דיוני סדרות.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
דיוני סדרות.

אז השבוע לא מעט סדרות מסיימות עונה ביס או מסתיימות והחלטתי לנצל הזדמנות זאת לדיון על הסדרות האלה. את מבנה הדיון אני גונב מפורום טלוויזיה ואני מקווה שנראה פה קצת שיתוף פעולה. את הדיון נתחיל בתגובה הבאה...
כמו כן צריך להיות ברור לכולם שאם הדיון הזה ייתפתח, סביר להניח, והוא יכיל לא מעט ספוילרים אז ראו הוזהרתם!

נ.ב
למה יש רק 4 צבעים ואין אופציית הגדלת פונט?

is00

New member
גרייסלנד.

שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על הסדרה/עונה.

is00

New member
משמש דוגמא... לא צפיתי. ויתרתי עליה מראש.

כנראה בגלל שהנושא שלה לא ממש עניין אותי ורשת USA בעיקר מאכזבת עם הסדרות שלה מהשנים האחרונות.
&nbsp
אני יודע שאני לא היחיד, אבל אני יודע שיש פה גם אנשים שצופים בה, אז...דונו בה, בבקשה.

didalf

Well-known member
ממש אהבתי

הסדרה הכי כיפית של החודשים האחרונים.

LeRanch

New member
הסיום היה טוב יותר מההתחלה

התבאסתי לגלות שגם בסדרה הזאת, כמו כל הסדרות של USA מהשנה שעברה, יש עלילה אחת עונתית ובגלל זה קצת נרתעתי מהסדרה בהתחלה, אבל ככל שהעונה התקדמה היא נהייתה הרבה יותר מוצלחת עד הסיום שהיה ממש טוב והותיר אותי בציפייה לעונה השנייה

חוטהשני

New member
תכננתי לראות...
הנושא נשמע מעניים - אבל משום מה ההקלטה של הפרק הראשון יצאה עקום ועד ששמתי לב לזה כבר אי אפשר היה להקליט את הפרק (כלומר כבר לא היו שידורים חוזרים של הפרק...) אז ויתרתי על הסדרה - בעיקר מחוסר זמן...

is00

New member
סירנות

שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על הסדרה/עונה.

is00

New member
התחלתי אותה, אבל פרשתי באמצע.

טוב לא באמצע - אחרי 3 פרקים.
הפרק הראשון עוד היה בסדר, אבל אחריו...

ההומור בה היה נמוך מדי לטעמי והעלילה לא הייתה מספיק מעניינת כדי לפצות על כך.
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון

בעצם חצי ממנו והבנתי שאין לי מה לראות בסדרה... ההומור היה מאד עלוב ולא לעניין...

is00

New member
בניחוש חוקר

שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על הסדרה/עונה ועל הסיום שלה. הגיע בזמן? הגיע באיחור ניכר? מה אתם חושבים?

LeRanch

New member
העונה האחרונה הייתה הגרועה ביותר

פשוט אוסף של פרקים מטומטמים שבוע אחרי שבוע. לא נהניתי ממנה בכלל לעומת תחילת הסדרה כשהיא הייתה מאוד כיפית ומצחיקה.

גםצופה

Member
מנהל
העונה מחכה לי בממיר...

כמעט כתבתי מחקה
(מלשון למחוק....) נדמה לי שפספתי גם איזה פרק אחד שלא הוקלט... (בהתחלה לא יכלתי להקליט כסדרה
)
מתלבטת אם לראות אותה. תמיד אני רואה את הסדרה בצורה חלקית מאד... לא כל הפרקים שווים באותה מידה. לדעתי שלושת העונות הראשונות (כמו בהרבה סדרות...) היו טובות והשאר הרבה פחות...

is00

New member
אפיזודס.

שרשרו לפה את כל מה שיש לכם להגיד על הסדרה/עונה. עדיף שזה יהיה על העונה ועל הסיום שלה, אולי.

LeRanch

New member
אני ממש אוהב את אפיזודס

עושה צחוק מתעשיית הטלוויזיה בהוליווד בצורה הכי טובה שיש. והעונה השלישית בעיניי הייתה טובה כמו השתיים הראשונות. אני מאוד סקרן לראות איך תיראה העונה הרביעית.

shulak14

New member
אהבתי למדי. בעיקר את ההליכה לאיבוד של האנגלים

במנטליות האמריקאית.

למעלה