דיוני סדרות #92

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מסתבר שמה שקרה בסוף עונה 1 זה באמת מה שחשבתי שקרה (אבל לא היה ברור) שקו הזמן שנדיה זוכרת מה קרה וקו הזמן שבו אלן זוכר מה קרה התמזגו ככה ששניהם עכשיו זוכרים את הכל.
עברו 4 שנים והם עדיין בקשר (ואני שמח שהם לא זוג).
אוקי טוויסט מגניב שעכשיו היא נעה בזמן, אבל גם הרגיש לי פחות מגניב מהקטע של למות כל הזמן בעונה הקודמת.
גם מהר מאוד ניחשתי שהיא תגלה שהיא בגוף של אמא שלה.
זה נחמד שהיא לא תקועה ב1982 אלא יכולה לנוע הלוך ושוב יחסית בקלות ומנצלת את זה בחקירות שלה. גם מעניין שחזרו לעניין הזהב שהוזכר כמה פעמים בעונה 1. מעניין אותי אם כבר אז חשבו על לעשות משהו עם זה.
אבל במיוחד תפס אותי כשמסתבר שיש איזה מסתורין קסום לגבי הזהב המשפחתי שכנראה בעבר כבר נעלם והופיע מחדש.
הטיול להונגריה היה נחמד, רק היה לי חבל שהוא התחיל ונגמר באותו פרק.
אבל אז היא משוגרת חזרה בזמן להונגריה בזמן מלחמת העולם השניה. שיט לכל הרוחות מה יקרה שם? אני מניח שהיא עכשיו תהיה בגוף של סבתא שלה.

אהבתי גם שהפעם היא כבר די משלימה עם הטירוף של מה שקורה (תכלס זה גם הרבה פחות פריקי מלמות כל הזמן).
ומצחיק שהיא די מסרבת להתייחס אל עצמה בתור לנורה כשהיא מדברת עם אנשים, אלא בתור הבת שלה. אבל אנשים מקבלים את זה כי הם יודעים שהיא מוזרה.

כל הזמן חיכיתי לרגע שאלן גם יופיע ב1982. תהיתי כיצד הוא יופיע.
תהיתי האם הוא יהיה אבא של נדיה. אפילו חשבתי שאולי נגלה שיש להם אבא משותף.
אז לחלוטין תפס אותי בהפתעה לגלות שהוא במזרח ברלין ב1962 ובגוף של סבתא שלו.
ולחלוטין בעניין של החבר של סבתא שלו וגם ללא ידיעתו עוזר לו לעבור למערב.

מאוד מעניין אותי מה יקרה הלאה.
חבל שיש רק עוד 3 פרקים :-(

dilia snake

Well-known member
איך זה חופש אם רק עכשיו היה לי זמן לראות את הפרק ואז אני אצטרך לבחור אם לראות עוד פרק או לקרוא?

אבל מעניין אם משהו אצל השחקנית לא בסדר.
אז משהו אצלה באמת לא בסדר, היא שוב בהריון.

ניחשתי ישר שיהרגו את הבחור ההוא בהתחלה.

ואז אחר כך בפרק כול פעם שראו את סקולה וטיפ רודפים אחרי אחד המחבלים אני כזה "אז עכשיו הוא הולך לצעוק אללה אכבר?" ובסוף הוא לא עשה את זה אפילו פעם אחת.

היו עוד כמה דברים שניחשתי בפרק, לא שזה מפתיע.

אני חושבת שהם הולכים על רומנטיקה בין מגי ו-OA, הקטע שהוא אמר לה שהוא לא יכול בלעדיה, לא יכול לעשות את העבודה שהיא לא בסביבה היה over the top לטעמי. ומסתבר שגברים יכולים לסבול מהיסטריה מי היה מאמין.

אז מגי נחשפה לסארין ועכשיו היא צריכה שיקום ארוך, אז לא נראה אותה עד תחילת עונה 5 אם הרשת תועיל כבר להזיז ת'תחת ולחדש אותה. אלוהים כבר אחרי אמצע אפריל, ושלושת ה-FBI נמצאת בטופ 10 של הרשת. והם כבר חידשו תועבות טלוויזיוניות כמו NCIS לוס אנג'לס.

טוב, אז אני עייפה מידי בשביל לקרוא אז ראיתי עוד פרק.

זה כזה חמוד איך כול פעם יוצא ששתי הFBI מתואמות ביניהן, עוד פעם אנשים מהמזה"ת שעצבני על ארה"ב. בראשונה הם היו סורים, עכשיו אפגנים. ובשניהם תקיפות של מל"טים היו מעורבים.

מלוקקי והאנה הלכו יחד לעבודה, ואז מישהו ניגש ונתן להאנה מכתב ומלוקקי כמעט ירה בו.

אני דווקא מתחילה לחבב את מלוקקי, זה עולה לי בבריאות ומתחשק לי לשתות אלכוג'ל מהמחשבה.

קריסטין הייתה בצבא, אוקיי. אמרו את זה כבר קודם?

מעניין מה יש באמריקאים שגורם להם לשנוא את המדינה שלהם בצורה כזאת 8-* .

עלו לי עוד כמה מחשבות בזמן הפרק ועכשיו אני לא זוכרת.

אה, ולהאנה יש את אחד האחים הכי מטרידים בטלוויזיה.

כול החג המפגר הזה ולא השלמתי שעת שינה אחת, אפילו שנ"צ אחד לא היה לי:cautious: הלכתי לראות לייט נייט, כי אומרים משהו על לייט נייט של אתמול ודגים עטופים, אני חושבת.

הפרק הזה צריך לבוא עם אזהרת טריגר או משהו ואני מקווה שהם לא באמת שפכו יין אלא מים בצבע בורדו.

אני חושבת שהם הולכים לעשות עם סקוט ג'יימי והאישה שמלמדת אותו הונגרית.

לפחות הם לא הלכו על טרור או משהו.

סה"כ אהבתי את הפרק, הוא היה מעניין ואין לי שום דבר רנטי לומר עליו.

וסקוט למרות כול המאמי אישיוז שלו, כנראה יתפוס את המקום הראשון בFBI מבחינת הגברים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, בניגוד לציפיה שלי נדיה ממש בסדר עם זה שהיא יהודייה בהונגריה שתחת שלטון הנאצים ב1944.
אני לא יודע אם זה טיפשות או פשוט אמונה שלא הגיוני שהיא תמות. (אם כי בשלב הזה היא מאמינה שהיא יכולה לשנות את העבר מה שאומר שהיא צריכה להבין שהיא יכולה למות אם היא תחשוף שהיא יהודייה לחיילים)
אז היא פוגשת את איכשקוראיםלה הצוענייה והן מסתתרות מאחורי מראה . מאוד אנה פרנק מצידם. אם כי פחות משמעותי אם הן בכל מקרה יוצאות.
מסתבר שהקטע של נשים יהודיות או צועניות הוא להתחזות לאלמנות כי אז כנראה פחות בודקים אותן. מעניין אם זה אמיתי.
נדיה מגלה שהאוצר המשפחתי עדיין לא הועלה אל רכבת אלא נמצא במחסן.
ואז יש את הקטע הנוראי שרואים איך הונגרים עוברים על רכוש של יהודים ולוקחים מה שבא להם כאילו זה חנות במכירת מבצע מדהימה.
*ויש קטע מוזר שלא הבנתי שלפני זה רואים אישה נותנת לנדיה משהו. אולי זה פשוט כסף.
אז היא מוצאת את הארגז ששייך למשפחה שלה, ולוקחת משם את האוצרות המשפחתיים, ומחביאה אותם במנהרה.
(בעצם היא יכלה לקחת איזה אוצרות שהיא רצתה)
וזה מתחבר לסיפור של ורה על איך שהאוצר המשפחתי הופיע באופן פלאי. הנחתי שאיכשהו זה יהיה קשור לאירועים המוזרים של נדיה, אבל לא חשבתי על זה ככה (בעצם הייתי צריך להבין שזה אומר שנדיה תעבור לעוד תקופות)
היא מעבירה את המידע לסבתא שלה בעתיד של לאחר המלחמה. בעזרת הכומר שהיא ידעה שהוא טוב כי היא ראתה את הקבר שלו בהונגריה בהווה וקלטה שהוא עזר ליהודים. (האמת שהייתה לי תחושה לא טובה לגביו שאולי הוא יגנוב את האוצר לעצמו)
באופן כללי כמובן לא שציפיתי שנדיה תמות (זה יותר הקטע של עונה 1) אבל חשבתי שהיא תהיה קרובה למוות כי הפרק נקרא Exquisite Corpse.

