דיוני סדרות #71

dilia snake

Well-known member
הודעת מתעדכנת/מתגלגלת על השיקגו'ז.

הפרק היה קצת מוזר, לא הבנתי למה רוזק החליט שברג'ס לא רוצה לחזור, למה ברג'ס אמורה בכלל לחזור כ"כ מהר עם שני החורים האלו בבטן שלה ולמה היא עבדה בכלל על התיק. בלי לקבל אישור של רופא ופסיכולוג. למה אישה שהרגע כמעט מתה(ושאחותה נאנסה לפני כמה עונות) צריכה בכלל ללכת ולהתחבר לנפגעת אונס, רק כי החוויות שהן עברו בצורה מעוותת כול שהיא דומות? למה היילי לא יכולה לדבר עם הקורבן?

אז כול הקטע לא הגיוני. ואז בסוף גם ברג'ס הורגת מתוך הגנה עצמית את האנס, אם אני הייתי מ-IAB גם עם זה מוצדק(וזה מוצדק) עדיין יש כאן כ"כ הרבה נורות אדומות שאפשר לקשט איתן יער של עצי חג מולד.

ואני דיי בטוחה שהיה מקרה כזה במדור מיוחד, אבל אחרי 22 עונות הם כיסו כול אונס אפשרי.

ואם יש משהו שאני שונאת בסדרה הזאת שאין שום איזון, רגע אחד יש משהו גדול בין שתי דמויות ואז בפרק הבא הם לא מחליפים מילה בנושא. ולג'יי בקושי היו דיאלוגים הפרק, באופן כללי.
רק שתדעו שאני רואה בסדר שהדודים שלחו, זה לא רומז על כלום.

פרק לא רע.

הרמן כזה חמוד, גם קייסי.

ה-PTSD של קרוז לא מעניין.

מעניין איך הפרויקט של ברט יתגלגל. ובלי קשר היא וקייסי כאלו חמודים יחד.

השריפה של הספרים, היה הדבר הכי נוראי שראיתי בשנים האחרונות בטלוויזיה.

זהו אין מה להגיד חוץ מזה, פשוט כתבתי כמה מילים שלא תדאגו או משהו |מובך|

ואחרון |ישן| .

וויל ונטלי 2.0 רק בבלונד. יש מחסור במיטות ב-ED אבל וויל וסטיבי עובדים ביחד על מקרה דיי פשוט זה סבבה, לך תבין. המקרה הזה היה קלאסי וויל ונטלי שאני קצת נבוכה בשביל הכותבים.

ידעתי שהסיפור עם ונסה ומרסל יגמר ככה מהשנייה שגודווין הציעה למרסל להיות חונך של מתמחה.

אני לא אוהבת את דין, אם אני אהיה ילדה טובה אני אקבל את אית'ן בחזרה? אני מתגעגעת.

הדילן הזה כרגע יותר מעניין מכול הרופאים הוותיקים.

גם הסיפור של מגי וונסה היה צפוי מקילומטרים, רק שחשבתי שייקח להם עוד פרק להגיע לשם.

העלילה הפרטית של וויל עם הרופא המושחת לא מעניינת מספיק.

