עוד הודעות מהעבר על פרק 3X07
כשאיגור ראה כמה ימים מאוחר יותר את הפרק וגילה (גם שם יש תגובות):
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/180443524/בידור/טלוויזיה   אמנם ציפיתי שיקרה משהו מרוב ההודעות שלכם, שמהוות מיני ספוילר בפני עצמן , אבל עדיין היה שוק כשזה קרה (אבל הגיוני כי השחקנית עכשיו משחקת ב-Fear TWD).. קראתי את ההודעות שלכם על הפרק, ואני לא זוכר מי כתב/ה שלא מגיע לדמות הזאת מוות בתאונה אבל אני חושב שדווקא זה "טוב" שזה קרה ככה.. כי תאונות זה משהו מהחיים וזה משהו שעלול לקרות (במיוחד כשיורים בנשק שלא רגילים אליו לכל הכיוונים בלי חשבון). זה מביא לסדרה משהו אותנטי קצת בעיני.. ובכלל החלטה אמיצה של היוצר. אהבתי את ההשוואה שניק עשה לג'וס ווידון, זה בהחלט משהו מסוג הדברים שהוא היה כותב (כי הוא ניזון מדמעות של גיקים, זה ידוע). באשר לדברים האחרים: 1. כל הסיפור של ת'לוניוס עם אלי קצת מזכיר לי את העלילה של סטאניס ומליסנדרה ב"משחקי הכס".. אפילו הבגדים שלה אדומים גם. אבל נראה עכשיו, עם ה-AI הזה שהוציאו מהעורף של לקסה, הולך להיות מעניין. 2. אני קצת לא אוהב את העלילה של ג'ספר האפל.. קצת יותר מדי פלאשבקים לפין (שהיה דמות כיפית שהפכה לאפלה וסופה מר).. במיוחד עכשיו כשהכל אפל מסביב, צריך את הקומיק רליף הזה שהיה ג'ספר (ומונטי). 3. מרפי הפך מדמות שלא הכי אהבתי לאחת הדמויות הכי טובות בסדרה הזאת. הסצינות שלו עם טיטוס היו מצויינות! 4. אני אוהב איך לא מתייחסים ליחסים חד מיניים, בין גזעים וכו' כמשהו חריג אלא מחליקים את זה. זוג כמו מילר ובריאן לא מקבלים הרמות גבה וכלום.. זה מקסים בעיני (חבל שנראה שצריך אפוקליפסה בשביל להגיע לזה..) טוב, אני חייב לצאת אז אני אסיים את ההודעה כאן בנתיים. כשאשוב הביתה, אצפה בפרק 8 ואז אחכה אתכם לאפריל כמו ילד טוב, להמשך)     וליאורה כותבת על התגובה של טאמבלר ואני קצת יוצא נגד (אני לא בטוח אם אני מסכים מאה אחוז עם מה שכתבתי שם, אבל כן יש לי כמה נקודות טובות)
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/180420879/בידור/טלוויזיה   אחרי כל הזעם והעצב לגבי המוות של לקסה, הקהילה הלסבית של טאמבלר החליטה לעשות מעשה ומלבד לאיים על החרמת הסדרה הם פתחו בקמפיין גיוס למען The Trevor Project, שזה ארגון שמספק תמיכה נפשית לצעירי קהילת הLBGTQ שנמצאים במצב אובדני. וזה ממש ממש מקסים בעיני.
https://www.classy.org/fundraise?fcid=625415     מקסים כן, אבל גם מגוחך ומגעיל גם ברוטוס המטרה של גיוס כספים למטרה ממש טובה היא בהחלט דבר טוב. גם מאוד טוב להפנות רגשות כעס למעשים טובים. אבל בהודעה הכתובה עצמה הם היו ממש מגוכחים. וזה בסדר גמור לכתוב דעות חזקות כאלו בכל מקום בערך, אבל כשמקשרים את זה לצדקה כל כך חשובה זה מגוחך. דבר ראשון הם קישרו בין יוצרי הסדרה לגרימת התאבדויות של צעירים. זה דבר נוראי באופן כללי. אבל ממש מגוחך כשמדובר ביוצרים של סדרה שיצרו את הדמויות הלהטביות האלו. זה שלא שאנחנו חיים בעולם בלי הומופוביה בשום מקום חוץ מהרג של דמויות בסדרות. התאבדויות של בני נוער נגרמות בגלל התבטאויות של פוליטיקאים בכירים, בגלל התבטאויות של אנשים רגילים ובגלל התבטאויות הומופוביות בטלוויזיה, וגם את זה עדיין יש הרבה. אז מגוחך לומר שסדרה שבה בעצם יש דמויות להטביות היא זאת שגורמת להתאבדויות. לדעתי זה שהסדרה יצרה דמות של אישה לסבית, באופן מוצהר, שמנהיגה את העם שלה זה דבר מדהים. הדעה האחרת היא גם מקובלת, אבל בכך שהם קישרו את זה לצדקה הם כאילו מבהירים שרק הדעה שלהם, שהסדרה עשתה משהו נוראי היא הנכונה. לפחות אם היו כותבים שזאת הדעה של חלק מהם ולא לקבוע את זה כעובדה. *תארי לך שכל פעם שבתוכנית דמות אפרו-אמריקאית תמות יפתחו משהו כזה בשביל צדקה כמו black lives matter. בקיצור זה גם מזלזל בבעיות האמיתיות שיש, לא רק בעולם האמיתי, אלא גם בנוף הטלוויזיוני. וזה גם מכפיש יוצרי סדרה באופן ממש ממש חמור שלא מגיע אפילו ליוצרי סדרות שבהם בעצם אין שום ייצוג להטבי. אבל בהחלט טוב שכל המעריצים המעוצבנים (ולחלוטין זכותם להיות מעוצבנים ואפילו להחרים את הסדרה מעכשיו) יפנו את המרץ שלהם לדברים טובים יותר מאשר כתיבת פוסטים חוזרים ונשנים בטאמבלר.