אז נדיה עוברת ברכבת ל1968, אחרי שורה כבר השיגה את אוצר הקבור וחזרה איתו לניו-יורק.
רק שם נדיה מבינה שבאמת אי אפשר לשנות את העתיד (אלן צדק, לרוב בסרטים מבינים שאי אפשר לשנות את העתיד).
אם כי זה לא ברור איך זה פתאום היה לה ברור. כלומר האם היא הרגישה שפיזית היא לא יכולה לעצור את זה? או שהיא פשוט הבינה שאין טעם? כי זה הרגיש כאילו זאת בדיוק הנקודה שבה היא כן יכלה לשנות את העתיד.
ואז יש סצנה חמודה שלה עם הבת שלה/אמא שלה. נורה כל כך חמודה בתור ילדה.

ואז סצנה מוזרה ברכבת חזרה ב2022 שבה היא רואה אמא ובת ואז איש עם כלב שנראה נגעל מהם ועוזב את הקרון. ולא הבנתי מה הן אמורות להיות כי הן נראו די לבנות. אבל אולי הן אינדיאניות או משהו כזה.
נדיה מנסה לרדוף אחריו אבל עוברת לקרון של 1982 ואז ממשיכה הלאה לקרון של 1968 ואז לקרון של 1944 ואז חזרה לקרון שהיא התחילה בו ב2022 אבל מהצד השני. ולא ברור למה אבל זה שהיא עשתה סיבוב ברכבת נראה לי פסיכי יותר ומלחיץ יותר מהעובדה שהיא כל הזמן זזה בזמן. אז היא נכנסת לפאניקה, עוברת ל1982 ושם בתור נורה יורדים לה המים.

זה מזכיר לי שגם היה היה בפרק 3 לא ברור מה הקטע שהיא מתחילה לראות את אמא שלה ולתקשר איתה וחלק מהזמן לא ברור מי מהן אמיתית.
אם כי בשלב מסוים חשבתי שזה קורה בגלל שריססו נגד חרקים בדירה שלה והיא נכנסה לשם ונשמה גזים לא טובים. אבל אני לא בטוח אם זה היה הקטע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה הגיע לטירוף שעובר לחלוטין את העונה הראשונה.
אחרי שנדיה יולדת את עצמה בתחנת רכבת תחתית היא מחליטה שהאדם היחיד שראוי לגדל אותה זה... היא בעצמה.
אז היא לוקחת אותה איתה ל2022 וכמובן שוברת לחלוטין את רצף הזמן.
משם זה טירוף מוחלט של זמנים, גופות מרובות, כפילויות של אנשים וסתם אנשים בזמן הלא נכון.
(קטע מעולה עם פארן ואבא שלו והחתול oatmeal שמופיע שוב ושוב ושוב)
ואז בשיא של פרק 6 אלן נמצא במקום שבו עונה 1 התחילה - הנקודה שבה נדיה התאפסה כל פעם שהיא מתה כל העונה - השירותים במסיבת יום ההולדת 36 של נדיה כשיש דפיקות חזקות על הדלת. אבל הפעם מהצד השני של הדלת נמצאת נדיה עצמה עם... נדיה עצמה כתינוקת. והשיר Gotta get up ברקע כמובן. (בשלב מסוים הוא מתחיל לעצבן את נדיה כמו שבטח עיצבן רבים אחרים בחזרה הקבועה שלו - אם כי אני תמיד אהבתי אותו)
כשנדיה ברחה עם התינוקת מבית החולים אני הנחתי שהיא כבר מבינה שהיא חייבת להחזיר אותה, אבל מסתבר שלא. נדיה עדיין חושבת שלמרות שרצף הזמן נשבר זה עדיין האופציה הכי טובה עבורה. גם כשהמסיבה של מקסין מתערבבת עם בית ספר יהודי (שבו הרב מלמד על השאול) והעוף מתבשל בכיוון ההפוך זה לא משכנע אותה.
רק בסוף המופע החוזר של רות'י משכנע את נדיה שצריך להחזיר את התינוקת.
אבל מסתבר שזה לא כל כך פשוט כי הרכבות לא מגיעות. הורס מופיע שוב ומוביל אותם לרכבת, אבל זאת רכבת מחודש בעתיד שבה נוסעים לאירוע השכבה של רות'.
מפה לשם רכבות מתנגשות, שניהם נופלים לתוך חדר ענק מלא מים. נדיה עדיין עם התינוקת ומוצאת את התיק עם המטבעות שנעלם לה, אבל מבינה שהיא צריכה לוותר עליו כדי לשמור על התינוקת (תכלס מרגיש לי שהיא יכלה למצוא פתרון, אבל זה יותר עניין סמלי).
היא מוצאת את הדרך החוצה ומגיעה לרכבת נוסעת שבה נמצאת אמא שלה יחד עם גרסאות שונות של רות', גרסאות שונות של ורה ונדיה עצמה בתור ילדה. ושם נדיה צריכה בעצם לעשות את הדבר שאף אדם לא עושה (חוץ ממצבים מסוימים של אימוץ) - היא בוחרת את אמא שלה בעצמה. אני לא בטוח אם הייתה לה ברירה בשלב הזה, אבל שוב זה יותר סמלי.
בסוף היא יוצאת, השנה היא 2022 שוב, אבל זה חודש בעתיד והיא הולכת לדירה של מקסין בשביל ההזכרה של רות' ושם גם פוגשת את אלן.

אה נכון, אלן.
די חבל לי שהסיפור של אלן קיבל כל כך מעט זמן בעונה הזאת. לא רק שהוא לא היה בחלק מהפרקים, אלא גם בפרקים שהוא היה הוא קיבל מעט זמן מסך.
כל הסיפור עם לני והמעבר גבולות בברלין קיבל ממש מעט זמן מסך.
אבל כן סגרו את זה די יפה בכך שכשאלן יוצא מהאולם עם המים אז הוא פוגש את סבתא שלו (שמסתבר כבר ראינו כי נדיה פגשה אותה ב1982 בתור עובדת של הרכבת התחתית). אלן מדבר עם סבתא שלו על כך שהוא בעצם לא מבין מה הייתה המטרה שלו עם לני, ובכלל שהוא לא מבין מה הוא אמור לעשות בחיים ושמרגיש שהחיים קלים יותר בשביל אנשים אחרים, וחוזר לכך שהוא בחר להתאבד בעונה 1. סבתא שלו מסבירה לו שהוא צריך להפסיק לפחד לחיות את החיים שלו.

כרגיל יש הרבה מה לעכל ודברים מוזרים ששווה לחשוב עליהם ואני די בטוח שלא קלטתי הכל.

אהבתי שבפרקים האחרונים חזרו לראות המון דמויות מעונה1 כמו פארן, וורדוג, הפציינט של רות', אפילו מייק החרא. חבל שלא ראו את ג'ון, החבר לשעבר של נדיה מעונה 1. כן שמתי לב שראו שהוא כתב לה טקסט בשלב מסויים.

dory30

Well-known member
שאלה: האם מומלץ שאצפה ב "תולדות הקללות" (The History of Swear Words) בנטפליקס? זה משעשע ומשכיל, או שאני סתם אמרח זמן?

dilia snake

Well-known member
פרק ממש טוב, יחסית לזה שהוא עסק בקווין.

