Lion_Heart
Well-known member
אני רק שאלהכל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
מישהו זוכר את הסדרה הזאת?
אני רק שאלהכל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני זוכר את זה באופן מעומעם.אני רק שאלה
אז כן, יש דבר כזה בלונדון וזה כל כך כיף!אני זוכר את זה באופן מעומעם.
קצת כמו חדר בריחה
לא, אבל זה נראה לי מאוד דומה לתוכנית הישראלית שנקראה "המבצר" בהנחיית אקי אבני. אולי זה המקור שלה.אני רק שאלה
לגמרי נכון!לא, אבל זה נראה לי מאוד דומה לתוכנית הישראלית שנקראה "המבצר" בהנחיית אקי אבני. אולי זה המקור שלה.
היא עדיין משודרת בצרפת, אגב. או לפחות הייתה לפני כשנתיים כשהייתי שם. אותו מבצר, אותם גמדים ונמריםלא, אבל זה נראה לי מאוד דומה לתוכנית הישראלית שנקראה "המבצר" בהנחיית אקי אבני. אולי זה המקור שלה.
אוי תגאלי את עצמך מהיסורים האלה? הסדרה כנראה תחיה לנצל אבל את יכולה להיות חזקה יותר!הלכתי להדחיק את הפרק, מישהו יודע איך מוחקים זיכרונות? אני רוצה לחיות בעולם שהפרק הזה לא קיים.
בדיוק!! כל הכבוד שהקשבת ליghosts הבריטית
נראה לי @מילי08 כבר המליצה על הסדרה הזו ואני לא רק ממליצה עליה אלא מכריחה את כולם לצפות בה כי זו פשוט סדרה מושלמת!!!!! ונראה לי כולם ימצאו מה לאוהב בה
חובה להפריד בינה לבין הגרסה האמרקאית שלה, הגרסה האמריקאית חמודה ועד לפני שבוע ראיתי אותה אבל אז השבוע עשיתי בינג של הסדרה הבריטית (3 עונות של 6 פרקים) והאמרקאית נראת לי כמו חיקוי זול
אני לא באה להגיד משהו רע על הגרסה האמרקאית, פשוט הבריטית כל כך הרבה יותר טובה
אז אם אתם לא צופים בשום גרסה, לכו לבריטית ואם אתם צופים באמריקאית ממש ממליצה לכם לצפות בבריטית ולגלות עולם אחר ונפלא
אני צריך כפתור שהוא כמו לייק אבל מביע את התחושה של "נכון, אבל אני כבר כמה שנים ממליץ על זה וכולם מתעלמים ממני"
יא, לא ידעתי. לא חושבת שהיה אצל הדודים שליוהרגע גילתי שיש לעונה 2 ו 3פרקי ספיישל כריסמס
בדיוקאני חושבת שהכל מתחיל בשחקנים, בגרסה הבריטית הם הרבה יותר אמינים וכנראה זה כי השחקנים גם יצרו את הדמויות אז הם מכירים אותם יותר
אם ניקח לדוגמא את הקפטן/ אייזק בגרסה האמריקאית הוא דמות של גנרל חלשלש לעומת הדמות בבריטית שם הוא דמות בטוחה בעצמו שיודע מה הוא עושה
גם יש בבריטית דמויות שלא קיימות באמריקאית שהן הרבה יותר טובות מהדמויות שקיימות באמריקאית ולא בבריטית
הייתי רואה עם אבא שלי את המקורית וממש אהבנו. אבל אני לא זוכרת אם זה היה בצרפתיתהיא עדיין משודרת בצרפת, אגב. או לפחות הייתה לפני כשנתיים כשהייתי שם. אותו מבצר, אותם גמדים ונמרים
אבל זה ניסוי מרתק, לדעת איך סדרה שבעונות הראשונות שלה הייתה בטופ של הז'אנר הפכה לתאונה(וזה בשפה נקייה, אפשר גם להגיד "אשפה" "המפלצת של פרנקנשטיין" "יום כיף בצ'נוביל") כזאת. ואני לא בטוחה שפרק 19 היה קו אדום תחתון, אם הם יתאמצו אני בטוחה שהם יוכלו בקלות לרדת נמוך יותר(אם הם לא ירדו, והדחקתי).אוי תגאלי את עצמך מהיסורים האלה? הסדרה כנראה תחיה לנצל אבל את יכולה להיות חזקה יותר!
ברור שהקשבתי לך למי עוד אני אקשיב, לניק???בדיוק!! כל הכבוד שהקשבת לי
אני רואה בקצב שמעלים לסלקום, ראיתי קודם את האמריקאית והיא הייתה חמודה כזו ואפילו חיכתי כל יום שני כדי לראות את הפרקים החדשים שהעלוהמשכת לראות את האמריקאית? ממש לא מתחשק לי כי נראה לי שהיא מחווירה ביחס למקור
בקשי פרק S02E00 וS03E00יא, לא ידעתי. לא חושבת שהיה אצל הדודים שלי [פרקי כריסמייס]
גם בעונה 2 ובפורמט מעט שונה (יותר אקשן ופחות דיאלוגים),טהרן ממשיכה לספק את הסחורה. אותי מעניינות שתי שאלות- מדוע הפסיכואנליטיקאית שהתאסלמה (גלן קלוז) משתפת פעולה עם המוסד- ומדוע כמאלי מוחזר לתפקידו, בעיקר לנוכח העובדה שהוא לא ממושמע ויותר מדי עצמאי?
היה מוצדק לתת לנו את הסיפור שלו סופסוף, סה"כ הוא שם מההתחלה. בעיני זה אפילו היה קצת מעט מידי.THIS IS US- נשארו 3 פרקים לסוף
השבוע היה הפרק על מיגל ואמרתי...מה עכשיו פרק מיוחד על מיגל? עוד דרך למרוח ולמרוח?שכחתי שבכלל לא היה פרק שהתמקד רק בו...
אבל אזהגיע הסוף שהתברר שהוא מת...אפילו עוד לפני רבקה! אז היה בזה משהו נוגע...
בכלל הכמה פרקים האחרונים מתחילים כבר להרגיש את המלנכוליות לקראת הסוף...שנראה שכולם הולכים למות (ללוות כל דמות לקראת הסוף שלה)
פורום "אנחנו נראה כל דבר גיי אבל לא מספיק בשביל חתונמי" מודה לךאני הולכת לראות היום חתונמי ולסכם פה את מעללי הזוג הגיי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.