דיוני סדרות #71

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

didalf

Well-known member
חינוך מיני עונה 3 פרקים 6-8 (סוף עונה)

עריכה: פרקים 6-8 עברו לשרשור החדש של ניק

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אני שונאת קרוסאוברים משולשים, שונאת. שניים זה בסדר, שלוש זה מתחיל להרגיש כמו יום עבודה. למרות שיש סדרות כמו אלו של דיק וולף שמסוגלות למרוח סיפור על פני שלושה חלקים וקשה לפספס שהאנשים שמאחורי התכניות יודעים בדיוק מה הם עושים(יש להם שנים של אימון מהשיקגו'ז ושם יש לך אחד מכול סוג, פה יש לך שלוש דרמות משטרתיות).

אנטישמיות! אין פלא שאף אחד לא אוהב אותנו, למה המוסד אף פעם לא מעורב בדברים כיפים אלא תמיד מסייע לפושעים וכאלה? למה יוצאי מוסד הם תמיד הבחורים הרעים בכול הסיפור הזה? :-D והם עוד הביאו את עודד פהר על תקן הבחור הרע(למרות שהוא היה אמריקאי, אבל עדיין הוא השתמש במבטא ישראלי, מה הקטע?)

אז יש בחורה שנרצחת בניו יורק נראה לי על המדרגות של בית המשפט או בניין פדרלי כול שהוא, ואז הצוות של הסדרה המקורית התחיל לחקור ואז התברר שמדובר בסחר בנשים, כי זה תמיד כולל נשים מתות או סחר בנערות למטרות מין. אי אפשר משהו קצת יותר כיפי כמו סמים או נשק, אם אין התעללות בנשים זה לא מעניין או רציני מספיק(אגב לפעמים הם מגוונים ומדובר בפדופילים, אבל זה ב-99% מהמקרים מדובר בפשעי מין נגד נשים). בכול אופן ואז מערבים את קני מMW, יורים בקני ואז ג'ס יוצא על מגי בגלל איך שהעונה הקודמת של MW נגמרה וזה לא שהיא או אנחנו יכולנו לדעת איך זה נגמר נכון? הצוות של MW לוקח פיקוד כי נגמר הפרק, אבל OA מצטרף, כי בדיוק מתה לו נערה בת 15 בידיים וכ'ו. ומישהו היה צריך להמשיך מהסדרה המקורית לאורך כול ה-3 שעות. מחפשים אנשים רעים, בלה בלה בלה. האנשים הרעים בורחים לקרואטיה ומתחיל החלק השלישי, עם הצוות של הסדרה החדשה, OA מצטרף גם לפה. יש את הקטע המסורתי של הסוכן הראשי ושניהם זכרי אלפא אבל אחרי כמה דקות כיאה למסורת הם שמים את זה בצד, כי צריך לתפוס פדופילים ויש נערה חטופה, מזל אחרת הם לא היו גומרים עם זה אף פעם. אלימות משטרתית זה רע בארה"ב, באירופה זה סבבה לגמרי. תופסים את הבחור הרע ו-OA מחזיר אותו לארה"ב.

אני רוצה לדעת מה הסיפור בין מגי לג'ס ובין מגי לקני. זה יטריף אותי כי בברור יש שם היסטוריה רצינית.

הבחור הראשי ב-IN דיי חתיך, הוא גם שוכב עם מספר 2 שלו כי למה לא? לפחות לא צריך לסבול את המתח המיני הלא ממומש שלהם לנצח. מי אמר שאין גיוון?

ל-MW יש סוכנת חדשה, נראה איך זה יעבוד.

זהו, לא רע. אבל דיי, אתם רוצים לעשות קרוסאובר של שלוש שעות, יש עוד עלילות שאפשר לעשות חוץ מהתעללות בנשים, בשביל זה אני רואה חוק וסדר מדור מיוחד.

dory30

Well-known member
פרק 6 והאחרון לסדרה הוא מדהים, אנושי ועם זאת קצת עצוב. אמנם איש לא מת, רק השתילו קוצב לב אצל דגלאס ואלבי עבר לספרד. אבל, ממש חבל שהאבא נפרד מקוני - ושכל הזכרונות המשותפים לא הספיקו להמשך הנישואים. טוב, לפחות לדגלאס היה את פרייה הדנית כנחמה. אולי ככלות הכל, קוני ראתה בנישואים כמשהו שאפשר וצריך לצאת ממנו. אבל, כל אחד ודרך ראייתו את העולם.

dilia snake

Well-known member
הסדרה הזאת בדרך להיות אחת הסדרות הכי טובות של 2021 בקלות.

