דיוני סדרות #84

keren or5

Well-known member
אני לא נוטה להסכים עם דילן על דברים, ואני לא באופן כללי מעריץ של דרו ברימור, אבל היא מושלמת בסדרה הזאת.
גם טימותי אוליפנט נהדר בסדרה (ואני בכלל מת עליו ואין דבר יותר כיף מראיונות שלו אצל קונאן אובריאן)
התזמון הקומי שלהם נהדר.
האם זה ריאליסטי שקיבלו כל כך בקלות שהיא זומבית - כן. יש עוד הרבה דברים מאוד לא ריאליסטיים. וזה לחלוטין מסוג הקומדיות שבקלות היו יכולות להיות דרמות כבדות, אבל בחרו לעשות הכל בהומור וזה פשוט עובד נהדר.
העונה השלישית באמת הייתה קצת פחות טובה, אבל עדיין זה שלא חידשו אותה לעונה רביעית זה עוול שצריך לצאת לרחובות ולמחות לגביו.
(y)
עריכה- זה לא ריאליסטי, אבל זה חלק מהז'אנר של הסדרות האלה זה הקטע שדמויות מקבלות את הקטע העל טבעי בזמן ממש קצר לעומת אנשים בחיים האמיתיים כדי לא לבזבז זמן. כמו שבבאפי למשל יש דמויות שחושבות כמוני שאין על טבעי בעולם, ותוך סצנה יסבירו להם שיש ערפדים והם יאמינו שהם קיימים.
חו מזה הכל נכון

Lhuna3

Well-known member
אני ממליצה לכולכם להצטרף אלי ל-inventing Anna בנטפליקס, זה התחיל לא הכי חזק בפרק הראשון, אבל החל מפרק 2 זה נהיה לי ממש כיף (אני בפרק 5).

זה לא ריאליסטי, אבל זה חלק מהז'אנר של הסדרות האלה זה הקטע שדמויות מקבלות את הקטע העל טבעי בזמן ממש קצר לעומת אנשים בחיים האמיתיים כדי לא לבזבז זמן. כמו שבבאפי למשל יש דמויות שחושבות כמוני שאין על טבעי בעולם, ותוך סצנה יסבירו להם שיש ערפדים והם יאמינו שהם קיימים.
חייבת להודות שזה קטע שגם אותי תמיד נורא מטריד. אבל מקבלת את ההסבר שזה הכרחי בשביל לא לבזבז זמן של העלילה.

dilia snake

Well-known member
ברוכים הבאים לפרק חדש בסדרה "עדי קוטלת דברים" קחו פופקורן ומשהו לבחילה ובואו נתחיל!

כן...

אני לא יודעת מאיפה הביאו את הבחור הראשי אבל בברור לקחו אותו רק בגלל הגודל שלו, כי הוא דיי מחורבן וחצי מהדיאלוגים שלו לא הייתי קונה גם עם כסף מזויף. כמעט ואין לו הבעות פנים, הקול שלו תמיד שקט וכאילו סטייל "אני הבחור הכי חכם בחדר" אבל זה מעצבן ומטופש והכימיה שלו לא קיימת עם שחקן אחר. וצריך להחמיא להם על הליהוק כי גם הנער ששיחק אותו בפלאשבקים היה מחורבן באותה מידה. ובחצי מהסצנות לא יכולתי שלא להסתכל ולתהות אם הראש שלו קטן מידי ביחס לכתפיים, כי זאת אני.

ובכלל הם לקחו את השחקנים על בסיס זמינות ורצון להתבזות? כי כולם בקאסט נוראים או סתם נראים כאילו הם שם כי הם הפסידו בהתערבות.

באיזה שלב ניחשתם שפיקרד מהרעים? אצלי זה היה בפרק 3 או 4.

גם באיזה שהוא שלב ידעת מתי הם עוברים לסצנות של פלאשבקים, אי אפשר היה לפספס לפי הקרינג'.

העלילה עצמה הייתה סבירה וגנרית לגמרי, ואיפה הימים שגברים כמו ריצ'ר חיסלו לבד את כול אל קעידה? במקום זה קיבלנו גבר לבן הולך אחרי גברים לבנים אחרים בגלל כסף מזויף. וגם הקטע שריצ'ר מעורב כי הם רצחו את אח שלו, לפי כמות הרגש שהשחקן מפגין יכולת לחשוב שהם הרגו בחור שהוא פעם אמר לו שלום ברחוב.

סצנות הפעולה, והרציחות היו דוחים ללא סיבה. כאילו אם היה לכם כ"כ הרבה כסף לדם מזויף אולי היה עדיף לנצל את התקציב למשהו אחר. בסדר זו סדרה שנכתבה ע"י גברים עבור גברים, אבל איכס. שימו את הגבול איפה שהוא.

יש לי תיאוריה שאומרת שכול הסדרות האלו הן כדי לאזן את הסדרות היקרות יותר של אמזון, לפעמים יוצאים להם דברים טובים(כן, בוש אני מסתכלת עליך) ולפעמים את ערימת הזבל הזאת, שרואים שהכול שם רע וזול מקילומטרים.

הייתי בטוחה שהפול הזה הוא הרע הגדול, ופספסתי אבל אני לא אתן להם נקודות על זה. שברו לו את המשקפיים בפרק הראשון ואז הוא הסתדר כול הזמן בלעדיהם?

ותקראו לי קטנונית, אבל מה נסגר עם החולצות שתמיד קטנות עליו במידה? ולמה גם במהלך סצנת פלאשבקים על מדים הוא לא מגולח? הם לא יכלו לצלם את זה בסוף או בהתחלה ממש?

