דיוני סדרות #65

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי animal kingdom
שים לב @snirf
השוד היה מותח יותר מהרגיל שלהם. נראה כאילו הכל הולך רע, גם זה שישר עלו על זה שהם בבניין ליד גם זה שהחלישו את הסאונד ואז שמעו אותם, גם זה שהמשרד לא היה כמו שחשבו שיהיה. ובסוף אפילו עלו על רן ותפסו אותה. אני כבר ממש לא ידעתי איך הם יצאו מזה אבל הם כרגיל איכשהו הצליחו בשניה האחרונה לברוח עם השלל ואפילו רן הצליחה לברוח.
קרייג מאוד מעוצבן על דארן שבכלל עירב את רן בשוד בלי לשאול אותו ובנוסף מעוצבן עליו גם על כך שהוא המשיך את השוד גם כשהדברים הסתבכו.
כל זה בטח טוב למטרה של ג'יי של להיות המחליט בקבוצה.

לא הפתיע אותי שהם לא מסרו ישר את הכספת לפמלה אלא מחזיקים אותה בעירבון עד שתחזיר להם את הרכוש. אבל קשה לי להאמין שהיא באמת הולכת לוותר על זה כל כך מהר. נראה לי שהיא הרבה יותר מסוכנת מזה (ובסוף כשדארן מסתובב בבית ממש פחדתי שמישהו יתנפל עליו או משהו).
היה נראה לי מעניין גם שפמלה אומרת שהיא חושבת שסמרף הורישה לה את הרכוש כדי שהם יצרו איתה קשר על מנת שהיא תוכל לעזור להם. קשה לי לדמיין שהמהלך הזה של סמרף נועד לעזור לבנים שלה.

זה מעניין שאנחנו רואים בעבר שסמרף ממש דואגת לילדים שלה בעוד שבעתיד נראה שהיא בעיקר דאגה לעצמה וניצלה את הילדים שלה. אבל אולי גם בעבר זה לא היה ממש אהבה למישהו אחר, אלא היא ראתה בילדים שלה סוג של הרחבה של עצמה. כלומר כשהיא מאיימת על הבחור ההוא שלא יתקרב לילדים שלה שוב זה אולי יותר כי זה חוסר כבוד אליה.

בעבר אז היה את האיש הזה שכנראה הכריז על עצמו כאחראי על הפשע באזור וכועס על כך שסמרף פועלת בשטח שלו בלי אישור. אז הוא מכסח לג'ייק את הצורה (מאוד בקלות, ג'ייק אמור להיות מאיים יותר).
אני קיוויתי שסמרף פשוט תירה בו, אבל היא הגיעה איתו לעיסקה. מעניין איך זה יתפתח כי קשה לי להאמין שהיא תסכים להמשיך לעד להעביר לו 30%.

פופ בעלילה נפרדת שלו בחיפוש עצמי ובמצב נפשי מאוד רע. נראה שהוא מדבר עם סמרף כל הזמן וקרוב מאוד לאובדנות.
ואז הוא מגיע לאיזה "קהילה" רוחנית שבה כולם שותים איזה סם על מנת למצוא את עצמם. (זה מזכיר לי פרק במד מן שבו כמה אנשים לוקחים LSD תחת פיקוח על מנת לעשות מסע פנימי).
אחד האנשים שם "רואה" את האפלה שבתוך פופ ואפילו מקשר את זה אל אישה (הוא אומר her darkness). אז אני לא יודע אם זה אמור להיות שהוא באמת ראה בו משהו, או שזה סתם בילבולי שכל של מישהו תחת סמים, אבל זה כמובן מעצבן מאוד את פופ. ואז הוא ובחורה מעבירים את שאר הhigh שלהם באופן נורא לא בטוח על כביש ובמזל לא נדרסים.

snirf

Active member
ראיתי animal kingdom
שים לב @snirf
השוד היה מותח יותר מהרגיל שלהם. נראה כאילו הכל הולך רע, גם זה שישר עלו על זה שהם בבניין ליד גם זה שהחלישו את הסאונד ואז שמעו אותם, גם זה שהמשרד לא היה כמו שחשבו שיהיה. ובסוף אפילו עלו על רן ותפסו אותה. אני כבר ממש לא ידעתי איך הם יצאו מזה אבל הם כרגיל איכשהו הצליחו בשניה האחרונה לברוח עם השלל ואפילו רן הצליחה לברוח.
קרייג מאוד מעוצבן על דארן שבכלל עירב את רן בשוד בלי לשאול אותו ובנוסף מעוצבן עליו גם על כך שהוא המשיך את השוד גם כשהדברים הסתבכו.
כל זה בטח טוב למטרה של ג'יי של להיות המחליט בקבוצה.

