דיוני סדרות #97

Aranel Nenharma

Well-known member
סדרה אוסטרלית ראשונה שאי פעם ראיתי (אופרת סבון זה לא טלוויזיה!). ג'יימי דורנן האירי פנטסטי כאיש שאיבד את זכרונו לאחר תאונה. בהמשך מסתבר שמדובר בנסיון חיסול. דניאל מקדונלד הנפלאה (שמוכרת מסרטים כמו פאטי קייק וקופסת הציפורים, שטרם ראיתי) כשוטרת מתלמדת שמנסה מרוב סקרנות לפצח את הפרשה. גם שלום ברון-פרנקלין מצטיינת כבחורה שלכאורה רוצה לעזור לגיבור- אבל מתברר שהיא מכירה אותו מלפני התאונה ורוצה אפילו להזיק לו. על סמך שני הפרקים הראשונים- סדרה אדירה והלוואי שתזכה להכרה בינלאומית. מומלץ לכל מי שאוהב מותחנים אפלים.
ראיתי אותה כשיצאה ונתתי עליה המלצה חמה גם ניק מאוד אוהב אותה
סדרה מעולה!

snirf

Active member
סדרה אוסטרלית ראשונה שאי פעם ראיתי (אופרת סבון זה לא טלוויזיה!). ג'יימי דורנן האירי פנטסטי כאיש שאיבד את זכרונו לאחר תאונה. בהמשך מסתבר שמדובר בנסיון חיסול. דניאל מקדונלד הנפלאה (שמוכרת מסרטים כמו פאטי קייק וקופסת הציפורים, שטרם ראיתי) כשוטרת מתלמדת שמנסה מרוב סקרנות לפצח את הפרשה. גם שלום ברון-פרנקלין מצטיינת כבחורה שלכאורה רוצה לעזור לגיבור- אבל מתברר שהיא מכירה אותו מלפני התאונה ורוצה אפילו להזיק לו. על סמך שני הפרקים הראשונים- סדרה אדירה והלוואי שתזכה להכרה בינלאומית. מומלץ לכל מי שאוהב מותחנים אפלים.

חסרות סדרות אוסטרליות שאינן אופרות סבון? :unsure:
בין היתר שאהבתי- אהבה מלידה, עקורים (בנטפליקס), סדרות פשע- המבריחים, הבטן הרכה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נרשמתי לדיסני+ וזה עובד.
כבר הספקתי הבוקר לראות את הפרק השני של מיס מארוול.
התחלתי גם את עונה 3 של לאב ויקטור, אבל באמצע הפרק הראשון הוא החליט להתקע לי :mad:
אני הולך לנסות עכשיו שוב

didalf

Well-known member
נרשמתי לדיסני+ וזה עובד.
כבר הספקתי הבוקר לראות את הפרק השני של מיס מארוול.
התחלתי גם את עונה 3 של לאב ויקטור, אבל באמצע הפרק הראשון הוא החליט להתקע לי :mad:
אני הולך לנסות עכשיו שוב
אתה תסיים עד הערב ולא תגיב לי על כלום כל הסופש נכון?????????
ידעתי שהייתי צריכה להתחיל אתמול מהדודים:-[

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה תסיים עד הערב ולא תגיב לי על כלום כל הסופש נכון?????????
ידעתי שהייתי צריכה להתחיל אתמול מהדודים:-[
כן, אני אסיים עד הערב. בטח הייתי מסיים עד הערב בכל מקרה, אבל לאור זה שאני חייב להשאר בבית אז עוד יותר
אבל אם זה חשוב לך אז אני אגיב לך בסופש

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב ראיתי חצי מהעונה של הסדרה החדשה של נטפליקס - God's Favorite Idiot
ואני מאוד ממליץ - להמנע מזה
פשוט כל כך מטומטם בכל כך הרבה דרכים ופשוט לא ממש מעניין
ראיתי 4 פרקים מתוך ה8 שיש ונראה לי שאני לא אטרח לסיים

dilia snake

Well-known member
אגב ראיתי חצי מהעונה של הסדרה החדשה של נטפליקס - God's Favorite Idiot
ואני מאוד ממליץ - להמנע מזה
פשוט כל כך מטומטם בכל כך הרבה דרכים ופשוט לא ממש מעניין
ראיתי 4 פרקים מתוך ה8 שיש ונראה לי שאני לא אטרח לסיים
לא ככה כותבים ראנט!