לקח לי בערך שתי שניות לנחש שהאישה לא כ"כ תמימה.

אוף אני מרגישה מחויבת לכתוב על כול פרק וזה מעצבן שאין מה לומר :-D :-D :-D :-D :-D .

מה שיפה בכול הסדרות האלו של דיק וולף ללא יוצא מין הכלל שהן רק נראות פרוגרסיביות. למשל כמו בפרק הזה עם ההפלות. אם פונדקאית(עדיין בהיריון) שלמעשה גנבה את התינוק כי ההורים הביולוגים רצו להפיל כי חשדו שיש לו מחלה כול שהיא והוא היה מת תוך שנה דיי בייסורים. בסוף מסתבר שהתינוק היה בסדר וההורים רצו להפיל סתם את התינוק. וטענות שהבדיקות הגנטיות והכול הרבה פעמים שגויות ואנשים מפילים סתם תינוקות בריאים. א' WTF? ב' WTF?????????????? וזו אפילו לא פעם ראשונה, תמיד שצריך לבחור בסדרות האלו אם להפיל או לא, בסוף תמיד בוחרים לשמור על התינוק ולעזאזל עם ההשלכות. עמותת אפרת הייתה מאשרת.

ואשר פסיכית לגמרי.

ואז משום מה כבר שבוע שני ברצף הם לא נתנו למרסל מקרה שקשור להשתלות אלא מישהו בשביתת רעב, הפסיכיאטרית/חברה של צ'ארלס היא המטפלת שלו והיא חושבת שהוא בכלל מנסה להתאבד, גורמת לזה שיאכילו אותו בכפייה למרות ההתנגדות של צ'ארלס ומרסל ובסוף הבחור הזה הצית את עצמו באמצע המיון תוך שימוש באלכוג'ל(אף ביי ביי בדיחות אלכוג'ל בזמן הקרוב) אחרי שהכתבת שליוותה את המאבק שלו שיחררה את הקשרים שלו והוא השתמש במצית שהייתה לו בכיס כדי לעשות את זה(למה לא לקחו לו את המצית????????????) ומת באמצע המיון. וחשבתי שזה יגמור סופית את היחסים בין לוני(הפסיכיאטרית) לצ'ארלס אבל לפי איך שהיא בכתה עליו, הייתי סתם אופטימית.

ואז היה את התיק של אית'ן, ששם היה איש שהוא ניחש ששירת עם אבא שלו בצבא(היה להם קעקועים תואמים), אית'ן מגיע לאיזו תיאוריה בקשר למחלה שלו ע"י תיאוריה בגלל תמונה ישנה של האיש הזה ואבא שלו. דין לא משוכנע אבל אית'ן צודק. בסוף הפרק האיש הזה מספר לאית'ן שהוא ואבא שלו היו יחד.

והיה סיפור על נערה, אלכוהוליסטית ששמה טמפון ספוג באלכוהול בווגינה שלה. איכס.

ודילן נפרד מהשוטרת המוזרה ההיא, אחרי שאבא שלו חשד שהוא יוצא עם סוחרת סמים.

וזה רק עניין עד שוויל ואשר ישכבו שוב יחד. שאלוהים ירחם על כולנו.

או שיקגו CULT, כמו שאנשים אחרים קוראים לה מאחורי הגב שהם חושבים שהיא לא שומעת.

אז מנהיג הכת וסטלה מתנהגים כמו זוג הורים קריפים שהם חושבים שקיילי מתעניינת באיזה בחור שעושה עבודות תחזוקה או משהו כזה, והם חושבים שהוא מוזר ולא מספיק טוב עבורה. ככה זה בכתות, ברגע שהם חושדים שמישהו עלול לעזוב או להתעניין באנשים מחוץ לכת הם נכנסים למגננה ושימור לקוחות.

יש את מייסון, שהוכיח הפרק שהוא ראוי להיות חלק מהכת. יש את אמה שכנראה מנסה לגנוב לויולט את המקום שלה שם וטוד שהוא מגויס טרי לכת.

אמה הזאת קריפית, והיחסים בין ויולט והצ'יף הסימטרי דופקים אותה שהוא לא יכול להחליף לה לשותפה נורמלית בגלל כול שמועות סביבם. ולויולט נפלט שהיא מאוהבת בו והוא מאוהב בה.

כולנו צריכים להתכונן נפשית לזה שהעונה מסתיימת בחתונה של סברייד וסטלה. אני מכינה בקבוק יין ושקיות הקאה ליתר בטחון(אני מהמרת כבר מעכשיו שקייסי יצוץ).

היה עוד משהו? לא חושבת.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
ן(אני מהמרת כבר מעכשיו שקייסי יצוץ).
לא רוצה להתלהב ולהגיד שאמרתי לכם, אבל הינה- אמרתי לכם :-P: .

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלה: האם מומלץ שאצפה ב "תולדות הקללות" (The History of Swear Words) בנטפליקס? זה משעשע ומשכיל, או שאני סתם אמרח זמן?
ראיתי את הפרק הראשון וזה היה מטופש ומשעמם גם יחד.
ציפיתי שיביאו אנשים שיסבירו על מקורות המילים, מה ההשפעה שלהם, כיצד המשמעות שלהם השתנתה ומה בכלל הופך מילה לקללה.
היו גם כמה כאלו, אבל זה בעיקר כל מיני קומיקאים שמדברים על כמה הם נהנים לומר קללות כי הם גוררים צחוקים.

