דיוני סדרות #93

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אז התלבטתי אם לראות קודם ג'ון אוליבר על הפלות או לראות פרק 300 של לוס אנג'לס.
חשבתי שהפסקת סופית לצפו בג'ון אוליבר.
אוקי גם אני הפסקתי איתו לחלוטין ובכל זאת נמשכתי לראות את הפרק השבוע על ההפלות.
אם כי גם מרגיש לי כאילו מה כבר יש עוד לומר...

אני הולכת לראות היום חתונמי ולסכם פה את מעללי הזוג הגיי.
זה נחשב לספוילר?
טוב, אני לא אתנגד להגדרה, פשוט לא הייתי חושב שזה דורש את זה.

ובמקרה הזה אני מרגיש שאני הולך לקרוא את מה שתכתבי על זה ואני ארגיש שזה כמו Guilty pleasure בצפיה, אבל רק בקריאה.

dilia snake

Well-known member
חשבתי שהפסקת סופית לצפו בג'ון אוליבר.
אוקי גם אני הפסקתי איתו לחלוטין ובכל זאת נמשכתי לראות את הפרק השבוע על ההפלות.
אם כי גם מרגיש לי כאילו מה כבר יש עוד לומר...
חזרתי אבל רק אם זה משהו משעניין אותי ובת'כלס הוא לא אמר משהו סטיבן קולבר או סת' מאיירס כבר אמרו לפני שבוע(וכמה מבדיחות שלהם היו מוצלחות יותר, כמו אחד מהם שאמר שזה הוחלט ע"י אנשים שחושבים שסיפורה של שפחה זו בכלל סדרה קומית).

didalf

Well-known member
זפזפתי ובמקרה בדיוק התחיל ביס סרט דוקו על האיחוד של המחזמר אביב מתעורר אז צפיתי, ואז היה ממש יפה ומעניין. ושילבו את רוב השירים גם ממופע האיחוד וגם מההצגה במקור מ2007. אבל עדיין זה מתסכל כי זה עוד יותר עשה לי חשק לראות את ההפקה המקורית שכמובן אי סיכוי לראות לעולם. אפילו צילום מקצועי של הפקה חדשה אין:-( [אם בכלל יש הפקה חדשה אין לי מושג] (לא יכולה לסבול בוטלגים).

רק חבל שבקושי התייחסו בכלל לקו עלילה הגיי שאני יודעת שיש, אפילו לא הראו את השיר שלהם, אם יש כזה.
וגם חבל שלא התייחסו יותר לסקיילר אסטין.
ג'ונתן גרוף מותק|מאוהב|

Aranel Nenharma

Well-known member
זפזפתי ובמקרה בדיוק התחיל ביס סרט דוקו על האיחוד של המחזמר אביב מתעורר אז צפיתי, ואז היה ממש יפה ומעניין. ושילבו את רוב השירים גם ממופע האיחוד וגם מההצגה במקור מ2007. אבל עדיין זה מתסכל כי זה עוד יותר עשה לי חשק לראות את ההפקה המקורית שכמובן אי סיכוי לראות לעולם. אפילו צילום מקצועי של הפקה חדשה אין:-( [אם בכלל יש הפקה חדשה אין לי מושג] (לא יכולה לסבול בוטלגים).

רק חבל שבקושי התייחסו בכלל לקו עלילה הגיי שאני יודעת שיש, אפילו לא הראו את השיר שלהם, אם יש כזה.
וגם חבל שלא התייחסו יותר לסקיילר אסטין.
ג'ונתן גרוף מותק|מאוהב|
אני רוצה עכשיו לראות את זה.
פעם מצאתי בוטלג אבל זה הצגה שצריך לחוות את הצפייה והפסקתי אחרי רבע שעה את הבוטלג כי זה לא נתן תחושה טובה.
היה לפני כמה שנים הפקה מחודשת של זה שכלל גם קאסט חירש וההצגה הייתה חצי בשפת הסימנים, דיברו על זה בדוקו?
ואני יודעת שהיה הפקה ישראלית שאם אני לא טועה אז קובי מרימיי שיחק שם.