תיאוריה חדשה: ג'יימי הוא הבן של מייקל ולא ג'ימי. אמנדה בגדה בו, היה ביניהם איזה משולש רומנטי ואממ זהו.

תיאוריה נוספת: מייקל לא ירה באשתו, היא נהרגה בחילופי אש בזמן שמישהו אחר בא להרוג את מייקל(מה שמסביר את ההתקפים והאפילפסיה, הוא נורה בראש ושרד).

וכמובן שמייקל היה המתנקש של פרנק, לא היה קשה לנחש אחרי הפרק הקודם.

האם היה משהו בין איימון לבירדי? וכולם יודעים שפרנק גיי.

האיש שעזר לאמנדה להשיג את האוטו מת, אני מניחה שזה היה צפוי.

מפגש בין מייקל לאנה. ואו, צ'ארלי קוקס היה מעולה בסצנה הזאת, רק רציתי לחבק אותו להגיד לו שאני אוהבת אותו.

מעניין מה הקטע בין מייקל לאיימון.

עוד פרק טוב, בד"כ אני לא אוהבת את הסדרות האיטיות האלו והלוואי וזה היה בבינג' אבל זה נותן לחכות למשהו כול שבוע.

dilia snake

Well-known member
הודעה מרוכזת לשיקגו'ז.

הם כאלה חסרי ביצים שם, כול עונה הם מאיימים שהם הולכים להרוג מישהו ומשתפנים עד שמגיע הזמן לעונה חדשה:sleep:.

זה מעצבן אותי בטירוף, למה התחנה יותר חשובה מהקידום והחיים הפרטיים של אנשים? ולמה יש לי וייב של כת? כאילו די זה מוגזם לחלוטין! למה בודן צריך לוותר או להרגיש רע עם הקידום שלו כי הם "משפחה"??? וזה לא שההוא הולך לפקד על תחנת כיבוי באלסקה או משהו! הוא נשאר בעיר רק עובר למשרד אחד, זה לא שאנחנו בימי הביניים או משהו, יש טלפון ויש את הבאר שכולם יכולים להיפגש אחרי העבודה. אם כבר השריפה ההיא זה איתות שהוא יכול לסמוך על קייסי, הם כולם שם יודעים את העבודה הכי טוב שיש. הם לא צריכים שאבא יסתכל עליהם וישמור עליהם. זה מוגזם, זו תחנת כיבוי, מקום עבודה לא כת.

נמאס לי לגמרי ממה שמהיום יקרא ה D TEAM שזה ריטר, גאלו והבחורה החדשה. הם לא מעניינים.

האם סברייד באמת התקשר לאימא שלו? אני קצת בספק.

והאם ברט וקייסי הם אחד הזוגות הכי יפים בפנצ'ייז? לגמרי כן.

עוד לא החלטתי אם אני ממשיכה ל-PD או MED, אני חושבת של-MED הקובץ שלה נמצא מתחת לזה של FIRE ואני קצת מפחדת מ-PD.

והמנצחת היא...

כן...כאילו חזרנו אחורה בזמן.

מי שם כסף על כמה זמן ייקח לוויל והרופאה החדשה(סטיבי?) לשכב? כתוב לה על כול המדים "אני התחליף לנטלי". מותק, עשי לעצמך טובה ולכי ישר על אית'ן או קרוקט, מגיע לך משהוא הרבה יותר טוב מוויל.

ואם כבר קרוקט, הבחור נמצא במקום גבוה בין הגברים של השיקגו'ז, אל תהרסו אותו. במיוחד עכשיו שהוא משוחרר מנטלי.

לא אוהבת את דין.

הקטע עם התאומות, מה אנחנו בסדרות אחרות שאני לא אנקוב בשמן שהולכים על תיקים מטומטמים כאלו?

לא בא לי על הדרמה של מגי והבת שלה.

הרופא החדש נראה בסדר, אני רואה בעתיד הרבה התייחסות למחלות של שחורים כאלה.

ההחלטה להחזיר את וויל על תקן בלש, נראתה קצת קפריזית.

וברצינות שיקגו MED, מותק תסתכלי לעצמך בעיניים ותגידי שאת יודעת שאת יכולה ליותר טוב. היינו שם לפני כמה חודשים בעונה שש, שאת רוצה את יכולה.

