דיוני סדרות #83

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז הדבר הזה במכרות הוא ביזארו סופרמן.
לא שאני בקיא בסיפורי סופרמן אבל אני זוכר את זה שיש סופרמן ביזארו שנראה בדיוק כמו סופרמן רק שהפנים שלו כאילו סדוקים. ראיתי את זה גם בפרק של הסדרה המצוירת וגם בכמה פרקים של סמולוויל.
בכל מקרה כשהוא יצא רק מהמכרות אז הוא נראה כמו איזה חייזר של דוקטור הו. פשוט שם זה קלאסי שיש חייזרים שנראה כאילו פשוט לקחו חליפה גדולה ושמו על מישהו. (וספציפית זה נראה כמו סונטארן רק גבוה מאוד)

חוץ מזה ג'ונתן מגלה שמישהו מהקבוצה שלו לקח קריסטל אקס-קריפטונייט שגרם לכך שהוא חזק יותר. ואז מאוחר יותר גילה שהחברה שלו היא זאת שמוכרת אותם.
עכשיו בעונה 1 ג'ונתן לרוב עשה רושם בתור החכם יותר (לא חכם לימודים, אלא חוכמה של לא לעשות דברים מפגרים) אבל כאן למרות שציפיתי שהוא יספר לאבא שלו - לאור העובדה שזה משהו שקשור לקריפטון ומשהו שנותן לאנשים כוחות על - אבל הוא לא עושה את זה. במקום זה הוא מבקש לקנות קריסטל מהחברה שלו בעצמו.

ג'ורדן משלים עם שרה ונותן לה תליון... הקטע שהופך את זה למעניין זה שהוא רצה לספר לה על הכוחות על שלו, ושאבא שלו הוא סופרמן והכל. אבל כמובן שזה טיפשי בשלב הזה ותודה לאל שקלארק שיכנע אותו בסוף בזה באופן הגיוני.
למרות שהיה מאוד מגניב ההתקפי זעם של קלארק.

יש גם עלילה לגבי האחות של לויס וזה שהיא הייתה מעורבת, וכנראה עדיין מעורבת, באיזו כת* של אישה אחת.

*מרגיש שזה קצת מכה קרוב מידי לבית לאור זה שאחת השחקניות הראשיות של הסדרה סמולוויל (אליסון מאק) הורשעה בכך שהיא גייסה אנשים לכת קטלנית.

Aranel Nenharma

Well-known member
the woman in the house across the street from the girl in the window
צפתי היום בבינג' בכל העונה
8 פרקים של פחות מחצי שעה

ממש ממומלץ!!!!!
קריסטין בל כמובן, אבל גם סדרה טובה.

לכו לראות

Lhuna3

Well-known member
בקיצור הסדרה החדשה של קריסטן בל בנטפליקס
אוקיי זה ממש מעניין ומסקרן והזוי.
כלומר יש שם כל מיני דברים שמעוררים שאלות לגבי מה אמיתי ומה לא, מה פאראנויה, מה הזיות שלה, מה פנטזיות, מה באמת קרה... והפסיכולוג שמזהיר אותה לגבי הזיות מערבוב התרופות עם אלכוהול כמובן רק מגבירות את הספק הזה.
בכל אופן רשימה של דברים שהזויים לי מ-2 הפרקים הראשונים האלה:
- שהפסיכולוג מופיע אצלה בטלפון כ"פסיכולוג" ולא השם שלו או "דוקטור משהו".
- התבשיל הקבוע שלה בקערה (שהיא טוענת שיש לה הרבה כאלו) שתמיד נשברת.
- האמת השכן החתיך נראה כמו פסיכופאט מהרגע הראשון (אבל אני לא בהכרח חושבת שהוא כזה). הסצינה של הפנטזיה שלה איתו בפרק הראשון היתה די ברורה שזה פנטזיה.
- הקטע עם האיש הזה (ביול?) שנראה כאילו כל הזמן הוא מתקן את תיבת הדואר שלה.
- תוספת בעריכה כי נזכרתי: ראינו אותה פעמיים ליד הקבר של הבת, והכיתוב עליו היה משפט אחר כל פעם.
- יותר מהכל: הסיפור על איך שהבת שלה מתה מופרך לחלוטין, כלומר זה שאבא שלה לקח אותה איתו לעבודה בבית כלא מלא רוצחים ולתוך חדר חקירה של קניבל פסיכופאט או משהו. אז אני מצפה שנגלה מתישהו שזה ממש לא מה שקרה באמת.

בכל אופן אני מאוד סקרנית מה באמת קורה שם.

Lhuna3

Well-known member
WTF
מה.
כאילו... מה.
ואני לא מדברת רק על שניות הסיום, שציפיתי לגמרי לקבל בו איזה טוויסט מהרגע שזה כאילו "נפתר" וכולם מתנצלים בפניה.
גם הפתרון (לכאורה?) עם הילדה היה מופרך מהמון בחינות, מה שגרם לי לצפות לטוויסט בסוף שהיא בכל זאת הרוצחת.
וגם כל כך הרבה דברים לפני זה.
לפחות זה לא היה משעמם.
זה כן היה מאוד קריפי. בוא נגיד שפסיכופאט משוקם שרצח את משפחתו בפטיש ועושה מנורה מרקון מת בעליית הגג של האישה שהוא מתקן לה את תיבת הדואר כל יום במשך יותר מ-3 שנים, היה החלק הפחות קריפי והזוי בסדרה הזאת.
זה כן היה משעשע לפרקים (בעיקר הפרק עם סקסי רקסי).
אבל מה לעזאזל היה הסוף הזה והאם מצפים מאיתנו לתהות על זה עכשיו שנה-שנתיים עד העונה הבאה, כי אם כן אז זה סתם מעצבן אותי.