וממליצה על הסרטון המצחיק הזה
זה מאיזה מופע שנתי שכל צוות שחקנים של הפקה מעלים קטע קטן.
וגם הסיפור הסופר חמוד הזה של ג'ונתן גרוף. שמזהירה מכיל ספויילר למחזמר

didalf

Well-known member
אני רוצה עכשיו לראות את זה.
אני מניחה שיש בVOD של יס.
היה לפני כמה שנים הפקה מחודשת של זה שכלל גם קאסט חירש וההצגה הייתה חצי בשפת הסימנים, דיברו על זה בדוקו?
לא, דיברו רק על ההפקה המקורית הראשונה.
ואני יודעת שהיה הפקה ישראלית שאם אני לא טועה אז קובי מרימיי שיחק שם.
הייתה לפני כמה שנים עם נינט אני חושבת שלצערי לא הלכתי. והייתה עוד אחת לפני פחות שנים שחשבתי ללכת ואז הבנתי שהם בכלל כתבו שירים שונים, אז ירד לי החשק. אולי זה מה שאת דיברת עליו.

וממליצה על הסרטון המצחיק הזה
זה מאיזה מופע שנתי שכל צוות שחקנים של הפקה מעלים קטע קטן.
:-D:-D:-D

וגם הסיפור הסופר חמוד הזה של ג'ונתן גרוף. שמזהירה מכיל ספויילר למחזמר
חחחחחחחחח איזה פדיחה:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
סיפורה של שפחה עונה 4 עלה רק החודש בסלקום
מקווה שאתם זוכרים מספיק מה היה שם
איזה עונה גרועה!
לגמרי רואים שנגמר להם חומרים לעבוד איתם, היה אפשר לצמצם את העונה לשני פרקים
זה בדיוק מה שאני לא אוהבת בסדרות שמבוססות על ספרים והם מגיעים לשלב שהם עוברים את החומר בספר
עונה ראשונה היתה חזקה כי היה בה רעיון מגובש עם סוף מוצק, העונה השנייה הצליחה לסחוב את החוזק מהעונה הראושנה, בעונה השלישית התחילו קצת לראות שהם משחקים עם רעיונות חדשים ואז בעונה הזו זה היה ממש נפילה, אני ממש לא מצפה לעונה החמישית