ותחזירו את אית'ן!!!!!!!!!!!

מקלחת, ארוחת ערב, קפה ושיקגו PD ניפגש לקרת 10 בערב.

אז אחרי שעשיתי הכול, חלק תוך כדי, הגיע הזמן.

הו, אלוהים אדירים.

אז בפרק הפתיחה של "איך להתחמק מרצח" קיבלנו תזכורת על כול מה שרע בשיקגו PD. משיבוש הליכי משפט, שוטר מפריע לשוטר אחר לבצע את התפקיד, הרבה מזל מעט הגיון ובסוף וויט הטפלון יוצא מהכול.

רגע אחד כולם בבגדי חורף, סצנה אחרי כולם בבגדי קיץ. למרות שהעונה התחילה בדיוק איפה שהקודמת נגמרה, זה אפילו לא הדבר הכי בעייתי הפרק.

באמת שאין שום דבר טוב לומר על הפרק הזה ואז עוד ברג'ס שרדה, כדי להתעלל בצופים עד הסוף.

למה כול הדמויות בשיקגו'ז סובלות מפוסט טראומה? אי אפשר לפספס את זה. אין למשטרה/כיבוי אש/בית חולים מערך בריאות נפש? יש לכם דמות של פסיכיאטר אולי כדי שיתחיל לראות באופן קבוע משהו כמו 90% מהקאסט(של כולן, זה 90% שאתם מחשבים את כול הסדרות יחד, גם ככה הם קוראים לזה ONE CHICAGO ) .

ובאו נגיד את זה ככה, בסוף הפרק כמעט שפכתי את הקפה שהיה לי בפה על המסך ועל המחשב שלידו מרוב צחוק. ואני מאוד מקווה שאם ג'יי רוצה שהנישואין האלו יצלחו שלא ייתן להיילי את הטבעת של אימא שלו, זה ידוע שהיא מקוללת, שיהיה ג'נטלמן וילך ויקנה לה משהו חדש. סנטימנט זה נחמד, אבל הטבעת הזו כבר החריבה 2 מערכות יחסים ב2 סדרות שונות, רק אומרת.

עד לשבוע הבא|מזיע|(בעצם לא, יש את מחר עם החוק וסדר ואז מיום רביעי לסקור את שלושת ה-FBI גם כן בנפרד. איפה הימים שניק היה מחלק אדום לאנשים?)

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אני יודעת שכולכם ציפיתם לביקורת שלי על הפרקים החדשים ל חוק וסדר, אבל אני מצטערת לאכזב אין לי יותר מידי מה לומר על הפרקים האלו. זו מעילה בתפקיד שלי, אבל ראיתי את הפרקים שיכורה מיין לבן וככה זה נראה.

הבעיה המרכזית בפרקים האלו, שכנראה יש איזו שהיא טינופת מאחורי הקלעים של הסדרה וידעתי מראש שקאט וגרלנד יעזבו בסוף הפרק, כולל שמועות על מעורבות יתר של מרישקה הרגיטאי ואנשים שידעו רק בדיעבד שהם מפוטרים. אז כן, הרבה חשק לראות את זה לא היה לי.

הבעיה המרכזית? עברו פאקינג ארבעה חודשים מאז סיום העונה, ומשום מה מצפים ממני אחרי כול הזמן הזה לזכור איפה עזבנו, חוצפנים! אני אמורה לזכור איפה עזבתי את שלושת השיקגו'ז, 2 חוק וסדר, שתי FBI ו-NCIS לוס אנג'לס אחת? זה לא הוגן. סיימו את העונות שלכם עם משהו שיאפשר לי לשים את המוח על הפסק למשך ארבעה חודשים ולא לדאוג שאנשים שאכפת תלי מהם ימותו או תיקים פליליים מורכבים מידי. ולא גם ככה החיים שלי מסובכים אני לא אראה מחדש את כול סיומי העונות שלכם. תתחשבו בי חוצפנים!

אז לא היה לי אכפת לי ממה שקרה הפרק, כי לא זכרתי שום דבר מזה. מה כן הציק לי? זה שהם רמזו שיש משהו רציני שהולך לקרות בפשע מאורגן ורק רציתי שזה ייגמר כבר כדי ללכת לראות ממה קורה שמה.

