אתם די חפרתם אז גם התגובות שלי נהיו חפירה, אז לפני התגובות אני רוצה לכתוב סיכום קצר שלי
פחות אהבתי את הפרק, הוא היה יותר מדי ספיישל קריסמס והעלילה היתה די מביכה כזה.
זה גם לא נתן וייב של פרק סיום, ואני מניחה שהם כן חותרים לכך שיאשרו להם עוד עונה, אבל הפרק הזה לא כל כך תרם כלום לעלילה של הסדרה ולא ניסה לסגור קצוות מהעונה הקודמת.
היה חיסרון גדול בשירים של מקס וליף, ובכלל כל הדמויות שלא יודעים לשיר קיבלו יותר שירים מאשר אלו שיודעים (הם ממש הרסו את wish you where here)
איפה ליף, מקס ואני חושבת שסיימון בכלל לא שר.
עם זאת אני מאוד נהנת מהסדרה, היא כיפית ומעבירה את הזמן והיא כן נוגעת בנושאים חשובים שצריך לדון בהם.
אני מאוד מקווה שיהיה עוד עונה כי פשוט כיף לי לצפות בה, אבל השאיפה אמיתית שלי היא שבעונה הבאה מקס וליף יפתחו עסק ביחד ויבלו המון זמן ביחד, שיהפכו לזוג, BFF או אפילו אוייבים, לא איכפת לי כל עוד יהיה בפרק שני שירים מכל אחד מהם ולפחות דואט אחד
ובכן זה היה יפה

האם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.
היו בזה את כל האלמנטים הקיטשים של סרט כריסמס
מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה
מקס היה כל כך חמוד, רק חבל שבגלל שהוא זה ששומע בקושי שמעו אותו שר.
זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילור

איך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
היא בהחלט לא זמרת מדהימה אבל כן מרגישים שינוי בשירה שלה מהעונה הקודמת, היא כנראה הלכה לכמה שיעורי שירה
זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולם

הוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי
ממש ריחמתי על סיימון בפרק הזה. קודם כל הוא היה דמות די ראשית כל הסדרה ופה ממש שמו אותו ברקע. הוא לגמרי לא קיבל עלילה מספקת וגם כשהוא דיבר עם זואי בטלפון מוגאס זה היה ברור שגם הוא רוצה לפרוק ולקבל תמיכה כמו שהוא נתן לזואי אבל היא די השתיקה אותו ולא נתנה לו כלום.
מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן

לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר
בזיון שליף שר רק שיר אחד וגם הוא היה שיר קבוצתי, מתי הם יבנו מי זמרים חזקים ומי זמרים חלשים בקאסט שלהם
מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי
חחחחח כשהוא שר את השיר על הסביביון
בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.
תאכלס זה היה העלילה שהכי אהבתי בפרק.
בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.
היא פשוט הרסה את השיר, לקח לי זמן להבין איזה שיר זה. גם הריקוד היה כזה מביך ומגושם.
והארוחה מתחילה. ומישהו הזמין את ג'ק איש העצים. חוצפה. תקלה מספר 1 בערב המושלם של זואי. בתכלס אבל מוזר לי איך יום לפני החג אין למישהו תכניות שהוא מעדיף ללכת למסיבה של זרים. חשבתי שדב הזמינה אותו כי מתאים לה אבל מסתבר שזה מקס. הרג אותי אבל איך הוא זמזם לו שיר של חנוכה

מסתבר שהוא גם שמע את השיר של מגי (בדיוק תהיתי אם מקס וזואי שומעים ביחד שירים של אחרים) וחשב שזה רעיון טוב להזמין אותו. אוי מקס איזה טמבל
הלהזמין מישהו לארוחה לא שלך זה כל כך גרוע.
דב היתי חמודה כל הפרק ודי ציפתי שבסוף יהיה משהו בינה ולבין ג'ק

וזואי לגמרי הרסה לדב את חג המולד ודב לא הסתירה את זה
בהצגת החג של הילדה של פרי מו משתלט על הכל אוי לא הקרינג'

זה אמור להיות אבאוט הילדים אוח זה היה קשה לצפיה.
שוב עלילה קלאסית של דמות שבאה לעזור בהצגה וגונבת את כל הפוקוס. ראינו את זה בכל כך הרבה מקומות
במהלך הארוחה יש קצת בלגן וכמובן שנשבר כדור השלג שזואי ציינה קודם כמה הוא חשוב למשפחה. לאאאאא!! אוף ידעתי שזה יקרה ושזה ישבור אותה. ואז אחד השירים האהובים עליי ויש יו וור היר

בכיתי כבר מהתו הראשון ולאורך כל השיר. האמת חשבתי שנראה אח"כ את זואי מתחרפנת ובורחת אבל ההמשך כבר היה כשהם הלכו לישון אז היא שרדה את זה יותר טוב ממש שחשבתי.
השיר היה ממש יפה, רק חבל שהשחקנים הכי חלשים בשירה שרו אותו
אבל מה שהכי אהבתי זה שגם אמילי לאורך כל הפרק היתה בכאב על האובדן של מיטש. זה יפה בעיניי שהמוות של החם שלה השפיע עליה כל כך. (שזה לא ברור מאליו)
ואז יש לזואי חלום על אבא שלה כמובן בשחור לבן כמו הסרטים שהם היו רואים. האם בכיתי שוב? אוף כן. והוא כמובן אומר לה שהיא צריכה לשחרר ולתת הזדמנות לדברים חדשים.
והם כאילו שרו בתוך כדור השלג

