דיוני סדרות #76

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

dilia snake

Well-known member
יום חמישי וכולנו יודעים מה זה אומר. עדי מדברת עם עצמה על השיקגו'ז!

אית'ן! ידעתי שהוא אומר לחזור הפרק אז בכוונה ראיתי את MED ראשונה השבוע. ריחמתי עליו קצת, אבל בסוף ברגע האמת הוא הצליח(באופן קלישאתי לחלוטין)

בכול מקרה קלישאות היה הצעד החזק של הפרק הזה. הפרק הזה היה צפוי מקילומטרים. מהתיק של סטיבי(הפעם בלי ויל) והאבא שמזיז את הרגליים אחרי ניתוח מסובך בגלל הקול של הבן שלו, התיק של ונסה וצ'ארלס וכ'ו.

טוב אז אחרי שהבת זרקה את עצמה על מרסל, גם האימא עשתה עליו מהלך. זה מטריד.

הסיפור עם אימא של סטיבי נגמר בדיוק כמו שחשבתי.

לוויל יש אח בלש, למה הוא לא הלך לקבל ממנו טיפים? או שג'יי נתן לו כמה אבל וויל פשוט טיפש וגרוע בהכול? בכלל נמאס לי מעלילת המכשיר הזה, אבל אם קופר יראה את האור אחרי שהוא כמעט מת מסמים(עוד קלישאה) אז זה לא יהיה כזה נורא, רק לגמור ע זה כבר.

ואני מקווה שנראה יותר את אית'ן, עכשיו שהוא חזר.

היי זה הבחור משיל"ד! שמעכשיו יקרא לוטננט דוש.

איך אנחנו אמורים להמשיך הלאה אם פעם בשלוש דקות מזכירים את את קייסי?

אני לא אוהבת את סיגר ואני לא מבינה איך סברייד יכול להסתובב איתה ולפתור הצתות בזמן שיש לו עבודה אמיתית זה הרגיש כמו נוחות תסריטאית שבשני הפרקים האחרונים לא היו מקרים של חילוץ.

גאלו נראה כאילו הוא סובל מצרבת, ו-ויולט פתטית.

כול מה שאני יכולה לחשוב עליו זה המתמחה/עוזר של עוזר הפקה שהתפקיד שלהם זה תמיד למלא קירות של סטים בכול מיני שטויות וקונספירציות. מי המסכן שצריך להכין את הדברים האלו? ואיך לא מקבלים את העבודה שלו?

להרמן ומאוץ' יש נקודה בקשר ללוטננט דוש, והקטע שהוא רץ בפיצוץ של המכונית תופת לעבר בודן הרגיש כאילו הוא בעיקר מחפש כותרות בעיתונים.

זהו, אין לי מה לומר יותר מידי על הפרק חוץ מזה.

שיקגו PD ואז דברים אחרים.

נתנו לג'יי דיאלוגים! והזדמנות של ממש להפגין כישורי משחק הכול. ואז עוד הלבישו אותו במדים והוא נראה מעולה.

הכפתורים בחולצה של אדם מטרידים אותי, הוא תמיד נראה כמו אחד החברים של החתן אחרי כמה דרינקים יותר מידי.

פלאט כזאת שוטרת טובה, למה לא נותנים לה יותר מקום?

אני אוהבת שג'יי ו-וויט מתווכחים וכול האחרים מסתכלים עליהם כזה כמו האחים הקטנים שרואים את האבא והאח הבכור שלהם רבים ולא נעים להם.

אבל ג'יי צדק בקשר להאנה בסוף, היא באמת השתילה סמים. ג'יי שוטר טוב יותר מוויט והוא הזכיר לי אנטוניו מהעונות הקודמות בקטעים מסוימים.

"אני לא סומך עליך"- ג'יי לוויט. ואני לא מרשה לך לעשות משהו שיגרום לך לעזוב את הסדרה, במיוחד מאז שג'סי ספנסר עזב ואנחנו במצב קשה עם גברים חתיכים.