העונה גם ככה היתה חלשה אבל ברגע ג'ון הגיעה לקנדה זה איבד את הקסם שלה, כמעט ולא הראו סצנות בגלעד ואפקט ה"ואווו איזה עולם מחורבן" נעלם (הם פאקינג השתמשו בזום :-[)
גם כל הסוף היה כל כך לא מובן, הן רצחו את פרד על אדמת קנדה או על אדמת גלעד?
כי אם זה על אדמת גלעד אז איך השפחות לא פחדו לחזור לשם לטרטוריה הזו וסיכוי שיתפסו אותן שוב ואם זה היה על אדמת קנדה אז הן כולן צריכות להיות מאושמות ברצח, כי נכון שכנראה לא שופטים אותן על כל המעשים שהן עשו בגלעד כי זה היה כחלק מהגנה עצמית אבל עכשיו הן יותר לא מוגדרות כקורבנות מלחמה ואני די בטוחה שחוקי המלחמה לא מגנים עליהן כשהן אדם חופשי ולא תחת שלטון מאיים ולכן הן צריכות להשפט תחת החוק הקנדי
אני לא מאמינה שהן הרגו את אלמה ובריאנה ועוד כ"כ מוקדם, לעזאל! הו, ואו, לעזאז
אני גם הייתי בשוק שהן הרגו את הדמויות האלו
לגבי אלמה, אם אני זוכרת נכון אז היא זו שהכניסה את ג'ון לכל עניין המאיי-דיי
איך שהו ג'ון "עקפה" את אלמה ונהייתה היא המומחית למאיי-דיי, אני לא מבינה את זה, הם כמעט ולא מתייחסים אל אלמה כמישהי שיש לה גם קשרים במאיי-דיי
לורנס חזר להיות דוש. כול פעם שניק עומד עם היד בכיס הוא נראה כאילו הוא הרגע סיים בית ספר לדוש המתחיל(באדיבות לורנס?).
איך הוא נהייה מפקד עם כזה כוח? הוא לא התחיל בתור הנהג של פרד? אני יכולה להבין שקידמו אותו, אבל הוא ממש נמצא שם בשלטון עם כל המפקדים שהקימו את גלעד
מעניין אם לורנס באמת יעזור להם במאמץ המלחמתי. הוא מצד אחד מאוד נגדם בדברים מסויימים, אבל הוא גם כן היה חלק מההקמה של כל החברה של גלעד והם איכשהו משכנעים אותו לעזור להם.
לורנס הוא עוד דוגמא לדמות שהם לא סגורים מה לעשות איתו והם משאירים אותו רק כי זה פאקינג בראדלי ויטפורד (האליל|מאוהב|)
עם גברת קיז הייתי בהתחלה די בטוח שמדובר בשחקנית יותר מבוגרת. ליתר דיוק חשבתי שזאת קירנן שיפקה, בת ה22 ששיחקה לצד אליזבת' אולסן במד מן כשהיא הייתה ילדה.
לזכותי היא ומקנה גרייס באמת דומות מאוד (ומקנה גרייס שיחקה את דמותה הצעירה בפרק אחד של ההרפתקאות המצמררות של סברינה).
אני גם הייתי בטוחה בהתחלה שזו קירנן שיפקה ואפילו ניסתי להזכר אם היה לה ולאלזבת סצנות משותפות במד מן, אבל אז פתאום חשבתי שאולי זו באמת מקנה גרייס והייתי צריכה להסתכל IMDB כדי להיות בטוחה מי זו כי הן באמת מאוד דומות
עם כל פורנו העינויים החלק שהכי הגעיל אותי היה שג'ון מנשקת את ניק בלהט כזה ואומרת לו שהיא אוהבת אותו. אני קיוויתי שהיא מתכוונת לזרוק אותו מהגשר.
זה אולי החלק הכי עצבן אותי העונה, שג'ון משום מה עדיין בבירור מאוהבת בניק ולא בלוק
אני יכולה להבין שזה אולי מצב של תסמונת סטוקהולם אבל גם אחרי שהיא בקנדה זמן מה ונמצאת עם לוק?
זה היה באמת דוחה
אבל כנראה את כל חוסר ההגיון הזה בסדרה נובע מזה שקברו אפרסמון בחצר.
:-D:-D
ריקון החלב דווקא אולי כן הגיוני שלא שמו לב. כי אם זה אחרי שהרכבת כבר יצאה לדרך וזה לילה אז זה נראה לי הגיוני שאין מישהו שמסתכל אחורה לראות שיוצא זרם של חלב.
אז מה שלי היה לא הגיוני זה למה במכולה שהמטרה שלה זה להוביל חלב יש חלונות שמכניסות אור וכנראה גם אוויר?? ולמה יש אפשרות לפתוח את המכולה מבפנים?? ואיך זה שג'ון וג'נין לא היו רטובות, הן הרי קפצו ישר לחלב, וגם אם עבר זמן והן התיבשו זה עדיין חלב וזה דביק ומסריח על הבגדים
ומה נסגר עם הסצנה הזאת בסוף? עם האנשים שמריעים להם והכול? כולל נשים! מה נסגר?! כאילו מישהי שמעה את העדות של ג'ון וחושבת "אולי לא יזיק לי להיאנס פעם בחודש, איפה מגישים טופס הצטרפות?" זה חולני לגמרי. ולמה שני אנשים שמועמדים למשפט בבית דין פלילי בין לאומי מסתובבים חופשי? בלי אזיקים?
כל היחס לפרד וסרינה בכלא הזוי לגמרי, הלוואי עליי כאלו תנאים בבית שלי :-D