Aranel Nenharma

Well-known member
לא הבנתי משהו... האנשים העניים שנרשמים לפרייונד כאילו הולכים למות כבר עכשיו ולעלות לשם? זה הקטע? שבגללו כ"כ דחוף להם לעצור את זה? כי אז אוכלוסיה גדולה של עניים ימותו מיד? כי חשבתי בהתחלה שפשוט נרשמים כדי שבעת המוות יהיה להם את הביטוח שיהיה להם לאן לעלות. אבל ממה שאמא של נייתן אמרה לאחיינית בתור נראה כאילו היא כבר הולכת למות8-*
אני הלכתי לאיבוד עם הבנה של כל הסיפור הזה, ולא עוזר שאני לא כל כך זוכרת את העלילה הזו של האפליקציה שניית'ן המציא מהעונה הראשונה
אוי אלוהים אינגריד שמישהו יעזור לה היא משוגעת ופתטית:-( היה משעשע אבל הפרק עם הילד שגדל מהר.
אני קיוותי שיש יותר בשקרים שלה מאשר זה שהיא פתטית ורוצה את ניית'ן, למשל כמו העובדה שהיא העלתה אותו כדי להגן עליו
אבל אני גם ממש ריחמתי עליה העונה
היה מאד חמוד שנורה ונייתן יכלו להיות ביחד במציאות סופסוף אבל לאדעת ציפיתי שהם יתרגשו יותר מלגעת אחד בשניה במציאות.
כן גם ציפתי ליותר, לזכרוני הם גם לא כל כך דיברו, היה יכול להיות מוזר אם במקום ניית'ן הם היו עושים DOWNLOAD למישהו אחר לגוף של ניית'ן
עדיין לא ברור לי אם החשיפה שהם עושים את זה בשביל לזכות בבחירות תשנה משהו בשביל רוב האנשים. כלומר אם הפריונד הוא באמת הדבר האמיתי, אז מה אכפת להם אם הם זוכים בחיי נצח דיגיטליים בכל מקרה.
אבל אני לא אתפלא אם נגלה שזה לא מה שהבטיחו.
שוב.... הלכתי לאיבוד בחלק הזה
אבל זה גם היה עצוב. וזה שהוא חשב שבסוף היא נתנה לו את השם נואה היה חמוד.
היה נורא הזוי שהיא חיה חיים כפולים ככה. ונייתן אידיוט לחלוטין שהוא חשב שהיא סתם לפעמים יושבת בשקט ולא מגיבה.
גם אהבתי את זה שהיום שהיא שכרה מישהי להחליף אותה היה היום היחיד שנייתן נהנה לבלות איתה.
אינגריד היא דמות די טרגית, שהייתי שמחה שיראו לנו יותר ממנה
הקטע שאלישה הפכה בסוף את החלומות של לוק למשהו כמו תוכנית לילדים בגיל הרך היה גדול.
ויש את הקטע בסוף הפרק האחרון שהוא משחק עם החלום:-D
היה נראה שיש עלילת משנה שבה איש הAI (הג'ינג'י) מתחיל לקבל קצת יותר מודעות לרגשות. הוא מתעניין בעולם שבחוץ, הוא מדבר על רגשות. זה נראה לי התחיל כשטינזלי חיבקה אותו, אבל אז באופן מפתיע המשיך בעיקר בקשר שלו עם אינגריד כשהוא חיבק אותה ואחר כך כשהוא הבין בעצמו שהיא לא באמת מתה (לא ברור לי איך האחרים שם לא הבינו).
גם ציפתי ליותר שם.
עלילת המשנה עם השוטר שחוקר את המוות של הזה במעלית כאילו קצת הפסיקה כמה פרקים לפני הסוף. או לפחות לא הגיעה לשום מקום.
בעצם במיוחד מוזר שהשוטר לא פשוט דיבר עם האדם שנרצח, לאור זה שגילינו שהוא גם הועלה דיגיטלית לאחר מותו.
מי זה הנרצח מהמעלית?, הא מעונה 1? ממש לא זכור לי
לא היה גם בעונה הראשונה עלילה שהבת דודה של נייתן חוקרת את המוות שלו? מה קרה עם זה.
בעצם היו כמה דברים שהרגישו מוזר בעונה הזאת מבחינת עלילה.
למשל לא הרגשתי שראינו את נורה ומתאו נפרדים. היה להם ריב ואז פעם הבאה שאנחנו שומעים היא מתייחסת אליו בתור האקס שלה.
לא הלכו לשום מקום עם הקטע של קריאת המחשבות. זה שהם פרצו למערכת של האיש הזה לא מרגיש כמו סיבה שהוא יבטל את זה לחלוטין.
למה בכלל נייתן הציע שלוק ואלישה גם יבואו איתם לסיור בניו-יורק כשהוא ידע שהם הולכים במשימה סודית. כל הקטע שאלישה הסיחה את דעתם ואז בסוף נעלבה (וגילתה דברים שעדיף שהיא לא תדע) היה מיותר לחלוטין.
מסכימה עם הכל. העונה הזו באמת הרגישה פחות אפויה.
וגם הקטע של הטיול יום, אז למה נורה לקחה אותו, אני מבינה שהם יכולים לשכור את השירות של מלאך, אבל נורה היא על תקן IT אז לא ברור
אגב, הצליחו להסתדר עם זה שהילד מהעונה הראשונה גדל על ידי כך שהסבירו שאמא שלו יכלה לקנות לו רק שדרוג גיל חלקי. אבל הוא הופיע לקטע כזה קצר של רק פרק אחד שזה מיותר שבכלל החזירו אותו.
:-D חחח לא חשבתי בכלל שזה כי השחקן גדל
כן. לדעתי בכוונה עשו אותם מעצבנים כדי שלא נרצה שנורה תהיה עם הבחור ההוא..
דווקא לי לא היה בעיה עם מתאו עד הפרק האחרון בו הוא היה קצת קטנוני, אבל עדיין הבנתי מאיפה זה בא והוא כן עזר ונתן להם את החדר ביחד
היה מהמם! דווקא התרגשו ויש להם כימיה מעולה (טוב, רובי אמל. איך אפשר שלא) והם סופר חמודים.
גם אהבתי שלא משכו יותר מידי את הדרמה של ההיעלמות שלהם
האם אני היחידה שלא רוצה שנייתן ונורה יהיו ביחד? משהו לא זורם לי בניהם
כן! וזה הולך ליצור לנו כנראה שני ניית'ן שזה נהדר אבל ייצור בלאגן
מה בעצם מונע לעשות שתי אנשים בlakeview. אם אפשר בכזו קלות לשחזר אווטאר ועוד בלי לבקש רשות
בשביל זה אלוהים יצר ריקאפים
מצאתם אחד טוב? אני חיפשתי ולא מצאתי
כל הקטע שיש שני נייתנים שונים בתוך העולם הדיגיטלי היה לי מוזר מספיק בעונה 4, אבל חשבתי שלחלוטין הגזימו כשהכניסו ניית'ן שלישי באמצע העונה הזאת, אבל הטוויסט בפרק האחרון הפך את זה למעולה.
אתם גם קלטתם את הרמזים לפונטציאל לניית'ן רביעי בעונה הבא?
אלא בעצם זה הזקן הנוראי ההוא (דייויד צ'ואק) שחשבנו שנמחק כשהוא ניסה לעשות דאונלואד, אבל בעצם נשאר במערכת ופשוט בחר לעצמו את האווטאר של נייתן. זה כמובן מסביר למה הוא מסתדר הרבה יותר טוב עם אינגריד.
אני עדיין נחנקת מצחוק מהבדיחה שהיא סיפרה לו על הגמל והנמלה :-D החיבור בניהם הרבה יותר מוצלח
חוץ מזה העלילה של התינוק הדיגיטלי של נורה וניית'ן (המקורי)(אם אפשר לקרוא לו המקורי) הייתה חמודה. כל הרעיון של האם זה מוסרי לקבוע תכונות של התינוק שלך בגלל שהוא דיגיטלי, ועד כמה להשתמש בתוכנה כדי לשלוט בו זה מעניין. בהחלט יותר מורכב ממה שחשבנו כשהיה לאינגריד ילד ליום אחד בעונה 2.
אבל הובהר כמה פעמים שהוא יגדל בקצב רגיל, אז מעניין איך יסבירו שבפרק האחרון הוא קפץ לגיל 15.
הפרק שהיה את הדיון על האם להתקין אנטי וירוס בתינוק היה חזק ביותר, אנלוגיה יפה מאוד לחיסונים
חוץ מזה אני עדיין לא כל כך יכול לסבול את מתאו. נכון שהוא קצת יותר נסבל מאז עונה שעברה והוא באופן כללי הרבה יותר עוזר, אבל נמאס לי מכל קטע הלוחם צדק שלו שהוא כל הזמן עובר בין פריונד ולייק וויו.
תגיד מה שתגיד עליו, העלילה שלו ושל הפסיכולוגית - ואוווו|מזיע|
מה שהיה צפוי, אבל עדיין כיף מאוד זה חילוף התפקידים בין אלישה ולוק. הוא האדם הראשון שמצליח לעשות דאונלואד מוצלח בלי שום סיבוכים (ולא יודעים למה), ובמקביל אלישה מתה ומועלה אל לייק וויו. אז כמובן שזה מצחיק מאוד כשלוק מקבל עבודה באותה חברה שבה היא עבדה והוא עכשיו מלאך שלה. חבל רק שהרסו את זה בכך שהוא עכשיו עם טינזלי.
מזל שפרק האחרון היא מצאה בחלומות שלה את המכתבים שהוא היה כותב לה, (זוכרים, זה אותו עולם חלומות של PG13 שאליישה הביא ללוק בעונה 2)

didalf

Well-known member
ולא עוזר שאני לא כל כך זוכרת את העלילה הזו של האפליקציה שניית'ן המציא מהעונה הראשונה
אני גם לא, אבל נראה לי פשוט העלאה במחיר נורמלי או חינם ולא רק לעשירים, לא?