מילי08

Well-known member
עוד שאלת "האם דיברו פה על" - האם דיברו פה על "Yellowjackets"? שבעברית נקראית "הצהובות".
לא דחוף לי אבל אולי מתישהו בגלל כריסטינה ריצ'י וג'ולייט לואיס שנעלמה לגמרי
קראתי באינטרנט כבר את כל הספוילרים לעונה, כי לא היה לי כוח לחכות וזה לא מספיק סקרן אותי בשביל לחכות
:-D
לא קראתי לא קראתי! שכחתי שהיא גם חזרה. מקווה להספיק השבוע כדי להגיב במקביל אליך
the woman in the house across the street from the girl in the window
צפתי היום בבינג' בכל העונה
8 פרקים של פחות מחצי שעה

ממש ממומלץ!!!!!
קריסטין בל כמובן, אבל גם סדרה טובה.

לכו לראות
זמןןןןןןן |בוכה|
אבל זה לגמרי בתכנון

מילי08

Well-known member
חשבתי שאני לא צריך לראות אפילו את הפרק האחרון של העונה הראשונה כי חשבתי שאני זוכר מספיק.
אבל כנראה שאני לא.
למשל לא זכרתי מה היה עם הרופא המחליף. רק אחרי שהפרק הסתיים פתאום חשבתי שאולי אנשי הצבא חטפו אותו מפני שהם חשבו שהוא החייזר - כי הם ידעו שמקס בעבר טען שהרופא הוא חייזר. למרות שזה לא צריך לקחת הרבה זמן לקלוט שהוא רופא חדש יחסית.
אני גם לא זוכר מה היה הקטע של ההורים של מקס וזה שהם נלחמו ב"פורצים" האם אלו היו האשת צבא והשותף המדען שלה?

היה מצחיק שאת הקטע של מקס בחללית של הארי הפכו לטנדר. אבל זה מרגיש לא הגיוני שמקס תפס את ההגה של החללית וגרם לה להתרסק לכדור הארץ. במיוחד שהוא גרם לה להתרסק כל כך קרוב לבית שלו. אלא אם כן זה היה שהארי ניסה להחזיר את מקס ואז בטעות התרסק כשהוא היה קרוב. אבל זה לא מה שאמרו שקרה.

היחסים של מקס והארי בפרק היו מצחיקים. איך שמקס מחבק אותו ומתעקש שהארי אוהב אותו ושהוא הציל אותו בחללית - מה שכנראה קרה אבל הארי שכח.
והארי עם זה שהוא אומר למקס ללכת לקנות טרמפולינה ואז ללכת לחנות של מאווררי תקרה ושיקפוץ כדי שיערף לו הראש :-D

חוץ מזה קטעי סקס קינקי של ההורים של מקס שמלאים באנדרנלין.
והשריף והסגנית שלו חמודים יחד.
וקטעים של הארי עם אסטה ואבא שלה.

אה וכל הקטע שלאורך כמה זמן הוא חושב שהוא הבלש מחוק וסדר (נראה לי שזה היה חוק וסדר).

אה והתמנון שמסתבר שיכול לדבר גם אל בני אדם (אולי אם הם היו מדברים אז בני אדם היו מרגישים רע לגבי לאכול אותם)
לא קראתי לא קראתי! שכחתי שהיא גם חזרה. מקווה להספיק השבוע כדי להגיב במקביל אליך
התגובה שלי היתה אמורה להיות לניק. לא יודעת מה קרה שם...
אבל עדיין לא הגעתי אליה. שלשום חזרתי מאוחר ואתמול רציתי משהו רגשני את התחלתי את somebody somewhere. בינתיים לא רע
מישהו צופה במן הכפור|?|
זה בתכנון שלי אבל עדיין לא

keren or5

Well-known member
I know! wtf????

ואני לא מדברת רק על שניות הסיום, שציפיתי לגמרי לקבל בו איזה טוויסט מהרגע שזה כאילו "נפתר" וכולם מתנצלים בפניה.
גם הפתרון (לכאורה?) עם הילדה היה מופרך מהמון בחינות, מה שגרם לי לצפות לטוויסט בסוף שהיא בכל זאת הרוצחת.
ממש כאילו!! חשבתי שאולי נגלה שהיא נמצאת באיזה בית משוגעים והזתה את כל הדבר, אין מצב שכולם באו והתנצלו בפניה והכל קרה כמו שראינו....

אני חייבת להגיד שהפרק הראשון, ונראה לי שגם השני, או חצי ממנו, הרגישו לי כאילו זו סדרה שונה לגמרי. זה ממש נתן לי וייבים אימה פסיכולוגי כזה (לא סתם זה מרפרר לחלון אחורי של היצ'קוק), אבל באיזה פרק 3 כזה זה לגמרי החליף טון למעין "אופרת סבון אפלה עם טוויסטים כל שניה" שהזכירה לי את עקרות בית נואשות או למה נשים רוצחות, שאני בגדול מאוד אוהבת את הז'אנר, רק שהחילוף היה לי פתאומי מדי. חשבתי שזו סדרה מסיגנון מסויים והחליפו לגמרי את הסיגנון באמצע. והייתי כזה, בסדר נו... אז זאת סדרה כזאת, עדיין יכול להיות מעניין אם אני אקבל את השינוי ואזרום עם זה, אבל זה רק נהיה מופרך יותר ויותר ככל שזה התקדם עד שתהיתי אם הסדרה עושה בכוונה, כאילו אם זו מודעות עצמית כזאת. הקטע עם הילדה היה כ"כ דפוק ולא אמין שבאמת תהיתי אם זה אמור להיות פארודיה או לא.
סדרה ממש ממש הזויה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אהבתי איך הסתבכת עם השם, הסברת שזאת קריסטן בל, ועדיין יצא קצר יותר מהשם האמיתי באנגלית.

