דיוני סדרות #97

limors2

Well-known member
גם אני צפיתי, בטעות. ראיתי את הטריילר וזה היה נראה די גרוע ועם משחק ממש גרוע, אבל היה לי הרבה זמן פנוי בסופ״ש.

זה לא עד כדי כך גרע, אב להמשחק באמת איום ונורא. של רובם. אבל לדעתי הגרוע ביותר הוא אבא של ג׳ולייט, לא אח שלה. וגם כל הצד של קאל (כולל קאל בעצמה) לא משהו|חבול|
אבל למרות המשחק הגרוע זה בידור קליל לא קי, האפקטים ברובם די מוצלחים וזה מצליח לא לשעמם. עצם זה שצפיתי ב6 פרקים בסופ״ש זה כבר ניצחון בשבילה. והפתיח נחמש, לא הרצתי אותו אפילו פעם אחת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם אני צפיתי, בטעות. ראיתי את הטריילר וזה היה נראה די גרוע ועם משחק ממש גרוע, אבל היה לי הרבה זמן פנוי בסופ״ש.

זה לא עד כדי כך גרע, אב להמשחק באמת איום ונורא. של רובם. אבל לדעתי הגרוע ביותר הוא אבא של ג׳ולייט, לא אח שלה. וגם כל הצד של קאל (כולל קאל בעצמה) לא משהו|חבול|
אבל למרות המשחק הגרוע זה בידור קליל לא קי, האפקטים ברובם די מוצלחים וזה מצליח לא לשעמם. עצם זה שצפיתי ב6 פרקים בסופ״ש זה כבר ניצחון בשבילה. והפתיח נחמש, לא הרצתי אותו אפילו פעם אחת
הי ליאורה,
תזכרי שגם כשאת מגיבה את צריכה לשים את שם הסדרה בכותרת תיבת הספוילר.
אני הוספתי בשבילך הפעם.

דיברגנט חדש

Well-known member

לסדרה קוראים 'חיסול ראשון' או 'הריגה ראשונה'?

dilia snake

Well-known member

לאבא של ג'ולייט יש בדיוק הבעה אחת כול הסדרה, ואימא של קאל היא קלישאה על קלישאה של אישה שחורה.

ותראו לי עוד מישהי שנלחמה עם שני הבנים שלה במפלצת שבאה להרוג אותם וכול מה שמעניין אותה זה הלכלוך במטבח, כאילו WTF?(אלא אם כול הערות על הלכלוך היו אמורות להיות הומוריסטיות, אבל אני בספק).

מילי08

Well-known member
הריגה ראשונה - זה בתוכנית שלי למתישהו כי נשמע חמוד אבל אני מבינה שלא כדאי להשקיע? לא קראתי ספוילרים, רק את השורה הראשונה של הספוילר של עדי

dilia snake

Well-known member
הריגה ראשונה - זה בתוכנית שלי למתישהו כי נשמע חמוד אבל אני מבינה שלא כדאי להשקיע? לא קראתי ספוילרים, רק את השורה הראשונה של הספוילר של עדי
קחי בחשבון שעד עכשיו(5 פרקים) זה נורא נוער, והרמה לא מאוד גבוהה. כרגע זה בטווח של בינוני עד בינוני מינוס.

didalf

Well-known member
Queer As Folk 2022
טוב שיפ חמוד כבר לא יצא לי מפה|שפם| חבל היה פוטנציאל. למי אכפת מהפרש הגילאים המטריד??|שפם|
וג'וליאן ונוח כאילו נחמדים אבל לא מרגשים ממש.