למה אימא של ריצ'ר גם כן קוראת לו ריצ'ר? ועוד בתור נער 8-* .

טוב, אני חושבת שאני אפסיק עכשיו. נמאס לי מזה בכול מקרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ממליצה לכולכם להצטרף אלי ל-inventing Anna בנטפליקס, זה התחיל לא הכי חזק בפרק הראשון, אבל החל מפרק 2 זה נהיה לי ממש כיף (אני בפרק 5).
אני הייתי אומר שאני אוסיף את זה לרשימה שלי, אבל זה כבר ברשימה שלי.
אז אני אזיז את זה קדימה ברשימה שלי.
זה חלק מהז'אנר של הסדרות האלה זה הקטע שדמויות מקבלות את הקטע העל טבעי בזמן ממש קצר לעומת אנשים בחיים האמיתיים כדי לא לבזבז זמן. כמו שבבאפי למשל יש דמויות שחושבות כמוני שאין על טבעי בעולם, ותוך סצנה יסבירו להם שיש ערפדים והם יאמינו שהם קיימים.
משהו ששאלתי את עצמי כמה פעמים - כיצד אני אתנהג אם אני אגלה שהעל טבעי אמיתי. כלומר ברור שאני אהיה בשוק. אבל עד כמה זה יטלטל את כל החיים שלי וההבנה שלי של העולם?
ברוכים הבאים לפרק חדש בסדרה "עדי קוטלת דברים" קחו פופקורן ומשהו לבחילה ובואו נתחיל!
אני אצטרך לחכות שאני אסיים את העונה של ריצ'ר.
אבל אני מצפה לזה.
(אני מודה חלקית בגלל שהפכת את עצמך לקוטלת)

Lhuna3

Well-known member

כן...

אני לא יודעת מאיפה הביאו את הבחור הראשי אבל בברור לקחו אותו רק בגלל הגודל שלו, כי הוא דיי מחורבן וחצי מהדיאלוגים שלו לא הייתי קונה גם עם כסף מזויף. כמעט ואין לו הבעות פנים, הקול שלו תמיד שקט וכאילו סטייל "אני הבחור הכי חכם בחדר" אבל זה מעצבן ומטופש והכימיה שלו לא קיימת עם שחקן אחר. וצריך להחמיא להם על הליהוק כי גם הנער ששיחק אותו בפלאשבקים היה מחורבן באותה מידה. ובחצי מהסצנות לא יכולתי שלא להסתכל ולתהות אם הראש שלו קטן מידי ביחס לכתפיים, כי זאת אני.

ובכלל הם לקחו את השחקנים על בסיס זמינות ורצון להתבזות? כי כולם בקאסט נוראים או סתם נראים כאילו הם שם כי הם הפסידו בהתערבות.

גם באיזה שהוא שלב ידעת מתי הם עוברים לסצנות של פלאשבקים, אי אפשר היה לפספס לפי הקרינג'.

העלילה עצמה הייתה סבירה וגנרית לגמרי, ואיפה הימים שגברים כמו ריצ'ר חיסלו לבד את כול אל קעידה? במקום זה קיבלנו גבר לבן הולך אחרי גברים לבנים אחרים בגלל כסף מזויף. וגם הקטע שריצ'ר מעורב כי הם רצחו את אח שלו, לפי כמות הרגש שהשחקן מפגין יכולת לחשוב שהם הרגו בחור שהוא פעם אמר לו שלום ברחוב.

סצנות הפעולה, והרציחות היו דוחים ללא סיבה. כאילו אם היה לכם כ"כ הרבה כסף לדם מזויף אולי היה עדיף לנצל את התקציב למשהו אחר. בסדר זו סדרה שנכתבה ע"י גברים עבור גברים, אבל איכס. שימו את הגבול איפה שהוא.

יש לי תיאוריה שאומרת שכול הסדרות האלו הן כדי לאזן את הסדרות היקרות יותר של אמזון, לפעמים יוצאים להם דברים טובים(כן, בוש אני מסתכלת עליך) ולפעמים את ערימת הזבל הזאת, שרואים שהכול שם רע וזול מקילומטרים.

הייתי בטוחה שהפול הזה הוא הרע הגדול, ופספסתי אבל אני לא אתן להם נקודות על זה. שברו לו את המשקפיים בפרק הראשון ואז הוא הסתדר כול הזמן בלעדיהם?

ותקראו לי קטנונית, אבל מה נסגר עם החולצות שתמיד קטנות עליו במידה? ולמה גם במהלך סצנת פלאשבקים על מדים הוא לא מגולח? הם לא יכלו לצלם את זה בסוף או בהתחלה ממש?

למה אימא של ריצ'ר גם כן קוראת לו ריצ'ר? ועוד בתור נער 8-* .