טוב, אני הבנתי שאני חייב לראות את זה כבר אם כולכם ראיתם.
יש לי FOMO רציני

Aranel Nenharma

Well-known member
אני ממש נהנתי מהסדרה.
היא לא משהו רגיל. זה לא סדרת מתח וזו גם לא סדרת פרודיה, זה סאטריה ויש הבדל בין פרודיה לסאטריה.
ההומור פה לא היה בוטה כמו פרודיה והטוויסטים לא היו מפתעים כמו מתח.
זה סדרה כמו התמונות האלו שאם מסתכלים מלמעלה ומלמטה רואים משהו אחר.
אם באים במוד לסדרת מתח אז יש כאן מתח שבנוי די טוב וזה סדרה who has done it
ואם באים במוד לצחוקים אז יש כאן את זה בתבנית של סאטירה. מי שמכיר את הז'אנר הזה של סרטי האישה המשעוממת שצופה בשכנים שלה ממש יכול לראות כאן כיצד צוחקים על זה.
אני לא חושבת שהכוונה היתה להיות מופתעים.
השוטרת ציינה שאם בעלה לשעבר לא היה מגיע אז היו מאשמים את אנה גם ברצח של האבא והילדה. וזה באמת משהו שיש בסרטי מתח, הגיבור הורג את הרוצח, אנחנו כצופים יודעים שזה היה הגנה עצמית אבל המון פעמים הוא יוצא זכאי ולא מבינים כיצד השוטרים הבינו שזה היה הגנה עצמית ולא שהוא בעצמו הרוצח.
לפחות זה לא היה משעמם.
משעמם לא היה, אני אישית לא יכלתי להפסיק לצפות
זה כן היה מאוד קריפי. בוא נגיד שפסיכופאט משוקם שרצח את משפחתו בפטיש ועושה מנורה מרקון מת בעליית הגג של האישה שהוא מתקן לה את תיבת הדואר כל יום במשך יותר מ-3 שנים, היה החלק הפחות קריפי והזוי בסדרה הזאת.
חחחח
זה גם היה קטע מצחיק, שאנה כועסת על הגרוש שלה שהביא פסכופט הביתה ולגרוש זה לא נראה מוזרף אבל כשאנה מודיע לו שהוא עדיין לא תיקן את תיבת הדואר הוא כזה מה?!!? כיאלו זה הדבר הכי מוזר באיש הזה, שהוא לא תיקן את תיבת הדואר
אבל מה לעזאזל היה הסוף הזה והאם מצפים מאיתנו לתהות על זה עכשיו שנה-שנתיים עד העונה הבאה, כי אם כן אז זה סתם מעצבן אותי.
אני חלוקה לגבי הסוף הזה, מהבחינה שאני לא יודעת אם אני רוצה עוד עונה או לא.
כמו שאמרתי מאוד אהבתי את הסדרה ואני ממש אשמח לעוד עונה, אבל מצד שני זה ממש מתאים לרוח הסאטירית של הסדרה לבנות בילדאפ לעוד עונה ואז בסוף לא קורה עם זה כלום.
אם לא יהיה עונה שניה אני לא ארגיש שהשאירו אותי במתח וכנראה זה היה משהו מודע מצד הכותבים
ממש כאילו!! חשבתי שאולי נגלה שהיא נמצאת באיזה בית משוגעים והזתה את כל הדבר, אין מצב שכולם באו והתנצלו בפניה והכל קרה כמו שראינו....
זה היה חלק מצחיק. כי שוב, תמיד בסוף כל מי שקרה לאישה משוגעת בסוף בא ומודה בטעויות שלו :-D
אני חייבת להגיד שהפרק הראשון, ונראה לי שגם השני, או חצי ממנו, הרגישו לי כאילו זו סדרה שונה לגמרי. זה ממש נתן לי וייבים אימה פסיכולוגי כזה (לא סתם זה מרפרר לחלון אחורי של היצ'קוק), אבל באיזה פרק 3 כזה זה לגמרי החליף טון למעין "אופרת סבון אפלה עם טוויסטים כל שניה" שהזכירה לי את עקרות בית נואשות או למה נשים רוצחות, שאני בגדול מאוד אוהבת את הז'אנר, רק שהחילוף היה לי פתאומי מדי. חשבתי שזו סדרה מסיגנון מסויים והחליפו לגמרי את הסיגנון באמצע. והייתי כזה, בסדר נו... אז זאת סדרה כזאת, עדיין יכול להיות מעניין אם אני אקבל את השינוי ואזרום עם זה, אבל זה רק נהיה מופרך יותר ויותר ככל שזה התקדם עד שתהיתי אם הסדרה עושה בכוונה, כאילו אם זו מודעות עצמית כזאת. הקטע עם הילדה היה כ"כ דפוק ולא אמין שבאמת תהיתי אם זה אמור להיות פארודיה או לא.
מרגיש לי שלא הבנתן את הקונספט של הסדרה וחבל.

כמה נקודות:
-הקטע עם הקדרה שהיא תמיד מכינה והקערה נשברת לה, יש לה ממש סטוק של קערות בבית:-D
-הפוביה מגשם, כי תמיד יש אישה פוביה מוזרה (ומסתבר שבאמת יש פוביה מגשם)
- סטיב, הבעל של השכנה, שהייתי בטוחה שנגלה שהשכנה המציא אותו
- ניל החתיך|אש|
- הפסיכיאטר שבפרק האחרון מגלים שהוא הגרוש שלה, ומה שמצחיק זה שבפרק עם רקסי בטלפון הוא כן היה שמור עם השם שלו ולא כפסיכאטר (ששוב זה חלק מהסאטירה)

Lhuna3

Well-known member
אני ממש נהנתי מהסדרה.
היא לא משהו רגיל. זה לא סדרת מתח וזו גם לא סדרת פרודיה, זה סאטריה ויש הבדל בין פרודיה לסאטריה.
ההומור פה לא היה בוטה כמו פרודיה והטוויסטים לא היו מפתעים כמו מתח.
זה סדרה כמו התמונות האלו שאם מסתכלים מלמעלה ומלמטה רואים משהו אחר.
אם באים במוד לסדרת מתח אז יש כאן מתח שבנוי די טוב וזה סדרה who has done it
ואם באים במוד לצחוקים אז יש כאן את זה בתבנית של סאטירה. מי שמכיר את הז'אנר הזה של סרטי האישה המשעוממת שצופה בשכנים שלה ממש יכול לראות כאן כיצד צוחקים על זה.