הסיפור של רותי וברודי בעבר היה נורא יפה ונורא העציב את המצב ביניהם עכשיו. שהונסטלי שניהם אשמים בו. כאילו כן הוא מניאק אנוכי וזה היה מרושע מצידו להפציר בה לבוא כשכל התלמידים שלה במסיבה. אבל היא כל הזמן חיפשה תירוצים לברוח משר ולחגוג איתו, זה באמת לא שהוא הכריח אותה. אבל זה שנפלט לו הדד ניימ שלה היה נוראי לשניהם. אבל זה שהיא סיפרה לו על דדיוס ונואה היה סופר מניאקי בעיקר כי זה לא סוד שלה לספר. רק מראה ששניהם מניאקים באותה מידה ולכן נועדו אחד לשניה. אבל אני מקווה שהם ישלימו כי החברות שלהם בעבר שווה את זה. היא על תקן מייקל ולינזדי ביחד, כבסטי מהילדות מצד אחד וזאת שהוא תרם לה זרע ומדרדר לחיי מסיבות למורת רוח.ה של הפרנטר מצד שני.

dilia snake

Well-known member
אז אחרי שבוק דיפוזיטרי שלחו אותי לרוץ אתמול והיום(ונשארו עוד פעמיים) להביא ספרים מהצד השני של העיר(אבל זה נושא עצוב לשרשור אוף) התיישבתי לראות את הפרק האחרון של יצירת המופת הזאת, זוזי הצידה שובר שורות! והסמויה! ומי עוד כאן? כן, ראיתי גם אתכן האמריקאים ושלל סדרות מופת שלא ראיתי. כי זו סדרה של אחד בדור, מזל שההרשמה לאמי נסגרת רק בסוף החודש כי הסדרה מופתית הזאת הולכת להשאיר אבק לכולן. מה זה אבק? סופת חול, טורנדו.

או שלא.

הפרק האחרון ניקז את כול מה שרע בסדרה הזאת לקח שלל סמי מרץ, שתה וודקה מקולקלת ורץ הכי רחוק שהוא יכול. פשוט זוועה טלוויזיונית מהסוג שלא ראיתי כבר המון זמן, כאילו בפרקים הקודמים זה היה רע אבל מהנה, עכשיו זה היה רע זוועתי קרינג'י ומשעמם.

אוקיי, בואו נפתח את זה לרגע. רק עכשיו קלטתי שתיאו, הוא האח למחצה של קאל ואפולו ויש להם רק אבא משותף. לא ברור איך כול הדינמיקה הזאת עובדת, אימא של תיאו מתה שהוא היה בן 7, אבל לא אומרים כמה זמן עבר, האם היא וג'ק היו נשואים ואז הוא התחתן עם טליה? או אלוהים יודע מה הסיפור שם, כי ההפרש בין תיאו לאפולו לא נראה כזה גדול.

דבר שני, שמישהו שטרח ללכת לבית ספר לטלוויזיה יגיד להם איך קליפאנגרים אמורים לעבוד! רגע אחד כולם חושבים שקאל ערפדה ואז רגע אחרי זה "פוף!" ומטאטאים את זה מתחת לשולחן כי סיבות? ולטובת מה? סצנות שאני בטוחה שהיפים והאמיצים יכולים לזכות בהן בתביעה על הפרת זכויות יוצרים.

למה ג'ולייט הסתובבה כול הפרק עם פיג'מה והדבר הזה על הצוואר שלה? ומהצד השני, למה מרגו עדיין לבושה בשמלת ערב+פנינים באמצע הלילה? האם בגלל שהיא ערפדה היא אוהבת ללכת עם חזיות ימים שלמים?

אז בקטע המפגר, אפולו לא יודע לקבוע מוות ואז תיאו הופך לערפד אבל לא אומרים לנו ממי(כאילו שהיו עוד אופציות חוץ מג'ולייט ואוליבר, ומגלים רק לקרת הסוף שזו באמת ג'ולייט כדי שיהיה תירוץ לפרידה בינה לבין קאל) ואז יש דקות על דקות של המשפחה מתלבטת מה לעשות איתו ואם להרוג אותו או לא, והכל במשחק כ"כ גרוע , כאילו אנשים זכו בראזי על הרבה פחות. וקרינג' כמה קרינג'!