עכשיו בטח ישימו את העלילה של ג'יי, היילי ו-וויט בצד, אחרי כול המתח הזה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היי זה הבחור משיל"ד! שמעכשיו יקרא לוטננט דוש.
יש לי איזה 10 דקות בפורום היום אבל גרמת לי לרוץ לIMDB כדי לבדוק איזה בחור משיל"ד.
אה זה ברט דלטון.
אז...
מה את חושבת הסיכוי שיתגלה בסוף העונה שהוא בעצם עובד עבור היידרה?
כלומר שיקגו היידרה. (וזה גם רעיון מעולה לספין אוף הבא)

dilia snake

Well-known member
יש לי איזה 10 דקות בפורום היום אבל גרמת לי לרוץ לIMDB כדי לבדוק איזה בחור משיל"ד.
אה זה ברט דלטון.
אז...
מה את חושבת הסיכוי שיתגלה בסוף העונה שהוא בעצם עובד עבור היידרה?
כלומר שיקגו היידרה. (וזה גם רעיון מעולה לספין אוף הבא)
הבחור נראה חשוד(AKA לוטננט דוש) לדעתי הוא לא ימשיך מעבר לכמה פרקים.

dilia snake

Well-known member
אני שונאת פרקי ליל כול הקדושים, גם אם זה לא היה ממש קשור זה עדיין אחד הכי דוחים שלהם.

זה היה קצת משעשע שגם הצ'יף שנראה קשוח וחסר לב כמעט התעלף בזירת הפשע, אבל שוב זה היה דוחה בצורה אחרת.

אני לא יודעת מאיפה הם הקריצו את השחקן הזה שנראה כמו גרסה של לואיס(? הפסיכי שהתעלל בבנסון לפני כמה עונות) אבל כול הכבוד להם למרות שלא היה לזה שום קשר לתיק.

הסצנה שבנסון חקרה אותו (y) (y) (y)

זהו, לא רוצה לדבר על הפרק הזה יותר, רק להדחיק אותו.

יופי, קושרים את כול הקצוות ואני מקווה שתוך פרק או 2 זה ייגמר.

ידעתי שהאימא לא תבגד וגם המוות של ההוא היה צפוי.

רג'י כזה לוזר.

ואני חושבת שהעורך דין(חבר קונגרס?) לא זוכרת מה הוא מושחת, השחור שעובד עם האישה של בל.

וידעתי שברוסטר יתקע סכין בגב לבל.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
יום חמישי וכולנו יודעים מה זה אומר. עדי מדברת עם עצמה על השיקגו'ז!
בד"כ אני קוראת אותך! אבל אני בפיגור כללי בחיים אז כרגע מדלגת על הרבה דברים
4400

אוי ואבוי זה גרוע.
החידוש? אני לא יודעת מה בער להם לעשות חידוש נוסף.

וגם, אני שמחה לדעת שאנחנו מתרבים B-|

@Lhuna3 מה שלומך? שואלת כאן עד שאני אגיע לסיכום (אני בהכחשה כי יש לי מלא עמודים לעבור עליהם)

Lhuna3

Well-known member
:eek: התקוממות הרובוטים החלה!
@Lhuna3 מה שלומך? שואלת כאן עד שאני אגיע לסיכום (אני בהכחשה כי יש לי מלא עמודים לעבור עליהם)
עכשיו בזכות החתימה שלך - יותר טוב! |חיבוק|
בעבודה אצלי המצב עדיין "מתנדנד" ולא ברור לגמרי, אבל החלטתי לעצמי שאני אקח את זה באיזי ככל האפשר ומה שיהיה יהיה מהבחינה הזאת.
גם אם יפטרו אותי - אין סיבה להלחץ כבר מעכשיו, ומקסימום יהיה לי קצת חופש... יש בזה גם דברים טובים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה עכשיו הבנתי
:eek: התקוממות הרובוטים החלה!
אה כן, גם אני רובוט
ביפ ביפ בופ
בטריות זה טעים...