ואז הם שרים דואט רומנטיי יאיי

באמת מקס לא שר מספיק הפרק!!! אבל אז פתאום מקס מפסיק לשמוע את זואי

הכוח שלו התפוגג

איזה מוזר. הם כל הזמן מנסים להבין למה היקום שלח לו את הכוח הזה אבל אני בעיקר תוהה איך. כאילו לזואי הייתה תאונת MRI זה די ישיר למוח זה חצי הגיוני. למקס זה הגיע משומקום
זה כזה לא הוגן לתת לג'יין לשיר עם סקיילר דואט. זה כל כך בלט ההבדל בשירה שלהם.
ולמען האמת די שמחתי שמקס איבד את הכוח כי אז שמענו רק את סקיילר שר בלי ג'יין
האחד הוא שמקס הזמין את האיש ההוא שהוא בכלל לא מכיר לכריסמס בבית של זואי.
איך לכל הרוחות זה יכול להחשב כדבר בסדר לעשות? איך היא לא רוצחת אותו? איך הוא יכל לחשוב שזה בסדר לעשות.
אפילו אם מגי כן ממש הייתה בעניין שלו ורוצה ליצור עכשיו קשר רומנטי, איך הוא חושב שרעיון טוב לעשות את זה בערב כריסמס שהחברה שלך מקדישה לזכר אבא שלה?!?!!?!?
זה פשוט דפוק לחלוטין. זה אולי עוד יסתדר כי הוא נראה חמוד, אבל זה דבר נוראי לעשות.
יותר מוזר לי שהאיש הזה הסכים לבוא, כאילו אין לך תוכניות? זה לא מוזר לך לבוא לפלרטט עם אישה ליד הילדים שלה?
דבר שני זה שמו הפך את הצגת הכריסמס של הילדים להיות הצגה שהוא במרכזה.
וזה כל כך קרינג'י שהייתי חייב להפסיק ולבדוק מה קורה בפורום.
אז התחלתי שוב וזה רק נעשה גרוע יותר כשהוא בא ישירות אל הבן זוג שלו וניסה להוריד לו את המצלמה תוך כדי השיר.
ואני מבין שלמו יש כוח רצון ענק, אבל לא ברור איך הבמאית נתנה לו לעשות את זה.
והכי מעצבן שהם לא באמת פתרו את הוויכוח הזה. פרי ומו רבו ואז מו נתן לבת של פרי לשיר והכל נהיה בסדר. אבל הבעיה פה עמוקה יותר מזה שמו לקח לילדה את אור הזרקורים החג המולד
אה ואהבתי כשמגי שרה את call me maybe. וזה די נדיר שאני מחבב את זה כשהיא שרה.
באמת?!?! היא ממש הרסה את השיר
ומה הקטע המוזר של האח ואשתו שהם עושים עיתון כריסמס מזויף?
האם חייבים לתת להם בכלל עלילה משלהם?
לדעתי זה היה בין הקטעים הטובים יותר.
הם היו הדמויות הכי נורמליות הפרק
טוב כמו שאמרתי זה הרגיש לי יותר מידי שחיטה של השיר. למזלי במקרים האחרים שהיא שרה בפרק זה לא היה רע כזה.
גם צפוי לחלוטין שהיא תרגיש שזה בגידה, אבל לא תספר להם.
נכון שזואי חשבה שזה בגידה וגרמה לכולם לעשות את הקרסמיס שהיא רוצה. אבל מה עם הרגשות של האחרים? הם לא חשובים? למה כולם צריכים להתגמש בשביל זואי?
אבל אני לחלוטין הייתי בעד מגי והבחור ההוא. חשבתי שיתנו לו קצת יותר נפח עם כל זה שראינו שהוא בכה מהגרביים של הלגו. וחשבתי אולי יסבירו למה באמת אין לו שום מקום אחר ללכת אליו בכריסמס. קצת חבל לי שבסוף מגי מחליטה שהיא עוד לא מוכנה לצאת עם מישהו אחר.
באמת פספוס של עלילה שהייתה יכולה להיות טובה.
ולא היה בעונה קודמת כבר עלילה דומה שמגי מבינה שהיא לא מוכנה לצאת שוב?
ונורא מעצבן אותי שבשיחה של מו ופרי אז פרי בקושי מצליח להסביר למו למה הוא היה קר איתו ומו בכלל לא מתנצל. כשאני ראיתי את זה אני חשבתי שזה דבר שיכו לגרום לפרי להפרד ממו, אבל הרגיש כאילו אין לזה שום השלכה.
לפחות בסוף הפרק מו כן נותן לילדה לשיר. אם כי היה לי חבל שהוא לא נתן לילד גם לשיר (כי אם אני זוכר נכון היה פרק שבו הילד שר איזה שיר לב לזואי במוזיאון וזה היה ביצוע ממש טוב)
בדיוק. היה חסר סוף לעלילה הזו.