אז ג'ולייט מגדלת עמוד שדרה וגורמת לרשויות לעלות על זה שאלינור היא רוצחת סדרתית. סבסטיאן ומרגו לא מתרשמים והם מעדיפים להזדיין בזמן שהבת שלהם בכלא ואז המועצה של הערפדים רוצים לדעת לאן אימא של מרגו נעלמה, אופסי!

ג'ולייט וקאל נפרדות, עוד משחק נוראי. ואני לא קולטת את הסמרטוטיות של ג'ולייט, רקע אחד הן מתנשקות והן לאבי-דאבי ואז ג'ולייט עושה משהו, קאל מכנה אותה מפלצת וחוזר חלילה. הם רצו להראות שגם לסביות בתיכון יכולות לסבול ממערכות יחסים רעילות וזה לא קטע של סטרייטים? אז כאילו יאיי? אנחנו ב-2022 וכולם זוכים להצטלק בשם השיוון?

והפרק נגמר בזה שמתברר שלאוליבר יש צבא של מפלצות. אופסי מס' 2! רק שאין צורך לדאוג, זה בטח יתבטל וגם אם לא הם בטח ישכחו מזה עד עונה 2.

ואני כבר לא מדברת על ווייס אוברים מיותרים, הם לא שמעו על להראות ולא לספר? וגם אם, לפחות שלא יהיו יגידו דברים קלישאתיים כמו "ניוטון אמר שלכול פעולה שאנחנו עושים יש השלכות ותגובת נגד" אלוהים, אני אף פעם לא דיברתי ככה בתיכון ואני הייתי הילדה המוזרה שידעה לצטט את עמיחי וקראה ספרים בהפסקות (תעשו פרצופים מופתעים) רק בסדרות כאלו נערות בתיכון אומרות כאלו שטויות.

אבל האפקטים והמוזיקה היו אחלה, יש סדרות שאפילו אין להן את זה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אחרי שבוק דיפוזיטרי שלחו אותי לרוץ אתמול והיום(ונשארו עוד פעמיים) להביא ספרים מהצד השני של העיר(אבל זה נושא עצוב לשרשור אוף) התיישבתי לראות את הפרק האחרון של יצירת המופת הזאת, זוזי הצידה שובר שורות! והסמויה! ומי עוד כאן? כן, ראיתי גם אתכן האמריקאים ושלל סדרות מופת שלא ראיתי. כי זו סדרה של אחד בדור, מזל שההרשמה לאמי נסגרת רק בסוף החודש כי הסדרה מופתית הזאת הולכת להשאיר אבק לכולן. מה זה אבק? סופת חול, טורנדו.

או שלא.

הפרק האחרון ניקז את כול מה שרע בסדרה הזאת לקח שלל סמי מרץ, שתה וודקה מקולקלת ורץ הכי רחוק שהוא יכול. פשוט זוועה טלוויזיונית מהסוג שלא ראיתי כבר המון זמן, כאילו בפרקים הקודמים זה היה רע אבל מהנה, עכשיו זה היה רע זוועתי קרינג'י ומשעמם.

אוקיי, בואו נפתח את זה לרגע. רק עכשיו קלטתי שתיאו, הוא האח למחצה של קאל ואפולו ויש להם רק אבא משותף. לא ברור איך כול הדינמיקה הזאת עובדת, אימא של תיאו מתה שהוא היה בן 7, אבל לא אומרים כמה זמן עבר, האם היא וג'ק היו נשואים ואז הוא התחתן עם טליה? או אלוהים יודע מה הסיפור שם, כי ההפרש בין תיאו לאפולו לא נראה כזה גדול.

דבר שני, שמישהו שטרח ללכת לבית ספר לטלוויזיה יגיד להם איך קליפאנגרים אמורים לעבוד! רגע אחד כולם חושבים שקאל ערפדה ואז רגע אחרי זה "פוף!" ומטאטאים את זה מתחת לשולחן כי סיבות? ולטובת מה? סצנות שאני בטוחה שהיפים והאמיצים יכולים לזכות בהן בתביעה על הפרת זכויות יוצרים.