אני לא חושבת שהכוונה היתה להיות מופתעים.
השוטרת ציינה שאם בעלה לשעבר לא היה מגיע אז היו מאשמים את אנה גם ברצח של האבא והילדה. וזה באמת משהו שיש בסרטי מתח, הגיבור הורג את הרוצח, אנחנו כצופים יודעים שזה היה הגנה עצמית אבל המון פעמים הוא יוצא זכאי ולא מבינים כיצד השוטרים הבינו שזה היה הגנה עצמית ולא שהוא בעצמו הרוצח.

משעמם לא היה, אני אישית לא יכלתי להפסיק לצפות

חחחח
זה גם היה קטע מצחיק, שאנה כועסת על הגרוש שלה שהביא פסכופט הביתה ולגרוש זה לא נראה מוזרף אבל כשאנה מודיע לו שהוא עדיין לא תיקן את תיבת הדואר הוא כזה מה?!!? כיאלו זה הדבר הכי מוזר באיש הזה, שהוא לא תיקן את תיבת הדואר

אני חלוקה לגבי הסוף הזה, מהבחינה שאני לא יודעת אם אני רוצה עוד עונה או לא.
כמו שאמרתי מאוד אהבתי את הסדרה ואני ממש אשמח לעוד עונה, אבל מצד שני זה ממש מתאים לרוח הסאטירית של הסדרה לבנות בילדאפ לעוד עונה ואז בסוף לא קורה עם זה כלום.
אם לא יהיה עונה שניה אני לא ארגיש שהשאירו אותי במתח וכנראה זה היה משהו מודע מצד הכותבים

זה היה חלק מצחיק. כי שוב, תמיד בסוף כל מי שקרה לאישה משוגעת בסוף בא ומודה בטעויות שלו :-D

מרגיש לי שלא הבנתן את הקונספט של הסדרה וחבל.

כמה נקודות:
-הקטע עם הקדרה שהיא תמיד מכינה והקערה נשברת לה, יש לה ממש סטוק של קערות בבית:-D
-הפוביה מגשם, כי תמיד יש אישה פוביה מוזרה (ומסתבר שבאמת יש פוביה מגשם)
- סטיב, הבעל של השכנה, שהייתי בטוחה שנגלה שהשכנה המציא אותו
- ניל החתיך|אש|
- הפסיכיאטר שבפרק האחרון מגלים שהוא הגרוש שלה, ומה שמצחיק זה שבפרק עם רקסי בטלפון הוא כן היה שמור עם השם שלו ולא כפסיכאטר (ששוב זה חלק מהסאטירה)
תראי... יכול להיות שבאמת לא הבנו.
מבחינתי אם זה ניסה להיות סאטירה אז אני לא יודעת על מה, מה האמירה שהיא באה להגיד (סאטירה הרי אמורה להביע איזה מסר), דווקא כפארודיה כן הייתי יכולה לקבל את זה בעקרון, רק הבעיה היא שזה היה מצחיק רק ממש קצת ובחלקים מאוד ספציפיים, וגם היה בזה יותר מידי עצב ודרמה והתמודדות שהרגישה רצינית עם אבל, שזה לא משהו שהולך ביחד עם פארודיה לדעתי.
כסדרת מתח - בהחלט היה מותח ואפקטיבי, אבל גם כאמור מופרך והזוי טיפה יותר מידי.
אני כן מבינה את כל הדברים שלכאורה צוחקים על סדרות מתח שכתבת, אבל בשבילי זה פשוט לא עבד, לא הצחיק אותי מספיק, היה לי יותר מוזר ממצחיק 🤷‍♀️
בדבר אחד אני מסכימה איתך וזה שגם אני לא יכולתי להפסיק לצפות.

Aranel Nenharma

Well-known member
אתם די חפרתם אז גם התגובות שלי נהיו חפירה, אז לפני התגובות אני רוצה לכתוב סיכום קצר שלי
פחות אהבתי את הפרק, הוא היה יותר מדי ספיישל קריסמס והעלילה היתה די מביכה כזה.
זה גם לא נתן וייב של פרק סיום, ואני מניחה שהם כן חותרים לכך שיאשרו להם עוד עונה, אבל הפרק הזה לא כל כך תרם כלום לעלילה של הסדרה ולא ניסה לסגור קצוות מהעונה הקודמת.
היה חיסרון גדול בשירים של מקס וליף, ובכלל כל הדמויות שלא יודעים לשיר קיבלו יותר שירים מאשר אלו שיודעים (הם ממש הרסו את wish you where here)
איפה ליף, מקס ואני חושבת שסיימון בכלל לא שר.
עם זאת אני מאוד נהנת מהסדרה, היא כיפית ומעבירה את הזמן והיא כן נוגעת בנושאים חשובים שצריך לדון בהם.
אני מאוד מקווה שיהיה עוד עונה כי פשוט כיף לי לצפות בה, אבל השאיפה אמיתית שלי היא שבעונה הבאה מקס וליף יפתחו עסק ביחד ויבלו המון זמן ביחד, שיהפכו לזוג, BFF או אפילו אוייבים, לא איכפת לי כל עוד יהיה בפרק שני שירים מכל אחד מהם ולפחות דואט אחד|מאוהב|