לא הפתיע אותי שהם לא מסרו ישר את הכספת לפמלה אלא מחזיקים אותה בעירבון עד שתחזיר להם את הרכוש. אבל קשה לי להאמין שהיא באמת הולכת לוותר על זה כל כך מהר. נראה לי שהיא הרבה יותר מסוכנת מזה (ובסוף כשדארן מסתובב בבית ממש פחדתי שמישהו יתנפל עליו או משהו).
היה נראה לי מעניין גם שפמלה אומרת שהיא חושבת שסמרף הורישה לה את הרכוש כדי שהם יצרו איתה קשר על מנת שהיא תוכל לעזור להם. קשה לי לדמיין שהמהלך הזה של סמרף נועד לעזור לבנים שלה.

זה מעניין שאנחנו רואים בעבר שסמרף ממש דואגת לילדים שלה בעוד שבעתיד נראה שהיא בעיקר דאגה לעצמה וניצלה את הילדים שלה. אבל אולי גם בעבר זה לא היה ממש אהבה למישהו אחר, אלא היא ראתה בילדים שלה סוג של הרחבה של עצמה. כלומר כשהיא מאיימת על הבחור ההוא שלא יתקרב לילדים שלה שוב זה אולי יותר כי זה חוסר כבוד אליה.

בעבר אז היה את האיש הזה שכנראה הכריז על עצמו כאחראי על הפשע באזור וכועס על כך שסמרף פועלת בשטח שלו בלי אישור. אז הוא מכסח לג'ייק את הצורה (מאוד בקלות, ג'ייק אמור להיות מאיים יותר).
אני קיוויתי שסמרף פשוט תירה בו, אבל היא הגיעה איתו לעיסקה. מעניין איך זה יתפתח כי קשה לי להאמין שהיא תסכים להמשיך לעד להעביר לו 30%.

פופ בעלילה נפרדת שלו בחיפוש עצמי ובמצב נפשי מאוד רע. נראה שהוא מדבר עם סמרף כל הזמן וקרוב מאוד לאובדנות.
ואז הוא מגיע לאיזה "קהילה" רוחנית שבה כולם שותים איזה סם על מנת למצוא את עצמם. (זה מזכיר לי פרק במד מן שבו כמה אנשים לוקחים LSD תחת פיקוח על מנת לעשות מסע פנימי).
אחד האנשים שם "רואה" את האפלה שבתוך פופ ואפילו מקשר את זה אל אישה (הוא אומר her darkness). אז אני לא יודע אם זה אמור להיות שהוא באמת ראה בו משהו, או שזה סתם בילבולי שכל של מישהו תחת סמים, אבל זה כמובן מעצבן מאוד את פופ. ואז הוא ובחורה מעבירים את שאר הhigh שלהם באופן נורא לא בטוח על כביש ובמזל לא נדרסים.

צפיתי
מסכים לגבי השוד היה מותח, חששתי שמשהו יתפקשש בין אם זאת הכספת או רן.
כן סמורף לא פראיירית...בטח היא מתכננת משהו כנ"ל לגבי פמלה.
העלילה של פופ התחילה לעצבן כבר....אם יצטרכו להקריב את אחד האחים העונה- שיקריבו אותו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קצת חזרה אל שיטס קריק כי במקרה הגעתי לסרטון ביו-טיוב וזה גרר אותי לחפש נוספים
חחחח שכחתי איזה מצחיק זה היה
אפילו יותר מדהים ממה שזכרתי

הולי שיט זה מדהים

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קצת חזרה אל שיטס קריק כי במקרה הגעתי לסרטון ביו-טיוב וזה גרר אותי לחפש נוספים
חחחח שכחתי איזה מצחיק זה היה
אפילו יותר מדהים ממה שזכרתי

הולי שיט זה מדהים
עכשיו אני לא יודע מי נתנה את ה:love: ומי נתנה את ה(y)

Lhuna3

Well-known member
אז סיימתי את הלוטוס הלבן, היא חביבה, אבל לא עמדה מבחינתי בציפיות, הייתי יכולה גם לוותר עליה ולא להרגיש שהפסדתי משהו.

