306
לקסה ישנה אהעהאהעהעעהה גם כשהיא ישנה היא מהממת
קלארק מציירת אותה, לא עושה חסד ליופי שלה האמת
אבל להגנתה היא אמרה שזה לא גמור (לא הוסיפה את הנרות
) לקסה מתעוררת מסיוטים של הקומנדרים האחרים שמנסים להזהיר אותה. לפני שקלארק מספיקה לנחם אותה, טיטוס נכנס ומביא איתו מנחה לוונהדה. מה נמצא מאחורי וילון מספר 1 טם טם טם.... אמרסון!
האנה והדביל שלינוקלן נגח בו בודקים אדמת גראונדרים. איזה ילד גראונדר רואה אותם והם מחליטים שהדבר החכם לעשות זה להרוג אותו
אוקטביה הנסיכה לוחמת יוצאת לפעולת הצלה הירואית. כפרעליה!
אך אבוי, היא התיישבה מתחת לעץ עם שרף רעיל שחרך לה קצת את המצח. אאוץ'. אבי בודקת את רייבן המאושרת ומגלה להפתעתה שהכל נראה תקין. למרות זאת היא לא משתכנעת שזה לגמרי בטוח ומבקשת מג'ספר שלא יאכל שום מפתח עד שתבדוק את זה יותר לעומק. בינתיים מילר משתיל מכשיר ציטוט במשרד של פייק והם לומדים על התוכנית של פייק לגנוב את אדמת הגראונדרים, גם אם זה אומר להרוג את כל מי שחי שם. מהשיחה שלהם אנחנו מבינים שהם יודעים על הרחמים שהפגינה לקסה כשהחליטה לא לנקום, אך לא נראה שפייק מעריך את המחווה. אולי אם לא היית טורח לרצוח מאות גראונדרים שבאו להגן עליך, לא הייתם צריכים לרעוב למוות עוד שנה. חמור
טיטוס מביע את חששו בפני לקסה על כך שהיא מאבדת את שיקול דעתה בגלל קלארק. בזמן שקלארק נכנסת לחדר ולקסה דורשת את תשובתה לגבי מה היא רוצה לעשות עם המתנה שהשאיר לה רואן. קלארק עונה שהיא רוצה נקמה. "
אז דם לא חייב דם רק כשזה האנשים שלי שמדממים?" תאכלס ממש כעסתי בשלב הזה. קלארק צבועה לגמרי. מילר מביא לנסיכה הלוחמת שלנו את הסוס שלה. היא רוצה לרוץ להזהיר את הגראונדרים ומילר לרגע תוהה אם זה רעיון טוב להכין אותם מראש. אוקטביה שואלת אותו מה לדעתו יקרה אם לקסה תדע על עוד כפר גראונדרים שפייק החמור טבח בו - "
עוד מלחמה. עוד חברים מתים" בדיוק. רייבן מזילה דמעת אושר. אני יודעת שאנחנו חוששים מזה שרייבן לקחת את המפתח, אבל מודה שקצת רווח לי שהיא מחייכת קצת. ממש כאב לי לראות אותה סובלת כל כך מתחילת העונה
רייבן אסירת התודה שואלת איך תוכל לעזור לאלי ואלי מבקשת ממנה עזרה במציאת גרסה 2.0 שלה. רייבן תוהה מדוע היא הייתה צריכה שדרוג והאם יש משהו לא בסדר בקוד שלה. ג'אהה מבטל אותה ואומר לה שתהיה יפה ומועילה ותסתום. אלי תוהה למה הוא לא סיפר לה את האמת והוא עונה שמרפי ידע את האמת וזה הבריח אותו. אלי בתגובה "
מרפי לא ראה את עיר האורות" מרפי מעדיף מוטציות בעיר שלו. קיין רואה את בלאמי ושות' מתחמשים ביותר מידי תחמושת ותוהה לפשר הענין. הם מנפנפים אותו והוא מנסה לפנות להאנה בתחינה של "
רק קיבלת את הבן שלך חזרה, אל תשלחי אותו אל מותו" זה לא עושה עליה רושם. אוקטביה הנסיכה לוחמת רוכבת לה בגשם
מנסה להזהיר את הגראונדרים מפני המתקפה שהעתידה לבוא. מצד אחד אני מבינה מה היא מנסה להשיג, אובייסלי. מצד שני, מה היא חשבה שהיא תגיד להם תעזבו ת הבית שלכם כי סקייקרו רוצים אותו והם פשוט יגידו סבבה ביי. מי היה מסכים לדבר שכזה? כאילו אני. אני הייתי נותנת לאוקטביה את הבית שלי אם היא רוצה אותו. אני אשן לי בחוץ עם לינקולן על הדשא
"
לא יכולת להגיד משהו לפני שבעטו לי בפנים"
אבי עדין מודאגת מזה שלא מצאה מה לא בסדר במפתח ואומרת לג'קסון שכאב כרוני לא נעלם בין לילה והוא אומר לה
האב אה ליטל פיית' אבי מביעה את החששות שלה בפני קיין והוא מביע חששות משלו "
אנחנו על סף מלחמה וכל מה שאני יכול לעשות כדי למנוע את זה, זה לשלוח ילדים לעין הסערה" אבי מקשיבה למילים הכואבות שלו ומתחילה להרגיש רטובה קצת ומנשקת לו את הלחי.
Let’s call it faith אממ אבי, בואי נקרא לזה בשם יותר מדויק:
אני-בגיל-העמידה-יש-לי-הוט-פלאשז-ובוא-נודה-בזה-כולנו-הולכים-למות-תוך-שבוע -אם-פייק-ימשיך-עם-השטויות-שלו-ככה-לפחות-אמות-מסופקת-מינית. בתאכלס לא מאשימה אותה
השיער של קיין ממש סקסי ככה. רק שיתגלח קצת כי בעע "
את חושבת שאת מכירה אותנו, את לא יודעת כלום, ילדה" אני דווקא חושבת שהיא כן מכירה אתכם אבל כולם מדברים על תקווה היום, אולי גם היא נדבקה בזה. רייבן מחברת את אלי למחשב של ארקדיה וג'ספר מגיע כדי להתנצל על שגנב את פ'ין ושפך אותו בטעות על הגופות החרוכות של הגראונדרים. רייבן כזה "
אול גוד פיס אנד לאב". וג'ספר רוצה קצת ממה שהיא עישנה. אתם חושבים שאפשר לעשן מפתחות?
אמרסון: "
הכאב שלי מפסיק היום, שלך רק מתחיל" הכאב שלה התחיל ביום שאמא שלה הפליטה את אבא שלה אבל תמשיך לספר לעצמך מה שאתה רוצה חמוד.