (בהזדמנות זו אשמח לקבל עיצה לגבי צמיגים חדשים ומידע לגבי מחירים טובים, עד עכשיו הציעו לי מהסטוק הרגיל :AVON,מילשין,דאנלופ באיזור ה-1800 כולל הרכבה) נעשו עוד כמה שינויים מזעריים במנוע אבל אני לא זוכר מה בדיוק. asparagos בהזדמנות תעלה על ה-XT שלי ואז באמת תוכל לומר לי עד כמה הוא חזק ביחס ל-600 או ל-500 אחר.

למעלה