למה ג'ולייט הסתובבה כול הפרק עם פיג'מה והדבר הזה על הצוואר שלה? ומהצד השני, למה מרגו עדיין לבושה בשמלת ערב+פנינים באמצע הלילה? האם בגלל שהיא ערפדה היא אוהבת ללכת עם חזיות ימים שלמים?

אז בקטע המפגר, אפולו לא יודע לקבוע מוות ואז תיאו הופך לערפד אבל לא אומרים לנו ממי(כאילו שהיו עוד אופציות חוץ מג'ולייט ואוליבר, ומגלים רק לקרת הסוף שזו באמת ג'ולייט כדי שיהיה תירוץ לפרידה בינה לבין קאל) ואז יש דקות על דקות של המשפחה מתלבטת מה לעשות איתו ואם להרוג אותו או לא, והכל במשחק כ"כ גרוע , כאילו אנשים זכו בראזי על הרבה פחות. וקרינג' כמה קרינג'!

אז ג'ולייט מגדלת עמוד שדרה וגורמת לרשויות לעלות על זה שאלינור היא רוצחת סדרתית. סבסטיאן ומרגו לא מתרשמים והם מעדיפים להזדיין בזמן שהבת שלהם בכלא ואז המועצה של הערפדים רוצים לדעת לאן אימא של מרגו נעלמה, אופסי!

ג'ולייט וקאל נפרדות, עוד משחק נוראי. ואני לא קולטת את הסמרטוטיות של ג'ולייט, רקע אחד הן מתנשקות והן לאבי-דאבי ואז ג'ולייט עושה משהו, קאל מכנה אותה מפלצת וחוזר חלילה. הם רצו להראות שגם לסביות בתיכון יכולות לסבול ממערכות יחסים רעילות וזה לא קטע של סטרייטים? אז כאילו יאיי? אנחנו ב-2022 וכולם זוכים להצטלק בשם השיוון?

והפרק נגמר בזה שמתברר שלאוליבר יש צבא של מפלצות. אופסי מס' 2! רק שאין צורך לדאוג, זה בטח יתבטל וגם אם לא הם בטח ישכחו מזה עד עונה 2.

ואני כבר לא מדברת על ווייס אוברים מיותרים, הם לא שמעו על להראות ולא לספר? וגם אם לפחות היו שם דברים שהם לא קלישאות כמו "ניוטון אמר שלכול פעולה שאנחנו עושים יש השלכות ותגובת נגד" אלוהים, אני אף פעם לא דיברתי ככה בתיכון ואני הייתי הילדה המוזרה שידעה לצטט את עמיחי וקראה ספרים בהפסקות (תעשו פרצופים מופתעים) רק בסדרות כאלו נערות בתיכון אומרות כאלו שטויות.

אבל האפקטים והמוזיקה היו אחלה, יש סדרות שאפילו אין להן את זה.
את צריכה לפצל את הביקורות שלך שחלק יהיה כללי בלי ספוילר ומחוץ לתיבת ספוילר וחלק בעצם יכיל את הספוילרים.
כי חלק גדול מאוד ממה שאת כתבת על הסדרה הוא בכלל לא ספוילרי אלא רק ראנטים קורעים על כמה את חושבת שהסדרה הזאת נוראית.
מזל ששכנעת אותי גם לא לראות אותה כי בגלל זה גם גיליתי לא מעט ספוילרים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב שיפ חמוד כבר לא יצא לי מפה|שפם| חבל היה פוטנציאל. למי אכפת מהפרש הגילאים המטריד??|שפם|
וג'וליאן ונוח כאילו נחמדים אבל לא מרגשים ממש.

