אתה מוזמן לפתוח שרשור על הסדרה.
אני לא יכולה לראות את הסדרה - כי אין לי VOD (הבנתי שכדי להתקים אותו אני צריכה לעשות המון שינויים אצלנו ובינתיים ירדתי מזה...)
שילוב טוב של דרמה תקופתית עם פנטסיה. אני אהבתי את האופן שהם מציגים שם את דמותן של המכשפות ודרך עבודתן. גם מעניין אותי לצפות בסדרה שמתמקדת בגיבור נבל - מרי סיבלי היא הגיבורה של הסדרה - וזה מרענן מבחינתי.
אני יודעת שהסדרה הסתיימה לפני כשבועיים - אבל בעיני היא היתה העונה סדרת הקומדיה היחידה שהיתה שוות צפיה (למרות שהיא ירדה מהמרקע בסופו של עניין..)

התמדתי בצפייה בה לאורך חצי עונה לערך, אבל בסוף גם ממנה פרשתי. עד כמה שאני מחבב את רובין וויליאמס ושהיה נחמד לראות את שרה מישל גלר שוב בטלוויזיה, הסדרה פשוט לא הצליחה להיות מעניינת מספיק או מצחיקה מספיק כדי שאמשיך לצפות בה.
סדרה טובה מאוד ששודרה בהוט ועכשיו זמינה לצופי ה- VOD של יס, זו אותה חברת הפקה כמו של "בית הקפלים" המעולה, וגם כאן סדרה קצת שונה, שמצליחה להפתיע ובלי יותר מדי ספויילרים גם לרגש מאוד. מומלץ (אני בפרק 9)
אשמח לקרוא עוד תגובות על הסדרה
לגמרי אחת הסדרות הטובות ביותר של 2013.
לצערי העונה השנייה עדיין ממתינה לי על המחשב כי היא לא מתורגמת, אבל סביר שאתחיל פשוט לצפות בה עם כתוביות באנגלית בקרוב.
אני נהניתי מכל רגע בעונה הראשונה, אפילו שהדמות והשחקנית הראשית (טיילור שילינג) קצת מעצבנת.