טוב, אני חושבת שאני אפסיק עכשיו. נמאס לי מזה בכול מקרה.
חחחחח וואו כמה אני שמחה שלא התחלתי את זה, כי אני הייתי מאוד קרובה, בעקבות דברים חיוביים שראיתי בפייסבוק ממש כבר עשיתי על זה פליי בסופ"ש אבל אז מייד עצרתי ולא יודעת אבל משהו, איזה קול קטן בתוכי, אמר לי "תעזבי"...
אהבתי את הביקורת ואני מאמינה שהייתי מסכימה איתה לגמרי אם הייתי צופה :-D

Lhuna3

Well-known member
משהו ששאלתי את עצמי כמה פעמים - כיצד אני אתנהג אם אני אגלה שהעל טבעי אמיתי. כלומר ברור שאני אהיה בשוק. אבל עד כמה זה יטלטל את כל החיים שלי וההבנה שלי של העולם?
אני חושבת שעבורי זה קודם כל יהיה קשה מאוד להשתכנע, אני אהיה בטוחה שאני בתוך חלום ואעשה מיליון בדיקות מציאות (אני גם עושה בדיקות מציאות כאלה מידי פעם), או שעובדים עלי בצורה מאוד מתוחכמת, גם אם אני לא מבינה איך ולמה.
אם וכאשר לא תשאר לי ברירה אלא לקבל שזה אמיתי - אז זה יטלטל אותי מאוד, אבל לטובה, כלומר אלא אם כן זה יהיה בקטע של משהו סיוטי ונוראי, אני מאוד אהיה מאושרת לגלות שיש דברים כאלה.

מילי08

Well-known member
בוואלה ממש עפו עליה [ריצ'ר]
קראתי. כתבו כל מה שאני חשבתי אבל לחיוב :-D. בטמקא כבר כתבו ביקורת הרבה יותר עניינת ומוצלחת
תקשיבו, הסדרה הזאת קורעת! צחקתי בקול לא מעט פעמים. מן הסתם זאת לא היתה הכוונה של היוצרים, אבל אין דרך אחרת לראות את זה אלא כפארודיה. היו רגעים שחשבתי שזה כמו האתגרים האלה של יוטיוב -נסו לא לצחוק. קורע. בקיצור, זה ממש גרוע.
הסדרה לא סתם מלאה בקלישאות אלא עמוסה! overloaded ממש. כאילו היתה להם רשימה שהיו צריכים לסמן וי על כל קלישאה שהם הכניסו. רק קלישאה אחת הם שכחו וממש הופתעתי - שנילי תגיד לריצ'ר i can see why you like this one. she's a keeper על רוסקו. חיכיתי לזה בקוצר רוח אבל הם ממש פישלו כאן.
כל הבדיחות על הגודל שלו (קלישאה #1) |פנים| כל כך ילדותי ולא ולא הגיוני. הוא גבוה אבל לא כזה ענק או מאסיבי. אפשר לחשוב שהם חיים שם באיזה ואקום ולא רואים כדורסל או לא ראו חיילים מימיהם. אבל הוא חתיך (קלישאה #2)אז אני אתן לו את זה.
בכלל, היה שם גם עודף טסטוסטרון (קלישאה #3) שהשפריצו ללא אבחנה, אבל זה חלק מהמרק הקלישאתי שלהם. למשל, כשריצ'ר מחליט להציל (קלישאה #4) בפעם האחרונה את הכלב. סצינה קורעת! הוא קפץ (קלישאה #5) מעל הגדר (הנמוכה!), כי מאצ'ו אבל הוא היה יכול פשוט להיכנס מהשער כמו פינלי :-D |פנים|
כרגיל הביאו שחקנים לא אמריקאים לשחק אמריקאים. נילי למשל היתה עם מבטא לא אמריקאי בולט ולא הגיוני שהיא שירתה איתו בצבא (קלישאה #6).
בעצם עוד קלישאה שפספסו זה בסצינת מקלחת שלו בבית של האבל. האמבטיה היתה גדולה מידי והקירות רחוקים והוא לא יכול היה להישען עליהם עם הידיים קדימה.
כמו תמיד בז'אנר - הרעים היו יכולים להרוג את הטובים בצ'יק צ'ק, אבל הם חייבים לחכות שהגיבור יגיע ועד אז הם עסוקים בלקשקש דברים שיציגו אותם כרעים אמיתיים! (קלישאה #7) אף פעם לא הבנתי את הצורך הזה לתת להם לקחת את הזמן שלהם במקום לגמור את הסיפור ולהרוג את מי שמפריע להם בדרך, אבל אז כמובן ריצ'ר היה נשאר מובטל.