dory30

Well-known member
בפרק 7, הייתי משוכנע שמוטי (אבא של לייזר ודבורה) הוא שגרם לחוב של העירייה ולערר. בהמשך, שיערתי שהוגה הרעיון הוא השכן החילוני רון. אבל המוח השטני הוא בכלל של אליהו, אבא של אבינועם. אכן, "נסתרות הן דרכי השם".
בפרק 8, הסצינה בסיום של גדליה עם היומים והלהקה אדירה. אחת הטובות בסדרה בפרט ובתולדות הטלוויזיה המקומית בכלל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז סיימתי את הלוטוס הלבן, היא חביבה, אבל לא עמדה מבחינתי בציפיות, הייתי יכולה גם לוותר עליה ולא להרגיש שהפסדתי משהו.
סיימתי גם.
אני לא ברמת התלהבות עצומה. כלומר לא מרגישה לי כמו סדרת חובה. אבל כן אהבתי ואני שמח שראיתי.
אתמול רק סיימתי להשלים את הסדרה ואז דיברתי עם אחותי שעקבה אחרי הכל שבוע אחר שבוע (והיא מאוד מאוד אהבה).
אני חזיתי שזה יהיה מנהל המלון (ארמנד) שימות ונמצא בארון המתים. וגם הייתה לי תחושה ששיין* יהיה מעורב במוות שלו בדרך כלשהי ולכן הוא מסתכל ככה על ארון המתים (אחותי חשבה שהוא פשוט מוטרד מאשתו). אבל אני חשבתי שזה פשוט ששיין יבין שזה שהוא הטריף את ארמנד הוביל למוות שלו ממנת יתר מסמים. רק כשארמנד נכנס לחדר של שיין קלטתי שבטח שיין ידקור אותו עם הסכין שהוא הכין למקרה של פולש.

*אגב, אני בשום שלב לא הגעתי למצב שאני זוכר את השמות של כל הדמויות (אולי רק קווין וארמנד), אבל לצרכי הכתיבה כאן אני בודק את השמות בדף ויקיפדיה.

לגבי משהו שלונה כתבה כאן על הסדרה - נכון ששיין הוצג מההתחלה כסופר דוש, בעוד שבהרבה דברים הוא תכלס צדק. כלומר באמת פישלו עם החדר ובאמת הגיוני שהוא יצפה שאשתו לא תעבוד בזמן ירח הדבש שלהם.
אבל נראה לי שזה דווקא טוב שזה דברים שהגיוני שיעצבנו אותו כי אני חושב שבאופן כללי הסדרה הזאת עשתה טוב בכך שהיא לא הציגה אף אחד בתור ממש רע. גם שיין הוא לא בן אדם נוראי. הוא דוש (וזה ברור מהיחס שלו אל אשתו גם בהמשך, הזילזול ברצונות שלה להיות עצמאית, זה שהוא לא עומד מול אמא שלו שמופיעה בירח דבש שלהם ובאופן כללי זה שהוא די רודף את ארמנד ברמה מוגזמת).
אבל זה שארמנד הוא ממעמד העובדים וזה ששיין באמת מגעיל אליו לא הופך את ארמנד לפחות בן אדם נוראי בעצמו. קודם כל, אפילו שיחסית בקטנה, זה שלוקח לו הרבה זמן להודות שהוא עשה טעות (וגם כשהוא מודה, הוא אומר שהמלון עשה טעות). הרבה יותר מגעיל זה שלחלוטין בנקמנות הוא מארגן לשיין ורייצ'ל ארוחה רומנטית על הסירה שבה טניה מתכננת לעשות טקס אזכרה לאמא שלה ושהיא אמרה שהיא תהיה שמצב רגשי קשה. בדבר הזה הוא אפילו עושה משהו רע לטניה שלא עשתה לו שום דבר.
ארמנד עושה עוד הרבה דבירם בעייתיים בסדרה, אבל לדעתי גם לא מצטייר בתור נבל, אלא משרת שנמאס לו ומישהו שבתהליך נפילה מהעגלה לשכרות.

עוד שתי דמויות שבהתחלה נתפסו בעיני כשליליות לחלוטין הן שתי הנערות, אבל כן קיבלתי קצת חיזוקים חיוביים לדמויות שלהן בהמשך. או לפחות לפאולה. אוליביה לא מלשינה על פאולה, ומנחמת אותה בסוף, אבל זה מרגיש גבולי לפחות שהיא עושה את זה בשביל תחושת הכוח שזה נותן לה.
מה שהכי עיצבן אותי בפאולה שהיא כאילו בעמדה של "האנשים הלבנים העשירים האלו שבאים לחופשה יוקרתית בהוואי עם כל הפריווילגיה שלהם ואני משהו אחר." אבל ברגע שהיא באה איתם לחופשה היא לא יכולה להתנהג כאילו היא משהו אחר. וזה נורא נורא צבוע מצידה להיות כאילו נגדם.
שלא לדבר ל כך שבסופו של דבר היא גרמה לקאי המסכן להפוך לפושע ובטח לשבת שנים בכלא.