ולמה באמת כולם הריעו להם זה בא משום מקום בלי באמת הסבר, מי שרוצה שיעבור לגלעד, אני בטוחה שהם ישמחו לעוד נשים שם
הסצנה שאמילי הולכת להתעמת עם הדודה ההיא ואז רואים שהיא התאבדה, הייתה יפה באופן מטריד. השלג, האור דרך האצבעות של הדודה המתה, זה היה אסתטי בצורה חולנית.
אמילי היא בין הדמויות שהכי הרסו בסדרה
קודם כל זה מצחיק אותי שאלכסיס היתה מוגדרת שחקנית אורח בעונה הראשונה והיה לה חלק מאוד משמעותי בעונה, ואז היא קודמה לשחקנית קבועה והעלילה איתה פחתה מעונה לעונה
בעונה הראשונה היא היתה דמות חזקה ומרדנית, היא הייתה השפחה שגלעד פחדו ממנה, ואז לורנס החליט לעזור לה לברוח לקנדה, שזה היה לי מוזר כי הוא טען שזה כי היא כל כך מרדנית ולוחמת בשלטון (משהו שבזמנו הוא היה בעד) אז הוא העניק לה פרס על זה, ואני דווקא חשבתי שהוא היה צריך להשאיר אותה ושביחד הם היו נלחמים בגלעד מבפנים
ומאז שאמילי עברה לקנדה היא נהייתה דמות שברירת ולא בטוחה בעצמה, אני חשבתי שיראו כיצד היא נלחמת בגלעד מבחו (שתהיה כמו מוריה) אבל הם ממש הצליחו להרוס את הדמות הזו
*אגב בקטע הזה שהם הולכים לכיוון הקהל היה לי לרגע תקווה שאולי מישהו מתוך הקהל יירה בהם. לרוע המזל זה לא התגשם.
נגיד ויש להם מעריצים, אני בטוחה שעדיין יש מתנגדים לגלעד בקנדה, איפה הם היו? למה הם לא עשו הפגנה נגדית? ולמה באמת פושעים בדרג גבוה כזה לא מלווים בשוטרים חמושים כדי שמישהו לא יפגע בהם?
*עוד משהו - שמתי לב שבעדות של ג'ון היא ציינה שהיא הגיעה אל משפחת ווטרפורד ב2017.
כבר ציינו בעבר את עניין השנים? אני לא זכרתי שאי פעם ציינו שנים ככה שזה תמיד ירגיש כמו משהו שיכול להתרחק בעתיד הקרוב ולא קו זמן מקביל לשלנו. אבל אולי אני טועה.
גם לי זה קצת הציק שהיא ציינה שנים, 2017 זה השנה שעלתה העונה הראשונה , לא? כי גם בעונה הראשונה זה היה כאילו ג'ון כבר זמן מה עם פרד וסרינה אז לא הגיוני שהיא הגיעה אליהם ב2017
וגם זה באמת היה חלק של הקסם של הסיפור, שאין זמן מסויים, וזה כאילו יכול להיות משהו שיקרה לנו באמת בעתיד
ומתי ניק הספיק להתחתן שוב?(ועכשיו שהוא מפקד זה אומר שאוטומטית הוא מקבל שפחה? לא בא לי לדמיין את ניק אונס נשים...)
גם לא הבנתי למה זה משמעותי כל כך שניק נשוי שוב? למה הציגו את זה בכזו דרמתיות?
למה ג'ון לובשת מעיל אדום ועדיין מסתובבת על התג באוזן? היא חשבה שזה ידליק את ניק או משהו?
חחחחח אני גם חשבתי על כך שהיא בכוונה בחרה צבע אדום
ואיכס ג'ון תשתפי ידיים לפני שאת נוגעת עם הידיים האלו בבת שלך
:-D
ליטרלי הדבר הכי דוחה שראיתי או שמעתי בסדרה הזו
אני חושבת שיש המון דברים מאוד לא הגיוניים בסדרה הזאת, מלא צירופי מקרים, מלאי חורי עלילה, כמובן מגן עלילתי לג'ון שמרגיש שקיים רק כי היא הדמות הראשית והיא לא יכולה למות. כולם מסביבה מתות כמו זבובים, ורק היא תמיד ניצלת "במקרה". היו גם מלא קטעים שהיה נראה כאילו הם לוקחים את העלילה לכיוון מסויים שיתפתח ואז אחרי פרק אחד הם זונחים לחלוטין את העניין הזה... שזה קצת גורם לעונה להרגיש סופר מבולגנת ולא אחידה.
לא רק שג'ון לא מתה, היא גם תמיד נשמרת במצב טוב
בפרק השלישי של העינויים, מה בעצם מנע מהם לתלוש לה אצבע? הרגיש לי שהם היו רחמניים מדי איתה פשוט כי לא רצו "לכער" את הדמות הראשית
אני לחלוטין מבין אותה. ותכלס מבחינה הגיונית אם היא הייתה אדם אמיתי אז הייתי מבין גם אם הייתה נשארת ברגש הזה אליו.
אבל היא הגיבורה של הסיפור, ואפילו שזה יהיה סוג של שברון לב עבורה, אני רוצה שהיא תבין שהוא לא באמת אדם שראוי לאהבה שלה ושהסיבה שהיא קשורה כל כך אליו היא טראומה קשה.
הבעיה שלי עם יחס ג'ון- ניק זה שזה מרגיש שהכותבים ממשיכים עם קו העלילה הזה כי הם מקבלים פידבק מהצופים שאוהבים את הזוג הזה, וזה הכי מטריד אותי, שיש אנשים שעושים שיפ לג'ון וניק