האם אני היחידה שלא רוצה שנייתן ונורה יהיו ביחד? משהו לא זורם לי בניהם
כן:-P:
אבל זה עבד טוב יותר כשזה היה אהבה בלתי אפשרית. דווקא כשהם נפגשו סופסוף במציאות זה היה טיפה מאכזב.

ספוילר: UPLOAD עונה 5 - תגובות לניק
:-D:-D

didalf

Well-known member
Heartstopper עונה 1

מה זה ניק איפה אתה, הבטחת שתסיים לפני הצהריים:-D
לא התכוונתי לראות הכל ביום אחד אבל לא היה לי שום דבר אחר לעשות ואלו פרקים קצרים|בוקס|

1. מדהים כמה אני לא זוכרת כלוםםםםםםםםם מהקומיקס! כלום!!!!! הכל היה לי עלילה חדשה לחלוטין!!:-D בקושי היו רגעים שכשהם קרו חשבתי "אהה נכון אני זוכרת משהו כזה". ולחלוטין לא זכרתי מתי ואיך דברים יקרו (כמו מתי הם יתנשקו לראשונה, איך יפתרו הבעיות וכ'ו). אז כמובן שגם אין לי מושג אם היו שינויים מהקומיקס ומה הם.
2. אבל גם מדהים איך הם מצאו שחקנים כ"כ דומים לציורים.
3. במיוחד טאו קופי, עם השיער המגוחך הזה יאוו איזה מכוער זה. אבל ככה ציירו אותו לא אשמתו. אבל גאד זה מכוער בציור אבל בבנאדם אמיתי ממש זוועה!
4. אגב טאו הוא היה ממש מעצבן רוב הזמן|בוקס| בתכלס המוזנח האמיתי פה זה החבר הרביעי הזה.
5. היי אוליביה קולמן! איזה הפתעה נחמדה. זאת נראית כזאת סדרה קטנה והיא כבר די כוכבת גדולה היא זוכת אוסקר מפתיע לראות אותה פה.
6. כמובן שהסיפור הרומנטי של ניק וצ'רלי היה ממש חמוד|מאוהב| וחייכתי חיוך מטופש בכל פעם שהם התנשקו (שמחה שלא התקמצנו בזה). הסוף היה אדורבל במיוחד.
7. אגב זה שהם נסעו לים, בתור מישהי שתמיד גרה קרוב לים תמיד נורא מצחיק/מוזר לי אנשים שמתלהבים מהים כי זה דבר נדיר מבחינתם להגיע אליו.
8. במשחק רוגבי כשניק הלך פתאום כבר חששתי מהצהרת אהבה פומבית שאני לא אוהבת אבל מצד שני די מגיע לצ'רלי שיפסיק להחביא אותו אבל מצד שלישי מרגיש לי שהוא צריך לספר לאמא שלו קודם. אבל בסוף אהבתי. כי כאילו מצד אחד הוא בא אליו והחזיק אותו ביד שזה די הצהרה, אבל את השיחה הם עשו בפרטי ולא מול כולם והוא כן סיפר לאמא שלו קודם. all's well that ends well.
9. מודה שלא ממש אכפת לי מהזוגות הנוספים.
10. למה הם מתכתבים באיסנטגרם? זה לא מאד נוח! ואי אפשר גיפים!

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Heartstopper עונה 1

מה זה ניק איפה אתה, הבטחת שתסיים לפני הצהריים:-D
לא התכוונתי לראות הכל ביום אחד אבל לא היה לי שום דבר אחר לעשות ואלו פרקים קצרים|בוקס|
נכון, אבל קודם כל בסוף התחלתי רק באיזה 11:00
אז ראיתי כמעט הכל עד בערך 14:00
ואז הייתי צריך לעזור לאחיינים שלי עם משהו, אז להתקלח, אז הלכתי לראות סרט בקולנוע עם אחותי (אמהות מקבילות), אז ישבתי אצלה כמה שעות, אז ארוחת ערב משפחתית, ורק אחרי כל זה סיימתי את הפרק וחצי שנותרו לי.
סיימתי את זה לפני שעות, אבל מאז אני באינסטגרם ועוד דברים ורק לפני זמן קצר הגעתי הנה.

אז ייתכן שסיימתי עדיין לפניך, אבל הגעתי הנה באיחור.