ובכן זה היה יפה|מאוהב| האם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.
היו בזה את כל האלמנטים הקיטשים של סרט כריסמס
מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה:-D
מקס היה כל כך חמוד, רק חבל שבגלל שהוא זה ששומע בקושי שמעו אותו שר.
זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילור|מאוהב| איך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
היא בהחלט לא זמרת מדהימה אבל כן מרגישים שינוי בשירה שלה מהעונה הקודמת, היא כנראה הלכה לכמה שיעורי שירה
זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולם8-* הוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי8-*
ממש ריחמתי על סיימון בפרק הזה. קודם כל הוא היה דמות די ראשית כל הסדרה ופה ממש שמו אותו ברקע. הוא לגמרי לא קיבל עלילה מספקת וגם כשהוא דיבר עם זואי בטלפון מוגאס זה היה ברור שגם הוא רוצה לפרוק ולקבל תמיכה כמו שהוא נתן לזואי אבל היא די השתיקה אותו ולא נתנה לו כלום.
מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן:-D
לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר|מאוהב|
בזיון שליף שר רק שיר אחד וגם הוא היה שיר קבוצתי, מתי הם יבנו מי זמרים חזקים ומי זמרים חלשים בקאסט שלהם
מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי:-D
חחחחח כשהוא שר את השיר על הסביביון :-D
בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.
תאכלס זה היה העלילה שהכי אהבתי בפרק.
בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.
היא פשוט הרסה את השיר, לקח לי זמן להבין איזה שיר זה. גם הריקוד היה כזה מביך ומגושם.
והארוחה מתחילה. ומישהו הזמין את ג'ק איש העצים. חוצפה. תקלה מספר 1 בערב המושלם של זואי. בתכלס אבל מוזר לי איך יום לפני החג אין למישהו תכניות שהוא מעדיף ללכת למסיבה של זרים. חשבתי שדב הזמינה אותו כי מתאים לה אבל מסתבר שזה מקס. הרג אותי אבל איך הוא זמזם לו שיר של חנוכה:-D:-D מסתבר שהוא גם שמע את השיר של מגי (בדיוק תהיתי אם מקס וזואי שומעים ביחד שירים של אחרים) וחשב שזה רעיון טוב להזמין אותו. אוי מקס איזה טמבל|פנים|
הלהזמין מישהו לארוחה לא שלך זה כל כך גרוע.
דב היתי חמודה כל הפרק ודי ציפתי שבסוף יהיה משהו בינה ולבין ג'ק:-D
וזואי לגמרי הרסה לדב את חג המולד ודב לא הסתירה את זה
בהצגת החג של הילדה של פרי מו משתלט על הכל אוי לא הקרינג'|פנים| זה אמור להיות אבאוט הילדים אוח זה היה קשה לצפיה.
שוב עלילה קלאסית של דמות שבאה לעזור בהצגה וגונבת את כל הפוקוס. ראינו את זה בכל כך הרבה מקומות
במהלך הארוחה יש קצת בלגן וכמובן שנשבר כדור השלג שזואי ציינה קודם כמה הוא חשוב למשפחה. לאאאאא!! אוף ידעתי שזה יקרה ושזה ישבור אותה. ואז אחד השירים האהובים עליי ויש יו וור היר|מאוהב| בכיתי כבר מהתו הראשון ולאורך כל השיר. האמת חשבתי שנראה אח"כ את זואי מתחרפנת ובורחת אבל ההמשך כבר היה כשהם הלכו לישון אז היא שרדה את זה יותר טוב ממש שחשבתי.
השיר היה ממש יפה, רק חבל שהשחקנים הכי חלשים בשירה שרו אותו
אבל מה שהכי אהבתי זה שגם אמילי לאורך כל הפרק היתה בכאב על האובדן של מיטש. זה יפה בעיניי שהמוות של החם שלה השפיע עליה כל כך. (שזה לא ברור מאליו)
ואז יש לזואי חלום על אבא שלה כמובן בשחור לבן כמו הסרטים שהם היו רואים. האם בכיתי שוב? אוף כן. והוא כמובן אומר לה שהיא צריכה לשחרר ולתת הזדמנות לדברים חדשים.
והם כאילו שרו בתוך כדור השלג
|מאוהב| ואז הם שרים דואט רומנטיי יאיי|מאוהב| באמת מקס לא שר מספיק הפרק!!! אבל אז פתאום מקס מפסיק לשמוע את זואי:-0 הכוח שלו התפוגג8-* איזה מוזר. הם כל הזמן מנסים להבין למה היקום שלח לו את הכוח הזה אבל אני בעיקר תוהה איך. כאילו לזואי הייתה תאונת MRI זה די ישיר למוח זה חצי הגיוני. למקס זה הגיע משומקום8-*
זה כזה לא הוגן לתת לג'יין לשיר עם סקיילר דואט. זה כל כך בלט ההבדל בשירה שלהם.
ולמען האמת די שמחתי שמקס איבד את הכוח כי אז שמענו רק את סקיילר שר בלי ג'יין
האחד הוא שמקס הזמין את האיש ההוא שהוא בכלל לא מכיר לכריסמס בבית של זואי.
איך לכל הרוחות זה יכול להחשב כדבר בסדר לעשות? איך היא לא רוצחת אותו? איך הוא יכל לחשוב שזה בסדר לעשות.
אפילו אם מגי כן ממש הייתה בעניין שלו ורוצה ליצור עכשיו קשר רומנטי, איך הוא חושב שרעיון טוב לעשות את זה בערב כריסמס שהחברה שלך מקדישה לזכר אבא שלה?!?!!?!?
זה פשוט דפוק לחלוטין. זה אולי עוד יסתדר כי הוא נראה חמוד, אבל זה דבר נוראי לעשות.
יותר מוזר לי שהאיש הזה הסכים לבוא, כאילו אין לך תוכניות? זה לא מוזר לך לבוא לפלרטט עם אישה ליד הילדים שלה?
דבר שני זה שמו הפך את הצגת הכריסמס של הילדים להיות הצגה שהוא במרכזה.
וזה כל כך קרינג'י שהייתי חייב להפסיק ולבדוק מה קורה בפורום.
אז התחלתי שוב וזה רק נעשה גרוע יותר כשהוא בא ישירות אל הבן זוג שלו וניסה להוריד לו את המצלמה תוך כדי השיר.
ואני מבין שלמו יש כוח רצון ענק, אבל לא ברור איך הבמאית נתנה לו לעשות את זה.
והכי מעצבן שהם לא באמת פתרו את הוויכוח הזה. פרי ומו רבו ואז מו נתן לבת של פרי לשיר והכל נהיה בסדר. אבל הבעיה פה עמוקה יותר מזה שמו לקח לילדה את אור הזרקורים החג המולד
אה ואהבתי כשמגי שרה את call me maybe. וזה די נדיר שאני מחבב את זה כשהיא שרה.
באמת?!?! היא ממש הרסה את השיר
ומה הקטע המוזר של האח ואשתו שהם עושים עיתון כריסמס מזויף?
האם חייבים לתת להם בכלל עלילה משלהם?
לדעתי זה היה בין הקטעים הטובים יותר.
הם היו הדמויות הכי נורמליות הפרק
טוב כמו שאמרתי זה הרגיש לי יותר מידי שחיטה של השיר. למזלי במקרים האחרים שהיא שרה בפרק זה לא היה רע כזה.
גם צפוי לחלוטין שהיא תרגיש שזה בגידה, אבל לא תספר להם.
נכון שזואי חשבה שזה בגידה וגרמה לכולם לעשות את הקרסמיס שהיא רוצה. אבל מה עם הרגשות של האחרים? הם לא חשובים? למה כולם צריכים להתגמש בשביל זואי?
אבל אני לחלוטין הייתי בעד מגי והבחור ההוא. חשבתי שיתנו לו קצת יותר נפח עם כל זה שראינו שהוא בכה מהגרביים של הלגו. וחשבתי אולי יסבירו למה באמת אין לו שום מקום אחר ללכת אליו בכריסמס. קצת חבל לי שבסוף מגי מחליטה שהיא עוד לא מוכנה לצאת עם מישהו אחר.
באמת פספוס של עלילה שהייתה יכולה להיות טובה.
ולא היה בעונה קודמת כבר עלילה דומה שמגי מבינה שהיא לא מוכנה לצאת שוב?
ונורא מעצבן אותי שבשיחה של מו ופרי אז פרי בקושי מצליח להסביר למו למה הוא היה קר איתו ומו בכלל לא מתנצל. כשאני ראיתי את זה אני חשבתי שזה דבר שיכו לגרום לפרי להפרד ממו, אבל הרגיש כאילו אין לזה שום השלכה.
לפחות בסוף הפרק מו כן נותן לילדה לשיר. אם כי היה לי חבל שהוא לא נתן לילד גם לשיר (כי אם אני זוכר נכון היה פרק שבו הילד שר איזה שיר לב לזואי במוזיאון וזה היה ביצוע ממש טוב)
בדיוק. היה חסר סוף לעלילה הזו.