עד לשבוע הבא|חבול|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איימון אומר שהוא רוצה את מייקל. גם אני|מאוהב|.
חחחח אני גם, אבל אני אוותר לך כי אני לא רוצה אותו באותה מידה.
וצ'ארלי קוקס מדהים, אנשים מפספסים איזה שחקן מעולה הוא.
כן, הוא מעולה. (אוף אני כל כך רוצה אותו חזרה בתור דרדוויל)
פרנק סתם היה דוחה למייקל אחרי בית החולים. ואני לא יודעת מה ההשכלה של פרנק אבל לא נראה לי שהקטע שלו זו עבודה סוציאלית.
כן, הוא היה דוחה. הוא כועס בגלל שהוא הכניס את המשפחה למלחמה (למרות שהוא יודע שזה בכלל התחיל בגלל אריק)
אבל הוא גם בטח צודק שהסיכוי של מייקל לראות את אנה רק יורד.
היה קצת צפוי שאחד הסיידקיקס של אריק ימותו, אבל חשבתי שזה יהיה הכהה יותר ואז היה את הקטע עם המכונית וחשבתי שהרוצחת תהיה הבלונדינית אבל זה היה משהו אחר.
גם אני חשבתי שזה יהיה הכהה וגם אני חשבתי אחר כך שזאת תהיה הבחורה.
הצליחו לעבוד על שנינו פעמיים.
בכל מקרה היה מאוד ברור שאחד מהם ימות.
די מעצבן אותי שאריק כל כך התרגז מהמוות שלו והיה כולו, אנחנו חייבים להכות אותם חזרה, אחרי שהוא היה בסדר בלא להחזיר אחרי שג'יימי מת.
למה אמנדה מתעללת סתם במייקל? למה היה נחוץ לה לעלות את זה שיכול להיות שג'יימי היה שלו?
כן, לא ברור מה הקטע שלה בדיוק. גם פרק שעבר היא העלתה את זה עם ג'ימי כשברור שהוא מתאבל. למה להזכיר לו שהוא לא האבא הביולוגי?
והשיחה של מייקל עם אנה, הלב המסכן שלי|לב-ש||לב-ש||לב-ש|.
כן מסכן.
אז הגרסה הנוכחית למייקל ואשתו, זה שהוא הרג אותה בטעות כי הוא היה שיכור? זה מסביר למה הוא לא נוגע יותר באלכוהול.
אז מסתבר שצדקתי ובאמת הוא הרג את האמא שלה. כנראה פשוט קיבל גזר דין לא כל כך ארוך בגלל שהוא היה מסומם כשהוא עשה את זה.
ומייקל לא אוהב שמזכירים לו את העבר שלו, הוא לא רוצה להיות חלק מהמשפחה, אבל בקטע מוזר הוא נכנע ומחליט כן להיות מעורב באופן מלא במה שקורה אולי כי הוא חושב שאין לו כבר מה להפסיד ככה או ככה.
נראה לי שזה שהוא קולט שאין לו סיכוי לראות את הבת שלו (ואולי גם השיחת טלפון) שיכנעו אותו שאין לו מה להפסיד.
בנוסף זה השיחה הקצרה שלו עם בירדי שהיא אמרה לו שהמשפחה זקוקה לו.
ואולי גם במידה מסויימת בעצם זה שאמנדה עימתה אותו עם זה שג'יימי היה הבן שלו.
ואז אמנדה מציעה שהם ילכו לשדוד את איימון כי אף אחד לא רוצה למכור להם סחורה. ופרנק מקשיב לאריק, שנראה כמו ילד קטן שרק רוצה אישור מאבא שלו.
סוף סוף פעולה של ממש. כל הפרק חיכיתי לזה שמישהו יגיד שהם צריכים להתחיל מלחמה על איימון חזרה. זה אולי כמעט חסר סיכוי, אבל זה או זה או פשוט להכנע.
ג'ימי כנראה קצת אידיוט שהוא היחיד שלא חשב שזה מסוכן לפרנק לנסוע לאנטוורפן במצב הקיים.
אריק אדיוט, אבל אני גם לא בטוח אם הוא טועה במה שהוא אמר שאי אפשר לסמוך על מישהו שהוא לא בתוך המשפחה עם התוכנית שלהם.
כי כל אחד, גם החבר הטוב והסגן הנאמן ביותר של פרנק, יכול להקנות תמורת כסף מאיימון (זה ואיומים על המשפחה שלו) כדי שיבגוד.
*האמת גם עלה לי חשד קטן שאולי החברה של אריק מוכרת מידע, אבל לא נראה לי.

בכל מקרה הם בסוף יוצאים לפעולה.
לא ברור לי איך הם גילו כל כך מהר איפה המישהו הזה מחזיק את הסמים של איימון.
גם איך הם יאכסנו את כל מה שהם יגנבו בלי שאיימון יוכל לגלות איפה זה ולגנוב את זה חזרה?

מייקל בוחר לא ללבוש אפוד מגן בסוף למבצע. בהתחלה חשבתי שזה אולי סימן שלא אכפת לו אם הוא ימות, אבל הוא אומר שזה כדי שאנשים יחשבו שלא אכפת לו למות.
כנראה יש לו באמת חתיכת מוניטין והוא סומך במידה מסויימת שהמוניטין הזה יפחיד אנשים.
אבל אני גם תוהה אם אולי יהיה לו התקף אפילפטי שוב ומה יקרה אז.