הסיפור של רותי וברודי בעבר היה נורא יפה ונורא העציב את המצב ביניהם עכשיו. שהונסטלי שניהם אשמים בו. כאילו כן הוא מניאק אנוכי וזה היה מרושע מצידו להפציר בה לבוא כשכל התלמידים שלה במסיבה. אבל היא כל הזמן חיפשה תירוצים לברוח משר ולחגוג איתו, זה באמת לא שהוא הכריח אותה. אבל זה שנפלט לו הדד ניימ שלה היה נוראי לשניהם. אבל זה שהיא סיפרה לו על דדיוס ונואה היה סופר מניאקי בעיקר כי זה לא סוד שלה לספר. רק מראה ששניהם מניאקים באותה מידה ולכן נועדו אחד לשניה. אבל אני מקווה שהם ישלימו כי החברות שלהם בעבר שווה את זה. היא על תקן מייקל ולינזדי ביחד, כבסטי מהילדות מצד אחד וזאת שהוא תרם לה זרע ומדרדר לחיי מסיבות למורת רוח.ה של הפרנטר מצד שני.
הסיפור של ברודי ורותי מהעבר באמת היה יפה ומעניין.
והקטע הוא שרותי טוענת (בהווה) שהוא אף פעם לא תמך בה, אבל במקביל אנחנו רואים כמה הוא כן היה שם בשבילה כשהיא יצאה מהארון.
אם כי אולי מטריד זה שהשם שהיא בחרה בו בסוף זה השם שהוא הציע.

מרגיש לי קצת אובר-דרמטי שהחליטו שהשם הישן של רותי יכוסה על ידי ביפ כל פעם שאומרים אותו (כמו שעושים למילות קללה במקומות מסויים). אני מבין שזה להבהיר שזה משהו לא מייצג, משהו שהזיכרון שלו הוא אולי רע בעיניה. אולי גם רצו להמנע מכך שבויקיפדיה למשל יהיה כתוב על הדמות שלה את שני השמות.
אבל במציאות לאנשים טרנסקסואלים יש את השם הישן ואם יש צילום וידאו ישן או תמונת בית ספר ישנה אז השם נמצא שם, הוא לא מוסתר על ידי ביפ.

נראה לי מוגזם שרותי מאשימה כל כך את ברודי. כמו שהוא אומר הוא לא הכריח אותה לעשות שום דבר. הוא השפעה לא טובה, אבל זה לא שהוא זרק עליה סמים ואלכוהול. גם בעניין זה שהוא הזמין אותה למסיבה שהיו בה תלמידים שלה - היא ראתה אותם שם ובחרה להשאר.
הבנתי את מה שהיא אומרת על כך שלפני שהוא חזר לחיים שלה אז החיים שלה היו יציבים וטובים, אבל היא באמת לא יכולה לשים את זה עליו. במיוחד כי רוב הסיכוי שחלק גדול מזה הוא פשוט העובדה שהיא נושאת טראומה מאירוע הירי.

זה מצחיק שרותי היא באמת כמו שילוב של מייקל ולינדזי מהסדרה הישנה. לא חשבתי על זה ככה, אבל זה לחלוטין מה שזה.

לא אכפת לי שזה לא היה המקום של רותי לספר לברודי על דדיוס ונואה כי אני פשוט שמח שזה התגלה כבר.
וכל כך צפוי היה שנואה יחשוב שנואה יחשוב שברודי מדבר עליו ועל ג'וליאן (אז מה אם טעיתי לגבי השם שלו בעבר) וככה הוא בעצם גילה את שני הדברים במקביל.

לא הכי מעניין אותי כרגע כל הדברים עם מינגוס. לפחות הוא כרגע לא אובססיבי לגבי ברודי כבר. אבל זה בטח יחזור.

