נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
את זה אפשר לראות מהפער בין ההצבעות בין המדינות לקהל שהפך את התוצאה בצורה משמעותית ומובהקת.כמה השיר היה באמת טוב?
ועד כמה בחרו בה מתוך רחמים?
את זה אפשר לראות מהפער בין ההצבעות בין המדינות לקהל שהפך את התוצאה בצורה משמעותית ומובהקת.כמה השיר היה באמת טוב?
ועד כמה בחרו בה מתוך רחמים?
הפרקים של יס בשישי זה תמיד אחד אחורה אז ראיתי השבוע את 19. ואגב יס שינו את השעות ועכשיו שתי הסדרות מתחילות יותר מאוחר וזה מבאס.(מילי לתשומת לבך!)
מה שבאמת קרהמה הטעם השנה? גם ככה אוקראינה תנצח מרחמים.
אז אחיינית שלי (שעושה עכשיו בגרויות) צחקה שבטח בעוד 50 שנה כשילמדו על המלחמה הזאת אז במבחן תהיה שאלה לגבי מה הסנקציות שהוטלו על רוסיה בעקבות המלחמה ותלמידים בעצם יצטרכו ברצינות לכתוב שאסרו עליהם להשתתף באירוויזיון.
קראתי את זה ביום חמישי כשיצאתי מהעבודה ופשוט צחקתי בקול באמצע החניון וזה בדיוק מה שהייתי צריכה. תודהראיתי את שלושת הפרקים הראושנים וזו סדרה ממש חמודה, אני מצטרפת להמלצה של מילי, לכו לראות אותה (ניק חבל שאתה אפילו לא נותן לסדרה הזדמנות, כדאי לך להקשיב להמלצות שנותנים בפורום)
לא תירוץ, אבל ככה זה תמיד גם וויט מPD למשל נותן לאחרים ביחידה הוראות שהן ברורות מאליהן, אם הם נתקעים במבוי סתום אז הוא יגיד להם משהו בסגנון "תעברו שוב על הראיות" "תחזרו להתחלה" וחלק מהאנשים שם הם בלשים עם ותק של לפחות עשור, כן? הם יודעים לעבוד. וגם בלוס אנג'לס לפעמים קאלן או האדמירל(או במקרים נדירים גם סאם) הוא יגיד לאחרים לעשות דברים טריוויאליים לגמרי.בקיצור, מה שבאמת מטריד אותי אצל ג'ובל ואיזבל זה שהם אומרים את הברור מאליו. כאילו, ההנחיות שלהם לצוותים זה כזה א-ב של עבודת משטרה וזה מרגיש כאילו הכותבים לא יודעים מה לעשות איתם אז נותנים להם משפטים כאלה רק כדי שיהיה להם טקסט.
הוא כבר מלוקקי! וכן, החולצות(תמיד בכחול או שחור להדגיש את העיניים הכחולות-כהות, ובמידה פחות!) אני מבינה מה את אומרת, הבחור הקשוח שהוא פגום ורק רוצה שאימא תאהב אותו. וזה לקח פחות ממה שחשבתי להתחיל לחבב אותו. הוא לא ג'ס, אבל הוא מביא משהו אחר אבל טוב לצוות ויש לו דינמיקה מעניינת עם שתי הנשים.ואייג'נט מלוקקי צריך להיקרא אייג'נט שרמנטי. אני כל הזמן מרגישה שהוא מנסה להתחיל אפילו איתי דרך המסךעם הקול הצרוד הזה והעיניים שהוא עושה לכולם והוא אפילו יודע לדמוע כשצריך!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.