הפרק נגמר בזה שאמנדה מגלה שאריק אחראי למה שקרה לג'יימי. מעניין איך זה ימשיך מפה.
כן. אני לא אתפלא אם היא תנסה לגרום למייקל להרוג את אריק בסופו של דבר.
ואז עם כל המלחמה שיש עליהם תהיה להם גם מלחמה פנימית.
כי פרנק לא יכול לסבול את אריק, אבל הוא כן הבן שלו.

dilia snake

Well-known member
חשבתי שייקח לך עוד פעם כמה ימים להגיע לזה, אני שמחה שראית קודם :)

חחחח אני גם, אבל אני אוותר לך כי אני לא רוצה אותו באותה מידה.
אתה כזה מנהל טוב:-0
כן, הוא היה דוחה. הוא כועס בגלל שהוא הכניס את המשפחה למלחמה (למרות שהוא יודע שזה בכלל התחיל בגלל אריק)
אבל הוא גם בטח צודק שהסיכוי של מייקל לראות את אנה רק יורד.
מי שהכניסו זה אריק וג'ימי ואמנדה. למייקל דיי לא הייתה ברירה.
די מעצבן אותי שאריק כל כך התרגז מהמוות שלו והיה כולו, אנחנו חייבים להכות אותם חזרה, אחרי שהוא היה בסדר בלא להחזיר אחרי שג'יימי מת.
ת'כלס הדמעות בעיניים והעצבים היו קצת מחוץ לפרופורציות.
כן, לא ברור מה הקטע שלה בדיוק. גם פרק שעבר היא העלתה את זה עם ג'ימי כשברור שהוא מתאבל. למה להזכיר לו שהוא לא האבא הביולוגי?
לא יודעת אם זה אבל, רצון לנקום במשפחה או משהו נוסף שעדיין מתחת לפני השטח.
בנוסף זה השיחה הקצרה שלו עם בירדי שהיא אמרה לו שהמשפחה זקוקה לו.
ואולי גם במידה מסויימת בעצם זה שאמנדה עימתה אותו עם זה שג'יימי היה הבן שלו.
מעניין אותי מה הקטע עם בירדי, כי בינתיים חוץ מלשבת ליד פרנק היא לא עושה כלום.
אני עדיין לא מבינה מה יוצא לאמנדה מכול המניפולציות האלו.
סוף סוף פעולה של ממש. כל הפרק חיכיתי לזה שמישהו יגיד שהם צריכים להתחיל מלחמה על איימון חזרה. זה אולי כמעט חסר סיכוי, אבל זה או זה או פשוט להכנע.
ג'ימי כנראה קצת אידיוט שהוא היחיד שלא חשב שזה מסוכן לפרנק לנסוע לאנטוורפן במצב הקיים.
אריק אדיוט, אבל אני גם לא בטוח אם הוא טועה במה שהוא אמר שאי אפשר לסמוך על מישהו שהוא לא בתוך המשפחה עם התוכנית שלהם.
כי כל אחד, גם החבר הטוב והסגן הנאמן ביותר של פרנק, יכול להקנות תמורת כסף מאיימון (זה ואיומים על המשפחה שלו) כדי שיבגוד.
(y).
הניחוש שלי? מישהו מהם לא יחזור חי מזה, כנראה ג'ימי או אריק.
גם איך הם יאכסנו את כל מה שהם יגנבו בלי שאיימון יוכל לגלות איפה זה ולגנוב את זה חזרה?
זה רק יגרור עוד אנשים מתים.
כנראה יש לו באמת חתיכת מוניטין והוא סומך במידה מסויימת שהמוניטין הזה יפחיד אנשים.
אבל אני גם תוהה אם אולי יהיה לו התקף אפילפטי שוב ומה יקרה אז.
אני מקווה שהוא יהיה בסדר, אולי האקשן הזה יעשה לו טוב. והייתי רוצה פלאשבאק לתקופה שלפני שמייקל נכנס לכלא.
ואז עם כל המלחמה שיש עליהם תהיה להם גם מלחמה פנימית.
כי פרנק לא יכול לסבול את אריק, אבל הוא כן הבן שלו.
אני לא חושבת שזה ידרדר ממש, לפחות לא בקרוב אבל אולי בפרקים הבאים נראה יותר ויותר סדקים עד שיתפרץ בפרק האחרון ואז זה ייגמר בקליפאנגר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה כזה מנהל טוב:-0
אני ממש קדוש :-P:
מי שהכניסו זה אריק וג'ימי ואמנדה. למייקל דיי לא הייתה ברירה.
ג'ימי שיכנע אותו להרוג את הבחור ההוא, אבל עדיין למייקל הייתה בחירה אם לעשות את זה או לא.
מעניין אותי מה הקטע עם בירדי, כי בינתיים חוץ מלשבת ליד פרנק היא לא עושה כלום.
אני עדיין לא מבינה מה יוצא לאמנדה מכול המניפולציות האלו.
אני מניח שהיא עוזרת לנהל דברים מבחינת העסק.
ואני חושב שהמניעים של אמנדה זה נקמה על הבן שלה, אבל גם טובת העסק המשפחתי.
זה עדיין העתיד שלה ושל הבן הנוסף שלה.