בכל מקרה היה מדהים ואני לא יודע כמה זמן אני אוכל להתאפק לפני שאני אראה את הכל שוב
1. מדהים כמה אני לא זוכרת כלוםםםםםםםםם מהקומיקס! כלום!!!!! הכל היה לי עלילה חדשה לחלוטין!!:-D בקושי היו רגעים שכשהם קרו חשבתי "אהה נכון אני זוכרת משהו כזה". ולחלוטין לא זכרתי מתי ואיך דברים יקרו (כמו מתי הם יתנשקו לראשונה, איך יפתרו הבעיות וכ'ו). אז כמובן שגם אין לי מושג אם היו שינויים מהקומיקס ומה הם.
היו שינויים מהקומיקס. למשל הבנות קיבלו הרבה פחות התמקדות בקומיקס. הקומיקס פשוט כמעט לא מתמקד במשהו שהוא לא ניק או צ'ארלי.
אני קראתי הכל שוב לפני איזה חצי שנה אז זכרתי לא רע.
2. אבל גם מדהים איך הם מצאו שחקנים כ"כ דומים לציורים.
האמת שבהתחלה השחקן של ניק לא הרגיש לי בכלל ניק. אבל הוא באמת כן היה הוא לחלוטין.
3. במיוחד טאו קופי, עם השיער המגוחך הזה יאוו איזה מכוער זה. אבל ככה ציירו אותו לא אשמתו. אבל גאד זה מכוער בציור אבל בבנאדם אמיתי ממש זוועה!
קודם כל הוא לא זוועה לא בקומיקס ולא בסדרה. השחקן עצמו גם ממש נראה טוב, פשוט השיער של הדמות בעייתי וגם ההבעה המעוצבנת כמעט קבוע לא עושה לו טוב.
4. אגב טאו הוא היה ממש מעצבן רוב הזמן|בוקס| בתכלס המוזנח האמיתי פה זה החבר הרביעי הזה.
טאו באמת היה מעצבן חלק גדול מהזמן. אבל גם הבנתי אותו. הוא נורא מגונן על צ'ארלי כי היה לו נורא קשה כשצ'ארלי היה Bullied בשנה לפני כן. גם לחלוטין הבנתי אותו שהוא התעצבן שצ'ארלי סיפר כמעט לכל החברים חוץ ממנו.
וכן, מאוד ריחמתי על החבר הרביעי שדי התעלמו ממנו רוב הזמן. אגב, הואא דמות חדשה שלא הייתה בקומיקס.
בקומיקס היה להם חבר נוסף בשם Aled, אבל אליס החליטה לא להכניס אותו לסדרה כי הוא דמות שהיא כתבה עליו ספר נפרד.
*אליס אוזמן הסופרת כתבה מספר ספרים שכולם מתרחשים סביב אותה קבוצת אנשים. את הקומיקס היא התחילה לכתוב רק אחרי שכבר יצא הספר הראשון שלה שמתמקד באחותו של צ'ארלי. בספר ההוא צ'ארלי וניק כבר יחד, אז בעצם הקומיקס היה סוג של פריקוול.
5. היי אוליביה קולמן! איזה הפתעה נחמדה. זאת נראית כזאת סדרה קטנה והיא כבר די כוכבת גדולה היא זוכת אוסקר מפתיע לראות אותה פה.
מאוד הופתעתי לראות אותה. ולא הבנתי איך שכחתי שהיא גם בקאסט.
רק אחר כך כשהסתכלתי באינסטגרם ראיתי שהליהוק שלה לתפקיד היה סוד שהסתירו לחלוטין. אז באמת הפתעה מגניבה.
6. כמובן שהסיפור הרומנטי של ניק וצ'רלי היה ממש חמוד|מאוהב| וחייכתי חיוך מטופש בכל פעם שהם התנשקו (שמחה שלא התקמצנו בזה). הסוף היה אדורבל במיוחד.
הכל כל כך אדורבל. אגב, זה שניק צועק אל הים שהוא מחבב את צ'ארלי ויותר מאשר רק כידיד זה ממש היה ככה בקומיקס.
7. אגב זה שהם נסעו לים, בתור מישהי שתמיד גרה קרוב לים תמיד נורא מצחיק/מוזר לי אנשים שמתלהבים מהים כי זה דבר נדיר מבחינתם להגיע אליו.
גם אותי זה מצחיק.
גם קשה לי עם זה שזה חוף שהוא לא חול אלא הכל אבנים.
8. במשחק רוגבי כשניק הלך פתאום כבר חששתי מהצהרת אהבה פומבית שאני לא אוהבת אבל מצד שני די מגיע לצ'רלי שיפסיק להחביא אותו אבל מצד שלישי מרגיש לי שהוא צריך לספר לאמא שלו קודם. אבל בסוף אהבתי. כי כאילו מצד אחד הוא בא אליו והחזיק אותו ביד שזה די הצהרה, אבל את השיחה הם עשו בפרטי ולא מול כולם והוא כן סיפר לאמא שלו קודם. all's well that ends well.
גם לי זה נראה שהוא הולך לנשק את צ'ארלי מול כולם שזה קלאסי מה שיעשו בסרט אמריקאי, אבל זה לא מה שקורה בקומיקס. וזה גם נראה לי היה להם חשוב להראות שזה בסדר שלניק לוקח זמן להרגיש בסדר עם זה שכולם ידעו.
מה שכן אני לא יכול להבין איך למישהו זה לא יהיה ברור שניק וצ'ארלי הם יחד אחרי שהוא לקח אותו ביד ככה מול כולם. לא באמת צריך לראות נשיקה אחרי זה.
בכל מקרה זאת הייתה כזאת סצנה מדהימה. והיה כל כך מקסים שניק מתחנן בפני צ'ארלי שלא יפרד ממנו ומבהיר לו שהוא (צ'ארלי) כן ראוי לאהבה.
9. מודה שלא ממש אכפת לי מהזוגות הנוספים.
היו עוד זוגות?
סתם. באופן יחסי לא אכפת לי. כלומר לא היה משנה לי במיוחד אם הם לא היו שם. אבל זה כן היה נחמד.
אני כן אהבתי יחסית את העלילה של אל וטאו ואני רוצה לראות איך היא מתקדמת בעונה הבאה
אגב, בקומיקס צ'ארלי קולט שלטאו יש קראש על אל, אבל טאו משוכנע שאין סיכוי שאל תהיה מעוניינת בו.
10. למה הם מתכתבים באיסנטגרם? זה לא מאד נוח! ואי אפשר גיפים!
גם לי לא היה ברור. אבל עם דברים כאלו בסדרות אני תוהה אם נעשתה עיסקה לפרסום.

עוד כמה דברים:
11. בן הוא אחד האנשים הכי מגעילים בעולם. הכי נוראי היה איך הוא התעמת עם צ'ארלי במגרש חניה ואמר לו שבטוח ניק לא באמת רוצה להיות איתו.
שמחתי מאוד כשצ'ארלי בסוף התעמת איתו ואמר לו שהוא פשוט מקרין את החוסר ביטחון שלו.
אגב, התפקיד של בן בקומיקס היה קטן בהרבה.
12. הקטע הוא שהשחקן שמשחק את בן הוא סבסטיאן קרופט, שאני התחלתי לעקוב אחריו באינסטגרם עוד זמן רב לפני שהיה הליהוק הזה, והוא באופן כללי בן אדם חמוד נורא. ומעבר לזה, אומנם לא ראיתי לזה אישור ברור לחלוטין, אבל זה די ברור שהוא וג'ו לוק (צ'ארלי) הם זוג במציאות. אם הם לא זוג אז הם לפחות חברי מאדו טובים. הם כל השנה האחרונה הצטלמו המון יחד.
13. זה מעניין שבכל הסיפור של אל נראה לי שבשום שלב לא אמרו את המילה טרנסג'נדר ולא אמרו משהו כמו "כשהיא הייתה בן". אני לא זוכר אם אמרו משהו כזה בקומיקס, אבל נראה לי שגם בקומיקס לא נאמר אף פעם מה היה השם שלה בעבר.
14. בקומיקס לטורי וצ'ארלי יש אח קטן וחבל לי שלא היה להם אחד בסדרה. (אני זוכר שלפני איזה שנה אליס הסבירה למה היא החליטה להוריד את הדמות של האח הקטן מהסדרה, אבל אני לא זוכר מה היה ההסבר)

אז כמה דברים שאני מצפה להם:
שניק סוף סוף יוצא מהארון באמת בפני כולם.
שאל וטאו נעשים באמת זוג.

משהו שאני תוהה אם יקרה:
בקומיקס יש טיול לפריז של תלמידים של שני בתי הספר והרבה מאוד קורה שם.
אני תוהה אם יעשו את זה ואם יצלמו באמת בפריז (אם יכולים לעשות עוד ועוד עונות לאמילי בפריז אז יכולים גם את זה)

דברים שאני מהוסס לגביהם:
כל המשבר הנפשי של צ'ארלי וההתמודדות עם אנורקסיה. ראינו סימנים לכך שצ'ארלי מתמודד עם קשיים נפשיים. לא שמתי לב לשום סימן לאנורקסיה.
אבל נראה לי שאם תהיה עונה שניה אז אליס תרצה להכניס גם את זה.
אבל אם יהיה את זה אז אני חושב שיצטרכו לתת לשחקנים שמשחקים את ההורים של צ'ארלי יותר משני מילים.
לניק יש אח גדול וחראי מאוד שאני לא אתפלא אם יופיע.

didalf

Well-known member
נכון, אבל קודם כל בסוף התחלתי רק באיזה 11:00
אז ראיתי כמעט הכל עד בערך 14:00
ואז הייתי צריך לעזור לאחיינים שלי עם משהו, אז להתקלח, אז הלכתי לראות סרט בקולנוע עם אחותי (אמהות מקבילות), אז ישבתי אצלה כמה שעות, אז ארוחת ערב משפחתית, ורק אחרי כל זה סיימתי את הפרק וחצי שנותרו לי.
סיימתי את זה לפני שעות, אבל מאז אני באינסטגרם ועוד דברים ורק לפני זמן קצר הגעתי הנה.

אז ייתכן שסיימתי עדיין לפניך, אבל הגעתי הנה באיחור.
אני שומעת תירוצים
האמת שבהתחלה השחקן של ניק לא הרגיש לי בכלל ניק. אבל הוא באמת כן היה הוא לחלוטין.
כן הוא דווקא נראה קטן וחמוד יחסית לציור אבל הוא כן היה טוב.

קודם כל הוא לא זוועה לא בקומיקס ולא בסדרה. השחקן עצמו גם ממש נראה טוב, פשוט השיער של הדמות בעייתי וגם ההבעה המעוצבנת כמעט קבוע לא עושה לו טוב.
התכוונתי שהתסרוקת זוועה.

גם לחלוטין הבנתי אותו שהוא התעצבן שצ'ארלי סיפר כמעט לכל החברים חוץ ממנו.
כן אבל הוא כ"כ שנא את ניק שהוא הפך את זה למפחיד לספר לו.