מאוד אהבתי את מה שעשו עם קווין שנע מלהיות נער חסר חברים שאובססיבי עם מסכים ללאהוב פעילות בהוואי.
אני כנראה אוהב שהשאירו את זה כאילו פתוח שהוא בורח משדה התעופה. כלומר הגיוני שההורים שלו שמו לב שהוא לא על המטוס לפני ההמראה ויצאו כדי לאסוף אותו. אבל אני מעדיף לדמיין שהוא באמת עבר לגור בהוואי.

הסיפור של טניה ובלינדה היה טרגדיה צפויה. היה ברור לדעתי שטניה לא באמת תקים עסק עם בלינדה. טניה עושה רושם של מישהי שמאוד נכנסת למשהו ואז עוברת לדבר אחר. האמת שבשלב מסויים תהיתי אם נגלה שאולי בכלל היא לא עד כדי כך עשירה, אבל יותר מתאים שהיא פשוט לא תתפנה לזה.
מה שעצוב זה כמה שזה פגע בבלינדה והוביל לכך שבסוף כשהיא מדברת עם רייצ'ל כבר פשוט לא אכפת לה מלעזור לאנשים אחרים (בטח לא לאישה שבמקרה הרע תהיה נשואה לא באושר אבל כן בעושר).
אגב אני ידיד של אישה שמאוד מאוד מזכירה את בלינדה באופי והתנהגות (אבל בלי הכסף).

משהו שהיה לי תחושה לגביו בזמן הצפיה בפרק האחרון אבל במחשבה על כל הסדרה - זה שבדרכים מסויימות היא מזכירה את הסדרה אחוזת דאונטון (או במובן רחב יותר את הז'אנר של אדונים ומשרתים).
יש בסדרה לחלוטין את שתי מעמדות: האורחים שהם מעמד עליון, סוג של אדונים, ועובדי המלון שהם משרתים שצריכים להיות תמיד עם חיוך.
ויש קצת אנשים שקצת נדים בין הצדדים (קצת כמו שיש גם באחוזת דאונטון): אז יש את פאולה שמרגישה לפחות שהיא לא חלק מהמעמד של האדונים. יש את אוליביה שהיא לחלוטין כן ממעמד האדונים, אבל כביכול בעד שיוויון בין מעמדות (קצת כמו סיביל).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי אז אחרי שראיתי שהביקורות חיוביות נכנעתי לסקרנות שלי וצפיתי בפרק הראשון של Heels
והאמת שבאמת הופתעתי לטובה. הפכו משהו שנראה לי מגוחך למסקרן. הדרמה המשפחתית ברמה גבוהה מאוד. התשומת לב שלי לא זזה מהמסך ואני לחלוטין מצפה לראות כיצד זה ממשיך הלאה מכאן.
בגלל שהסתקרנתי על השם אני כבר קראתי לפני כמה חודשים על המשמעות של המושג heels - שזה ה"רעים" במתאבקים. ושבמקביל יש את ה"טובים". זה הזכיר לי תקופה מסויימת בילדות שלי שמאוד הייתי בקטע של האבקות מקצועית. נראה לי שמה שנחשב גדול בתקופה הזאת נקרא הWWF (ראשי תיבות בשביל World Wrestling Federation) ואחר כך שונה למה שנקרא כיום WWE (בגלל שWWF כבר היה מוכר בעולם בתור הקיצור של הWorld Wide Fund).
ואני עדיין זוכר קצת את הקרבות שם ושהיו טובים ורעים והרבה שהיו פשוט מוזרים. יאקזונה, הקברן, ועוד. וגם שם היו זוגות של אחים, והיו יריבויות והיו כל מיני דברים.
אני לחלוטין מבין איך הייתי מאוד בעניין כשהייתי ילד. אני לא כל כך מבין איך אנשים בוגרים כל כך נכנסים לעניין שזאת תעשייה ענקית בארה"ב. אבל תכלס אני גם לא מבין למה כדורסל וכדורגל כל כך מעניינים אז אני לא הקהל הנכון.
מה שמוזר זה שאני ממש לא בטוח שאני הבנתי שזה מזויף כשהייתי ילד. בעצם נראה לי שבשלב מסויים מישהו סיפר לי שזה מזויף וזה אולי קצת הרס לי את זה. אבל בעצם זה לא ממש משנה כי מה שעשה את זה מעניין זה לא באמת אם זה אמיתי או לא, אלא ההצגה שהייתה בזה. המתח של הקרב, הסיפור של היריבויות. וכמו שאני לרוב אוהב סדרות מתוסרטות, אז למה שאני לא אהנה מקרבות שמישהו כתב את התסריט להם.

