דיוני סדרות #71

מילי08

Well-known member
כבר מזמן רציתי לכתוב כמה מילים על מה שקורה בצללים. ממש בתמצות כי לא כתבתי פתקים..
זו לא סדרה שמגלגלת מצחוק, אבל היא כן סדרה שממש כיף לראות והדמויות מעולות.
נדז'ה הורגת אותי עם הקולות שלה כשצריך לשיר
גיירמו ממש קיבל בטחון עם הגילוי על המהות שלו :-D
הציורים! מעניין אותי אם מישהו צייר במיוחד בכל כך הרבה סגנונות שונים, או שלקחו ציורים קיימים מתקופות שונות ושיפצו אותם כדי שיתאימו לסדרה.
קריסטין שאל לפעמים מתישה אותי כי הדמויות שלה תמיד דומות, אבל הפעם היא נהדרת כאן

עורכת ומוסיפה שראיתי גם את החוג לאנגלית במרתון מהיר. מסתבר שנטפליקס גורעים בפרומואים שלהם כי הם אף פעם לא עושים חסד עם הסדרה. גם במקרה הטריילר לא נראה מעניין בכלל וניסיתי אותה סתם, ואז מתברר שהיא די טובה. קצת מבולגנת והיו כמה סצינות שהייתי מורידה בעריכה, אבל בגדול עשויה ממש טוב ומאוד מהנה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שני פרקים שראיתי היום:
הרופא הטוב
ליאה בלחץ מארגון החתונה וממסיבת האירוסין.
איכשהו הם החליטו שמסיבת האירוסין הייתה אסון. לא ברור לי למה. האם רק בגלל שגלסמן השתכר וקישקש?

מתאו, הרופא מגאוטמלה, שעדיין במערכת יחסים עם לים בא לבקר ומדבר על להתחיל לעבוד בבית חולים אחר... כאילו לא ברור לנו מהשניה הראשונה שהוא בקרוב יתחיל לעבוד באותו בית חולים.

לא חשבתי על זה בכלל עד עכשיו אבל קצת עצוב לי שלא הזכירו בכלל את קלייר.

המקרה של שון (ולים ופארק) לא היה מעניין במיוחד אם כי היה עצוב על האם החד הורית. אבל תכלס פשוט שימש להבהיר לשון שהוא צריך לעזור לליאה.

המקרה של רזניק (וג'ורדן ואשר ואנדרוז) יותר מעניין אבל בעיקר בגלל הטיפוס המוזר שהם מטפלים בה.
לרגע כשהיא הייתה בחדר של גלסמן חשבתי שהיא קשורה אליו איכשהו מהעבר, אבל היא לא. היא סתם שואלת מלא שאלות ונכנסת לכל מיני מקומות שהיא לא אמורה להכנס אליהם.
ואז הכל הרבה יותר ברור כשבסוף מתברר שהיא קנתה בית החולים. וזה גם מסביר למה היא שיקרה על מחלה שיש לה כדי לבדוק כמה מהר עולים עליה.
האמת שיצא להם ממש מזל שהם היו כל כך נחמדים אליה עם ההתנהגות שלה.

לא ברור מה זה יעשה שבית החולים נקנה. בכל מקרה כל הקונספט של בית חולים כעסק פרטי תמיד נראה לי כמאוד בעייתי.

Y: the last man
כל הקטע הפוליטי בוושינגטון הרבה פחות מעניין אותי. עכשיו יהיה מאבק פוליטי שאולי יתדרדר בין נציגות שתי המפלגות.
זאת שהייתה אמורה להיות נשיאה היא כנראה טיפוס מאוד מפוקפק אז מי יודע מה היא תעשה.
עכשיו גם הכניסו לזה שהעוזרת של הנשיאה בהריון משום מה.
האמת המיא שהבת של הנשיא המת יחסית מעניינת אותי. בעיקר כי בנתיים לא ממש עוסקים אלא רק מרמזים על בכמה טראומה היא נמצאת. היו לה 4 בנים קטנים, ברור שכולן שם מתאבלות, אבל עדיין נראה לי שרמת הטראומה שלה היא עוד יותר ונראה שהיא מאוד עצורה ולא עוסקת בזה. ואני מניח שזאת כן תהיה נקות עלילה כי לא סתם הראו בפרק הראשון שיש לה 4 בנים.