אגב, עושה רושם שבירדי ואמנדה מסתובבת בתחושת ביטחון ובלי אמצעי הגנה.
מעניין אותי אם זה מצב שבו מובן מאליו שלא הורגים נשים במלחמה כזאת.

הניחוש שלי? מישהו מהם לא יחזור חי מזה, כנראה ג'ימי או אריק.
אריק לדעתי חייב לחזור בחיים כי זה שאמנדה מגלה על מה שהוא עשה אומר שיהיה קונפליקט איתו.
אולי ג'ימי ימות שם, אבל האמת שאני נוטה לחשוב שהוא ישרוד בשלב הזה.
זה רק יגרור עוד אנשים מתים.
אני חושב שעוד אנשים מתים זה הדבר היחידי שאנחנו יכולים להיות בטוחים לגביו.
אני מקווה שהוא יהיה בסדר, אולי האקשן הזה יעשה לו טוב. והייתי רוצה פלאשבאק לתקופה שלפני שמייקל נכנס לכלא.
משום מה חשבתי שאת לא אוהבת כשעושים פלאשבקים בסדרות.
אני חושב שזה באמת יכול להיות מעניין.
אני לא חושבת שזה ידרדר ממש, לפחות לא בקרוב אבל אולי בפרקים הבאים נראה יותר ויותר סדקים עד שיתפרץ בפרק האחרון ואז זה ייגמר בקליפאנגר.
אני לא יודע למעשה כמה פרקים הולכים להיות בעונה הזאת ואני גם לא רוצה לבדוק. כשיודעים שפרק מסוים הוא הפרק האחרון אז עושים ניחושים על מה שיקרה לפי זה.
אבל אני מקווה שזה לא יסתיים בקליפהאנגר גדול מידי. אומנם אני אשמח שתהיה עונה שניה, אבל אני לא רוצה להסתכן במצב שהיא תבוטל.

dilia snake

Well-known member
זה עדיין העתיד שלה ושל הבן הנוסף שלה
בקצב הזה, עם כול השטויות שהיא עושה לא יישאר מזה הרבה.

משום מה חשבתי שאת לא אוהבת כשעושים פלאשבקים בסדרות.
אני חושב שזה באמת יכול להיות מעניין.
זה לא שאני שונאת, אבל בראש שלי חייב להיות לזה הצדקה עלילתית וזה לא צריך לבוא על חשבון העלילה של הפרק אלא להוסיף לו. בשלב הזה הם כבר מספרים/רומזים במשך 4 פרקים שמתחת לחזות המתורבתת של מייקל והאיש שרק רוצה להיות אבא לבת שלו יש רוצח בדם קר שאחראי למוות של המון אנשים, הגיע הזמן להראות לנו משהו מזה.

מילי08

Well-known member
לא יודעת, אני כבר לא כ"כ רואה דרמות רפואיות אז אולי הייתה עלילה בפרק של אחת מהן.

אבל זה מסוג הדברים שכול הזמן קורים אז לא מפתיע שדבר כזה ייכנס לכול מיני סדרות(רק שבד"כ זה בגלל כסף ופה הם הלכו על כיוון אחר כדי שיהיה יותר בשר לפרק)
דוודא היה בFBI נדמה לי.
פשוט בפרק הזה כנראה הבי"ח לא היה הסיפור המרכזי אלא חלק מכמה דרמות שקרו. ההאקר ניסה לפרוץ לכל מיני אתרים חשובים כי אבא ואמא לא הבינו אותו או שטות כזאת. מצד שני - זה אמריקאים ויכול להיות שאצלם זה טריגר אמיתי...
רק שתדעו, לפני שנה בדיוק הסתיימה ה100 והלב שלי מעולם לא החלים לחלוטין מאז.
may we meet again
תמונה חמודה. איזה צעירים ופעורים :-D

למעלה