דיברגנט חדש

Well-known member
סיפורה של שפחה עונה 4 עלה רק החודש בסלקום
מקווה שאתם זוכרים מספיק מה היה שם
איזה עונה גרועה!
לגמרי רואים שנגמר להם חומרים לעבוד איתם, היה אפשר לצמצם את העונה לשני פרקים
זה בדיוק מה שאני לא אוהבת בסדרות שמבוססות על ספרים והם מגיעים לשלב שהם עוברים את החומר בספר
עונה ראשונה היתה חזקה כי היה בה רעיון מגובש עם סוף מוצק, העונה השנייה הצליחה לסחוב את החוזק מהעונה הראושנה, בעונה השלישית התחילו קצת לראות שהם משחקים עם רעיונות חדשים ואז בעונה הזו זה היה ממש נפילה, אני ממש לא מצפה לעונה החמישית

העונה גם ככה היתה חלשה אבל ברגע ג'ון הגיעה לקנדה זה איבד את הקסם שלה, כמעט ולא הראו סצנות בגלעד ואפקט ה"ואווו איזה עולם מחורבן" נעלם (הם פאקינג השתמשו בזום :-[)
כי אם זה על אדמת גלעד אז איך השפחות לא פחדו לחזור לשם לטרטוריה הזו וסיכוי שיתפסו אותן שוב ואם זה היה על אדמת קנדה אז הן כולן צריכות להיות מאושמות ברצח, כי נכון שכנראה לא שופטים אותן על כל המעשים שהן עשו בגלעד כי זה היה כחלק מהגנה עצמית אבל עכשיו הן יותר לא מוגדרות כקורבנות מלחמה ואני די בטוחה שחוקי המלחמה לא מגנים עליהן כשהן אדם חופשי ולא תחת שלטון מאיים ולכן הן צריכות להשפט תחת החוק הקנדי

אני גם הייתי בשוק שהן הרגו את הדמויות האלו
לגבי אלמה, אם אני זוכרת נכון אז היא זו שהכניסה את ג'ון לכל עניין המאיי-דיי
איך שהו ג'ון "עקפה" את אלמה ונהייתה היא המומחית למאיי-דיי, אני לא מבינה את זה, הם כמעט ולא מתייחסים אל אלמה כמישהי שיש לה גם קשרים במאיי-דיי

איך הוא נהייה מפקד עם כזה כוח? הוא לא התחיל בתור הנהג של פרד? אני יכולה להבין שקידמו אותו, אבל הוא ממש נמצא שם בשלטון עם כל המפקדים שהקימו את גלעד

לורנס הוא עוד דוגמא לדמות שהם לא סגורים מה לעשות איתו והם משאירים אותו רק כי זה פאקינג בראדלי ויטפורד (האליל|מאוהב|)

אני גם הייתי בטוחה בהתחלה שזו קירנן שיפקה ואפילו ניסתי להזכר אם היה לה ולאלזבת סצנות משותפות במד מן, אבל אז פתאום חשבתי שאולי זו באמת מקנה גרייס והייתי צריכה להסתכל IMDB כדי להיות בטוחה מי זו כי הן באמת מאוד דומות

זה אולי החלק הכי עצבן אותי העונה, שג'ון משום מה עדיין בבירור מאוהבת בניק ולא בלוק
אני יכולה להבין שזה אולי מצב של תסמונת סטוקהולם אבל גם אחרי שהיא בקנדה זמן מה ונמצאת עם לוק?
זה היה באמת דוחה

:-D:-D

אז מה שלי היה לא הגיוני זה למה במכולה שהמטרה שלה זה להוביל חלב יש חלונות שמכניסות אור וכנראה גם אוויר?? ולמה יש אפשרות לפתוח את המכולה מבפנים?? ואיך זה שג'ון וג'נין לא היו רטובות, הן הרי קפצו ישר לחלב, וגם אם עבר זמן והן התיבשו זה עדיין חלב וזה דביק ומסריח על הבגדים

ולמה באמת כולם הריעו להם זה בא משום מקום בלי באמת הסבר, מי שרוצה שיעבור לגלעד, אני בטוחה שהם ישמחו לעוד נשים שם

אמילי היא בין הדמויות שהכי הרסו בסדרה
קודם כל זה מצחיק אותי שאלכסיס היתה מוגדרת שחקנית אורח בעונה הראשונה והיה לה חלק מאוד משמעותי בעונה, ואז היא קודמה לשחקנית קבועה והעלילה איתה פחתה מעונה לעונה
בעונה הראשונה היא היתה דמות חזקה ומרדנית, היא הייתה השפחה שגלעד פחדו ממנה, ואז לורנס החליט לעזור לה לברוח לקנדה, שזה היה לי מוזר כי הוא טען שזה כי היא כל כך מרדנית ולוחמת בשלטון (משהו שבזמנו הוא היה בעד) אז הוא העניק לה פרס על זה, ואני דווקא חשבתי שהוא היה צריך להשאיר אותה ושביחד הם היו נלחמים בגלעד מבפנים
ומאז שאמילי עברה לקנדה היא נהייתה דמות שברירת ולא בטוחה בעצמה, אני חשבתי שיראו כיצד היא נלחמת בגלעד מבחו (שתהיה כמו מוריה) אבל הם ממש הצליחו להרוס את הדמות הזו