בהיבט הזה - הדיאלוגים נוראיים. אין אפילו טיפת מאמץ לכתוב משהו טוב. ולא רק הדיאלוגים. הם הלכו על הקיצוניות של סרטי מערבונים. יש טובים ויש רעים. אבל הטובים הם ממש טובים והרעים הם ממש רעים (קלישאה #8). הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה ואשכרה אומרים את המילה "רעים" ומתכוונים אליה. הם רעים, לא אנשים הרי, כי הסדרה לא מנסה להציג טיפת עומק או מורכבות אנושית. הטוויסט עם הבחור מה FBI שהתברר כמשת"פ של הרעים (קלישאה #9) היה לא מפתיע בשום דרך, וגם לא ההסבר שלו (קלישאה #10) (אני הולך עם הכסף |פנים|). גם הצחיק אותי שהביג באד, הילד עם המראה הארי הזה שהתברר כרצחני במיוחד למרות שלא היתה לו סיבה להיות עד כדי כך יצירתי ברציחות שלו, נעלם לגמרי (או שסתם לא הראו לנו אותו כי סיבה) במשך כל הקרב האחרון ואז יצא בנוחות (קלישאה #11) אחרי שכולם מתו ושוב קשקש על כמה הוא רע ומרושע (קלישאה #12). רק היה חסר צחוק זדוני
עוד משהו שאני לא מבינה בקונפסט הקלישאתי זה איך בסוף הם מתכוונים להוכיח מה שקרה, אם הגיבור הטוב והגדול אשכרה שרף (קלישאה #13) את כל הראיות אחריו והשאיר נתיב של גופות מדממות (קלישאה #14). אבל בעצם הוא "טוב" אז פשוט יאמינו לו למרות שלא האמינו לו עד עכשיו (קלישאה #15)
ואז כמובן הסוף הדרמטי של הקרב. will he/ will he not ייצא מזה בחיים? (קלישאה #16) הנה הוא! יוצא מבעד ללהבות (קלשיאה #17) אל אהובתו. והנה, הכותבים שכחו שרצו להציג אותה כאשה חזקה ובאד אס. ברגע שהיא רואה את ריצ'ר היא בוכה בזרועותיו (קלישאה #18).
ואז הזכרון האחרון שלו. פגשנו סוף סוף את ג'ו, שנראה כמו מישהו שהדביקו לו פאה, אבל לא- זה השיער האמיתי שלו. וג'ו בכלל לא דומה לריצ'ר למרות שהבטיחו לנו שכן, וג'ו כמו אח גדול ומגונן מזכיר לריצ'ר שאסור לבכות, כי גברים אמיתיים לא בוכים! אבל אחרי שהם נפרדים מאמא, ג'ו מאשר לריצ'ר לבכות ואז נושרת לו על הלחי דמעה ענוגה אחת, כי הוא בחור רגיש, אבל בואו- הוא גבר! לא יכול לבכות כמו ילדה קטנה.
אבל בפרק האחרון אני ממש צחקתי המון ובקול. אמיתי לגמרי.
עכשיו אקרא את עדי נחש |מאוהב|.
מעט ואין לו הבעות פנים, הקול שלו תמיד שקט
הוא לא צריך הבעות פנים, הוא חייל קשוח!
וגם הקול זה הרי קלישאה נוספת. אנחנו אמורים לפחד ממנו רק מהמראה ולכן הוא לא צריך להרים את הקול אף פעם
:-D גם אני חשבתי לעצמי למה הם החליטו להשתתף בזה. התשובה היא, כמו החבר הבוגדן של פינלי מה FBI, זה בגלל הכסף. צריכים להתפרנס איכשהו
יאפ. קלישאה נוספת
כשלגיבור הגדול שלנו יש מבט "חולמני" והוא בוהה באוויר כי איזה עלה נידף הזכיר לו רגעים מאוד ספציפיים מהילדות
וגם הקטע שריצ'ר מעורב כי הם רצחו את אח שלו, לפי כמות הרגש שהשחקן מפגין יכולת לחשוב שהם הרגו בחור שהוא פעם אמר לו שלום ברחוב.
:-D :-D :-D שוב, את שוכחת שהוא חייל! וקשוח! וג'ו אמר לו לא להפגין רגשות אף פעם כי גברים!
נכון. בעקרון ראיתי יותר גרועים (מי אמר וויצ'ר ולא קיבל), אבל לא היה באמת שום הגיון עלילתי בלארגן מפגני רצח יצירתיים. הם ניסו להסביר את זה אבל לא היה בזה שום הגיון. סצינות הפעולה לא היו מלהיבות בכלל. לא השקיעו בקרבות מעניינים
אמאזון מחורבנים. אני בינתיים נשארת כי אני מחכה לשתיים שלוש סדרות שיחזרו ואני גם מתפללת שיחזירו את הטיק, אבל הסדרות שלהם פשוט לא.
:-D. נראה לי שזה כבר מתוחכם מידי בשבילם, שהחנון יהיה הביג באד
חחח, איך נדע שהוא גבר גבר וסקסי אם החולצות לא יהיו צמודות? והגילוח זה עצלנות מחשבתית של ההפקה. אין חייל בשום צבא שיסתובב עם כאלה זיפים, וזה עוד אחרי שהוא התחבר עם הספר הכושי הותיק (קלישאה מס' 1000)
אוי, שכחתי לציין שניסו להציג לנו אותם בהפוך על הפוך. הבחור הלבן אוהב מוזיקה שחורה "אמיתית" והבחור השחור אוהב מוזיקה לבנה "מעפנה" |פנים|