בוסטון נמצאת בטירוף של התפראויות של מפגינים מצד אחד והצבא מצד שני.
אהבתי שאחרי שמצאו את אליסון מאן היא לא יוצאת ישר נגד המפגינים כי היא חשדנית מאוד בממשל בעצמה.
אם כי לא ברור לי מה זה עוזר ההתפראויות ששורפים בניינים כמו ששרפו את המעבדה שלה.

בכל מקרה היא חשדנית בממשל ודי אנטי הנשיאה עוד לפני שהיא מבינה שיוריק הוא הבן של הנשיאה. יוריק די טיפש שהוא בכלל סיפר לה שהוא הבן של הנשיאה. 355 הייתה צריכה לומר לו לא לספר לה.

הקטע שבו אליסון פוגשת את יוריק הולך מאוד דומה לקומיקס - זה שהיא לא ממש מתלהבת כשהיא מבינה שיוריק הוא זכר, אבל כן מתלהבת כשהיא מבינה שהקוף הוא זכר. אם כי נראה לי שבקומיקס היא מזהה שהקוף הוא זכר בעצמה.

אהבתי את הקטע שהיא מסבירה שיש המון וריאציות שונות של מגדרים ביולוגיים מלבד זכר ונקבה. זה משהו שאני למדתי עליו בעבר וגם לפעמים עוסקים בזה בסדרות רפואיות. זה מעניין מה שהיא אומרת שלהרבה מאוד נשים היה את כרומוזום Y ולכן הן מתו גם כן.

זה בהחלט מעניין למה הייתה לה מיטת תינוק בבית. ההתחמקות שלה מהשאלה ממש לא ענתה עליה.

ורק עכשיו קלטתי שאלו פרקים מנוגדים כלומר 5X01 לעומת 1X05 חחחחח

snirf

Active member
"WANNA BE FAMOUS 5EVA, CAUSE 4EVER IS TOO SHORT..." :p|תו|
אני כמובן מדבר על GIRLS5EVA/בנות לנצח שהיא ממש ממתק טלוויוזיוני|סוכריה|
8 פרקים, כל פרק גג חצי שעה...גילטי פלז'ר מהנה על להקת בנות משנות ה90 שחוזרת להתאחד
היא מושקעת (ממש לא סיטקום שתקועים בסט אחד + אהבתי גם שמראים קליפים שלהם כביכול מהעבר), מצחיקה ועם ציניות/עוקצנות על הטקסטים שנכתבים לשירי להקת בנות; על עולם הריאליטי חוזה לאלף שנים:ROFLMAO: "צילמנו 5 עונות בשבועיים":ROFLMAO: ריאליטי שמשלב אומנויות לחימה עם שירים:ROFLMAO: ומאוד אהבתי את תפקיד האורח של וילהמינה מבטי! הלוואי וגם תהיה בעונה הבאה
וכיף שיש לה גם עונה 2
בקיצור אם אתם מחפשים משהו כייפי וקליל לצפייה- היא בול לזה.

dilia snake

Well-known member
ביקורת מתגלגלת על שלושת ה-FBI.

אז באופן לא מאוד מפתיע הם בחרו להתייחס לאירועי ה6/1, הייתה לי תחושה שאם מישהו יתייחס לזה זה או הם או הסדרה המקורית(אולי היה כבר משהו כזה בשנה שעברה? לא זוכרת). ולא בתור ביקורת אי אפשר שלא לשמוע את האנשים האלו מדברים על גניבת הבחירות או משהו בלי לגרום להם להישמע כמו סהרורים שאיבדו קשר עם המציאות.

פה ושם היו גם דרמות פנימיות, זה נראה כאילו בארנס ואורטיז(ואו, זה לקח רגע) לא אוהבים כ"כ את הבחורה החדשה. אני מקווה שלא יהפכו את זה לקרב חתולות.

הבת של ג'ס ממש גדלה 8-* ואני שמחה שהם התייחסו למה שקרה בעונה שעברה. אבל לא בא לי ליותר מידי דרמת התבגרות או שג'ס ושרה ייפרדו.