בעבודה אצלי המצב עדיין "מתנדנד" ולא ברור לגמרי, אבל החלטתי לעצמי שאני אקח את זה באיזי ככל האפשר ומה שיהיה יהיה מהבחינה הזאת.
גם אם יפטרו אותי - אין סיבה להלחץ כבר מעכשיו, ומקסימום יהיה לי קצת חופש... יש בזה גם דברים טובים.
גישה טובה
אומרים שאת הכל אפשר לפתור בעזרת הגרף הזה:
1636316202083.png

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אני יודעת מה חשבתם: "איפה היא?" "קרה משהו?" ישבתם במתח וריפרשתם למוות את העמוד והנה זה מגיע:
**תופים**
**הפסקת פרסומות באורך הגלות**
**תופים ואז שיר מרגש**

האמת? הפרק הזה היה ממש טוב, ברמה שאין לי כמעט שום דבר רע לומר על זה.

הפרק מתחיל בזה שהצוות מקבל משימה לשמור על מישהי ותוך שעה היא מתה ואז הפרק מתנהל בשני קווי זמן: אחד שמתאר מה קרה בשעה הזאת והשני יומיים אחרי זה שהם בתחקיר על האירוע.

בסוף מתברר שהאישה הזאת שהם חשבו שהיא מרגלת לטובת ארה"ב היא למעשה סוכנת כפולה מטעם סין ושבמשך יותר מ-20 היא שיחקה בקילברייד שבסוף הרג אותה ועכשיו הם מטייחים את זה בזמן שקאלן, סאם, רנטרי ופאטימה מרגישים כאילו הם פישלו!!

גם אם מדובר במשימת שמירה פשוטה למה אף אחד לא הולך עם שכפ"צ ? זה ממש הציק לי.

והסוכן שתחקר אותם נדלק קשות על פאטימה! :-D ושניהם מוסלמים אז מעניין אם יצא משהו מזה.

"האדמירל הוא כמו בצל- מלא שכבות וכול שכבה גורמת לך לרצות לבכות"( דיקס):-D:-D:-D:-D.

זהו, שוב פרק מעולה שמוכיח שמידי פעם כשהם רוצים הם יכולים.

snirf

Active member
תמונות מחיי הנישואין
גם הנושא וגם עצם זה שהיוצר הוא חגיי לוי -באתי עם איזשהן ציפיות שזה יהיה בסגנון/שפה של "הרומן" שמאוד אהבתי.
על השני פרקים הראשונים חשבתי שהיא טרחנית וכבדה...וגם לא התחברתי כלל ל-2 דמויות הראשיות (או שזה הליהוק שלטעמי לא מוצלח במיוחד).
ככל שהתקדמו הפרקים-הסדרה העמיקה יותר, הזוג עובר תהפוכות (כל פרק בתקופת זמן שונה, ויש גם תחושה כזאת של צפייה בהצגה, לא סדרה...כי רוב הסדרה קורית בלוקיישן אחד- הבית שלהם) , מגלים רבדים אחרים של הדמויות...כך שבסיכומו של דבר כן אהבתי את הסדרה אבל עם השגות-
אני עדיין לא בטוח לגבי הליהוק, לא התלהבתי לגביהם...ומי שצופה בסדרה- לא מומלץ כבינג', אלא כפרק ביום כזה. היא תובענית.
מעניין למה התחילו כל פרק עם "שבירת הקיר הרביעי" שהראו את מאחורי הקלעים/ההכנה לקראת אותה סצינה...במה זה תרם? לטעמי זה היה מוזר:unsure:

