דיוני סדרות #98

didalf

Well-known member
אה
אז קודם כל אתה כתבת שלא מצאת מעבר לעונה הראשונה - יצאה רק עונה אחת בנתיים.

עד כמה שידוע לי אין את זה בשום שירות שזמין בישראל, כלומר אנשים משיגים את זה מהדודים (אם אתה זוכר למה אנחנו מתכוונים בזה)
לי היה פשוט למצוא את זה, אבל אני רואה עם כתוביות באנגלית. אני לא יודע אם יש למצוא את זה גם עם כתוביות בעברית.
נראה אם מישהו אחר עונה.
אני מכירה רק אתר אחד שיש בו גם כתוביות בעברית וכרגע אין שם, רק אנגלית.

nimrodds2022

Active member
כאן
ראיתי את הפרק הראשון שהסתיים לפני כמה דקות, אני אישית מעדיף להשאר עם מה שיש כי זה לא היה מסובך להבנה ובבת אחת לא צריך להכנס להתקנה של כתוביות, המון תודה

snirf

Active member
אני מכירה רק אתר אחד שיש בו גם כתוביות בעברית וכרגע אין שם, רק אנגלית.

אוף QAF לא הופיעה בהיילייטס של יולי- לא HOT ולא YES...לא יודע אם יש סיכוי אז שהיא תירכש בהמשך...
כי אני אישית מעדיף לראות בכיף בטלויזיה עם כתוביות בעברית (מתוך עצלות)

nimrodds2022

Active member
אוף QAF לא הופיעה בהיילייטס של יולי- לא HOT ולא YES...לא יודע אם יש סיכוי אז שהיא תירכש בהמשך...
כי אני אישית מעדיף לראות בכיף בטלויזיה עם כתוביות בעברית (מתהנה
תהנה, מהפרק הראשון נתפסתי

Aranel Nenharma

Well-known member
מון-נייט הוא גם יהודי. אבל זה בקושי מוזכר בסדרה שלו.
אני צריכה להתחיל את הסדרה הזו
נכון, שכחתי לציין את זה אבל באמת היא נראתה הרבה יותר מידי מיומנת בלחימה בשביל זה שאין לה ניסיון בכלל. כלומר יכלו להראות שהיא מצליחה להתגבר עליהם פשוט כי יש לה כוחות חזקים משלהם, אבל גם מעבר לכוחות היא התמודדה איתם יחסית מאוד בסדר בשביל מישהי באמת בלי שום ניסיון.
בנוסף לניסיון בלהילחם, צריך גם ניסיון מנטלי בשביל זה, אם זה היה קורה לי אני הייתי הולכת לפינה יושבת שם ובוכה (אפילו אם יש לי כוחות מגניבים, ובואו יש לה כוחות מגניבים)
נכון שכחתי שרציתי לציין את האיזכור של קונגו. זה היה מגניב.
עוד איזכור MCU היה כשברונו אמר שהוא קרא מאמר על תנועה בין יקומים שכתב אריק סלוויג - המדען בשני סרטי ת'ור הראשונים (וגם סרט הנוקמים הראשון).
אני ממש אוהבת את האיזכורים בקטנים האלו, זה מה שמחבר את הכל לעולם אחד לMCU
למשל הקטע של האוונג'ר-קון מגניב, אבל זה משהו שלגמרי יכול להיות בעולמנו
וגם היה את האיזכור המגניב של קאמילה שהיא אמרה שהיא יכול להיות אנט-מן כי שניהם נראים צעירים לגילאם, אז עם כמה שזה היה מגניב זה היה יותר אכור לפול ראד מאשר לאנט-מן
אני אוהבת שהם כדרך אגב מזכירים דברים מסרטים קודמים כאילו זה משהו נורמלי בעולם

Lhuna3

Well-known member
וגם נראה לי שפתאום הבנתי שיתחיל להיות לי יותר קשה להרגיש משהו כלפי הדור הצעיר של מארוול כי הם כולם ממש ילדים.
הנוקמים אולי צעירים ממני (חלקם) אבל הם עדיין אנשים בוגרים. הדור הצעיר הם ילדים... אני לא יכולה להזדהות איתם או להתאהב בהם. זה פשוט לא...
כן, אני די מרגישה דומה.
וזה למרות שכן יש פה ושם סדרות וסרטים וספרים בכיכובם של ילדים/ות שאני כן מצליחה "להתאהב" בהן, כמו למשל עם העונה הראשונה של Never Have I Ever שהילדה היתה מקסימה והתחברתי אליה.
אבל זה מוגבל יותר, וצריך דברים שיפצו על זה (כמו הומור טוב נגיד).
אני לא חושבת שפה יש את הקסם הזה, למרות שהכוכבת חמודה.

מילי08

Well-known member
והנה אני שוב באה באיחור לא אופנתי ומגיבה על דברים שכבר הספקתם לשכוח
אני דווקא ממש אוהבת את עניין התרבות השונה, וזו גם הגיבורה המוסלמית הראשונה בMCU שזה נחמד, מתי יגיע גיבור יהודי? קוגל-מן
אין לי בעיה עם תרבות שונה, להיפך - נפלא בעיני שסוף סוף יש ייצוג הוגן למוסלמים. אבל תרבות הפופ ההודית פשוט לא מעניינת אותי אישית ואין לי סבלנות לראות את בסדרה אמריקאית
אני יכולה להבין את הקטע הזה שקשה להתחבר אליהם, גם בסרטים הם ליהקו שחקנים ידועניים ועם ניסיון, השחקנית הראשית פה (שכחתי את שמה) זו הופעה ראשונה שלה בטלוויזיה, אבל ממש מלליצה לך לראות ראיונות איתה, היא מעריצה של מארוול וממש קל להתחבר אליה
היא ממש חמודה ועושה עבודה נהדרת. אבל אני לא יכולה להרגיש יותר מידי הזדהות אליה כי אני זקנה כמעט כמו לונה
בעקרון לא מדברים על ברונו
:-D
לי לא היה ברור איך היא הצליחה בכזו מיומנות להלחם בכל אנשי הג'יני (או איך שלא קוראים להם) היא כאילו רק לפני כמה ימים קיבלה את הכוחות
בדיוק
אני ממש אוהבת לראות ייצוג של תרבויות שונות, ואהבתי גם שבפרק הקודם הם דיברו על קונגו השחקן (מהנצחיים) ושהסבתא יותר אוהבת את קונגו האב ;-)
אהה, לא חושבת שקישרתי (אבל גם לא הושפעתי במיוחד מהנצחיים)
עוד איזכור MCU היה כשברונו אמר שהוא קרא מאמר על תנועה בין יקומים שכתב אריק סלוויג - המדען בשני סרטי ת'ור הראשונים (וגם סרט הנוקמים הראשון).
אותו דווקא זכרתי (המדען)
כן, אני די מרגישה דומה.
וזה למרות שכן יש פה ושם סדרות וסרטים וספרים בכיכובם של ילדים/ות שאני כן מצליחה "להתאהב" בהן, כמו למשל עם העונה הראשונה של Never Have I Ever שהילדה היתה מקסימה והתחברתי אליה.
אבל זה מוגבל יותר, וצריך דברים שיפצו על זה (כמו הומור טוב נגיד).
אני לא חושבת שפה יש את הקסם הזה, למרות שהכוכבת חמודה.
בדיוק!

למעלה