LeAnnDylan
Well-known member
306 המשך
קלארק חוזרת לסוויטה שלה ומגלה שם את טיטוס שמנסה להכניס לה קצת שכל לראש. "אין לזה שום קשר למה שקרה עם הצבא שלך" די להיות צבועה קלארק, את מתחילה לעצבן אותי
"אמרסון אשם, למחוק את האנשים שלי על פשעם של מעטים זה לא צדק" "האם לא מחקת את האנשים שלו על מה שמעטים מהם עשו לשלך?" אני לא אוהדת גדולה של טיטוס אבל הפעם הוא בהחלט צודק. מישהו צריך להעמיד את קלארק במקומה. אין ספק שמגיע לאמרסון למות. בדיוק כמו שמגיע לפייק למות. ובדיוק כמו שהגיע לפ'ין למות. מי שאחראי לרציחות חסרות גבולות שכאלה, כשאין חשש מידי לחייו מגיע לו למות. נקודה. ג'ספר עומד לקחת את המפתח אך בשניה האחרונה אבי עוצרת בעדו. ג'אהה החמור שכח מי זה וולס
הוא רק הדבר הטוב היחיד שעשית בחיים העלובים שלך, דביל!
הו לא, ג'קסון גם לקח את המפתח
אוקטביה מתעוררת שבויה אך מצליחה לברוח בדיוק בזמן כדי להציל את בלאמי. חבל. הם מצליחים לברוח אבל לא מספיק בזמן ומונרו מתה. לא הפסד גדול. "אחותך עשתה את זה" אחותו הצילה את החיים שלכם חמורים כפויי טובה
הו לא הגראונדרים תופסים את אוקטביה
כולם מתכנסים לחזות באמרסון בלי חולצה מממ, אפשר להשתעשע איתו קצת לפני שהורגים אותו?
"הדה יכולה לדבר בעצמה"
"אני לא אהרוג אותך עבור מה שאתה עשית אלא עבור מה שאני עשיתי" קלארק מחליטה להפסיק להיות צבועה ולשים את הכסף שלה איפה שהפה שלה (שזה בין הרגליים של לקסה. דהה) אני אוהבת את הנאומים של לקסה. The crimes of the Mountain cannot be answered by one man. Wanheda Knows this, her actions show us a promise for a new future. A world in which violence does not always answer violence. A world in which our children can flourish without the shadow of death. רואים כמה חזון יש לה
היא דיפלומטית אמיתית
היא וקיין היו צריכים להיות המנהיגים וכל השיט הזה היה נמנע. ליאורה טוענת שלקסה היא סמרטוט מאוהב. והיא קצת כן. אבל המילים שיוצאת לה מהפה הן החוכמה והתובנות שלה. קלארק אולי קצת ריככה לה את הלב אבל היא עושה את ההחלטות שלה בעצמה על סמך מה שטוב לאנשים שלה לטווח הארוך. "May you live forever" הפכה להיות קללה פתאום (ספרי את זה לעונה 6)
אני עדין מעדיפה את הלוואי והאהובים שלך ייאכלו ע"י זאבים. "אנחנו צריכים לדבר על אחותך" לדבר על כמה שהיא שווה ומגניבה ויכולה לדרוך לך על הפרצוף אם תרצה בכך? שוט הו וול, לפחות לחמור הזה הייתה את ההגינות להגיד "אין לנו הוכחה, אנחנו צריכים אחת" ולא פשוט תלו את קיין על משהו שהם יודעים שהוא אחראי אליו. בינתיים טיטוס מתעלל במרפי ורוצה לדעת על הצ'יפים של ג'אהה/אלי. ואז חותכים לג'אהה שמספר לאלי שהיו 13 תחנות חלל. פולאריס הייתה התחנה הנוספת שפוצצו מהשמים ואז קולטים חלק ממנה במגדל הנר של לקסה בחדר העינויים של טיטוס. אהעהעהה.
קלארק חוזרת לסוויטה שלה ומגלה שם את טיטוס שמנסה להכניס לה קצת שכל לראש. "אין לזה שום קשר למה שקרה עם הצבא שלך" די להיות צבועה קלארק, את מתחילה לעצבן אותי