Aranel Nenharma

Well-known member
השיר אחרי שהכדור שלג נשבר היה יפה מאוד, אבל היה לי קצת קשה להתרכז בו כי היה את הריקוד הרובוטי של דייויד ואשתו שאז כנראה הדביק את מגי וזואי.
:-D :-D צחקתי מהמשפט הזה יותר ממה שהיתי צריכה.
כאילו באמת לא ברור לי אם הסדרה מעסיקה כוריאוגרף אחד שעושה את הריקודים הטובים ואחד אחר בשביל הריקודים הגרועים.
אני חושבת שאין כורגרף אחד לריקודים גרועים ואחר לריקודים טובים. זה פשוט בגלל השחקנים שרוקדים
הדואט היה חמוד מאוד והיה עצוב מאוד כשתוך כדי אנחנו רואים שזואי עדיין שומעת את מקס אבל הוא לא שומע אותה.
זה כאילו היקום הבין שמקס שר הרבה יותר טוב ולכן עדיף לתת לו לשיר ולא לה (אוקי אני רע, האמת שבשיר הזה היא שרה יפה מאוד).
לדעתי היא די הרסה את השיר, אבל זה גם שיר ממש טוב. והסוף היה הרבה יותר טוב כשרק מקס שר.
ויותר חשוב - היה קטע שליף מתחיל לספר לזואי על מה שהיה לו בחופשה שלו וזואי מהר עוברת הלאה כי לא מעניין אותה. אבל בקצת ששמעו זה היה נשמע שהוא מספר משהו שהוא דיבר עם האקס שלו ונראה לי שהוא אמר על האקס שלו he. כלומר שזה אקס זכר. זה היה לא ברור גם עם הכתוביות באנגלית ולמרות שחזרתי איזה פעמיים. אבל זה שווה ציון.
גם שמתי לב לזה ולא הייתי בטוחה לגבי זה!
מה זה אומר? מה ההמשך? אני הכי סקרנית לגבי זה עכשיו
למרות שהיו לי הרבה תלונות אני מאדו מקווה שזה לא היה הסיום.
אני בעיקר מקווה שזה לא הסיום בגלל שהיו לי הרבה תלונות
כן אתה באמת רק מתלונן לפעמים אני לא מבינה אם אתה בכלל אוהב את הסדרה:-(
אני גם די מתלוננת על הסדרה, אבל היא עדיין חמודה
ולא יודעת למה אבל להתלוננן עליה זה חלק מהכיף