עוזרת-בית
למען האמת לא התכוונתי לצפות בסדרה אבל בעקבות הביקורות הטובות שקראתי כאן/באתרים שונים- החלטתי לבדוק, ואכן סדרה טובה.
אם כי אני לא בטוח לגבי הליהוק של הדמות הראשית...כלומר זה כיף ומרענן שלקחו שחקנית אלמונית(?)/לא שחקנית גדולה כמו אליזבת מוס למשל...ואולי מצופה שתהיה כאן דמות בכיינית, חלשה וכו'...וזה לא המקרה, כי יש לה גם פן כזה שטותניקי וקומי...אבל לא יודע, לפרקים הרגשתי שהיא לא משחקת מספיק טוב.
עוברים עם הסדרה והדמות מסע רציני ב-10 פרקים...כ"כ הרבה אירועים, עלילות, סיפורים...גם לגביה אני חושב שלא כדאי לעשות בינג', גם כדי ליהנות ממנה יותר (טעות שלי שעשיתי בינג' של כ-6 פרקים ראשונים).
הדמות של האמא קורעת!:ROFLMAO: ובכללי רוב הדמויות כאן הן likable (איך היא לא נסחפה עם החד-הורי, איך?)
נשאר לי פרק אחרון אגב.

מישהו צפה בהן? מה יש לכם להגיד?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תמונות מחיי הנישואין
גם הנושא וגם עצם זה שהיוצר הוא חגיי לוי -באתי עם איזשהן ציפיות שזה יהיה בסגנון/שפה של "הרומן" שמאוד אהבתי.
על השני פרקים הראשונים חשבתי שהיא טרחנית וכבדה...וגם לא התחברתי כלל ל-2 דמויות הראשיות (או שזה הליהוק שלטעמי לא מוצלח במיוחד).
ככל שהתקדמו הפרקים-הסדרה העמיקה יותר, הזוג עובר תהפוכות (כל פרק בתקופת זמן שונה, ויש גם תחושה כזאת של צפייה בהצגה, לא סדרה...כי רוב הסדרה קורית בלוקיישן אחד- הבית שלהם) , מגלים רבדים אחרים של הדמויות...כך שבסיכומו של דבר כן אהבתי את הסדרה אבל עם השגות-
אני עדיין לא בטוח לגבי הליהוק, לא התלהבתי לגביהם...ומי שצופה בסדרה- לא מומלץ כבינג', אלא כפרק ביום כזה. היא תובענית.
מעניין למה התחילו כל פרק עם "שבירת הקיר הרביעי" שהראו את מאחורי הקלעים/ההכנה לקראת אותה סצינה...במה זה תרם? לטעמי זה היה מוזר:unsure:

עוזרת-בית
למען האמת לא התכוונתי לצפות בסדרה אבל בעקבות הביקורות הטובות שקראתי כאן/באתרים שונים- החלטתי לבדוק, ואכן סדרה טובה.
אם כי אני לא בטוח לגבי הליהוק של הדמות הראשית...כלומר זה כיף ומרענן שלקחו שחקנית אלמונית(?)/לא שחקנית גדולה כמו אליזבת מוס למשל...ואולי מצופה שתהיה כאן דמות בכיינית, חלשה וכו'...וזה לא המקרה, כי יש לה גם פן כזה שטותניקי וקומי...אבל לא יודע, לפרקים הרגשתי שהיא לא משחקת מספיק טוב.
עוברים עם הסדרה והדמות מסע רציני ב-10 פרקים...כ"כ הרבה אירועים, עלילות, סיפורים...גם לגביה אני חושב שלא כדאי לעשות בינג', גם כדי ליהנות ממנה יותר (טעות שלי שעשיתי בינג' של כ-6 פרקים ראשונים).
הדמות של האמא קורעת!:ROFLMAO: ובכללי רוב הדמויות כאן הן likable (איך היא לא נסחפה עם החד-הורי, איך?)
נשאר לי פרק אחרון אגב.

מישהו צפה בהן? מה יש לכם להגיד?
את שניהם לא ראיתי.
הראשונה אני לא מתכנן לראות בשלב זה
אבל את Maid אני כן רוצה לראות מתישהו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ארץ נהדרת - עונה 19 התחילה
האם זה נחשב ספוילר? ליתר ביטחון אז כן
אני לא צופה בחתונה ממבט ראשון או חתונמי או מה שזה לא היה עם הזוגות אז לא הכרתי. אם כי הבחור הזה שמעשן כל הזמן היה מצחיק.
ממש לא הבנתי מי היו האם והבת, אבל היו קטעים מצחיקים איתן.

