דיוני סדרות.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

אורמש

New member
המשכתי לראות אבל...

אני לא ממש סגור על הסדרה כשאין מה לראות אני רואה פרק - מן ברירת מחדל שכזו
(אגב, אתם יכולים לפתוח שרשור לסדרה "כתום זה השחור הבא" ?)

גםצופה

Member
מנהל
ברוך הבא לפורום

אתה מוזמן לפתוח שרשור על הסדרה.
אני לא יכולה לראות את הסדרה - כי אין לי VOD (הבנתי שכדי להתקים אותו אני צריכה לעשות המון שינויים אצלנו ובינתיים ירדתי מזה...)

הלדיל

New member
אני אהבתי.

שילוב טוב של דרמה תקופתית עם פנטסיה. אני אהבתי את האופן שהם מציגים שם את דמותן של המכשפות ודרך עבודתן. גם מעניין אותי לצפות בסדרה שמתמקדת בגיבור נבל - מרי סיבלי היא הגיבורה של הסדרה - וזה מרענן מבחינתי.

גםצופה

Member
מנהל
המטורפים

אני יודעת שהסדרה הסתיימה לפני כשבועיים - אבל בעיני היא היתה העונה סדרת הקומדיה היחידה שהיתה שוות צפיה (למרות שהיא ירדה מהמרקע בסופו של עניין..)
&nbsp
&nbsp

חוטהשני

New member
סה"כ סדרה חביבה...
לא כל הפרקים היו טובים אבל בהחלט סדרה שנהנתי לראות - בעיקר בגלל רובין וילאמס...

is00

New member
בסוף גם רובין וויליאמס לא עזר ופרשתי ממנה.

התמדתי בצפייה בה לאורך חצי עונה לערך, אבל בסוף גם ממנה פרשתי. עד כמה שאני מחבב את רובין וויליאמס ושהיה נחמד לראות את שרה מישל גלר שוב בטלוויזיה, הסדרה פשוט לא הצליחה להיות מעניינת מספיק או מצחיקה מספיק כדי שאמשיך לצפות בה.

LeRanch

New member
הייתה חביבה למדי

לא קורעת מצחוק, אבל כן סיפקה רגעים נחמדים. קצת חבל לי שהיא בוטלה, אבל היא לא תחסר לי יותר מדי.

אורמש

New member
כתום זה השחור החדש

שרשרו לכאן מה שיש לכם להגיד על הסדרה "כתום זה השחור החדש"

אורמש

New member
אני ממליץ

סדרה טובה מאוד ששודרה בהוט ועכשיו זמינה לצופי ה- VOD של יס, זו אותה חברת הפקה כמו של "בית הקפלים" המעולה, וגם כאן סדרה קצת שונה, שמצליחה להפתיע ובלי יותר מדי ספויילרים גם לרגש מאוד. מומלץ (אני בפרק 9)
אשמח לקרוא עוד תגובות על הסדרה

LeRanch

New member
סדרה מ-צ-ו-י-נ-ת!

לגמרי אחת הסדרות הטובות ביותר של 2013.
לצערי העונה השנייה עדיין ממתינה לי על המחשב כי היא לא מתורגמת, אבל סביר שאתחיל פשוט לצפות בה עם כתוביות באנגלית בקרוב.
אני נהניתי מכל רגע בעונה הראשונה, אפילו שהדמות והשחקנית הראשית (טיילור שילינג) קצת מעצבנת.

אורמש

New member
מגניב!

לא ידעתי שכבר יש עונה שנייה, מקווה שיס יביאו אותה מהר

LeRanch

New member
היא תעלה ל-VOD בקיץ 2015

מישהו שאל בעמוד הפייסבוק של החברה וזה מה שענו לו.
תהיה גם עונה שלישית

למעלה