ויש גם את כל העניין עם מרווין וזה שהזונה ממין זכר שהוא שכר התאהב בו, אבל מרווין מעדיף להמשיך להיות חרא קטן ולשלם לו בכספים שהוא אסף כביכול במטרה לתרום לצדקה.
*אגב נזכרתי שאני מכיר את השחקן שמשחק את מרווין מהסדרה Locke and Key, פשוט שם היו לו רגלים תותבות

ולראשונה בעצם מתייחסים לרוצח שירה במועדון. די כמו עם אירועי האבל רובם בכוונה מתעלמים מהמשפט שלו. אם כי מרווין כן מאוד שקוע בזה.

dilia snake

Well-known member
את צריכה לפצל את הביקורות שלך שחלק יהיה כללי בלי ספוילר ומחוץ לתיבת ספוילר וחלק בעצם יכיל את הספוילרים.
כי חלק גדול מאוד ממה שאת כתבת על הסדרה הוא בכלל לא ספוילרי אלא רק ראנטים קורעים על כמה את חושבת שהסדרה הזאת נוראית.
מזל ששכנעת אותי גם לא לראות אותה כי בגלל זה גם גיליתי לא מעט ספוילרים.
אבל זה כן, חוץ מהפסקה הראשונה.

אני חייבת לכתוב מה בעייתי בעיני ולנסות להסביר למה אני חושבת ככה(גם אם השפה שלי לא תקינה, או הומוריסטית). אני לא יכולה להגיד "הכתיבה היא ברמה של תחרות חיבורים בכיתה ה'" ואז לא לתת דוגמאות קונקרטיות, אחרת זה יראה מוזר, לא רציני וכאילו אני סתם מחפשת תשומת לב.

חוץ מזה שיש אנשים שלא רוצים ספוילרים בכלל, ומבחינתם גם רושם כללי יכול להרוס כי הם רוצים להגיע אובייקטיבים עד כמה שאפשר. לשים את הכול בתיבת ספוילר ושמי שרוצה יכנס על אחריותו לא עולה כסף ואין סיבה שלא להתחשב ולהיות אקסטרה זהירה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
תראה איך מגיבים עד לנקודה מסוימת בלי לספיילר|שפם|:
מרגיש לי קצת אובר-דרמטי שהחליטו שהשם הישן של רותי יכוסה על ידי ביפ כל פעם שאומרים אותו (כמו שעושים למילות קללה במקומות מסויים). אני מבין שזה להבהיר שזה משהו לא מייצג, משהו שהזיכרון שלו הוא אולי רע בעיניה. אולי גם רצו להמנע מכך שבויקיפדיה למשל יהיה כתוב על הדמות שלה את שני השמות.
אבל במציאות לאנשים טרנסקסואלים יש את השם הישן ואם יש צילום וידאו ישן או תמונת בית ספר ישנה אז השם נמצא שם, הוא לא מוסתר על ידי ביפ.
אני גם חשבתי אבל לא היה לי נעים להגיד:-D כי הבנתי שהרבה פעמים השם הישן מתייחסים אליו כשם מת וממש אסור להגיד אותו.

נראה לי מוגזם שרותי מאשימה כל כך את ברודי. כמו שהוא אומר הוא לא הכריח אותה לעשות שום דבר. הוא השפעה לא טובה, אבל זה לא שהוא זרק עליה סמים ואלכוהול. גם בעניין זה שהוא הזמין אותה למסיבה שהיו בה תלמידים שלה - היא ראתה אותם שם ובחרה להשאר.
הבנתי את מה שהיא אומרת על כך שלפני שהוא חזר לחיים שלה אז החיים שלה היו יציבים וטובים, אבל היא באמת לא יכולה לשים את זה עליו. במיוחד כי רוב הסיכוי שחלק גדול מזה הוא פשוט העובדה שהיא נושאת טראומה מאירוע הירי.
כן זה מה שאמרתי.
היא גם מאשימה אותו בטראומה מאירוע הירי כי אם הוא לא היה חוזר ומזמין אותה באותו ערב כנראה שהיא לא הייתה הולכת, אבל שוב היא רק חיפשה תירוצים לברוח איתו.

