אוקי אני נורא מבולבלת עכשיו. ברודי ורותי היו מאוהבים כל הזמן הזה זה היה הקטע?

כי לגמרי דווקא האמנתי שהם בסטיז בקטע לא רומנטי אלא חברות עמוקה מאד, לפעמים אפילו יותר מהקשרים הרומנטים שלהם. וכאילו ממש הייתי בטוחה בפרק האחרון במיוחד שבכל זאת יש משהו בינו לבין מינגוס. כאילו השיחה שלהם מאחורי הקלעים, איך שהוא הסתכל עליו בהופעה מהופנט, וכשמינגוס איבד את זה מיד תפס אותו והציל אותו שוב. חשבתי שבכל זאת יש שם משהו רומנטי. אבל לא, מסתבר שהוא מאוהב ברות'י כל הזמן הזה

ולראות את שר מנשק.ת את אמא שלו היה הקש האחרון. (אוף אול פיפול. שאגב מה הקטע עם זה? כאילו בבר זה היה מובן. המצב בין ושר ורותי היה לא משהו וברנדה סיפקה לו.ה משהו שהיא.וא הייה.תה צריכ.ה [איזה שפה נוראית זאת עבריתתתתת] אבל למה היא.וא נישק.ה את ברנדה שוב כשהמצב עם רותי היה טוב?)
לאדעת מה אני חושבת על זה [רותי וברודי]. כי לא ראיתי את זה ביניהם אז קצת קשה לי להיות בעד עכשיו, אבל וידוי אהבה ונשיקות סוערות בגשם והטרופ הזה של נשיקה - וואטפאק?? - נשיקה מהצד השני הוא מאהובים עליי
טוב תודה שענו לי על האובסייס האם ברודי מאומץ או אחד ההורים לא ביולוגי או מה.
הטריפ של ברודי על פטריות היה קצת און דה נוז מבחינת המטאפורות הלא מעודנות שלו.
שעשע אותי שהוא דיבר על לנסוע למנצ'סטר והראה תמונה של הדמות של ג'סטין בגרסה הבריטית, מבוגר וחתיך כיום. אז זה מתקיים ביקום הזה. לא אשקר הייתה לי תקווה קטנה שגאס הבן של בריאן עכשיו בין 21-22 יצוץ.
סה"כ זאת הייתה סדרה בסדר. לא שנאתי אבל גם לא עפתי. לא אכפת לי אם תהיה עונה שניה או לא.
עשה לי בעיקר חשק לראות שוב את הסדרה המקורית (כלומר האמריקאית כמובן) אבל אין איפה להשיג את זה נוח, וגם אני חוששת שצפיה נוספת תהרוס לי, ואני אראה דברים באור אחר, בעייתי או סתם קרינג'י.