כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
באיחור של יומיים סוף סוף ראיתי את הפרק.הסדרה הזאת בדרך להיות אחת הסדרות הכי טובות של 2021 בקלות.
תיאוריה חדשה: ג'יימי הוא הבן של מייקל ולא ג'ימי. אמנדה בגדה בו, היה ביניהם איזה משולש רומנטי ואממ זהו.
תיאוריה נוספת: מייקל לא ירה באשתו, היא נהרגה בחילופי אש בזמן שמישהו אחר בא להרוג את מייקל(מה שמסביר את ההתקפים והאפילפסיה, הוא נורה בראש ושרד).
וכמובן שמייקל היה המתנקש של פרנק, לא היה קשה לנחש אחרי הפרק הקודם.
האם היה משהו בין איימון לבירדי? וכולם יודעים שפרנק גיי.
האיש שעזר לאמנדה להשיג את האוטו מת, אני מניחה שזה היה צפוי.
מפגש בין מייקל לאנה. ואו, צ'ארלי קוקס היה מעולה בסצנה הזאת, רק רציתי לחבק אותו להגיד לו שאני אוהבת אותו.
מעניין מה הקטע בין מייקל לאיימון.
עוד פרק טוב, בד"כ אני לא אוהבת את הסדרות האיטיות האלו והלוואי וזה היה בבינג' אבל זה נותן לחכות למשהו כול שבוע.
זה משהו שאני חשבתי לזמן קצר בפרק שעבר כשג'ימי שאל את אמנדה איך הוא ישכנע את מייקל לעזור לו והיא אמרה לו שהוא יודע איך.תיאוריה חדשה: ג'יימי הוא הבן של מייקל ולא ג'ימי. אמנדה בגדה בו, היה ביניהם איזה משולש רומנטי ואממ זהו.
זה עוד ממש לא ברור מה בדיוק קרה שם. אבל בהחלט ייתכן שזה כמו שאת אומרת.תיאוריה נוספת: מייקל לא ירה באשתו, היא נהרגה בחילופי אש בזמן שמישהו אחר בא להרוג את מייקל(מה שמסביר את ההתקפים והאפילפסיה, הוא נורה בראש ושרד).
אני לא בטוח אם משהו רומנטי, אבל הכרות ארוכה לפחות.האם היה משהו בין איימון לבירדי? וכולם יודעים שפרנק גיי.
האמת שאני לחלוטין ציפיתי שמישהו ימות, אבל בכלל לא חשבתי עליו. כלומר לא הייתי אומר שהוא בטוח, אבל פשוט לא חשבתי בכיוון שלו.האיש שעזר לאמנדה להשיג את האוטו מת, אני מניחה שזה היה צפוי.
כן, הוא נורא מסכן.מפגש בין מייקל לאנה. ואו, צ'ארלי קוקס היה מעולה בסצנה הזאת, רק רציתי לחבק אותו להגיד לו שאני אוהבת אותו.
מייקל היה מתנקש מקצועי ובטח עשה עבודות עבור פרנק. אבל אולי הוא גם עשה עבודות עצמאיות, ובין היתר עבור איימון.מעניין מה הקטע בין מייקל לאיימון.
כן, פרק טוב מאוד.עוד פרק טוב, בד"כ אני לא אוהבת את הסדרות האיטיות האלו והלוואי וזה היה בבינג' אבל זה נותן לחכות למשהו כול שבוע.
אני פספסתי לגמרי את זה שג'ימי היה בכלא, רק שקראתי ריקאפ של הפרק קלטתיאבל בפרק הזה נראה לי שזה כבר נאמר באופן מפורש - ג'ימי אומר שהוא לא מאשים אותה שהיא שכבה עם אחיו כי זה היה כשהוא היה בכלא. והוא מתעקש שג'יימי הוא הבן שלו.
או שחשבתי על זה, פרנק טכנית עבד אצל איימון, אז הגיוני שכולם בסביבה גם המשפחה וגם חלק מהאנשים ידעו שמייקל "קוסם". כאילו לכולם לקח להבין חצי דקה שמייקל לחץ על ההדק.מייקל היה מתנקש מקצועי ובטח עשה עבודות עבור פרנק. אבל אולי הוא גם עשה עבודות עצמאיות, ובין היתר עבור איימון.
אני גם חשבתי שזה הוא.*כשמייקל יצא מהפאב אחרי הירי היה איזה נער מולו, האם אני טועה או שזה היה הנער שבעצם ירה בג'יימי? (זה שג'ימי הראה למייקל תמונה שלו במכונית)
אם אריק ימות זה לגמרי מגיע לו.*אני לחלוטין מצפה שהחברה של אריק תהיה בין הקורבנות הראשונים מהמשפחה הזאת. לא יפריע לי אם גם אריק.
זו דרמת פשע אירית(עם צ'ארלי קוקס מדרדוויל).מה זה KIN? (נדמה לי שכבר שאלתי אבל שכחתי את התשובה ולא מוצאת בחיפוש)
אהבתי את Foundation . התחלה טובה.
לי היה קצת קשה עם ההתחלה הזאת כי היא היתה לי מאוד איטית וארוכה, אבל בסוף פרק 2 זה נהיה לי מעניין מאוד (בתקווה שהפוקוס לא יהיה מעכשיו בעיקר על תעלומת הרצח של סלדון...)גם אני
תודה, ההודעות שלכם קצת עושות לי חשק לבדוק את זה.זו דרמת פשע אירית(עם צ'ארלי קוקס מדרדוויל).
זה קצת איטי, אבל בינתיים זה ממש טוב.תודה, ההודעות שלכם קצת עושות לי חשק לבדוק את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.