*אליס אוזמן הסופרת כתבה מספר ספרים שכולם מתרחשים סביב אותה קבוצת אנשים. את הקומיקס היא התחילה לכתוב רק אחרי שכבר יצא הספר הראשון שלה שמתמקד באחותו של צ'ארלי. בספר ההוא צ'ארלי וניק כבר יחד, אז בעצם הקומיקס היה סוג של פריקוול.
אה וואלה?8-*

הכל כל כך אדורבל. אגב, זה שניק צועק אל הים שהוא מחבב את צ'ארלי ויותר מאשר רק כידיד זה ממש היה ככה בקומיקס.
חחח כן הלכתי להציץ אח"כ בקומיקס קצת וראיתי שזה באמת היה ככה בדיוק.

גם קשה לי עם זה שזה חוף שהוא לא חול אלא הכל אבנים.
נכון.

גם לי זה נראה שהוא הולך לנשק את צ'ארלי מול כולם שזה קלאסי מה שיעשו בסרט אמריקאי
נכון? מזל שזה בריטי ולא אמריקאי.

מה שכן אני לא יכול להבין איך למישהו זה לא יהיה ברור שניק וצ'ארלי הם יחד אחרי שהוא לקח אותו ביד ככה מול כולם. לא באמת צריך לראות נשיקה אחרי זה.
בדיוק מה שאמרתי - יש פה מספיק הצהרת כוונות פומבית כלפי צ'רלי של "אני אוהב אותך ולא מתבייש בך יותר" אבל בלי הקטע הסופר אוקוורד של להגיד הכל לפני כולם ולנשק אותו לפני כולם. בגלל זה זה היה מעולה.

בכל מקרה זאת הייתה כזאת סצנה מדהימה. והיה כל כך מקסים שניק מתחנן בפני צ'ארלי שלא יפרד ממנו ומבהיר לו שהוא (צ'ארלי) כן ראוי לאהבה.
|כן||לב|

גם לי לא היה ברור. אבל עם דברים כאלו בסדרות אני תוהה אם נעשתה עיסקה לפרסום.
חחחח אני גם חשבתי שזה איזה עסקה. כי אחרת מי לא אומר אחרי שתי שיחות "אוקי בוא נעבור לווטסאפ"

11. בן הוא אחד האנשים הכי מגעילים בעולם. הכי נוראי היה איך הוא התעמת עם צ'ארלי במגרש חניה ואמר לו שבטוח ניק לא באמת רוצה להיות איתו.
שמחתי מאוד כשצ'ארלי בסוף התעמת איתו ואמר לו שהוא פשוט מקרין את החוסר ביטחון שלו.
נכון פויה. אני גם אהבתי כשלצ'רלי היה סופסוף מספיק בטחון להתעמת איתו.

12. הקטע הוא שהשחקן שמשחק את בן הוא סבסטיאן קרופט, שאני התחלתי לעקוב אחריו באינסטגרם עוד זמן רב לפני שהיה הליהוק הזה, והוא באופן כללי בן אדם חמוד נורא. ומעבר לזה, אומנם לא ראיתי לזה אישור ברור לחלוטין, אבל זה די ברור שהוא וג'ו לוק (צ'ארלי) הם זוג במציאות. אם הם לא זוג אז הם לפחות חברי מאדו טובים. הם כל השנה האחרונה הצטלמו המון יחד.
יאאא כן? מצחיק:-D תביא תמונה.

13. זה מעניין שבכל הסיפור של אל נראה לי שבשום שלב לא אמרו את המילה טרנסג'נדר ולא אמרו משהו כמו "כשהיא הייתה בן". אני לא זוכר אם אמרו משהו כזה בקומיקס, אבל נראה לי שגם בקומיקס לא נאמר אף פעם מה היה השם שלה בעבר.
נכון? גם לי זה היה מוזר. אמרו פעם אחת רק את המילה "טרנספובי" על הארי שהציק לה בשנה שעברה וזהו. אני מניחה שזה יותר מכבד אותה ככה אבל זה מרגיש לי מוזר. בעיקר כי אם כבר יש בינה ובין טאו קטע אני חושבת שהיה מעניין לראות איך זה מבלבל אותו שהוא נמשך למישהו שהיה החבר הכי טוב שלו ועכשיו הוא בת.

בקומיקס יש טיול לפריז של תלמידים של שני בתי הספר והרבה מאוד קורה שם.
אני תוהה אם יעשו את זה ואם יצלמו באמת בפריז (אם יכולים לעשות עוד ועוד עונות לאמילי בפריז אז יכולים גם את זה)
הא את זה אני זוכרת במעורפל. מקסימום יצלמו באולפן וישימו מגדל אייפל בכל מקום:-D

דברים שאני מהוסס לגביהם:
כל המשבר הנפשי של צ'ארלי וההתמודדות עם אנורקסיה. ראינו סימנים לכך שצ'ארלי מתמודד עם קשיים נפשיים. לא שמתי לב לשום סימן לאנורקסיה.
אבל נראה לי שאם תהיה עונה שניה אז אליס תרצה להכניס גם את זה.
אבל אם יהיה את זה אז אני חושב שיצטרכו לתת לשחקנים שמשחקים את ההורים של צ'ארלי יותר משני מילים.
לניק יש אח גדול וחראי מאוד שאני לא אתפלא אם יופיע.
קצת מקווה שלא|מובך|

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
היה לי סופ"ש פורה והספקתי כמה וכמה בינג'ים של סדרות
תארתי לעצמי שכבר תסיימו ותכתבו כאן על "עוצר נשימה" :p @טוני החתול @didalf

רשמים ממש בקטנה:
|טי-וי|לאהוב אותי-בפרק וחצי הראשונים בכלל לא התחברתי לסדרה, לדמויות, לשחקנים...
איפשהו מסוף פרק 2 כבר פחות יכולתי להישאר אדיש וכן היא התחילה להתחבב עליי.
סדרה נחמדה בסה"כ, עושה רושם שמתבקש שתהיה עונה נוספת...אברר בנושא.

|טי-וי|מינקס- הת'מה שלה ממש מזכירה את "הצמד" של HBO שאהבתי. ההבדל הוא: שם- תעשיית הקולנוע, AKA- הוצאה לאור של מגזינים
מה שכן היא גם יותר קלילה מ"הצמד"...אהבתי ומקווה שזכתה לפופולריות ותהיה לה עונה 2.

|טי-וי|MERLI- סיימתי את העונה ה-1, מקווה שנטפליקס יעלו בהקדם את ה-2 שכבר שודרה בספרד...אך כנראה בגלל עניין של זכויות יוצרים, הרי זאת לא סדרת מקור של נטפליקס.
בכל אופן- פשוט בזבוז של סדרה שלא תורגמה לעברית ולא זמינה לקהל הישראלי :cautious::cautious:
אומנם אני שמח שלמרות הערמת הקשיים עדיין צפיתי בה, אך כאמור לא יכולתי להינות ממנה ב100% שיש קטלונית-ספרדית בשמע וכתוביות באנגלית...זה "משגע" את המוח אז יוצא שפספסתי דברים במיוחד כשהטקסט מהיר נגיד...מה גם שהם סטודנטים לפילוסופיה אז משלבים הרבה שיעורים ונושאים מעניינים- שגם זה התפספס בתרגום בשבילי פה ושם.
בכל מקרה סדרה נהדרת מומלצת לצפיה!
מה גם, בשורה טובה שהשחקן היפיוף הראשי ישחק בסדרת מקור של נטפליקס (משמע בטוח תתורגם) שהיא גם כל להט"בית...לא חקרתי אבל נראה לי השחקן בטוח גיי :-P:

|טי-וי|עוצר נשימה/Heartstopper-
סדרה צ'יילדישית...בטח כמו LOVE VICTOR שלא ראיתי, נכון? אבל מודה שבכ"ז נהניתי מהבינג', צפיתי בכולה בבת אחת.
לא יכלו לבחור שחקנים *טיפה* יותר יפים? :-P:
שמחתי גם לקרוא בפייס שהיוצרת מתכננת לה 4 עונות...קראתי את הספויילרים שכתבתם כאן לפי הקומיקס...רציתי שתהיה איזו קפיצת זמן שהם מסיימים את התיכון/לראות מה יהיה בהמשך- נגיד לאקדמיה...או מה יקרה כשניק יתאהב בבחורה (הרי הוא בי)...אבל אני מניח שזה ימשיך בכיוון של התיכון.
הסדרה הזכירה לי משום מה את "יומן השומן" המעולה גם מבחינת ה"אריזה" של הסדרה עם הגרפיקה וזה...מעניין אם זו אותה יוצרת במקרה.