מילי08

Well-known member
עדכונים מהצד האפל.
התחלתי איזה קורס מהעבודה וכאילו זה לא מספיק, גם נותנים לנו שיעורי בית :-[ אז אני מכינה אותם בעבודה... וככה נגמר לי השבוע. הקורס יימשך עוד כמה שבועות אבל אולי יהיה יותר מתון |הלוואי|
הספקתי לסיים את ריצ'ר ואת העונה הראשונה של סנטה קלאריטה דיאט.
בסוף פרסמתי קודם את ההודעה על ריצ'ר ועכשיו ההודעות שלי בלי סדר כרונולוגי...
אני ראיתי כבר פרק 3. עליו לא כתבתי כלום כי לא היה לי ממש מה לומר. (ולא היה לי ממש זמן)
באופן כללי קצת מרגיש לי שהעונה הזאת חלשה מהעונה הקודמת. לא שאני לא נהנה בכלל. [תושב חוץ]
לא ראיתי עדיין את פרק 3 אבל לא חושבת שהרגשתי משהו שונה בשני הפרקים של עונה 2. אני מקווה שלא אתאכזב מההמשך.
טוב, בנוסף לדעות שליליות אחרות עליה את כנראה הורדת אותי ממנה לחלוטין סופית [ As We See It]
לא מפסיד כלום
ראיתי רק את פרקים 1 ו3 ושניהם היו לדעתי גרועים נורא. דפקתי את האגודל ברגל השולחן שלי אתמול וכדי לנחם את עצמי חשבתי על כך שלפחות אני לא צריך לראות עוד פרק של זה. [Murderville]
:-D :-D