סה"כ פרק דיי טוב באופן כללי, לא רע בכלל לפרק שפותח בפועל את העונה.

ועוד פרק מהכותרות, הפעם אקרית משתלטת על קבוצה של בתי חולים כולל בית החולים לילדים שהבן של ג'ובל מאושפז בו. כדי לתפוס רוצח סדרתי שהורג מטופלים שהשתחררו מבית חולים פסיכיאטרי.

ג'ובל מציג את כול הבעייתיות בסדרות משטרה, כאילו לא למדנו כלום.

אני רוצה פרק שמתמקד בטיפ היא תמיד נראית BAD ASS ואני מחבבת יותר ויותר את הדינמיקה בינה לבין סקולה.

הכול בפרק עבד כמו שצריך, כולם עשו את העבודה שלהם בסדר. עד לחמש דקות האחרונות של הפרק פחות או יותר. מגי באה לבקש שיקלו על האקרית רק כדי שרינה תכנס לחדר ותספר שילדה מתה בגלל האקרית. למה זה היה נחוץ? אלוהי הדרמות המשטרתיות יודע.

הבן של ג'ובל בסדר והכול טוב.

עכשיו אני במתח אם הם ילכו על 3/3 או שהם יגוונו בפרק האחרון. אני מניחה שנגלה עוד מעט.

לא 3/3, אבל קרוב. ז"א הזכיור את כול הארגונים ההזויים האלו של זכויות הגבר במשפחה וכ'ו. אבל לא משהו מובהק מהכותרות.

פרק סטנדרטי, קלאסי סדרות פרוצדורליות. לא רע.

למדנו להכיר קצת את העבר של סקוט והיה קצת פוקוס על כול הצוות ואני מניחה שלחלק מהדברים יחזרו בהמשך(אני מסתכלת עלייך האימא הנעדרת של סקוט).

ואם כבר סקוט, הוא כרגע תופס מקום גבוה ברשימת הגברים של הפרנצ'ייז והעובדה שהוא לובש חולצות במידה שלו זו תוספת נחמדה(אני מסתכלת עליכם קני ואורטיז), אבל כרגע הנשים דיי חיוורות, ולא מעניינות במיוחד אבל זה שני פרקים שאחד מהם היה קרוסאובר.

אני מקווה שהם יאמצו את המודל של השיקגו'ז ונראה באופן קבוע דמויות מסדרות אחרות(כמו איזבל וג'ובל).

זהו פרק פיילוט לא רע בכלל ;) .

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אחיינים לי מפעילים עלי לחץ גדול מאוד לראות את Squid Game.
מישהו כאן ראה ויש לו לומר על זה משהו
@Lhuna3 את ראית, לא?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אפתיע אותך ואגלה שלפעמים אני קורא את מה שאת כותבת על הסדרות השונות שאני לא רואה.
אז באופן לא מאוד מפתיע הם בחרו להתייחס לאירועי ה6/1, הייתה לי תחושה שאם מישהו יתייחס לזה זה או הם או הסדרה המקורית(אולי היה כבר משהו כזה בשנה שעברה? לא זוכרת). ולא בתור ביקורת אי אפשר שלא לשמוע את האנשים האלו מדברים על גניבת הבחירות או משהו בלי לגרום להם להישמע כמו סהרורים שאיבדו קשר עם המציאות.
אני לא בטוח שהבנתי. הפרק התייחס אל אירועי 6/1 אבל באופן לא ביקורתי? לא ביקורתי על המשטרה או על המפגינים?
ועוד פרק מהכותרות, הפעם אקרית משתלטת על קבוצה של בתי חולים כולל בית החולים לילדים שהבן של ג'ובל מאושפז בו. כדי לתפוס רוצח סדרתי שהורג מטופלים שהשתחררו מבית חולים פסיכיאטרי.
זה משהו מהכותרות? היה משהו שהאקר השתלט על בית חולים?
ולא הבנתי את הקשר לרוצח סדרתי - ההאקרית ניסתה לתפוס את הרוצח הסדרתי ובגלל זה היא השתלטה על בית החולים או שזה היה מקרה לא קשור להאקרית.

dilia snake

Well-known member
אני אפתיע אותך ואגלה שלפעמים אני קורא את מה שאת כותבת על הסדרות השונות שאני לא רואה.
למה? 8-*

אני לא בטוח שהבנתי. הפרק התייחס אל אירועי 6/1 אבל באופן לא ביקורתי? לא ביקורתי על המשטרה או על המפגינים?
לא ניסחתי את זה כמו שצריך מנק' המבט שלי, בלי קשר לביקורת שלי על הפרק. אי אפשר היה שלא להקשיב לאנשים האלו מדברים ולא לחשוב שהם חבורה של הזויים שאיבדו קשר עם המציאות.