נגיד ויש להם מעריצים, אני בטוחה שעדיין יש מתנגדים לגלעד בקנדה, איפה הם היו? למה הם לא עשו הפגנה נגדית? ולמה באמת פושעים בדרג גבוה כזה לא מלווים בשוטרים חמושים כדי שמישהו לא יפגע בהם?

גם לי זה קצת הציק שהיא ציינה שנים, 2017 זה השנה שעלתה העונה הראשונה , לא? כי גם בעונה הראשונה זה היה כאילו ג'ון כבר זמן מה עם פרד וסרינה אז לא הגיוני שהיא הגיעה אליהם ב2017
וגם זה באמת היה חלק של הקסם של הסיפור, שאין זמן מסויים, וזה כאילו יכול להיות משהו שיקרה לנו באמת בעתיד

חחחחח אני גם חשבתי על כך שהיא בכוונה בחרה צבע אדום

:-D
ליטרלי הדבר הכי דוחה שראיתי או שמעתי בסדרה הזו

בפרק השלישי של העינויים, מה בעצם מנע מהם לתלוש לה אצבע? הרגיש לי שהם היו רחמניים מדי איתה פשוט כי לא רצו "לכער" את הדמות הראשית

הבעיה שלי עם יחס ג'ון- ניק זה שזה מרגיש שהכותבים ממשיכים עם קו העלילה הזה כי הם מקבלים פידבק מהצופים שאוהבים את הזוג הזה, וזה הכי מטריד אותי, שיש אנשים שעושים שיפ לג'ון וניק
עוד לא ראיתי, שווה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד לא ראיתי, שווה?
זהו, שלא ממש.
יעל בעיקר רוטנת על העונה הזאת.
גם עדי|נחש| לא אהבה אותה.

אני איכשהו עדיין מרוצה מספיק מהסדרה, אבל זאת בהחלט הייתה עונה פחות טובה.

מאוד מטריד.
בדיוק בגלל הקטע שמציגים את זה כאילו 'גון וניק הם הזוג החשוב של הסדרה. זה שהוא התחתן כאילו פוגע בסיפור האהבה שלהם.
זה דפוק לחלוטין.
לא. הסדרה מתחילה כשג'ון רק מגיעה אל הבית של פרד וסרינה. נאמר שלפני כן היא הייתה בבית אחר.
זה בהחלט בעייתי.

יחד עם זה שאני מסכים עם רוב הדברים הבעייתיים שציינת, אני כן מתכוון עדיין לראות גם את העונה הבאה.

dilia snake

Well-known member
הייתי צריכה לעבור על השרשור ההוא כדי להיזכר מה היה ועכשיו אני מצטערת.

אני חושבת שמה שיפה בעונה הזאת שכול פעם שהיה להם הזדמנות לקתרזיס הם פספסו אותה בענק. לא שציפיתי לאושר ועושר כן? לא בשלב הזה, אבל עדיין היו הרבה דברים שהרגישו שהם לא פספסו שום הזדמנות לפספס. כמו העדות של ג'ון או האיחוד עם לוק, שלא נדבר על ההריסה המוחלטת של חצי מהדמויות. אני מבינה שג'ון עברה המון דברים נוראיים, אני עדיין לא מבינה למה זה נותן לה את האפשרות להתנהג בבריונות לג'נין ואמילי ולוק והשורדות האחרות של גלעד, כנ"ל לגבי אמילי ועוד דברים ששכחתי (אבל את עברת על השרשור ההוא ואני עומדת מאחורי מה שכתבתי בזמנו אם כי אולי יכולתי להיות חריפה יותר).

