כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
יש לי איזה 10 דקות בפורום היום אבל גרמת לי לרוץ לIMDB כדי לבדוק איזה בחור משיל"ד.היי זה הבחור משיל"ד! שמעכשיו יקרא לוטננט דוש.
יש לי איזה 10 דקות בפורום היום אבל גרמת לי לרוץ לIMDB כדי לבדוק איזה בחור משיל"ד.
אה זה ברט דלטון.
אז...
מה את חושבת הסיכוי שיתגלה בסוף העונה שהוא בעצם עובד עבור היידרה?
כלומר שיקגו היידרה. (וזה גם רעיון מעולה לספין אוף הבא)
אני כן, בהחלט, נהנייתי ממנה.ממליצים על הדיילת (The Flight Attendent)?
כןממליצים על הדיילת (The Flight Attendent)?
כן, זה עושה רושם די גרוע ובהחלט פחות טוב מהמקור.4400
אוי ואבוי זה גרוע.
בד"כ אני קוראת אותך! אבל אני בפיגור כללי בחיים אז כרגע מדלגת על הרבה דבריםיום חמישי וכולנו יודעים מה זה אומר. עדי מדברת עם עצמה על השיקגו'ז!
החידוש? אני לא יודעת מה בער להם לעשות חידוש נוסף.4400
אוי ואבוי זה גרוע.
אה עכשיו הבנתיוגם, אני שמחה לדעת שאנחנו מתרבים![]()
בד"כ אני קוראת אותך! אבל אני בפיגור כללי בחיים אז כרגע מדלגת על הרבה דברים
וגם, אני שמחה לדעת שאנחנו מתרבים![]()
עכשיו בזכות החתימה שלך - יותר טוב!@Lhuna3 מה שלומך? שואלת כאן עד שאני אגיע לסיכום (אני בהכחשה כי יש לי מלא עמודים לעבור עליהם)
וגם, אני שמחה לדעת שאנחנו מתרבים![]()
אה עכשיו הבנתי
אה כן, גם אני רובוטהתקוממות הרובוטים החלה!
גישה טובהבעבודה אצלי המצב עדיין "מתנדנד" ולא ברור לגמרי, אבל החלטתי לעצמי שאני אקח את זה באיזי ככל האפשר ומה שיהיה יהיה מהבחינה הזאת.
גם אם יפטרו אותי - אין סיבה להלחץ כבר מעכשיו, ומקסימום יהיה לי קצת חופש... יש בזה גם דברים טובים.

את שניהם לא ראיתי.תמונות מחיי הנישואין
גם הנושא וגם עצם זה שהיוצר הוא חגיי לוי -באתי עם איזשהן ציפיות שזה יהיה בסגנון/שפה של "הרומן" שמאוד אהבתי.
על השני פרקים הראשונים חשבתי שהיא טרחנית וכבדה...וגם לא התחברתי כלל ל-2 דמויות הראשיות (או שזה הליהוק שלטעמי לא מוצלח במיוחד).
ככל שהתקדמו הפרקים-הסדרה העמיקה יותר, הזוג עובר תהפוכות (כל פרק בתקופת זמן שונה, ויש גם תחושה כזאת של צפייה בהצגה, לא סדרה...כי רוב הסדרה קורית בלוקיישן אחד- הבית שלהם) , מגלים רבדים אחרים של הדמויות...כך שבסיכומו של דבר כן אהבתי את הסדרה אבל עם השגות-
אני עדיין לא בטוח לגבי הליהוק, לא התלהבתי לגביהם...ומי שצופה בסדרה- לא מומלץ כבינג', אלא כפרק ביום כזה. היא תובענית.
מעניין למה התחילו כל פרק עם "שבירת הקיר הרביעי" שהראו את מאחורי הקלעים/ההכנה לקראת אותה סצינה...במה זה תרם? לטעמי זה היה מוזר
עוזרת-בית
למען האמת לא התכוונתי לצפות בסדרה אבל בעקבות הביקורות הטובות שקראתי כאן/באתרים שונים- החלטתי לבדוק, ואכן סדרה טובה.
אם כי אני לא בטוח לגבי הליהוק של הדמות הראשית...כלומר זה כיף ומרענן שלקחו שחקנית אלמונית(?)/לא שחקנית גדולה כמו אליזבת מוס למשל...ואולי מצופה שתהיה כאן דמות בכיינית, חלשה וכו'...וזה לא המקרה, כי יש לה גם פן כזה שטותניקי וקומי...אבל לא יודע, לפרקים הרגשתי שהיא לא משחקת מספיק טוב.
עוברים עם הסדרה והדמות מסע רציני ב-10 פרקים...כ"כ הרבה אירועים, עלילות, סיפורים...גם לגביה אני חושב שלא כדאי לעשות בינג', גם כדי ליהנות ממנה יותר (טעות שלי שעשיתי בינג' של כ-6 פרקים ראשונים).
הדמות של האמא קורעת!ובכללי רוב הדמויות כאן הן likable (איך היא לא נסחפה עם החד-הורי, איך?)
נשאר לי פרק אחרון אגב.
מישהו צפה בהן? מה יש לכם להגיד?
לא נראה ליהאם זה נחשב ספוילר? ליתר ביטחון אז כן
איך אני שונאת שקשת מקדמים את הדברים שלהם בארץ נהדרת כי הם חיים בסרט שכולם צופים רק בהם כל הזמן. די השתעממתי בקטע הזה. אבל עשו את אלי פיניש חתיךאני לא צופה בחתונה ממבט ראשון או חתונמי או מה שזה לא היה עם הזוגות אז לא הכרתי. אם כי הבחור הזה שמעשן כל הזמן היה מצחיק.
יאוו אוף גם הם נגררו לזההקטעים של משחק הדיונון נעו בין בסדר לממש טובים.
משיכה בחבל בין הצדדים השונים בקואליציה
משחק הזכוכיות של הבטחות בחירות
אבל היה הכי טוב שהביאו את האופוזיציה גם לשחק.
הקטע של מי עושה צעדים נגד ביבי עם שרה בתור הבובה שבודקת אם מישהו זז היה מעולה.
בהתחלה לא הבנתי איך יכלו לא להביא את ביבי, אבל זאת הייתה הברקה שהביאו אותו בתור שחקן 001 הזקן.
כן אני גם לא הבנתילא היה לי מה הקטע עם מערכון הפתיחה. הם עשו גם בעונה קודמת את הדברים הרציניים האלו וזה לא תמיד עובד טוב.
כאן זה פשוט היה לגבי זה שהדור הקודם הורס את כדור הארץ בשביל הדור הצעיר?
הקטע עם ההייטק היה משעשע. אודי כגן תמיד מצחיק. וכן זה עם הגלידהואז סיימו עם קטע על עולם ההייטק שכנראה מחליף את מה שהיה שנה שעברה עם השוטרים כי יש שם את השחקן ההוא ששיחק את השוטר הצעיר שנה שעברה.
היה מצחיק שהוא מדבר על כך שהוא עבד בגולדה שם יש הרבה טעמי גלידה והם נצלחים לגבי איפה הוא עבד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.