זה משהו מהכותרות? היה משהו שהאקר השתלט על בית חולים?
אני מניחה שזו התייחסות לכול מיני מקרים של האקרים שמשתלטים על כול מיני שרתים של חברות פרטיות או תשתיות בתמורה לכסף. אולי גם היו מקרים שבתי חולים היו מעורבים, אבל הם לא המציאו כלום.
ולא הבנתי את הקשר לרוצח סדרתי - ההאקרית ניסתה לתפוס את הרוצח הסדרתי ובגלל זה היא השתלטה על בית החולים או שזה היה מקרה לא קשור להאקרית.
האקרית הייתה מטופלת בבי"ח פסיכיאטרי שמטופלים שלו נרצחו אחרי שהם השתחררו משם, היא לקחה את כול הבתי חולים(לא זה שהיא הייתה מטופלת בו, בתי חולים כלליים רגילים, כולל בי"ח לילדים) האלו בתור בני ערובה כי אף אחד לא לקח אותה ברצינות במשטרה וב-FBI הם חשבו שהיא סתם ממציאה תיאוריית קונספירציה. היא עשתה את זה בסה"כ כדי להשיג תשומת לב ולגלות מי פגע בחברים שלה.

Lhuna3

Well-known member
אחיינים לי מפעילים עלי לחץ גדול מאוד לראות את Squid Game.
מישהו כאן ראה ויש לו לומר על זה משהו
@Lhuna3 את ראית, לא?
כן וגם כתבתי על זה, בשרשור הסדרות הזה או הקודם. אנסה למצוא לך.

ראיתי היום גם כתבה שזה בדרך להיות הסדרה הנצפית ביותר בכל הזמנים בנטפליקס (כרגע מחזיקה ברידג'רטון), שזה די מדהים לסדרה לא באנגלית.

אני נהנייתי ממנה, אבל אני באמת לא יודעת אם אתה תאהב את זה.

עריכה: ההודעה שלי היא ממש בשרשור הזה, תגובה מס' 10.
יש שם ספוילר מסויים לקונספט, אז מעתיקה את התוכן בלי הספוילר הזה:

סדרה קוריאנית חדשה ומצליחה של נטפליקס.
הקונספט דומה מאוד ל<רק כאן כתבתי ספוילר מסוים...>
יש שם קטעים גרפיים של אלימות וגועל קצת קשה, שאת חלקם העברתי קצת בפסט פורוורד כי אני לא אוהבת לראות דברים כאלה, אבל אני כן אוהבת את "המסביב", כלומר את הדילמות המוסריות ואיך שאנשים מרגישים עם המצבים האלו ואיך מקבלים החלטות ומתמודדים עם התוצאות של זה.
וזה מה שסקרן אותי לצפות בסדרה.
בגדול היא עשויה טוב, לא אגיד מדהים, בכל זאת יש בה כמה טוויסטים צפויים ולא מפתיעים בכלל, אבל משחק טוב ובימוי טוב.

אגב, הטריילרים שלה ספוילריסטיים לחלוטין.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
גם אני :-]
האקרית הייתה מטופלת בבי"ח פסיכיאטרי שמטופלים שלו נרצחו אחרי שהם השתחררו משם, היא לקחה את כול הבתי חולים(לא זה שהיא הייתה מטופלת בו, בתי חולים כלליים רגילים, כולל בי"ח לילדים) האלו בתור בני ערובה כי אף אחד לא לקח אותה ברצינות במשטרה וב-FBI הם חשבו שהיא סתם ממציאה תיאוריית קונספירציה. היא עשתה את זה בסה"כ כדי להשיג תשומת לב ולגלות מי פגע בחברים שלה.
מידי פעם יוצא לי לראות פרקים אקראיים מאחת מהסדרות נוסחה האלה אז אני לא מבדילה, אבל לא היה פרק אחר לא מזמן גם כן עם האקר שבין היתר פרץ למערכת של בי"ח?