ותזכרו את מה שאמרתי הצ'יף ההוא שנראה כמו ניאו נאצי התברר עד אמצע/סוף העונה כסוטה סדרתי, משהו בסצנה האחרונה שלו ושל אוליביה היה בעייתי בעשר דרגות שונות ואני לא אתפלא אם הבלש שהתארח הפרק יהיה קבוע/קבוע למחצה למשך כול העונה ואז ייפול יחד איתו, יש לי יותר מעשור של צפייה בסדרות הפרוצדורליות האלו, אני יודעת את החומר.

ובלי להיכנס לספוילרים לסדרות אחרות, כול הדרמות המשטרתיות של דיק וולף דומות באופן מכאיב לעיניים. למי שיש הזדמנות, בחרו פרנצ'ייז אחד ורוצו איתו אל תפזלו לפרנצ'ייזים אחרים או שאחרי 40 דק' יתחשק לכם לדפוק את הראש במשהו עד אובדן הכרה.

הלוואי ויכולתי לומר דברים טובים על הפרק הזה, אבל אין שום דבר טוב שאפשר לומר על זה.

קודם כול, הזקן הנוראי הזה של כריסטופר מלוני. למה?! היה לכם גבר בגיל העמידה במצב מצוין, לא חתיך, לא הטעם שלי, אבל יחסית במצב טוב. ז"א לא מהגברים שלקרת גיל 60 מתחילים להתפרק או משהו ואז מישהו חשב שהוא צריך לגדל את הדבר הנוראי הזה על הפרצוף שלו, איכ!

דבר שני העלילה עם האלבנים? שיקגו PD עושה את זה אחת לכמה פרקים וגם שם זה תמיד אלבנים, סוג אחר של אירופים או שחורים ומידי פעם סתם אמריקאים-לבנים. והם תמיד מצליחים לסגור את זה תוך 40 דק' בצורה סבירה לגמרי, אז לא בטוחה שזה מספיק כדי להחזיק 8 פרקים או משהו.

דבר שלישי העלילה עם וויטלי כבר לא מעניינת.

דבר רביעי, כולנו בעניין של מערכת יחסים עם בנסון. הוא אלמן, היא פנויה(והאקסים שלה לא בתמונה כול אחד מסיבה אחרת) הם לא שותפים, היא קפטן. נשים מ-SVU, גברים מ-OC. אין שום תירוץ שמערכת היחסים הזאת לא תצא לפועל, אז למה להאכיל אותנו בכפית? ולרמוז בכוח שסטייבלר רוצה אותה, כולנו יודעים! היינו שם לפני יותר מעשור שהיו להם עשרה תירוצים למה זה לא יקרה. כולנו כבר בשלים נפשית לכול הדבר הזה, רק בלי סצנות סקס מפורשות. אני לא בשלה לראות אנשים בגיל של ההורים שלי עושים סקס.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
בפרק 2, טום ננזף ע"י הסוכנת שלו (מיני דרייבר), שאוסרת עליו "לשכב עם אזרחיות", כלומר עם מישהי שלא מהתעשייה. בפרק 3, טום מקבל מג'יין רמזים שהוא לא רצוי ולוקח צעד אחורה. ברקע, יש מסיבה בסגנון אחד מסיפורי פוארו, שהמתחפש עליו אמור למצוא את הרוצח.

Lhuna3

Well-known member
סדרה קוריאנית חדשה ומצליחה של נטפליקס.
הקונספט דומה מאוד למשחקי הרעב, אבל בוייב יותר קודר ופסימי (כלומר נראה לי, לא באמת ראיתי את הסרט של משחקי הרעב, רק חלקים קטנים ממנו, אבל קראתי את הספר) ופחות טינאייג'רי.
יש שם קטעים גרפיים של אלימות וגועל קצת קשה, שאת חלקם העברתי קצת בפסט פורוורד כי אני לא אוהבת לראות דברים כאלה, אבל אני כן אוהבת את "המסביב", כלומר את הדילמות המוסריות ואיך שאנשים מרגישים עם המצבים האלו ואיך מקבלים החלטות ומתמודדים עם התוצאות של זה.
וזה מה שסקרן אותי לצפות בסדרה.
בגדול היא עשויה טוב, לא אגיד מדהים, בכל זאת יש בה כמה טוויסטים צפויים ולא מפתיעים בכלל, אבל משחק טוב ובימוי טוב.

אגב, הטריילרים שלה ספוילריסטיים לחלוטין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסדרה הזאת בדרך להיות אחת הסדרות הכי טובות של 2021 בקלות.

