יש בעיה עם משפט אחד שכתבת
"אני הייתי הולכת כי לא הייתי רוצה שאוקטביה תחשוב עליי דברים רעים."- זה נכון, ואני מסכימה, אבל הבעיה היא שמנגד יש את לקסה. איך אפשר לבחור?
  אוף
  לפי מיי אפיסודס נטשתי 2 פרקים אחרי, אבל אותם כבר סחבתי ממש בכוח. הסיבה העיקרית שבגללה התחלתי לצפות בסדרה הייתה לקסה (ממש בהופעות הראשונות שלה, טאמבלר התפוצצו עליה עם אהבה) והשלמתי אותה נורא מהר, אז את הפרק הזה כבר ראיתי בזמן אמת. בלי שום ספוילרים או טיזרים וכלום, רק הרבה הרבה אושר שנגדע ממש בבת אחת. אבל אני חייבת להודות שחלק מהקיצוניות בתגובה שלי כלפי מה שקרה נבע גם בעקבות טאמבלר' כי הייתה שם מלחמת עולם שחרגה כבר הרבה מעבר לגבולות האינטרנט. המעריצים מימנו שלטי חוצות בלוס אנג'לס לקמפיינים נגד bury your gays (תמונה), זה הגיע כבר לכתבות ראשיות בBBC וזה לא נסלח ליוצרים. ג'ייסון, היוצר הראשי, די נעלם מהרשת לתקופה ממש ארוכה אחרי הפרק הזה (לא יודעת מה קורה איתו היום) כי הוא לא הצליח לעמוד מול כל השנאה שהוא קיבל.   אבל כן, גם בלי כל הסיפור הזה- זו הייתה חוויה נוראית. עד שהן סופסוף ביחד, ועוד במיוחד איך שלקסה נשברה ובכתה ואז הייתה כ"כ מאושרת, לסיים את זה ככה. אכזרי וכואב בטירוף
ואני שמחה שסיכמת גם את שאר הפרק כי ממש לא התרכזתי בו