אתה צריך לפרט את רמת הטמטום. האם זה מטומטם ברמה של ללכת טופלס בבני ברק? או צניחה חופשית ללא מצנח? ועד כמה אתה ממליץ לא ראות? ותן רשימה של דברים שאתה כן ממליץ לעשות במקום, נניח לדחוף אצבע לשטקר.

תרשום הערות, ותשתפר. או שלהבא אני אעשה ראנט לראנט שלך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא ככה כותבים ראנט!

אתה צריך לפרט את רמת הטמטום. האם זה מטומטם ברמה של ללכת טופלס בבני ברק? או צניחה חופשית ללא מצנח? ועד כמה אתה ממליץ לא ראות? ותן רשימה של דברים שאתה כן ממליץ לעשות במקום, נניח לדחוף אצבע לשטקר.

תרשום הערות, ותשתפר. או שלהבא אני אעשה ראנט לראנט שלך.
אני יודע שאני לא קרוב לרמת הראנטים שלך,
אבל לפחות אנשים יכולים לדעת להתרחק מהסדרה בלי שיצטרכו להכנס לתיבת ספוילר

dilia snake

Well-known member
אני יודע שאני לא קרוב לרמת הראנטים שלך,
אבל לפחות אנשים יכולים לדעת להתרחק מהסדרה בלי שיצטרכו להכנס לתיבת ספוילר
יש לי יושרה עיתונאית, ואני מחויבת לכתוב בדיוק כול מה שמחורבן לדעתי בסדרה ולתת דוגמאות לזה.

מילי08

Well-known member
ראיתי את פרק סיום העונה של The Baby

אני מניח שזה גם סיום סדרה.
היה לי מאוד צפוי שבסוף אנחנו עוד נראה שהתינוק שרד את הים איכשהו.
אבל קשה לי להאמין שיעשו עוד עונה שבה הוא תופס מישהי אחרת. אלא אם כן יוכלו לעשות משהו מקורי עם זה.

בהתחלה הרגיש לי מאוד מוזר שהפרק מתחיל עם איזו קפיצת זמן מסוימת מהפרק הקודם ונטשה כאילו השתנתה לחלוטין.
פשוט כי כל הפרקים הקודמים לזה היו די רצף של אירועים ודמויות, אז הרגיש מוזר פתאום לנתק מזה.
אבל זה היה פרק ממש טוב. וסיום ממש טוב לדעתי לעונה הזאת (שלא כולה היה מעולה)

לרגע בהתחלה חשבתי שאולי נטשה צדקה וכל מה שהתינוק היה צריך זאת אמא שבאמת תאהב אותו.
וכשהיא לא רצתה שהרופאה תגע בתינוק חשבתי שאולי היא חוששת סתם.
אבל אז רואים שהרופאה באמת מתה.
אבל אז הגילוי המטורף הוא שבעצם נטשה הייתה תחת השפעת התינוק ורצחה את הרופאה וגם ניסתה להרוג את אבא שלה ואת בובי.

אגב, לא ברור איך בובי פתאום הבינה שמשהו לא בסדר עם נטשה והתינוק. כולם עד השלב הזה משוכנעים פשוט שהתינוק של נטשה, ולא ברור מה גרם לשינוי.
אולי היא קלטה פתאום שאף אחד לא קורא לתינוק הזה בשום שם חוץ מthe baby.

תהיתי כל הזמן מה המסר על הורות שהסדרה מעבירה. האם זה פשוט שלגדל תינוק זה טירוף?
אבל בסוף הוא נראה לי יחסית ברור: נטשה שלא רצתה ילדים מתחילה לחשוב שהתינוק הוא הדרך היחידה שלחיים שלה יהיו משמעות. ולכן בובי היא חיונית כדי להבהיר לה שיש לה משמעות מעבר ללהיות אם. רואים את זה עוד כשהיא בעצם מקבלת את זה שלחברות שלה יש ילדים ולא לוקחת את זה כדבר שלילי.
זה גם התחבר יפה עם כך שבפרקים קודמים אמא של נטשה ובובי אומרת שהיא ילדה את בובי רק כי היא רצתה שלנטשה יהיה מישהו לאהוב, שזה נראה לי מכה רצינית לבובי. בסופו של דבר אמא של נטשה ובובי ילדה תינוקות למרות שהיא לא באמת רצתה כי זה מה שהחברה אומרת לאנשים לעשות.
לדעתי הסדרה טוענת שזה לא דבר רע לרצות ילדים, אבל צריך לעשות את זה לא מתוך לחץ של החברה ולא כחלק מחיפוש משמעות, ולא כי רוצים מישהו שיאהב אותך חזרה ולא יעזוב אותך, אלא כי באמת רוצים ילד.