תיאוריה חדשה: ג'יימי הוא הבן של מייקל ולא ג'ימי. אמנדה בגדה בו, היה ביניהם איזה משולש רומנטי ואממ זהו.

תיאוריה נוספת: מייקל לא ירה באשתו, היא נהרגה בחילופי אש בזמן שמישהו אחר בא להרוג את מייקל(מה שמסביר את ההתקפים והאפילפסיה, הוא נורה בראש ושרד).

וכמובן שמייקל היה המתנקש של פרנק, לא היה קשה לנחש אחרי הפרק הקודם.

מפגש בין מייקל לאנה. ואו, צ'ארלי קוקס היה מעולה בסצנה הזאת, רק רציתי לחבק אותו להגיד לו שאני אוהבת אותו.

עוד פרק טוב, בד"כ אני לא אוהבת את הסדרות האיטיות האלו והלוואי וזה היה בבינג' אבל זה נותן לחכות למשהו כול שבוע.
באיחור של יומיים סוף סוף ראיתי את הפרק.
זה משהו שאני חשבתי לזמן קצר בפרק שעבר כשג'ימי שאל את אמנדה איך הוא ישכנע את מייקל לעזור לו והיא אמרה לו שהוא יודע איך.
אבל בפרק הזה נראה לי שזה כבר נאמר באופן מפורש - ג'ימי אומר שהוא לא מאשים אותה שהיא שכבה עם אחיו כי זה היה כשהוא היה בכלא. והוא מתעקש שג'יימי הוא הבן שלו.
זה עוד ממש לא ברור מה בדיוק קרה שם. אבל בהחלט ייתכן שזה כמו שאת אומרת.
אני לא בטוח אם משהו רומנטי, אבל הכרות ארוכה לפחות.
והגיוני שפרנק לא מצליח לחלוטין לשמור את הנטיות שלו בסוד אם הוא נותן לבארמנים רנדומלים למצוץ אותו. לא נראה לי שזה משמעותי באמת למישהו, אולי רק אם הבן שלו יגלה.
האמת שאני לחלוטין ציפיתי שמישהו ימות, אבל בכלל לא חשבתי עליו. כלומר לא הייתי אומר שהוא בטוח, אבל פשוט לא חשבתי בכיוון שלו.
כן, הוא נורא מסכן.
ממה שנאמר נשמע שהיא שמרה על קשר עם ג'יימי בשנים שעברו.
מייקל היה מתנקש מקצועי ובטח עשה עבודות עבור פרנק. אבל אולי הוא גם עשה עבודות עצמאיות, ובין היתר עבור איימון.
כן, פרק טוב מאוד.
אני מאוד מצפה לפרק הבא.

כמה דברים נוספים:
*אני לחלוטין מצפה שהחברה של אריק תהיה בין הקורבנות הראשונים מהמשפחה הזאת. לא יפריע לי אם גם אריק.
*מעניין אם מייקל יודע או חושד שג'יימי היה הבן שלו.
*אז למייקל יש כנראה אפילפסיה. זה מסביר סצנה מוזרה שראינו בפרק הראשון. מעניין מה יהיה עם זה בהמשך (אני מניח שיהיה לו די קשה להמנע ממצבים לחוצים).
*מעניין אם גם אנה בסכנה עכשיו בגלל המצב.
*כשמייקל יצא מהפאב אחרי הירי היה איזה נער מולו, האם אני טועה או שזה היה הנער שבעצם ירה בג'יימי? (זה שג'ימי הראה למייקל תמונה שלו במכונית)