אבל אני בטח לא דמיינתי שמישהו כותב תסריט כמו שרואים שג'ק כותב תסריט לקרבות שם.

כמה דברים שגילינו על המשפחה שם: האב הקים את ליגת ההאבקות הזאת וגם היה מהמתאבקים. הוא משום מה הוריש את זה לג'ק וכנראה רק לג'ק. אולי ג'ק היה צריך לרכוש את זה כי אחרת אני לא מבין למה לא רואים שאייס מעוצבן יותר על כך שהוא לא קיבל חצי מהעסק. אם כי נשמע שהעסק אולי לא היה שווה כלום כשג'ק קיבל אותו והוא הצליח להפיח בו חיים מחדש.
חוץ מזה גילינו לקראת הסוף שאב המשפחה התאבד. וזה אולי מתקשר לכך שנרמז שהאמא נעשתה מאוד דתיה.

אז כל הפרק מוביל לקרב הגדול שצריך להיות בין ג'ק ואייס. זה די מעניין שיש הרבה מתח לגבי מה שיקרה בקרב כי בעיקרון לא אמור להיות לנו בכלל מתח כי זה קרב מתוסרט. ג'ק כותב את התסריט ונראה שהוא מחליט מוקדם מאוד שהוא הולך לנצח אבל כל הזמן יש תחושה שאולי הוא ישנה את דעתו. זה נראה שעוד יותר יש לו סיבה לשנות את דעתו כשמגיע מתאבק לשעבר מהליגה שהצליח בגדול בליגות הגדולות ובא כדי לגייס את אייס לליגה גדולה. אז נראה שאם יש סיכוי שג'ק יוכל לשכנע את אייס לא לעזוב זה יהיה על ידי כך שהוא יתן לו לנצח. לא שלנצח זה באמת משהו משמעותי כשזה מזויף, אבל זה בכל זאת חשוב לאייס שאוהב שאוהבים אותו (אפילו או אולי בגלל שהוא בן אדם די חרא).
מעבר לזה יש מחשבה שאולי אייס יפעל נגד התסריט של ג'ק ולפי העצה של המתאבק שבא לגייס אותו ויזרוק כמה מכות אמיתיות.
*הדבר שציפיתי לו זה שג'ק יזרוק על אייס איזה נאום על כך שהם צריכים להחיות את המורשת של אבא שלהם וישכנע אותו להשאר בליגה הקטנה שלהם מתוך כבוד.
אבל הסוף הצליח להפתיע אותי לחלוטין - ג'ק בעצמו פועל בניגוד לתסריט ומשפיל את אייס לחלוטין כשהוא באמת פוגע בו. אז התוצאה היא שאייס מושפל, הקהל מאוד מואכזב ופונה נגד אייס. והמתאבק שבה לגייס את אייס כנראה עוזב בלי לקחת את אייס אחרי שהוא רואה איך הוא מושפל.
אז ג'ק הצליח להשאיר את אחיו בעיירה הקטנה שלהם ולמנוע ממנו להצליח בגדול. ועוד במחיר של לאכזב את הקהל שלו. האם זה רק כי הוא כועס עליו והוא לא רוצה שיצליח? או שהוא רוצה לשמור אותו איתו בליגה כי הוא צריך אותו כדי שהליגה שלו תצליח.
כך או כך ממש מעניין אותי איך זה ימשיך מכאן.

*מעניין שלפי הטריילרים והתמונות אני הנחתי שג'ק הוא ה"טוב" ואייס הוא ה"רע". כלומר על הזירה. התספורת של אייס פשוט נראית לי דושית מידי בשביל בחור טוב.

**הסדרה עושה עבודה טובה של להכיר בכך שהדבר הזה יכול להראות מטופש לאנשים רבים, אבל בעיקר כן לגעת בסיבות שזה כן בידור שעובד טוב בשביל הרבה אנשים.