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתם די חפרתם אז גם התגובות שלי נהיו חפירה,
טוב שבכלל הגעת לזה. אני מבין שזה כנראה עכשיו רק הגיע ליס, אבל זה לא תירוץ.
אני כבר בקושי זוכר
אני גם די מתלוננת על הסדרה, אבל היא עדיין חמודה
אבל אני מאוד מזדהה שזה מעצבן כשאנשים צופים ומלכלכים על סדרה שאתה אוהב מאוד.
אבל ניסיתי להבהיר את זה שזה לא שאני hate watching את הסדרה. אני באמת מאוד אוהב אותה.
אבל באמת חלק מהכיף איתה זה להתלונן.
כי באמת יש דברים הזויים כמובן בעלילה.
ויש דברים הזויים מובנים בסדרה כמו זה שהמלהקים של הסדרה כנראה החליטו שזה לא הוגן ללהק דווקא אנשים שבעצם טובים בלשיר ולרקוד. יכול להיות שזה רק בפוקס שקיבלנו בכלל את סקיילר בסדרה.
איפה ליף, מקס ואני חושבת שסיימון בכלל לא שר.
נכון שהשחקן של סיימון יודע לשיר יפה מאוד, אבל לרוב אני לא אוהב את השירים שנותנים לו ובכל מקרה אין לי ממש כוח לדמות שלו אז לא היה אכפת לי שהוא בקושי היה שם.
אני מאוד מקווה שיהיה עוד עונה כי פשוט כיף לי לצפות בה, אבל השאיפה אמיתית שלי היא שבעונה הבאה מקס וליף יפתחו עסק ביחד ויבלו המון זמן ביחד, שיהפכו לזוג, BFF או אפילו אוייבים, לא איכפת לי כל עוד יהיה בפרק שני שירים מכל אחד מהם ולפחות דואט אחד|מאוהב|
אני מאוד בעד הרעיונות האלו.
אם כי אני חושב שאני יותר מידי מושקע בזוגיות של זואי ומקס בשביל שהוא יהיה עם ליף.
תאכלס זה היה העלילה שהכי אהבתי בפרק.
אני לא מבין איך אהבת כל כך את העלילה של האח ואשתו.
אם כי יכול להיות שבאמת העלילה שלהם הייתה טובה ואני פשוט נופל לשינה עמוקה כל פעם שהם מופיעים על המסך.
באמת?!?! היא ממש הרסה את השיר
טוב אני כבר לא זוכר ממש איך זה היה, אבל עד כמה שזכור לי זה היה טוב (כשמגי שרה Call me maybe)
אולי כי זה לא שיר שמצריך ביצוע מושקע. הבעיה העיקרית שלי היא כשנותנים לשחקנים שלא טובים בשירה לעשות שירים שמרגיש שצריך להיות להם ביצוע חזק. אבל כשמגי שרה את השיר הזה זה הרגיש מתאים שזה לא יהיה ביצוע מקצועי.
ולא היה בעונה קודמת כבר עלילה דומה שמגי מבינה שהיא לא מוכנה לצאת שוב?
היה את האדריכל ההוא שהציע לה לצאת. אבל זה לא שהיו לה רגשות כלפיו. ההבדל הוא שהפעם היא באמת נדלקה על בחור.

Aranel Nenharma

Well-known member
טוב שבכלל הגעת לזה. אני מבין שזה כנראה עכשיו רק הגיע ליס, אבל זה לא תירוץ.
אני כבר בקושי זוכר
זה פשוט לא סדרה ששוה להעסיק את הדודים
אבל אני מאוד מזדהה שזה מעצבן כשאנשים צופים ומלכלכים על סדרה שאתה אוהב מאוד.
אבל ניסיתי להבהיר את זה שזה לא שאני hate watching את הסדרה. אני באמת מאוד אוהב אותה.
אבל באמת חלק מהכיף איתה זה להתלונן.
כי באמת יש דברים הזויים כמובן בעלילה.
ויש דברים הזויים מובנים בסדרה כמו זה שהמלהקים של הסדרה כנראה החליטו שזה לא הוגן ללהק דווקא אנשים שבעצם טובים בלשיר ולרקוד. יכול להיות שזה רק בפוקס שקיבלנו בכלל את סקיילר בסדרה.
בדיוק!
אני אוהבת את הסדרה וצופה בה כי כיף לי איתה ואני מעוניינת בדמויות.
ואני אוהבת אותה למרות הבעיות הרבות שיש בה, אבל אי אפשר להתעלם מהבעיות האלו
* נראה לכם כהמפיקים שמעו את סקיילר שר פיטרו את המלהק שלא עשה את העבודה שלו
נכון שהשחקן של סיימון יודע לשיר יפה מאוד, אבל לרוב אני לא אוהב את השירים שנותנים לו ובכל מקרה אין לי ממש כוח לדמות שלו אז לא היה אכפת לי שהוא בקושי היה שם.
אני די שנאתי את סיימון בכל העלילה שקשור לזוגיות שלו עם זואי, אבל דווקא עלילות שלא כוללות את זואי אני אוהבת את הדמויות והרבה יותר איכפת לי ממנה
אני מאוד בעד הרעיונות האלו.
אם כי אני חושב שאני יותר מידי מושקע בזוגיות של זואי ומקס בשביל שהוא יהיה עם ליף.
אבל כמו שאמרתי, הם לא חייבים להיות זוג, אני אסתפק גם בחברים אוייבים.
וזו עוד בעיה שהיה לי בפרק כריסמיס, למרות שכן עסקו בזגיות של מקס וזואי, לא הרגשתי שממש התעסקו בחלק הרומנטי בניהם ופחות היה לי איכפת מהם
אני לא מבין איך אהבת כל כך את העלילה של האח ואשתו.
אם כי יכול להיות שבאמת העלילה שלהם הייתה טובה ואני פשוט נופל לשינה עמוקה כל פעם שהם מופיעים על המסך.
זה פשוט היה עלילה קלילה ועל תקן מצחיק כזה. וזה גם היה הכי נורמלי מכל העלילות
טוב אני כבר לא זוכר ממש איך זה היה, אבל עד כמה שזכור לי זה היה טוב (כשמגי שרה Call me maybe)
אולי כי זה לא שיר שמצריך ביצוע מושקע. הבעיה העיקרית שלי היא כשנותנים לשחקנים שלא טובים בשירה לעשות שירים שמרגיש שצריך להיות להם ביצוע חזק. אבל כשמגי שרה את השיר הזה זה הרגיש מתאים שזה לא יהיה ביצוע מקצועי.
יש מצב שה"יופי" בביצוע הזה שהוא לא דורש משהו מושקע וזה כאילו מגי המתרגשת ליד הקראש שלה.
אבל היא עדיין לא יודעת לשיר