מילי08

Well-known member
זה הגיע לטירוף שעובר לחלוטין את העונה הראשונה.
אחרי שנדיה יולדת את עצמה בתחנת רכבת תחתית היא מחליטה שהאדם היחיד שראוי לגדל אותה זה... היא בעצמה.
אז היא לוקחת אותה איתה ל2022 וכמובן שוברת לחלוטין את רצף הזמן.
משם זה טירוף מוחלט של זמנים, גופות מרובות, כפילויות של אנשים וסתם אנשים בזמן הלא נכון.
(קטע מעולה עם פארן ואבא שלו והחתול oatmeal שמופיע שוב ושוב ושוב)
ואז בשיא של פרק 6 אלן נמצא במקום שבו עונה 1 התחילה - הנקודה שבה נדיה התאפסה כל פעם שהיא מתה כל העונה - השירותים במסיבת יום ההולדת 36 של נדיה כשיש דפיקות חזקות על הדלת. אבל הפעם מהצד השני של הדלת נמצאת נדיה עצמה עם... נדיה עצמה כתינוקת. והשיר Gotta get up ברקע כמובן. (בשלב מסוים הוא מתחיל לעצבן את נדיה כמו שבטח עיצבן רבים אחרים בחזרה הקבועה שלו - אם כי אני תמיד אהבתי אותו)
כשנדיה ברחה עם התינוקת מבית החולים אני הנחתי שהיא כבר מבינה שהיא חייבת להחזיר אותה, אבל מסתבר שלא. נדיה עדיין חושבת שלמרות שרצף הזמן נשבר זה עדיין האופציה הכי טובה עבורה. גם כשהמסיבה של מקסין מתערבבת עם בית ספר יהודי (שבו הרב מלמד על השאול) והעוף מתבשל בכיוון ההפוך זה לא משכנע אותה.
רק בסוף המופע החוזר של רות'י משכנע את נדיה שצריך להחזיר את התינוקת.
אבל מסתבר שזה לא כל כך פשוט כי הרכבות לא מגיעות. הורס מופיע שוב ומוביל אותם לרכבת, אבל זאת רכבת מחודש בעתיד שבה נוסעים לאירוע השכבה של רות'.
מפה לשם רכבות מתנגשות, שניהם נופלים לתוך חדר ענק מלא מים. נדיה עדיין עם התינוקת ומוצאת את התיק עם המטבעות שנעלם לה, אבל מבינה שהיא צריכה לוותר עליו כדי לשמור על התינוקת (תכלס מרגיש לי שהיא יכלה למצוא פתרון, אבל זה יותר עניין סמלי).
היא מוצאת את הדרך החוצה ומגיעה לרכבת נוסעת שבה נמצאת אמא שלה יחד עם גרסאות שונות של רות', גרסאות שונות של ורה ונדיה עצמה בתור ילדה. ושם נדיה צריכה בעצם לעשות את הדבר שאף אדם לא עושה (חוץ ממצבים מסוימים של אימוץ) - היא בוחרת את אמא שלה בעצמה. אני לא בטוח אם הייתה לה ברירה בשלב הזה, אבל שוב זה יותר סמלי.
בסוף היא יוצאת, השנה היא 2022 שוב, אבל זה חודש בעתיד והיא הולכת לדירה של מקסין בשביל ההזכרה של רות' ושם גם פוגשת את אלן.

אה נכון, אלן.
די חבל לי שהסיפור של אלן קיבל כל כך מעט זמן בעונה הזאת. לא רק שהוא לא היה בחלק מהפרקים, אלא גם בפרקים שהוא היה הוא קיבל מעט זמן מסך.
כל הסיפור עם לני והמעבר גבולות בברלין קיבל ממש מעט זמן מסך.
אבל כן סגרו את זה די יפה בכך שכשאלן יוצא מהאולם עם המים אז הוא פוגש את סבתא שלו (שמסתבר כבר ראינו כי נדיה פגשה אותה ב1982 בתור עובדת של הרכבת התחתית). אלן מדבר עם סבתא שלו על כך שהוא בעצם לא מבין מה הייתה המטרה שלו עם לני, ובכלל שהוא לא מבין מה הוא אמור לעשות בחיים ושמרגיש שהחיים קלים יותר בשביל אנשים אחרים, וחוזר לכך שהוא בחר להתאבד בעונה 1. סבתא שלו מסבירה לו שהוא צריך להפסיק לפחד לחיות את החיים שלו.

כרגיל יש הרבה מה לעכל ודברים מוזרים ששווה לחשוב עליהם ואני די בטוח שלא קלטתי הכל.

אהבתי שבפרקים האחרונים חזרו לראות המון דמויות מעונה1 כמו פארן, וורדוג, הפציינט של רות', אפילו מייק החרא. חבל שלא ראו את ג'ון, החבר לשעבר של נדיה מעונה 1. כן שמתי לב שראו שהוא כתב לה טקסט בשלב מסויים.
מזל שכתבת והסברת כי אני לא הבנתי כלום.
יצאתי ממש מבולבלת מהעונה הזאת ולא ברור לי מה המטרה של הסיפור
בעונה הקודמת המטרה היתה להציל אחד את השני, נכון?
וכאן? היא לא הצילה את רותי ולא היתה איתה אפילו ברגעים האחרונים שלה. אלן בכלל לא קיבל פוקוס ונראה לי שהמטרה שלו היתה רק להיות זה שמחזיר את נדיה למציאות. גם לי הוא היה חסר הפעם מאוד. נראה לי שהיו יכולים לעשות עוד פרק שמתמקד יותר בו. כזה חומד |מאוהב| והחיוך שלו הורס והנשיקה שלו עם הגרמני ההוא |מאוהב| ממש חבל שהתעלמו ממנו. אגב, במפגש שלו עם סבתא שלו ב"ריק" היה נדמה לי שהיא רצתה להגיד לו משהו על משהו שקרה ואז הם עברו לדבר על נושא אחר. אני צריכה לחזור לעבוד ולא יכולה לחפש את הציטוט, אבל זה הפריע לי.
וזה מחזיר אותי לשאלה - מה הקטע? מה הם למדו? שאי אפשר לשנות דברים? אז למה הם קיבלו את האפשרות הזאת מלכתחילה? או שזה נועד שנדיה תבחר באמא שלה באמת, למרות שאין לה באמת מקום לשינוי כאן.
או שזה סתם היה צורך לדבר על הטרגדיה של יהודים בשואה.
לא יודעת. לא ברור. הפרקים היו מעניינים כשלעצמם אבל בחיי שלא הבנתי כלום. אהבתי יותר את העונה הראשונה שהיתה יותר מגובשת (אם כי אני לא זוכרת למה הסיום של העונה הראשונה הסתיים ככה, עם המצעד ההוא. מעניין אם זה היה אמור להוביל לקו עלילה אחר או סתם רעיון נוסף שלא הבנתי)

למעלה