וכל כך צפוי היה שנואה יחשוב שנואה יחשוב שברודי מדבר עליו ועל ג'וליאן (אז מה אם טעיתי לגבי השם שלו בעבר) וככה הוא בעצם גילה את שני הדברים במקביל.
חחחחח כן. אני כזה "בוםםםםם":-D

לא הכי מעניין אותי כרגע כל הדברים עם מינגוס. לפחות הוא כרגע לא אובססיבי לגבי ברודי כבר. אבל זה בטח יחזור.
דווקא אני די מחבבת אותו. אבל אמא שלו קרינג'ית.

ולראשונה בעצם מתייחסים לרוצח שירה במועדון. די כמו עם אירועי האבל רובם בכוונה מתעלמים מהמשפט שלו. אם כי מרווין כן מאוד שקוע בזה.
כי נראה שהם ממש מנסים להדחיק את זה ולהמשיך הלאה. כל אחד ודרכי ההתמודדות ההרסניות שלו.

סיימתי בינתיים
אוקי אני נורא מבולבלת עכשיו. ברודי ורותי היו מאוהבים כל הזמן הזה זה היה הקטע?8-* כי לגמרי דווקא האמנתי שהם בסטיז בקטע לא רומנטי אלא חברות עמוקה מאד, לפעמים אפילו יותר מהקשרים הרומנטים שלהם. וכאילו ממש הייתי בטוחה בפרק האחרון במיוחד שבכל זאת יש משהו בינו לבין מינגוס. כאילו השיחה שלהם מאחורי הקלעים, איך שהוא הסתכל עליו בהופעה מהופנט, וכשמינגוס איבד את זה מיד תפס אותו והציל אותו שוב. חשבתי שבכל זאת יש שם משהו רומנטי. אבל לא, מסתבר שהוא מאוהב ברות'י כל הזמן הזה8-* ולראות את שר מנשק.ת את אמא שלו היה הקש האחרון. (אוף אול פיפול. שאגב מה הקטע עם זה? כאילו בבר זה היה מובן. המצב בין ושר ורותי היה לא משהו וברנדה סיפקה לו.ה משהו שהיא.וא הייה.תה צריכ.ה [איזה שפה נוראית זאת עבריתתתתת] אבל למה היא.וא נישק.ה את ברנדה שוב כשהמצב עם רותי היה טוב?)
לאדעת מה אני חושבת על זה [רותי וברודי]. כי לא ראיתי את זה ביניהם אז קצת קשה לי להיות בעד עכשיו, אבל וידוי אהבה ונשיקות סוערות בגשם והטרופ הזה של נשיקה - וואטפאק?? - נשיקה מהצד השני הוא מאהובים עליי:-D

טוב תודה שענו לי על האובסייס האם ברודי מאומץ או אחד ההורים לא ביולוגי או מה.

הטריפ של ברודי על פטריות היה קצת און דה נוז מבחינת המטאפורות הלא מעודנות שלו.

שעשע אותי שהוא דיבר על לנסוע למנצ'סטר והראה תמונה של הדמות של ג'סטין בגרסה הבריטית, מבוגר וחתיך כיום. אז זה מתקיים ביקום הזה. לא אשקר הייתה לי תקווה קטנה שגאס הבן של בריאן עכשיו בין 21-22 יצוץ.

סה"כ זאת הייתה סדרה בסדר. לא שנאתי אבל גם לא עפתי. לא אכפת לי אם תהיה עונה שניה או לא.
עשה לי בעיקר חשק לראות שוב את הסדרה המקורית (כלומר האמריקאית כמובן) אבל אין איפה להשיג את זה נוח, וגם אני חוששת שצפיה נוספת תהרוס לי, ואני אראה דברים באור אחר, בעייתי או סתם קרינג'י.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את פרק סיום העונה של The Baby

אני מניח שזה גם סיום סדרה.
היה לי מאוד צפוי שבסוף אנחנו עוד נראה שהתינוק שרד את הים איכשהו.
אבל קשה לי להאמין שיעשו עוד עונה שבה הוא תופס מישהי אחרת. אלא אם כן יוכלו לעשות משהו מקורי עם זה.