dilia snake

Well-known member
מידי פעם יוצא לי לראות פרקים אקראיים מאחת מהסדרות נוסחה האלה אז אני לא מבדילה, אבל לא היה פרק אחר לא מזמן גם כן עם האקר שבין היתר פרץ למערכת של בי"ח?
לא יודעת, אני כבר לא כ"כ רואה דרמות רפואיות אז אולי הייתה עלילה בפרק של אחת מהן.

אבל זה מסוג הדברים שכול הזמן קורים אז לא מפתיע שדבר כזה ייכנס לכול מיני סדרות(רק שבד"כ זה בגלל כסף ופה הם הלכו על כיוון אחר כדי שיהיה יותר בשר לפרק)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא יודעת, אני כבר לא כ"כ רואה דרמות רפואיות אז אולי הייתה עלילה בפרק של אחת מהן.
היה באמת פרק של הרופא הטוב שהיה משהו כזה

lemon lyman

Well-known member
וגם אני (אני גם קוראת הכל אלא כן זה דברים מסובכים או משהו שאני מתכוונת לראות בתקופה המאוד קרובה ) נגיד אצל עדי נחש אני כן רואה את ncis למיניהן ועדיין קוראת מה שהיא כותבת. פשוט יש פער של המון שנים בינינו .אז אני גם ככה לא אזכור עד שאני אצפה בעצמי
זה פשוט מסקרן מדי

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
רק שתדעו, לפני שנה בדיוק הסתיימה ה100 והלב שלי מעולם לא החלים לחלוטין מאז.
may we meet again

lemon lyman

Well-known member
שנה בדיוק הסתיימה ה100 והלב שלי מעולם לא החלים לחלוטין מאז.
may we meet again
אני בצהריים שמעתי את שיר
Total Eclipse of the Heart
וגם נזכרתי במאה B-|
נ.ב אגב הייתי בטוחה שהמשפט זה ממשהו אחר 8-*

dilia snake

Well-known member
איימון אומר שהוא רוצה את מייקל. גם אני|מאוהב|.

מייקל עובר CT או MRI ואז רואים אותו לובש אפוד מגן לפני שג'ימי מחזיר אותו הבייתה.

פרנק סתם היה דוחה למייקל אחרי בית החולים. ואני לא יודעת מה ההשכלה של פרנק אבל לא נראה לי שהקטע שלו זו עבודה סוציאלית.

היה קצת צפוי שאחד הסיידקיקס של אריק ימותו, אבל חשבתי שזה יהיה הכהה יותר ואז היה את הקטע עם המכונית וחשבתי שהרוצחת תהיה הבלונדינית אבל זה היה משהו אחר.

למה אמנדה מתעללת סתם במייקל? למה היה נחוץ לה לעלות את זה שיכול להיות שג'יימי היה שלו?

והשיחה של מייקל עם אנה, הלב המסכן שלי|לב-ש||לב-ש||לב-ש|.

וצ'ארלי קוקס מדהים, אנשים מפספסים איזה שחקן מעולה הוא.

אז הגרסה הנוכחית למייקל ואשתו, זה שהוא הרג אותה בטעות כי הוא היה שיכור? זה מסביר למה הוא לא נוגע יותר באלכוהול.

ומייקל לא אוהב שמזכירים לו את העבר שלו, הוא לא רוצה להיות חלק מהמשפחה, אבל בקטע מוזר הוא נכנע ומחליט כן להיות מעורב באופן מלא במה שקורה אולי כי הוא חושב שאין לו כבר מה להפסיד ככה או ככה.

ואז אמנדה מציעה שהם ילכו לשדוד את איימון כי אף אחד לא רוצה למכור להם סחורה. ופרנק מקשיב לאריק, שנראה כמו ילד קטן שרק רוצה אישור מאבא שלו.

הפרק נגמר בזה שאמנדה מגלה שאריק אחראי למה שקרה לג'יימי. מעניין איך זה ימשיך מפה.

למעלה