עדיין לא ברור מה התינוק אם כי לאישה הזקנה יש עכשיו תיאוריה חדשה - שהוא משהו עתיק שמייצג את הפחד של בני אדם שלא יאהבו אותנו.
אהבתי את הסיכום. העלית רעיונות שלא חשבתי עליהם (כי לא השקעתי מחשבה).
אני שמחה שלא השאירו אצלה את התינוק בכוח כדי להראות שתינוק זה טוב וכיף. כי זה לא, ואת זה הם באמת הדגישו.
גם אני לא הבנתי איך בובי קלטה פתאום שיש בעיה.
בעקרון לא הופתעתי שהתינוק חזר בסוף אבל זה מטריד כי זה אומר שהוא יחיה לנצח. כלורמ הוא הפחד הקמאי שלנו שלא יאהבו אותנו, וזה משהו שתמיד יהיה קיים

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תראה איך מגיבים עד לנקודה מסוימת בלי לספיילר|שפם|:
אני גם חשבתי אבל לא היה לי נעים להגיד:-D כי הבנתי שהרבה פעמים השם הישן מתייחסים אליו כשם מת וממש אסור להגיד אותו.

כן זה מה שאמרתי.
היא גם מאשימה אותו בטראומה מאירוע הירי כי אם הוא לא היה חוזר ומזמין אותה באותו ערב כנראה שהיא לא הייתה הולכת, אבל שוב היא רק חיפשה תירוצים לברוח איתו.

חחחחח כן. אני כזה "בוםםםםם":-D

דווקא אני די מחבבת אותו. אבל אמא שלו קרינג'ית.

כי נראה שהם ממש מנסים להדחיק את זה ולהמשיך הלאה. כל אחד ודרכי ההתמודדות ההרסניות שלו.

סיימתי בינתיים
אוקי אני נורא מבולבלת עכשיו. ברודי ורותי היו מאוהבים כל הזמן הזה זה היה הקטע?8-* כי לגמרי דווקא האמנתי שהם בסטיז בקטע לא רומנטי אלא חברות עמוקה מאד, לפעמים אפילו יותר מהקשרים הרומנטים שלהם. וכאילו ממש הייתי בטוחה בפרק האחרון במיוחד שבכל זאת יש משהו בינו לבין מינגוס. כאילו השיחה שלהם מאחורי הקלעים, איך שהוא הסתכל עליו בהופעה מהופנט, וכשמינגוס איבד את זה מיד תפס אותו והציל אותו שוב. חשבתי שבכל זאת יש שם משהו רומנטי. אבל לא, מסתבר שהוא מאוהב ברות'י כל הזמן הזה8-* ולראות את שר מנשק.ת את אמא שלו היה הקש האחרון. (אוף אול פיפול. שאגב מה הקטע עם זה? כאילו בבר זה היה מובן. המצב בין ושר ורותי היה לא משהו וברנדה סיפקה לו.ה משהו שהיא.וא הייה.תה צריכ.ה [איזה שפה נוראית זאת עבריתתתתת] אבל למה היא.וא נישק.ה את ברנדה שוב כשהמצב עם רותי היה טוב?)
לאדעת מה אני חושבת על זה [רותי וברודי]. כי לא ראיתי את זה ביניהם אז קצת קשה לי להיות בעד עכשיו, אבל וידוי אהבה ונשיקות סוערות בגשם והטרופ הזה של נשיקה - וואטפאק?? - נשיקה מהצד השני הוא מאהובים עליי:-D

טוב תודה שענו לי על האובסייס האם ברודי מאומץ או אחד ההורים לא ביולוגי או מה.

הטריפ של ברודי על פטריות היה קצת און דה נוז מבחינת המטאפורות הלא מעודנות שלו.