כנראה איפה שהוא על הגבול, שזה מוזר כי לא כול סנטימטר בגבול אמור להיות מאובטח כדי שאנשים לא יברחו לקנדה?
זה לא תירוץ, אבל הם לא חשבו הרבה על רוב הדברים. אם כי אני בטוחה שהסיכוי שהן ישפטו על מה שהם עשו בקנדה הוא קלוש. שלא נדבר על זה שהרבה יטענו שהם עשו טובה לאנושות על זה שהן נפטרו מפרד(שזה נכון).
הוא היה בעיניים ולקח חלק חשוב ב"מסע הצלב" (אני חושבת שסרינה השתמשה במילה קרוסייד או משהו כזה) שהיה חלק מההשתלטות על ארה"ב.
בטח אין דבר רומנטי יותר ממערכת יחסים שהיא על הקו הפלילי שלא נדבר על זה שזה התחיל שסרינה משגיחה עליהם שוכבים.
למה יש אפשרות לפתוח את המכולה מבפנים??
אולי למקרה שמישהו יתקע ואיך שהוא צריך לנקות את זה מבפנים?
זה מטומטם, אני יודעת שלרוצחים סדרתיים יש גרופיות ונשים שמאוהבות בהם בזמן שהם יושבים בכלא. אבל פרד מורשע באונס ופשעים נגד האנושות וכ'ו. זה כמו שאנשים יריעו מחוץ למשפטי נירנברג או בית הדין בהאג.
זה כי יש לה מגן עלילתי קסום, וכנראה היא מצופה בטפלון או משהו.
כאילו מצד אחד, אני לא רוצה לשפוט כי אף פעם לא הייתי במצבה. והיסטורית תמיד היו נשים שהשתמשו במיניות שלהן כדי לשרוד, אז מצד אחד זה הגיוני בצורה מעוותת. מצד שני, העובדה שבמקום להמשיך הלאה היא חוזרת שוב ושוב לניק שלא ברור על מה היחסים בינים מבוססים זה הזוי, הדבר ההגיוני היה להמשיך הלאה ולנסות לבנות מחדש את החיים עם לוק(שהוא אולי הדמות היחידה שיצאה בסדר העונה הזאת) מאשר להמשיך אם מערכת יחסים שהיא לא בריאה בלשון המעטה(ואז מה אם יש להם בת? מה הסיכוי שיצא משהו חיובי מהמשחק הזה ברומיאו ויוליה? שלא נדבר על זה שגם ניק הוא פושע מלחמה, הוא עכשיו חלק מהשלטון והוא לקח חלק במליציות שהפכו את ארה"ב לגלעד, הוא לא חוקק חוקים נגד נשים והחליט שאונס זה סבבה. אבל הוא לא היה מגיע לעמדה שלו בלי לעשות דברים נוראיים בדרך).

Aranel Nenharma

Well-known member
יחד עם זה שאני מסכים עם רוב הדברים הבעייתיים שציינת, אני כן מתכוון עדיין לראות גם את העונה הבאה.
אני הולכת לראות בעיקר בשביל בראדלי ויטפורד וגם בשביל איבון סטרהובסקי
הייתי צריכה לעבור על השרשור ההוא כדי להיזכר מה היה ועכשיו אני מצטערת.
אני מאוד מצטערת שגרמתי לך לעבור את הסיוט הזה שוב
זה לא תירוץ, אבל הם לא חשבו הרבה על רוב הדברים. אם כי אני בטוחה שהסיכוי שהן ישפטו על מה שהם עשו בקנדה הוא קלוש. שלא נדבר על זה שהרבה יטענו שהם עשו טובה לאנושות על זה שהן נפטרו מפרד(שזה נכון).
בהחלט הגיעה לפרד להרצח בכזו אחריות, זו לא שאלה בכלל
זה כי יש לה מגן עלילתי קסום, וכנראה היא מצופה בטפלון או משהו.
זה דבר שתמיד מעצבן אותי בסדרות, שהגיבור הראשי לא מושחט פיסית בקרבות, טוב שלא מראים לנו שיוצא לה דם בצבע ורוד עם נצנצים מהפצעים
כאילו מצד אחד, אני לא רוצה לשפוט כי אף פעם לא הייתי במצבה. והיסטורית תמיד היו נשים שהשתמשו במיניות שלהן כדי לשרוד, אז מצד אחד זה הגיוני בצורה מעוותת. מצד שני, העובדה שבמקום להמשיך הלאה היא חוזרת שוב ושוב לניק שלא ברור על מה היחסים בינים מבוססים זה הזוי, הדבר ההגיוני היה להמשיך הלאה ולנסות לבנות מחדש את החיים עם לוק(שהוא אולי הדמות היחידה שיצאה בסדר העונה הזאת) מאשר להמשיך אם מערכת יחסים שהיא לא בריאה בלשון המעטה(ואז מה אם יש להם בת? מה הסיכוי שיצא משהו חיובי מהמשחק הזה ברומיאו ויוליה? שלא נדבר על זה שגם ניק הוא פושע מלחמה, הוא עכשיו חלק מהשלטון והוא לקח חלק במליציות שהפכו את ארה"ב לגלעד, הוא לא חוקק חוקים נגד נשים והחליט שאונס זה סבבה. אבל הוא לא היה מגיע לעמדה שלו בלי לעשות דברים נוראיים בדרך).
חייבת לציין שממש לא איכפת לי מג'ון, היא אדם די נוראי וקשה לי לעודד אותה (כלומר קשה לי לעודד אותה יותר משפחות אחרות) ובאיזה שהו שלב ממש לא איכפת לי שהיא תחזור לגלעד ותחייה עם ניק ביחד
אבל ממש ממש איכפת לי מלוק, לא מגיע לו אישה כזו, כאילו הוא סולח לה על זה שהיא הייתה עם ניק מכתחילה, וזה מובן גם מדוע הוא סולח לה, כי זה לא באמת היה אשמתה, אבל עכשיו הצורה שהיא מתנהגת אל לוק היא נוראית וכמה שזה לא הוגן לשפוט אותה ולוק כנראה יראה רע אם הוא יעזוב אותה עכשיו, הכי מגיע לו לעזוב אותה
אני ממש יהיה בסדר אם העונה החמישית (ובתקווה האחרונה) תתמקד בלוק ובנסיונות שלו לנצח את גלעד מבחוץ