***משהו שחשבתי עליו הרגע ולא נראה לי היה בכוונה - דיברו על סיפור יעקוב ועשיו, שהוא כמובן משמעותי כאן כי זה מקרה שבו הבן הצעיר עשה תחבולות כדי להשיג את הבכורה. אבל מה שאני מניח לא נעשה בכוונה זה החיבור לשם הסדרה: heel זה עקב כמו יעקוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

מילי08

Well-known member
לחלוטין לא עמדה בציפיות ואני לא מבינה למה המבקרים התלהבו כל כך.
קודם כל - לא ברור מה הם רצו להיות ומה רצו להגיד. זה התחיל בצורה קומית למדי ומהר מאוד קיבל טוויסט לדרמה/ מותחן. אני מניחה שזה הרעיון של קומדיה שחורה, אבל למעט הפרק הראשון לא היו רגעים קומיים נוספים. ומה רצו להגיד? ביקורות על החברה האמריקאית? משהו על הצרות של הלבנים העשירים? כי לא באמת אמרו כלום והביקורות על היחס למיעוטים די נבלעה בתוך הדרמות של הלבנים העשירים.
חוץ מזה שהסדרה סבלה מעודף קלישאות. אולי הכל מאוד אמריקאי ועבורם זו לא קלישאה, אבל אותי זה עייף. למשל שתי הבנות. מצד אחד הן יפות, מצד שני הן מתנשאות, כי הן כמובן מאוד חכמות שלא מתעניינות בהבלי היומיום אלא קוראות כתבים פילוסופיים. שזו קלישאה מאוד לא מציאותית אלא מין פנטזיה של תסריטאים. וגם לא ברור מה הקטע שלהן. הבנו שהלבנה מקנאה קצת בשחורה והשחורה כועסת עליה בגלל דרמת נעורים משעממת שלהן, אז למה הן חברות? וכל הזמן רומזים לאיזו מערכת יחסים סמי-אירוטית ביניהן.
או הבעל החתיך (נגיד) הזחוח שזקוק לאישור של אמא שלו. זו דמות פלקטית. אין לה שום מימד נוסף. גם אשתו שהתעוררה רק בירח דבש שלהם לא הצליחה להציג איזה רובד נוסף.
למעשה אף אחת מהדמויות לא הפכה להיות עגולה במיוחד. אולי זה אמור להיות חלק מהביקורת שהסדרה רצתה להעביר, אבל לא עבד להם. אפילו קוני ברייטון הצליחה להיות משעממת וסתמית. הדמות העגולה היחידה, בערך, היתה מנהלת הספא. בעצם, אני לא בטוחה שהיא היתה עגולה, אלא שהיתה הכי נוחה להזדהות.
גם השטות הזאת עם החדר של האח. המשפחה לא ידעה כמה חדרים יש בסוויטה? לא יכלו להזמין מראש סוויטה אחרת או חדרים לילדים? והאח שגילה שהוא לא חי עד עכשיו והיה צריך לראות את המקומיים שחיים את החיים הפשוטים שלהם כדי להתעורר. נו, עוד קלישאה. וברור שילד בן 16 יברח מההורים שלו בשדה תעופה. וההורים לא טרחו לשאול אותו איך הוא חושב לחיות לבד. ממה הוא יתקיים? איפה יגור?
היה ברור מקילומטרים שארמנד ימות וגם היה הכי צפוי בעולם שזה יקרה מהבעל הפוץ. מהפרק השני כבר ידעתי שזאת לא אשתו שמתה, כי היה לי ברור שהיא תקום ותעזוב בסוף. רק שחשבתי שזה יקרה בנוגע לעבודה שלה, שהיא תחליט כן לעשות את הכתבה העיתונאית ההיא וזה יהיה הטריגר שלה לעזוב.
מסע ההרס של ארמנד היה קצת מופרך. כאילו שזה חודש ראשון שלו במלון ולפני כן אף פעם לא היו אורחים שבאו בדרישות ולא היו שום תקלות בעבר.
זה מרגיז אותי כי אלו פאקים בעלילה. הכל הועצם לשם הדרמה, אבל בעצם הכל התפספס. חבל שההייפ מהמבקרים השפיע עלי.

וסתם משהו שמצחיק אותי - אנשים חולים בטלוויזיה רק משתעלים. אין שום דרך אחרת להראות שהם חולים ואף פעם אין תסמינים אחרים למוות שמתקרב.