שעשע אותי שהוא דיבר על לנסוע למנצ'סטר והראה תמונה של הדמות של ג'סטין בגרסה הבריטית, מבוגר וחתיך כיום. אז זה מתקיים ביקום הזה. לא אשקר הייתה לי תקווה קטנה שגאס הבן של בריאן עכשיו בין 21-22 יצוץ.

סה"כ זאת הייתה סדרה בסדר. לא שנאתי אבל גם לא עפתי. לא אכפת לי אם תהיה עונה שניה או לא.
עשה לי בעיקר חשק לראות שוב את הסדרה המקורית (כלומר האמריקאית כמובן) אבל אין איפה להשיג את זה נוח, וגם אני חוששת שצפיה נוספת תהרוס לי, ואני אראה דברים באור אחר, בעייתי או סתם קרינג'י.
אוקי, אני מתזכר לעצמי שאני צריך להגיב לזה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי אני נורא מבולבלת עכשיו. ברודי ורותי היו מאוהבים כל הזמן הזה זה היה הקטע?8-* כי לגמרי דווקא האמנתי שהם בסטיז בקטע לא רומנטי אלא חברות עמוקה מאד, לפעמים אפילו יותר מהקשרים הרומנטים שלהם. וכאילו ממש הייתי בטוחה בפרק האחרון במיוחד שבכל זאת יש משהו בינו לבין מינגוס. כאילו השיחה שלהם מאחורי הקלעים, איך שהוא הסתכל עליו בהופעה מהופנט, וכשמינגוס איבד את זה מיד תפס אותו והציל אותו שוב. חשבתי שבכל זאת יש שם משהו רומנטי. אבל לא, מסתבר שהוא מאוהב ברות'י כל הזמן הזה8-* ולראות את שר מנשק.ת את אמא שלו היה הקש האחרון. (אוף אול פיפול. שאגב מה הקטע עם זה? כאילו בבר זה היה מובן. המצב בין ושר ורותי היה לא משהו וברנדה סיפקה לו.ה משהו שהיא.וא הייה.תה צריכ.ה [איזה שפה נוראית זאת עבריתתתתת] אבל למה היא.וא נישק.ה את ברנדה שוב כשהמצב עם רותי היה טוב?)
לאדעת מה אני חושבת על זה [רותי וברודי]. כי לא ראיתי את זה ביניהם אז קצת קשה לי להיות בעד עכשיו, אבל וידוי אהבה ונשיקות סוערות בגשם והטרופ הזה של נשיקה - וואטפאק?? - נשיקה מהצד השני הוא מאהובים עליי:-D
אוקי בהחלט הייתי צריך להגיב על כל זה לפני חודש כשזה היה לי טרי בראש.
איך אני רואה את זה: אני לא חושב שזה נכון בדיוק להגיד שברודי ורותי היו מאוהבים כל הזמן הזה. אבל הם היו זוג כשהם היו צעירים ואז הם הפכו לחברים טובים מאוד וכל המתח של הקשר הזה הפך לקשר אפלטוני. אני לא מאמין שהם פינטזו זה על זה כל הזמן הזה. זה לדעתי היה משהו עמוק מתחת לפני השטח שהם לא היו מודעים אליו עד הרגע שזה ניצת. ושניהם מהמצב שלהם פתאום כן ראו זה את זו בצורה הזאת. זה בין היתר היה קבור חזק כי נראה לי שהבהירו שברודי נמשך רק לגברים אז הוא לדעתי בכלל לא חשב שהוא יכול להמשך אל רותי.
עכשיו אני תוהה גם אם זה יהיה בעיה להם בהמשך (אם בכלל הם ימשיכו יחד) שרותי תרגיש שהוא נמשך אליה כי הוא זוכר שהיא הייתה בן.
בכל מקרה זה נראה לי טוויסט מגניב כי מצד אחד לחלוטין לא ראיתי את זה בא, אבל מצד שני אני כן יכול להבין הובילו אותנו אל זה במבט לאחור.