dilia snake

Well-known member
חייבת לציין שממש לא איכפת לי מג'ון, היא אדם די נוראי וקשה לי לעודד אותה (כלומר קשה לי לעודד אותה יותר משפחות אחרות) ובאיזה שהו שלב ממש לא איכפת לי שהיא תחזור לגלעד ותחייה עם ניק ביחד
אבל ממש ממש איכפת לי מלוק, לא מגיע לו אישה כזו, כאילו הוא סולח לה על זה שהיא הייתה עם ניק מכתחילה, וזה מובן גם מדוע הוא סולח לה, כי זה לא באמת היה אשמתה, אבל עכשיו הצורה שהיא מתנהגת אל לוק היא נוראית וכמה שזה לא הוגן לשפוט אותה ולוק כנראה יראה רע אם הוא יעזוב אותה עכשיו, הכי מגיע לו לעזוב אותה
אני ממש יהיה בסדר אם העונה החמישית (ובתקווה האחרונה) תתמקד בלוק ובנסיונות שלו לנצח את גלעד מבחוץ
בעונה הראשונה היא הייתה הרבה יותר קלה לעיכול, אי אפשר שלא היה להיות בצד שלה. המאבק שלה להתאחד עם האנה ולשרוד את גלעד אלו דברים שאפשר להזדהות איתם ברמה האנושית הכי בסיסית. בעונה האחרונה שהיא הפכה להיות כלבה מניפולטיבית חסרת לב ומצפון כבר הרבה יותר קשה, אני חושבת שהיו יכולים לקחת את הדמות שלה ולתת לה להוביל את המאבק נגד גלעד גם מבלי להפוך אותה לאחת המפלצות. אם את מבינה למה אני מתכוונת. כאילו אין שום הצדקה לבריונות שלה כלפי המשפחה שלה(לוק, מוירה) והשורדות האחרות מגלעד או ג'נין או ל-95% מהדברים שהיא עשתה העונה הזאת.

בקשר ללוק, חוץ מהקטע ההוא שהוא הקשיב לעדות שלה בניגוד לרצונה הוא באמת היה הבעל המושלם כול העונות. הוא לא ויתר עליה אף פעם, חיפש אותה, דאג לניקול, הלך ותמך במוירה מהשנייה שהיא דרכה בקנדה(כמה גברים בכלל היו חושבים במצב כזה על הBFF של האישה שלהם?) ואז שהיא הגיעה הוא באמת ניסה לתמוך בה עם כול השיגעונות, והאובססיה לניק ואלוהים יודע מה עוד והיא פשוט רמסה אותו בכול פעם(וזה עוד בלי העובדה שהיא כנראה אנסה אותו בקביעות מהרגע שהיא חזרה). אני מקווה שבעונה הבאה הוא יזרוק אותה לכול הרוחות ויתמקד בלהביא את האנה לקנדה.

למעלה