אני חזיתי שזה יהיה מנהל המלון (ארמנד) שימות ונמצא בארון המתים. וגם הייתה לי תחושה ששיין* יהיה מעורב במוות שלו בדרך כלשהי ולכן הוא מסתכל ככה על ארון המתים (אחותי חשבה שהוא פשוט מוטרד מאשתו). אבל אני חשבתי שזה פשוט ששיין יבין שזה שהוא הטריף את ארמנד הוביל למוות שלו ממנת יתר מסמים. רק כשארמנד נכנס לחדר של שיין קלטתי שבטח שיין ידקור אותו עם הסכין שהוא הכין למקרה של פולש.
|כן|. גם הסצינה של החרבון היתה כל כך מפגרת. עכשיו ניחא אם באמת היה מדובר בקומדיה, אבל בשלב הזה הסדרה היתה הכל חוץ מקומדיה והסצינה היתה מיותרת ודוחה ממש.
- נכון ששיין הוצג מההתחלה כסופר דוש, בעוד שבהרבה דברים הוא תכלס צדק. כלומר באמת פישלו עם החדר ובאמת הגיוני שהוא יצפה שאשתו לא תעבוד בזמן ירח הדבש שלהם.
נכון, אבל הוא המשיך להיות דוש בדרך הטיפול שלו בזה, כלומר - התבכיינות לאמא. אבל אין ספק שהמלון היה לא בסדר ואין שום סיבה הגיונית שלא פיצו אותם (אלא רק להמשיך להעצים את הדרמה)
אני חושב שבאופן כללי הסדרה הזאת עשתה טוב בכך שהיא לא הציגה אף אחד בתור ממש רע.
לדעתי פשוט לא הציגו דמויות עגולות או מלאות. כולם היו סוג של קריקטורה לדמויות אמיתיות, ולכן זה לא עבד
מה שהכי עיצבן אותי בפאולה שהיא כאילו בעמדה של "האנשים הלבנים העשירים האלו שבאים לחופשה יוקרתית בהוואי עם כל הפריווילגיה שלהם ואני משהו אחר." אבל ברגע שהיא באה איתם לחופשה היא לא יכולה להתנהג כאילו היא משהו אחר. וזה נורא נורא צבוע מצידה להיות כאילו נגדם.
ברור. וזה אמור להיות חלק מהכביכול ביקורת של הכותבים, אבל זה התפספס
יש בסדרה לחלוטין את שתי מעמדות: האורחים שהם מעמד עליון, סוג של אדונים, ועובדי המלון שהם משרתים שצריכים להיות תמיד עם חיוך.
לא ראיתי דאונטאון, אבל אני מניחה שזה מה שהכותבים רצו להציג בביקורותיות כדי למחות כנגד עוולות וכו', אבל לטעמי הביקורות לא באמת הצליחה להם

Lion_Heart

Well-known member
אז סוף סוף סיימתי לצפות באווטר, סדרה נהדרת ל כל הדיעות(או דיעה...שלי), ועכשיו ל קורה(אולי,אם יהיה לי זמן ), וגיליתי ש
סדרת LIVE ACTION של אווטר יוצאת...מתישהו ועוד סדרות SPINN OFF וגם משחק תפקידים ...אז יש לי מה לצפות