סנטה קלריטה דיאט עונה 1
אוקיי, אז סיימתי את עונה 1 ומאוד נהניתי
זאת הסדרה הכי חמודה בעולם. (כלומר אני מגזים, אבל כן)
אני לא נוטה להסכים עם דילן על דברים, ואני לא באופן כללי מעריץ של דרו ברימור, אבל היא מושלמת בסדרה הזאת.
גם טימותי אוליפנט נהדר בסדרה (ואני בכלל מת עליו ואין דבר יותר כיף מראיונות שלו אצל קונאן אובריאן)
התזמון הקומי שלהם נהדר.
האם זה ריאליסטי שקיבלו כל כך בקלות שהיא זומבית - כן. יש עוד הרבה דברים מאוד לא ריאליסטיים. וזה לחלוטין מסוג הקומדיות שבקלות היו יכולות להיות דרמות כבדות, אבל בחרו לעשות הכל בהומור וזה פשוט עובד נהדר.
עריכה- זה לא ריאליסטי, אבל זה חלק מהז'אנר של הסדרות האלה זה הקטע שדמויות מקבלות את הקטע העל טבעי בזמן ממש קצר לעומת אנשים בחיים האמיתיים כדי לא לבזבז זמן. כמו שבבאפי למשל יש דמויות שחושבות כמוני שאין על טבעי בעולם, ותוך סצנה יסבירו להם שיש ערפדים והם יאמינו שהם קיימים.
חו מזה הכל נכון
אני חוזרת בי לגבי ירידת הנקודות כי ברור לחלוטין שאף אחד שם לא לוקח את הסדרה ברצינות וזה fun נטו. מה שהתכוונתי זה לא שהם צריכים לעשות דיון פילוסופי אלא אפילו להראות לרגע את המצב האסורדי שלהם. היה חסר לי איזה גאג של בחילה או רפלקס הקאה. למשל כששילה אוכלת רגל של אדם מת באוטו שלהם ג'ואל סתם הסתכל עליה. או כשהם הלכו לקבור את גארי* בפרק הראשון או השני, עם כל הקרביים שלו בחוץ והדם וזה.. תתחלחל טיפה. הם כן מדברים קצת על האסדורד אבל אני חושבת שציפיתי מקומדיה לעשות גם התייחסות ויזואלית כלשהי.
אבל זה הצליח להיות כיף גדול למרות הכל והדמויות כולן ממש חמודות.
לג'ואל ושילה יש כימיה מעולה.
*גארי - אני שמחה שהוא מת מיד כי הדמות שלו היתה אותה אותה דמות בדיוק שניית'ן פיליון עושה תמיד וזה חוזר על עצמו ומתיש.
השכנים מעולים, כולל אריק עם החוסר בטחון המוגזם והמודע לעצמו, אמא שלו ואפילו דן המניאק, שאני שמחה שלא השאירו אותו (חי) לאורך זמן.
השוטרת שנדלקה על האמא של אריק נראתה לי ממש מוכרת אבל לא זיהיתי מאיפה כי השיער שלה מזעזע ממש, אבל מסתבר שזאת לוסי של טום מפארקס.
בפרק האחרון לעונה, כשהם עשו לונה פארק לסבתא הסרבית, אני כמעט נחנקתי מרוב צחוק

dilia snake

Well-known member
נילי למשל היתה עם מבטא לא אמריקאי בולט ולא הגיוני שהיא שירתה איתו בצבא (קלישאה #6).
אבל היא הייתה בערך הדבר שהכי אהבתי בסדרה, שזה אומר הרבה כי חוץ ממנה לא היה מה לאהוב שם. למה היא לא הייתה הדמות הראשית? היא נראתה הרבה יותר מעניינת ממנו.
בעצם עוד קלישאה שפספסו זה בסצינת מקלחת שלו בבית של האבל. האמבטיה היתה גדולה מידי והקירות רחוקים והוא לא יכול היה להישען עליהם עם הידיים קדימה.
זה לא היה בסצנה במלון? ואז רוסקו נכנסה למקלחת ועשתה איתו סקס שזה שתי קלישאות ביחד? גם סקס במקלחת וגם העובדה שהם מכירים עשר דקות, אבל היא ישר נמסה ממנו, ומפתחת קראש כאילו היא בת 14? ואם כבר רוסקו, אז גם הקטע שהיא בחורה יפה ועדינה ונשית עם שם ראשון גברי לחלוטין?(וההורים המתים, המנטור שהיא החליטה ללכת בעקבותיו למשטרה ואז מתברר שהוא לא התאבד אלא נרצח?)
בהיבט הזה - הדיאלוגים נוראיים. אין אפילו טיפת מאמץ לכתוב משהו טוב.
(y).
הילד עם המראה הארי הזה
:-D.
שהתברר כרצחני במיוחד למרות שלא היתה לו סיבה להיות עד כדי כך יצירתי ברציחות שלו, נעלם לגמרי (או שסתם לא הראו לנו אותו כי סיבה) במשך כל הקרב האחרון ואז יצא בנוחות (קלישאה #11) אחרי שכולם מתו ושוב קשקש על כמה הוא רע ומרושע (קלישאה #12). רק היה חסר צחוק זדוני
כן, מה הקטע?
וג'ו כמו אח גדול ומגונן מזכיר לריצ'ר שאסור לבכות, כי גברים אמיתיים לא בוכים! אבל אחרי שהם נפרדים מאמא, ג'ו מאשר לריצ'ר לבכות ואז נושרת לו על הלחי דמעה ענוגה אחת, כי הוא בחור רגיש, אבל בואו- הוא גבר! לא יכול לבכות כמו ילדה קטנה.
ת'כלס. אנחנו ב-2022, מה נסגר?
אבל בפרק האחרון אני ממש צחקתי המון ובקול. אמיתי לגמרי.
גם אני, זה היה נוראי.
נכון. בעקרון ראיתי יותר גרועים (מי אמר וויצ'ר ולא קיבל), אבל לא היה באמת שום הגיון עלילתי בלארגן מפגני רצח יצירתיים. הם ניסו להסביר את זה אבל לא היה בזה שום הגיון. סצינות הפעולה לא היו מלהיבות בכלל. לא השקיעו בקרבות מעניינים
גם היו דברים סתם מגעילים, כמו שפינלי מחץ את פיקרד למוות או הירי לתוך ארובת העין. ראיתי המון דברים דוחים, כמו וויצ'ר ובאנשי ועוד כול מיני דברים דוחים בכול מיני רשתות כבלים, ועדיין כאן זה היה מיותר וצ'יזי.
אוי, שכחתי לציין שניסו להציג לנו אותם בהפוך על הפוך. הבחור הלבן אוהב מוזיקה שחורה "אמיתית" והבחור השחור אוהב מוזיקה לבנה "מעפנה" |פנים|
לגמרי.