הקטעים של משחק הדיונון נעו בין בסדר לממש טובים.
משיכה בחבל בין הצדדים השונים בקואליציה
משחק הזכוכיות של הבטחות בחירות

אבל היה הכי טוב שהביאו את האופוזיציה גם לשחק.
הקטע של מי עושה צעדים נגד ביבי עם שרה בתור הבובה שבודקת אם מישהו זז היה מעולה.
בהתחלה לא הבנתי איך יכלו לא להביא את ביבי, אבל זאת הייתה הברקה שהביאו אותו בתור שחקן 001 הזקן.

לא היה לי מה הקטע עם מערכון הפתיחה. הם עשו גם בעונה קודמת את הדברים הרציניים האלו וזה לא תמיד עובד טוב.
כאן זה פשוט היה לגבי זה שהדור הקודם הורס את כדור הארץ בשביל הדור הצעיר?

ואז סיימו עם קטע על עולם ההייטק שכנראה מחליף את מה שהיה שנה שעברה עם השוטרים כי יש שם את השחקן ההוא ששיחק את השוטר הצעיר שנה שעברה.
היה מצחיק שהוא מדבר על כך שהוא עבד בגולדה שם יש הרבה טעמי גלידה והם נצלחים לגבי איפה הוא עבד.
קצת מעציב אותי כל עניין משכורות הענק של ההייטק כי גם אניר וצה משכורות ענק. אני פשוט רוצה אותן בלי לעבוד בהייטק.

didalf

Well-known member
האם זה נחשב ספוילר? ליתר ביטחון אז כן
לא נראה לי
אני לא צופה בחתונה ממבט ראשון או חתונמי או מה שזה לא היה עם הזוגות אז לא הכרתי. אם כי הבחור הזה שמעשן כל הזמן היה מצחיק.
איך אני שונאת שקשת מקדמים את הדברים שלהם בארץ נהדרת כי הם חיים בסרט שכולם צופים רק בהם כל הזמן. די השתעממתי בקטע הזה. אבל עשו את אלי פיניש חתיך8-*

הקטעים של משחק הדיונון נעו בין בסדר לממש טובים.
משיכה בחבל בין הצדדים השונים בקואליציה
משחק הזכוכיות של הבטחות בחירות

אבל היה הכי טוב שהביאו את האופוזיציה גם לשחק.
הקטע של מי עושה צעדים נגד ביבי עם שרה בתור הבובה שבודקת אם מישהו זז היה מעולה.
בהתחלה לא הבנתי איך יכלו לא להביא את ביבי, אבל זאת הייתה הברקה שהביאו אותו בתור שחקן 001 הזקן.
יאוו אוף גם הם נגררו לזה|בוקס| אבל זה כן היה משעשע.
הקטע עם שרה בבובה הרג אותי:-D

לא היה לי מה הקטע עם מערכון הפתיחה. הם עשו גם בעונה קודמת את הדברים הרציניים האלו וזה לא תמיד עובד טוב.
כאן זה פשוט היה לגבי זה שהדור הקודם הורס את כדור הארץ בשביל הדור הצעיר?
כן אני גם לא הבנתי8-*
בד"כ מערכוני פתיחת עונה הם הכי חזקים.

ואז סיימו עם קטע על עולם ההייטק שכנראה מחליף את מה שהיה שנה שעברה עם השוטרים כי יש שם את השחקן ההוא ששיחק את השוטר הצעיר שנה שעברה.
היה מצחיק שהוא מדבר על כך שהוא עבד בגולדה שם יש הרבה טעמי גלידה והם נצלחים לגבי איפה הוא עבד.
הקטע עם ההייטק היה משעשע. אודי כגן תמיד מצחיק. וכן זה עם הגלידה:-D
אני לא בטוחה אבל אם זה הולך להיות משהו מתמשך דווקא חשבתי שזה מערכון חד פעמי.

למעלה