לגבי מה שקורה בין שר וברנדה - אני מסכים עם מה שאמרת על כך שברנדה סיפקה משהו לו.ה בזמן מאוד מסוים והגיוני היה שזה לא ימשך. אבל גם זה שכאילו המצב עם רותי חזר להיות טוב זה לא באמת הופך את המצב לטוב. זה לא שאפשר לשכוח את כל התקופה הקשה.
טוב תודה שענו לי על האובסייס האם ברודי מאומץ או אחד ההורים לא ביולוגי או מה.
אני חשבתי שהוא הבן הביולוגי של שניהם אבל בכל זאת יצא שחור. כמו ליאם משיימלס :-P:
הטריפ של ברודי על פטריות היה קצת און דה נוז מבחינת המטאפורות הלא מעודנות שלו.
וואי אני לא זוכר שום דבר מזה
שעשע אותי שהוא דיבר על לנסוע למנצ'סטר והראה תמונה של הדמות של ג'סטין בגרסה הבריטית, מבוגר וחתיך כיום. אז זה מתקיים ביקום הזה. לא אשקר הייתה לי תקווה קטנה שגאס הבן של בריאן עכשיו בין 21-22 יצוץ.
ליתר דיוק הקטע הזה מבהיר שהסדרה החדשה מתרחשת באותו יקום כמו סדרת המקור הבריטית. זה לא אומר שהיא מתרחשת גם באותו יקום של הסדרה האמריקאית הישנה. אם כי אני בהחלט אשמח אם גם זה נכון.
סה"כ זאת הייתה סדרה בסדר. לא שנאתי אבל גם לא עפתי. לא אכפת לי אם תהיה עונה שניה או לא.
עשה לי בעיקר חשק לראות שוב את הסדרה המקורית (כלומר האמריקאית כמובן) אבל אין איפה להשיג את זה נוח, וגם אני חוששת שצפיה נוספת תהרוס לי, ואני אראה דברים באור אחר, בעייתי או סתם קרינג'י.
אני מסכים לגבי הרגש על הסדרה הזאת. אהבתי אבל לא עפתי. היו דברים שאהבתי יותר והיו כאלו שפחות.
אבל זה לא גרם לי לרצות לראות את הסדרה הישנה שוב

didalf

Well-known member
זה בין היתר היה קבור חזק כי נראה לי שהבהירו שברודי נמשך רק לגברים אז הוא לדעתי בכלל לא חשב שהוא יכול להמשך אל רותי.
עכשיו אני תוהה גם אם זה יהיה בעיה להם בהמשך (אם בכלל הם ימשיכו יחד) שרותי תרגיש שהוא נמשך אליה כי הוא זוכר שהיא הייתה בן.
כן אני גם חשבתי על שני הדברים האלה וזה די מסקרן אותי בקטע הזה מה יהיה הלאה.

אבל הם היו זוג כשהם היו צעירים
הקטע שאפילו בפלשאבק לתיכון שלהם כשהם היו זוג הם לא הרגישו לי מאוהבים. אפילו שם זה הרגיש יותר חברות מאשר רומנטי. ושהם סתם זוג כי הם הגייז היחידים שהם מכירים ווהם מצאו מישהו להתמזמז איתו.

אבל גם זה שכאילו המצב עם רותי חזר להיות טוב זה לא באמת הופך את המצב לטוב. זה לא שאפשר לשכוח את כל התקופה הקשה.
כן אבל כשסופסוף המצב היה טוב והיא.וא כאילו בא.ה במיוחד לנשק את ברנדה שוב. זה לא שזה קרה במקרה בלהט הרגע שוב. זה היה מוזר. למה להרוס במודע? זה התפקיד של רותי.

אני חשבתי שהוא הבן הביולוגי של שניהם אבל בכל זאת יצא שחור. כמו ליאם משיימלס :-P:
:-D:-D:-D

וואי אני לא זוכר שום דבר מזה
פעם הבאה תגיב בזמן|שפם|

ליתר דיוק הקטע הזה מבהיר שהסדרה החדשה מתרחשת באותו יקום כמו סדרת המקור הבריטית. זה לא אומר שהיא מתרחשת גם באותו יקום של הסדרה האמריקאית הישנה. אם כי אני בהחלט אשמח אם גם זה נכון.
נו זה מה שאמרתי.

אבל זה לא גרם לי לרצות לראות את הסדרה הישנה שוב
כי מעולם לא הערכת אותה|שפם|
עוד גיף|מאוהב|

tumblr_mgv9jfSR4b1ql5cfto8_250.gif

למעלה