דיוני סדרות.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

חוטהשני

New member
מתלבטת אם לראות אותה
בשידור החוזר - אני מבינה שהיא טובה. מצד שני אין לי יותר מידי זמן פנוי

is00

New member
קוד שרוף.

שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על הסדרה/עונה. אתם מקווים שתהיה לה עוד עונה? מקווים שלא? מופתעים מהדשדוש שלה ברייטינג? מה בכלל חשבתם עליה?

is00

New member
לא צפיתי בה. העלילה לא עניינה אותי מספיק ואתם?

LeRanch

New member
על אף שתכננתי לצפות בה - לא עשיתי זאת

העדפתי לחכות לביקורות וכשהן התבררו כמאוד לא מפרגנות, החלטתי לא לצפות בה. קיבלתי גם את הרושם שאין לה סיכוי לקבל עונה שנייה..

shulak14

New member
היתה אתגר. ובסוף שמחה שראיתי.

כל פרק חשבתי אולי לפרוש. היתה כל כך שונה ומעמק הסיליקון. ובכל זאת מעניינת, משוחקת טוב, דרמטית.

shulak14

New member
שכחתי לבדוק איך עורכים. אז אוסיף

שהסידרה אם לא ממש אוהבים את הנושא בהחלט לא קלה להתמדה.

גםצופה

Member
מנהל
חשבתי לראות אותה

אבל בגלל עומס בכל מיני דברים לא יצא לי... לא בטוח שאתעקש לראות אותה בשידור החוזר שלה אולי יצא ואולי לא...

is00

New member
משפחה מודרנית.

שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על העונה ועל הסיום שלה.
כמובן שזה אומר שתצטרכו לחכות עד כמה ימים עד שממש תוכלו לראות את זה בפועל ביס, אבל בינתיים אתם יכולים לדון על העונה ועל הסדרה בכלל.

is00

New member
זאת הייתה העונה שגרמה לי...

לפרוש ממנה. זה היה באזור אמצע העונה הזאת. הסדרה התחילה טוב, אבל לטעמי ב-2 העונות האחרונות איבדה את זה. היא כבר לא מצליחה לספק את הסחורה בצד ההומוריסטי שלה - מה שמשך אותי אליה מלכתחילה. בתחילתה היא הייתה אחת הסיטקומים היחידים שממש הצליחו להצחיק.
לטעמי כבר מרגישים בסדרה את "עייפות החומר". וגם במהלך החצי הראשון של העונה לא היה אפשר לפספס , לדעתי, שהיא קצת מתחילה לחזור על עצמה.

אם בעבר היו דמויות שחיבבתי בסדרה, בעונה הזאת גם זה נעלם. אפילו אלכס אכזבה בעיקר. הדמויות היחידות שעדיין חיבבתי היו מאני, ג'יי והכלבה של ג'יי.

פיל, לטעמי, תמיד היה בלתי נסבל. גלוריה היא מה שנקרא hit&miss. כך גם קאם. מיטש, בכנות, די משעמם. לילי בלתי נסבלת(וזה נעשה גרוע יותר העונה), היילי השתפרה וקלייר...meh.

shulak14

New member
אני מציצה ומתיאשת אחרי הבדיחה הלא

מצחיקה הראשונה של פיל. מזדהה לגמרי עם התגובה שלפני.

Im All That

New member
הסדרה הזו סובלת...

מאותה הבעיה של "המפץ הגדול" שזה פחד משינויים - מה שגורם לכך שאין פיתוח דמויות, אין עלילה ונתקעים על אותם הבדיחות שכבר שמענו הרבה פעמים.
וזה חבל לי כי היא התחילה נהדר.
אני חושב שהם צריכים להכניס לשם איזו טרגדיה או משהו שבאמת נוכל לראות את הדמויות מתמודדות עם משהו ולא להתקע איתם על אותם השטיקים כמו כל הזמן.

is00

New member
מגויסים.

קודם כל... איך אף אחד לא הזכיר לי אותה?
&nbsp
דבר שני... שרשרו לפה את מה שיש לכם להגיד על העונה הראשונה והאחרונה של "מגויסים". ראיתם? מה חשבתם עליה? הופתעתם שהיא לא הצליחה?
ובקיצור מי שראה...מה חשבת?

is00

New member
ראיתי פה ושם כמה פרקים שלה.

אבל לא יותר מ-5-6 פרקים, נראה לי. וגם זה לא מההתחלה ועד הסוף
ממה שראיתי היה לא רע, אבל בכנות היא לא באמת הרשימה וגם לא באמת הצחיקה ככה שאני לא חושב שהיא אבדה גדולה.

LeRanch

New member
אני מחבב אותה

כשראיתי את הפרומו שלה לפני שהתחילה העונה באמריקה (בחודש מאי כשכל הרשתות פרסמו איזה סדרות חדשות יעלו אצלן) היא נראתה ממש מצחיקה, אבל מסתבר שכל הבדיחות היו רק מהפרק הראשון. הקאסט שלה חמוד, יש קטעים משעשעים, אבל בהחלט לא מדובר באיזו קומדיה קורעת מצחוק כמו סדרות אחרות שמשודרות בטלוויזיה.
&nbsp
ו-FYI: יש כרגע משא ומתן אפשרי לקראת חידוש שלה לעונה שנייה ב-yahoo.

is00

New member
סיילם.

גם אותה שכחתי מתברר...
שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על הסדרה עד כה. אתם שמחים שתהיה לה עוד עונה? איך אתם התרשמתם ממנה?

is00

New member
ראיתי פרק אחד ופרשתי. היה גרוע כמו שציפיתי מהתקציר שלה.

LeRanch

New member
סדרה גרועה לחלוטין

פרשתי אחרי הפרק השלישי או הרביעי. כזה שעמומון לא יצא לי לראות הרבה מאוד זמן, וחבל - כי הקאסט שלה ממש מרשים.

חוטהשני

New member
פרשתי אחרי
רבע פרק... ובעיקר אחרי שקראתי פה ביקורת שלילית על הסדרה...
&nbsp
גם עצבן אותי שאני לא יכולה לראות את הסדרה במשך היום (כלומר בגלל הסיווג שלה השתדלתי לראות אותה לא ליד ילדים וכיוצב' - האם היא באמת אלימה כ"כ ?)
אגב, הסיווג מעל גיל 18 גם גורם לי לעתים לוותר על סדרות - אמנם על בית הקלפים לא ויתרתי ומאד נהינתי - אבל סדרות כמו סיילים - כאשר אני לא ישר מתחברת - יש סיכוי שאוותר עליהם (זה קרה למשל עם 'דם אמיתי' ולא זוכרת אם גם 'מתים מהלכים' [כלומר מה הסיווג שלו
] בהם פרשתי אחרי 2 פרקים..)

למעלה