היו עוד כמה שפספסת:
:poop: הבחור לבן שמתחבר אל הבחור השחור ששונה ממנו 180 מעלות.
:poop: הקטע עם טוויד והקטע שפינלי אוכל בריא.
:poop:הקטע שפינלי לא מספר לאף אחד שהוא אלמן ונותן לכולם לחשוב שהוא גרוש.
:poop: השוטר השחור היחידי בתחנת משטרה לבנה לגמרי + הקטע שהוא אאוטסיידר.
:poop: הקטע עם הפאי אפרסקים.
:poop: ראש העיר המושחת

אני חושבת שאני יכולה להמשיך עוד, אבל הנקודה ברורה|פנים|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב כנראה הייתי צריך להתאפק ולכתוב על Reacher כאן ולא בשרשור החדש יותר
אני מסכים עם הרבה ממה שכתבתן, אני פשוט לא רואה בזה דברים רעים כל כך. כלומר זאת סדרה עם קלישאות. רוב הסדרות מלאות קלישאות.
היא לא משהו עמוק או מרשים, אבל היא הייתה כיף לצפיה עבורי

לא הבנתי איך זה בעיה? הרי אם היו מציגים אותם הפוך מזה אז זה היה קלישאה. אני לא אומר שזה איזה טוויסט מהפכני ומבריק שהם כאילו הפוך מהצפוי בעניין הטעם המוזיקלי, אבל זה סתם קצת להרחיב על האישיות שלהם.
שוב זה הכל פשוט נקודות בסדרה, אבל אני לא רואה שום דבר רע באף אחת מהן.
אני יכול לעשות אותן נקודות בהמון סדרות אחרות
ואם כבר רוסקו, אז גם הקטע שהיא בחורה יפה ועדינה ונשית עם שם ראשון גברי לחלוטין?
אבל היא לא בחורה עדינה ונשית.
מה שכן חבל זה שליהקו מישהי שנראית יפה ונשית. היה נחמד אם היו מלהקים מישהי שנראה יותר "אמיתי" שהיא שוטרת קשוחה. אבל סדרות משטרה ואקשן מלאות עד אין סוף באותו דבר אז זה לא ממש מפתיע.
וג'ו כמו אח גדול ומגונן מזכיר לריצ'ר שאסור לבכות, כי גברים אמיתיים לא בוכים! אבל אחרי שהם נפרדים מאמא, ג'ו מאשר לריצ'ר לבכות
הוא אומר לו "אל תיתן להם לראות אותך בוכה". בפלאשבק לגבי השוטרים כדי שלא יראו שהוא מפחד. וזה באמת די חבל כי הוא גם ילד שם וברור שהוא מפחד.
אבל בהווה הוא אומר לו את זה כדי שאמא שלו לא תראה אותו בוכה. הרבה אנשים משתדלים לא לבכות ליד אנשים גוססים כי זה די חרא לאדם הגוסס.
הם הלכו על הקיצוניות של סרטי מערבונים. יש טובים ויש רעים. אבל הטובים הם ממש טובים והרעים הם ממש רעים (קלישאה #8). הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה ואשכרה אומרים את המילה "רעים" ומתכוונים אליה.
זה יחסית נכון. שגם זה לא נראה לי כל כך נוראי כי יש לא מעט סדרות שזה ככה בהן. (שלא לדבר על בסרטים)
זה כן היה קצת מורכב יותר מזה בשתי דרכים, אבל בשתיהן לא הרחיבו ממש.
1. זה שחלק מה"רעים" היו ככה כי איימו על המשפחות שלהם. זה ברור שבמצב הזה הרבה מהאנשים בעיר היו בכזה מצב. זה גם היה המצב של האבל, אם כי הוא די הוצג בתור טוב. המקרה היחיד שממש ראינו את זה היא השוטר שהרג את השותף שלו בגלל שאיימו על המשפחה שלו (ואז בחר לטבוע כי ריצ'ר אמר לו שאם הוא יציל אותו אז הרעים בטח יהרגו את המשפחה שלו על כך שהוא נכשל). היה מקום להרחיב על דמויות שנמצאות במצב כזה. אפילו אולי לעשות את השוטר המושחת וראש העיר המושחת אנשים שפועלים מפחד וחלוקים לגבי מה שהם עושים, במקום זה ההפכו אותם לחלוטין לנבלים.
2. זה העובדה שריצ'ר רוצח אנשים על ימין ועל שמאל. קצת התייחסו לזה שפינלי לא מרוצה מזה. וקצת ראו שרוסקו לא מרוצה מזה במיוחד כשהיא מגלה שהוא ירה באנשים בגב. ריצ'ר עושה איזה תירוץ של "זה לא סרט, אי אפשר להשאיר אותם בחיים", אבל זה לא משנה שבהרבה מקרים שם הוא רצח אנשים שהוא לא היה חייב לרצוח, כלורמ זה לא היה הגנה עצמית. יכלו להכנס לזה יותר, אבל זה לא מה שעניין אותם ואולי חבל.
אבל האמת שמה שיותר הפריע לי בכך שהוא כל הזמן הרג את כל הרעים זה שהיו הרבה מצבים שהוא היה יכול להשאיר אחד עם פצע ברגל ובלי נשק ואז לתחקר אותו. אולי ככה הם היו מגלים דברים הרבה יותר מהר.
אמאזון מחורבנים. אני בינתיים נשארת כי אני מחכה לשתיים שלוש סדרות שיחזרו ואני גם מתפללת שיחזירו את הטיק, אבל הסדרות שלהם פשוט לא.
אני כרגע מאוד נהנה מ The Legend of Vox Machina (ליון גאה בי)
אבל זה יחסית לא חשוב לעומת זה שבסופש הזה חוזרת גברת מייזל המופלאה.