dilia snake

Well-known member
כבר חשבתי ששכחת לראות או לכתוב

אבל בפרק הזה נראה לי שזה כבר נאמר באופן מפורש - ג'ימי אומר שהוא לא מאשים אותה שהיא שכבה עם אחיו כי זה היה כשהוא היה בכלא. והוא מתעקש שג'יימי הוא הבן שלו.
אני פספסתי לגמרי את זה שג'ימי היה בכלא, רק שקראתי ריקאפ של הפרק קלטתי|מובך|. יכול להיות שהוא מתעקש בקטע גברי כזה? ואם הם שכבו ואנה נראית מינימום 14 כי היא הכירה את ג'יימי והכול אז איפה הייתה אשתו של מייקל(אליסון) הם שכבו בזמן שהם היו נשואים? או שזה קרה שמייקל וג'ימי היו צעירים יותר לפני שאנה נולדה ומייקל הכיר את אשתו?
מייקל היה מתנקש מקצועי ובטח עשה עבודות עבור פרנק. אבל אולי הוא גם עשה עבודות עצמאיות, ובין היתר עבור איימון.
או שחשבתי על זה, פרנק טכנית עבד אצל איימון, אז הגיוני שכולם בסביבה גם המשפחה וגם חלק מהאנשים ידעו שמייקל "קוסם". כאילו לכולם לקח להבין חצי דקה שמייקל לחץ על ההדק.
*כשמייקל יצא מהפאב אחרי הירי היה איזה נער מולו, האם אני טועה או שזה היה הנער שבעצם ירה בג'יימי? (זה שג'ימי הראה למייקל תמונה שלו במכונית)
אני גם חשבתי שזה הוא.
*אני לחלוטין מצפה שהחברה של אריק תהיה בין הקורבנות הראשונים מהמשפחה הזאת. לא יפריע לי אם גם אריק.
אם אריק ימות זה לגמרי מגיע לו.

dory30

Well-known member
בפרק 13, הסדרה מתחילה ללבוש צביון דרמטי משמעותי. טפירו מתעמת עם קשת ומשחית לה את התערוכה, היא נוטרת לו טינה על כך שהוא התנכל אליה ומסלקת אותו בגסות. בתגובה, הוא מלשין על הסמים ועוצרים אותה ואת יתר המגדלים לחקירה. פרק 14, שמדבר על פורים- מהווה את שיא המחלוקת. טפירו השטני מצליח להבעיר את הלהבות- וגורם לגדליה ולאבינועם (איש איש מסיבותיו) לבצע פיגוע זיקוקים בישיבה החילונית. 2 פרקים לסיום, לאן יילכו מכאן?

Lhuna3

Well-known member
מה זה KIN? (נדמה לי שכבר שאלתי אבל שכחתי את התשובה ולא מוצאת בחיפוש)

Lhuna3

Well-known member
אהבתי את Foundation . התחלה טובה.
לי היה קצת קשה עם ההתחלה הזאת כי היא היתה לי מאוד איטית וארוכה, אבל בסוף פרק 2 זה נהיה לי מעניין מאוד (בתקווה שהפוקוס לא יהיה מעכשיו בעיקר על תעלומת הרצח של סלדון...)
אני קראתי בנעוריי את סדרת הספרים אבל לא זוכרת ממנה כלום, אז לשמחתי לא מרגישה מספוילרת, למרות שיש מצב שבהמשך אני אזכר בדברים כשהם יקרו.

LeR@nch

Well-known member
הציפיות שלי היו בשמיים ואני מאושר שהן לא התבדו - זו אחת מהסדרות היפהפיות, המרגשות, המצמררות והטובות ביותר שראיתי אי פעם. הבנתי כבר בהתחלה שמשהו לא מסתדר מהבחינה של הגילאים של הדמויות, מה גם שהאיפור הכבד של חלק מהן ממש הסגיר את זה שיש פה עניין עם חיים ומוות. אבל בפרק השלישי (ירושלים! הכותל!) קלטתי ישר שזה האמיש לינקלייטר בתור המוניסיניור פרואיט, כך שהרכבתי במהירות את הפאזל שלמעשה הוא נהיה צעיר שוב וחזר למקום מגוריו כשהוא מתחזה. זאת אמנם סדרה דתית בצורה קיצונית, אבל זה כל כך לא הפריע לי והיה נפלא בעיניי לראות את הפירוש של היוצר והדמויות עצמן לכל האירועים התנ״כיים שהוזכרו לאורך הפרקים. הסוף, אין מה לעשות, היה צפוי - הרעים הובסו, הטובים (שבאופן מפתיע רק שניים מהם שרדו) ניצחו - אבל עדיין שיחוק של סדרה בעיניי. מייק פלנגן לגמרי פיצה על ״מי מתגורר באחוזת בליי״ עם הסדרה הזו, ואני מקווה ששיתוף הפעולה שלו עם נטפליקס ימשיך לספק לנו סדרות נהדרות כאלה, ואני לגמרי מקווה שהקאסט הזה ימשיך איתו הלאה.

dilia snake

Well-known member
ניסיתי לחשוב על משהו טוב בסדרה הזאת וכמעט אין. זה מביך בסתמיות שלו, כאילו זהו. סתמי, דף לבן, צבע מתייבש אתם מבינים את הרמזים.

הייתי.|ישן|

למעלה