בהתחלה הרגיש לי מאוד מוזר שהפרק מתחיל עם איזו קפיצת זמן מסוימת מהפרק הקודם ונטשה כאילו השתנתה לחלוטין.
פשוט כי כל הפרקים הקודמים לזה היו די רצף של אירועים ודמויות, אז הרגיש מוזר פתאום לנתק מזה.
אבל זה היה פרק ממש טוב. וסיום ממש טוב לדעתי לעונה הזאת (שלא כולה היה מעולה)

לרגע בהתחלה חשבתי שאולי נטשה צדקה וכל מה שהתינוק היה צריך זאת אמא שבאמת תאהב אותו.
וכשהיא לא רצתה שהרופאה תגע בתינוק חשבתי שאולי היא חוששת סתם.
אבל אז רואים שהרופאה באמת מתה.
אבל אז הגילוי המטורף הוא שבעצם נטשה הייתה תחת השפעת התינוק ורצחה את הרופאה וגם ניסתה להרוג את אבא שלה ואת בובי.

אגב, לא ברור איך בובי פתאום הבינה שמשהו לא בסדר עם נטשה והתינוק. כולם עד השלב הזה משוכנעים פשוט שהתינוק של נטשה, ולא ברור מה גרם לשינוי.
אולי היא קלטה פתאום שאף אחד לא קורא לתינוק הזה בשום שם חוץ מthe baby.

תהיתי כל הזמן מה המסר על הורות שהסדרה מעבירה. האם זה פשוט שלגדל תינוק זה טירוף?
אבל בסוף הוא נראה לי יחסית ברור: נטשה שלא רצתה ילדים מתחילה לחשוב שהתינוק הוא הדרך היחידה שלחיים שלה יהיו משמעות. ולכן בובי היא חיונית כדי להבהיר לה שיש לה משמעות מעבר ללהיות אם. רואים את זה עוד כשהיא בעצם מקבלת את זה שלחברות שלה יש ילדים ולא לוקחת את זה כדבר שלילי.
זה גם התחבר יפה עם כך שבפרקים קודמים אמא של נטשה ובובי אומרת שהיא ילדה את בובי רק כי היא רצתה שלנטשה יהיה מישהו לאהוב, שזה נראה לי מכה רצינית לבובי. בסופו של דבר אמא של נטשה ובובי ילדה תינוקות למרות שהיא לא באמת רצתה כי זה מה שהחברה אומרת לאנשים לעשות.
לדעתי הסדרה טוענת שזה לא דבר רע לרצות ילדים, אבל צריך לעשות את זה לא מתוך לחץ של החברה ולא כחלק מחיפוש משמעות, ולא כי רוצים מישהו שיאהב אותך חזרה ולא יעזוב אותך, אלא כי באמת רוצים ילד.

עדיין לא ברור מה התינוק אם כי לאישה הזקנה יש עכשיו תיאוריה חדשה - שהוא משהו עתיק שמייצג את הפחד של בני אדם שלא יאהבו אותנו.

dory30

Well-known member
סדרה אוסטרלית ראשונה שאי פעם ראיתי (אופרת סבון זה לא טלוויזיה!). ג'יימי דורנן האירי פנטסטי כאיש שאיבד את זכרונו לאחר תאונה. בהמשך מסתבר שמדובר בנסיון חיסול. דניאל מקדונלד הנפלאה (שמוכרת מסרטים כמו פאטי קייק וקופסת הציפורים, שטרם ראיתי) כשוטרת מתלמדת שמנסה מרוב סקרנות לפצח את הפרשה. גם שלום ברון-פרנקלין מצטיינת כבחורה שלכאורה רוצה לעזור לגיבור- אבל מתברר שהיא מכירה אותו מלפני התאונה ורוצה אפילו להזיק לו. על סמך שני הפרקים הראשונים- סדרה אדירה והלוואי שתזכה להכרה בינלאומית. מומלץ לכל מי שאוהב מותחנים אפלים.

למעלה