אבל באופן כללי את לא צריכה להשאר מנויה לאמזון כשאין להם סדרות שאת רואה. תתנתקי ואז אם תחזור סדרה שאת אוהבת אז תתחברי חזרה. זה לא משהו שצריך להזמין בשבילו טכנאי הרי.

dilia snake

Well-known member
כן אבל...כמו שמילי כתבה גם כן הם לא פספסו אף קלישאה בספר וזה מרגיש עצלני וכתוב רע. אני יודעת שזה ז'אנר שלא מצטיין במקוריות בכול מקרה אבל אפשר לצפות לטיפה יותר מקוריות ולא להיכנס שוב שוב לקלישאות שחלקן כבר פחות עובדות ב-2022.
היה מקום להרחיב על דמויות שנמצאות במצב כזה. אפילו אולי לעשות את השוטר המושחת וראש העיר המושחת אנשים שפועלים מפחד וחלוקים לגבי מה שהם עושים, במקום זה ההפכו אותם לחלוטין לנבלים.
אבל בסוף כול מה שיוצא זה שהכול רדוד וקרטוני, איך אני אמורה לפתח אכפתיות כלפי מישהו אם כול הסדרה בעומק של שלולית?

מילי08

Well-known member
אבל היא הייתה בערך הדבר שהכי אהבתי בסדרה, שזה אומר הרבה כי חוץ ממנה לא היה מה לאהוב שם. למה היא לא הייתה הדמות הראשית? היא נראתה הרבה יותר מעניינת ממנו.
לגמרי הדמות הכי מעניינת שם. אני פשוט לא מבינה לפעמים שיקולי ליהוק. היא אמורה להיות חיילת אמריקאית ששירתה איתו אבל ברור לחלוטין שהיא לא אמריקאית. לפחות היו ממציאים שהיא היתה חיילת זרה כלשהי והם שיתפו פעולה והתחברו
זה לא היה בסצנה במלון? ואז רוסקו נכנסה למקלחת ועשתה איתו סקס שזה שתי קלישאות ביחד? גם סקס במקלחת וגם העובדה שהם מכירים עשר דקות, אבל היא ישר נמסה ממנו, ומפתחת קראש כאילו היא בת 14? ואם כבר רוסקו, אז גם הקטע שהיא בחורה יפה ועדינה ונשית עם שם ראשון גברי לחלוטין?(וההורים המתים, המנטור שהיא החליטה ללכת בעקבותיו למשטרה ואז מתברר שהוא לא התאבד אלא נרצח?)
היו שתי סצינות מקלחת. אחת עם רוסקו ואחת בסוף. בראשונה הוא כן החזיק את הקירות כדי שלא ייפלו ואז רוסקו נכנסה.
גם היו דברים סתם מגעילים, כמו שפינלי מחץ את פיקרד למוות או הירי לתוך ארובת העין. ראיתי המון דברים דוחים, כמו וויצ'ר ובאנשי ועוד כול מיני דברים דוחים בכול מיני רשתות כבלים, ועדיין כאן זה היה מיותר וצ'יזי.
לגמרי, אבל תכלס זאת עוד קלישאה. ה"רעים" כל כך מרושעים שהם הורגים בצורה יצירתית והגברים כאלה גבריים שגם הם הורגים מכל הלב. כי סתם הריגה תשעמם אותם
יו עוד כמה שפספסת:
לגמרי. אני נתתי סקירה של כמה קלישאות עיקריות מהפרקים האחרונים אבל הסדרה מוצפת בקלשיאות. מוצפת!
היא לא משהו עמוק או מרשים, אבל היא הייתה כיף לצפיה עבורי
אני לא סבלתי כאן כמו שסבלתי מוויצ'ר אבל צייפיתי לקצת יותר השקעה ובנייה של הדמויות. לפעמים כל מה שצריך זה קצת אקשן פיצוצים ומכות טוב. אבל כן צריך שיהיה שם עוד משהו כדי שאני ארצה עוד (למשל העונות הראשונות של strike back עד שגם הם הלכו לאיבוד בתוך הקלישאות שלהם). אני כנראה אנסה את העונה השנייה אבל אם גם היא תהיה עמוסת קלישאות לא בטוח שאמשיך.
טוב כנראה הייתי צריך להתאפק ולכתוב על Reacher כאן ולא בשרשור החדש יותר
חח, זה פשוט יותר נוח להמשיך דיון קיים מאשר ליצור חדש
לא הבנתי איך זה בעיה? הרי אם היו מציגים אותם הפוך מזה אז זה היה קלישאה. אני לא אומר שזה איזה טוויסט מהפכני ומבריק שהם כאילו הפוך מהצפוי בעניין הטעם המוזיקלי, אבל זה סתם קצת להרחיב על האישיות שלהם. [לגבי המוזיקה]
בכל מקרה יש כאן רידוד מוחלט של אישיות וטעמים. לגבי המוזיקה "הלבנה" יכלו למשל לתת לו לשמוע את בוב דילן לצורך העניין אבל בחרו להשמיע איזו בלדת רוק כנראה לא מספיק נחשבת כדי להציג את הטעם "הקלוקל" של פינלי
הבעיה היא בריבוי הקלישאות. תמיד יש קלישאות שחוזרות על עצמן (נדמה לי שאפילו ווילו מבאפי פעם התקלחה כשהיא מתוסכלת ונשענה על הקיר שמולה), אבל אפשר ורצוי קצת למתן את זה. תשמרו כמה קלשיאות לעונות הבאות :-D. חוץ מזה אולי אם היו דיאלוגים קצת יותר חכמים אז זה היה פחות בולט.
אבל היא לא בחורה עדינה ונשית.
היא כן, פשוט עסוקה בהלראות שהיא באד אס. בסוף ראינו אותה בוכה בזרועות החסונות של ריצ'ר. היא בלונדינית, כמובן. קטנה, כמובן אבל גרה בדרום והתחנכה אצל שוטר ולכן היא אוהבת נשק. עוד 3 קלישאות לאוסף. והנה עוד אחת. הדמות המשפיעה של ריצ'ר זאת אמא שלו והדמות המשפיעה של רוסקו זה האב החורג שלה. מאוד פרוידיאני.
אבל בהווה הוא אומר לו את זה כדי שאמא שלו לא תראה אותו בוכה. הרבה אנשים משתדלים לא לבכות ליד אנשים גוססים כי זה די חרא לאדם הגוסס.
נכון אבל בעיני זה הוצג כאן בתור הקונספט המאצ'ואיסטי האולטימטיבי. כדאי לקרוא את הביקורת של טמקא שהיתה מאוד מדויקת בעניין הזה.
זה כן היה קצת מורכב יותר מזה בשתי דרכים, אבל בשתיהן לא הרחיבו ממש.
1. זה שחלק מה"רעים" היו ככה כי איימו על המשפחות שלהם. זה ברור שבמצב הזה הרבה מהאנשים בעיר היו בכזה מצב. זה גם היה המצב של האבל, אם כי הוא די הוצג בתור טוב. המקרה היחיד שממש ראינו את זה היא השוטר שהרג את השותף שלו בגלל שאיימו על המשפחה שלו (ואז בחר לטבוע כי ריצ'ר אמר לו שאם הוא יציל אותו אז הרעים בטח יהרגו את המשפחה שלו על כך שהוא נכשל). היה מקום להרחיב על דמויות שנמצאות במצב כזה. אפילו אולי לעשות את השוטר המושחת וראש העיר המושחת אנשים שפועלים מפחד וחלוקים לגבי מה שהם עושים, במקום זה ההפכו אותם לחלוטין לנבלים.
2. זה העובדה שריצ'ר רוצח אנשים על ימין ועל שמאל. קצת התייחסו לזה שפינלי לא מרוצה מזה. וקצת ראו שרוסקו לא מרוצה מזה במיוחד כשהיא מגלה שהוא ירה באנשים בגב. ריצ'ר עושה איזה תירוץ של "זה לא סרט, אי אפשר להשאיר אותם בחיים", אבל זה לא משנה שבהרבה מקרים שם הוא רצח אנשים שהוא לא היה חייב לרצוח, כלורמ זה לא היה הגנה עצמית. יכלו להכנס לזה יותר, אבל זה לא מה שעניין אותם ואולי חבל.
אבל האמת שמה שיותר הפריע לי בכך שהוא כל הזמן הרג את כל הרעים זה שהיו הרבה מצבים שהוא היה יכול להשאיר אחד עם פצע ברגל ובלי נשק ואז לתחקר אותו. אולי ככה הם היו מגלים דברים הרבה יותר מהר.
|כן|
אבל בסוף כול מה שיוצא זה שהכול רדוד וקרטוני, איך אני אמורה לפתח אכפתיות כלפי מישהו אם כול הסדרה בעומק של שלולית?
בדיוק
אבל באופן כללי את לא צריכה להשאר מנויה לאמזון כשאין להם סדרות שאת רואה. תתנתקי ואז אם תחזור סדרה שאת אוהבת אז תתחברי חזרה. זה לא משהו שצריך להזמין בשבילו טכנאי הרי.
נכון..

למעלה