didalf

Well-known member
זה גם לא נתן וייב של פרק סיום, ואני מניחה שהם כן חותרים לכך שיאשרו להם עוד עונה, אבל הפרק הזה לא כל כך תרם כלום לעלילה של הסדרה ולא ניסה לסגור קצוות מהעונה הקודמת.
דווקא הרגיש לי שזה כן היה סגירה טובה יותר.

חחחח אמן|מאוהב|

מקס היה כל כך חמוד, רק חבל שבגלל שהוא זה ששומע בקושי שמעו אותו שר.
נכון

ממש ריחמתי על סיימון בפרק הזה. קודם כל הוא היה דמות די ראשית כל הסדרה ופה ממש שמו אותו ברקע. הוא לגמרי לא קיבל עלילה מספקת וגם כשהוא דיבר עם זואי בטלפון מוגאס זה היה ברור שגם הוא רוצה לפרוק ולקבל תמיכה כמו שהוא נתן לזואי אבל היא די השתיקה אותו ולא נתנה לו כלום.
חחח וואי מזה לא היה אכפת לי ממנו הוא תמיד היה דמות מעיקה וגם לא התלהבתי מהשירה שלו (למרות שהוא כן מהטובים יותר) אז לא ריחמתי עליו ושמחתי שהוא היה ממש ברקע.
|כן|

בזיון שליף שר רק שיר אחד וגם הוא היה שיר קבוצתי, מתי הם יבנו מי זמרים חזקים ומי זמרים חלשים בקאסט שלהם
#JusticeForLeif

וזואי לגמרי הרסה לדב את חג המולד ודב לא הסתירה את זה
זואי הרסה לדב? דב הרסה לזואי! אה כאיל בקטע שהן רצו לנסוע לחופשה. יאללה הן נוסעות בולנטיין לא ביג דיל.

יותר מוזר לי שהאיש הזה הסכים לבוא, כאילו אין לך תוכניות? זה לא מוזר לך לבוא לפלרטט עם אישה ליד הילדים שלה?
חח ממש!!!!!

נכון שזואי חשבה שזה בגידה וגרמה לכולם לעשות את הקרסמיס שהיא רוצה. אבל מה עם הרגשות של האחרים? הם לא חשובים? למה כולם צריכים להתגמש בשביל זואי?
דייייי נו באמת זואי תמיד עושה מעל ומעבר לעזור לכווווווווווווולם הרבה פעמים על חשבון עצמה והילדה רק איבדה את אבא שלה תנו לה את החג שהיא רוצה. למה לא להתחשב בזואיי??? #JusticeForZoey!!!! יש לי כזה חיבור רגשי אליה וכשאנשים תופסים אותה כמעצבנת אני נפגעת באופן אישי וזה מתסכל אותי.

אתם הורגים אותי;-(

Aranel Nenharma

Well-known member
wolf like me
עוד מישהו חוץ מניק צפה בה?
סדרה חמודה למרות שלא ממש עפתי עליה
הפלוס בגדול שלה זה איילה פישר וג'וש גאד שנתנו הופעות ממש טובות ומרשימות.
אני באמת כותבת פה עליה רק כדי להולל את המשחק שלהם (ויש מצב זה גם כי לא ציפתי מהם לכזה הופעה טובה)

Aranel Nenharma

Well-known member
זואי הרסה לדב? דב הרסה לזואי! אה כאיל בקטע שהן רצו לנסוע לחופשה. יאללה הן נוסעות בולנטיין לא ביג דיל.
צריך אבל לזכור שגם דב חוותה אבדה של מישהו שיקר לה וגם היא מנסה לעבור את החגים עם האובדן הזה.
נכון שאצל זואי זה טרי יותר, אבל זה בהחלט לא מוריד מהאבל של דב.
דייייי נו באמת זואי תמיד עושה מעל ומעבר לעזור לכווווווווווווולם הרבה פעמים על חשבון עצמה והילדה רק איבדה את אבא שלה תנו לה את החג שהיא רוצה. למה לא להתחשב בזואיי???
אם זה היה מול החברים שלה או מקס אז אולי הייתי מסכימה, אבל זה היה כעס על המשפחה שלה שחוו את אותו אובדן שזואי חוותה, היא בכלל לא יכולה להשתמש בקלף האבא המת מול דיוויד. וזה בסדר שזואי תבחר לחגוג את החג כמו שאבא שלה היה חוגג, אבל זה לא סיבה לפגוע בדרך ששאר בני המשפחה מתמודדים עם האבל

למעלה