מילי08

Well-known member
מתמודדת חזקה לתפקיד ה |לא| החודשי.
העונה הזאת בעייתית בעיני. הדמויות טובות, כל השחקנים מצויינים ממש (טיטינסקי והחנייה היו מופת של אפיון דמות; המבטים של ניסים הם משהו יוצא מן הכלל), אבל משהו בקומדיה הלך לאיבוד. לטעמי הם הולכים על הדרך הקלה של להצחיק על חשבון פגיעה במישהו אחר. זה כבר לא הצגה מוקצנת של דמויות ישראליות, אלא הצגה מוקצנת של ההתנהגות הישראלית המכוערת. אם בעונות קודמות זו היתה בעיקר כוכבה (אבל לא רק), עכשיו זה מתפשט וכל הדמויות מוצגות במלוא כיעורן (ההתנהגותי). הכי קל זה לפגוע במישהו אחר בשביל הצחוקים, וזה בדיוק מה שעושים כאן.
כשאני טורחת להיכנס לפייסבוק (בזמן האחרון לצערי יותר מהרגיל), אני רואה המון פוסטים בקבוצה של התוכנית וזה די מייאש. יש מעט אנשים שמאוכזבים כמוני ממה שעושים שם, אבל הרוב המוחלט לא רק שמתים על זה, אלא גם יורדים בעצמם על כל היתר. כל מה שהסדרה מנסה להציג בצורה קומית (בריונות, ישראלי מכוער וכו'), הם מיישמים בעצמם בלי להבין את הביקורות. וכל ביקור כזה שם רק מזכיר לי שאני מיזנתרופית ואנשים הם ברובם ג'יפה שעדיף לא להכיר.
עוד בעיה שיש לי זה עם רמזי. כבר מהעונות הראשונות הרגשתי שמשהו מציק לי אבל לא הצלחתי לשים על זה את האצבע. רק לא מזמן פתאום קלטתי - בלקפייס וערבי מחמד. בעונה הראשונה יש סצינה שרמזי מדבר עם אמו ואחותו. הוא בעברית והן בערבית. לא הבנתי למה לא נתנו לו גם לדבר בערבית, עד שגיליתי שהשחקן אינו דובר ערבית. מה שגרם לי לתהות - למה לא להביא שחקן ערבי לשחק ערבי? לכן זה קצת מזכיר לי בלקפייס. זה לא קשור לאיכות של השחקן ולמה שהוא מכניס לדמות שלו, אלא לעובדה הפשוטה שיש כאן יהודי שמשחק ערבי, על כל המניירות שלו. וחוץ מזה שרמזי מוצג כערבי מחמד שנורא קל לאהוב. הוא ילד טוב, א-פוליטי לחלוטין, דובר עברית צחה. כך שנורא קל להפריד בין ערבי המחמד הזה שאפשר לאהוב, לבין כל הערבים האחרים שהם רעים ומחבלים וצריך לשנוא ולפחד מהם. בזמן שכל הדמויות מוצגות במלוא שפלותן, רמזי הוא היחיד שאף פעם לא מוצג רע, אולי בגלל חשש של הכותבים מנפיצות פוליטית.
לגבי פרק 3 ששודר השבוע - אביחי הוא בהמה שמעורר אי נוחות תמידית. סצינת המבטים של ניסים, אנטולי וכוכבה היתה אחד הרגעים הקומיים הטובים בטלוויזיה הישראלית ומשחק יותצא מגדר הרגיל של שלושת השחקנים. יובל שרף היא שחקנית בינונית ומטה ואני לא מבינה את ההתלהבות ממנה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז סוף סוף סיימתי לצפות באווטר, סדרה נהדרת ל כל הדיעות(או דיעה...שלי), ועכשיו ל קורה(אולי,אם יהיה לי זמן ), וגיליתי ש
סדרת LIVE ACTION של אווטר יוצאת...מתישהו ועוד סדרות SPINN OFF וגם משחק תפקידים ...אז יש לי מה לצפות
אתה מדבר על הסדרה אווטר: כשף האוויר האחרון - כן?
אז הצעד הבא הוא לצפות בסדרת הספין אוף "האגדה של קורה". היא מתרחשת איזה 70 שנה מאוחר יותר.
קורה היא האווטר הבא אחרי אנג. חוץ מזה בסדרה יש צאצאים של חלק מהדמויות מאווטר, אבל גם דמויות חדשות לחלוטין.
יש לה 4 עונות, אבל עונות קצרות יותר מאלו של אווטר אז יוצא פחות פרקים. ובאופן כללי היא סדרה קצת יותר בוגרת.

סופרמן ולויס סוף עונה 1
וואו וואו, סגירת קצוות די צפויה ועדיין מעולה! עם פרק סיום מספק ובלי מתח מיותר בסוף.

כיף לצפות בסדרה ביקום החץ שהדרמה בה מצליחה לרגש ולא להעלות גיחוך.
ככה זה כשהדמויות כתובות כמו בני אדם (כאן נכשלת הפלאש, לגמרי) לא מעצבנים (כאן נכשלת סופרגירל, חלקית) ולא שטחיים (כאן נכשלת החץ, חלקית).

ג'ון הנרי היה החולייה החלשה, לדעתי בגלל השחקן. אני מקווה שהוא יעזוב עם נאט רחוק רחוק.

עם כל הרחמים על קלארק שאיבד את אחרון ההורים שלו, שמחתי שנסגר השלב של ג'ור-אל בחיים שלו.
עם כל כוחות-העל, יכלו לחפור בור קצת יותר עמוק.

ברכותיי לקייל קושינג ששרד את עונה 1!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סופרמן ולויס סוף עונה 1
וואו וואו, סגירת קצוות די צפויה ועדיין מעולה! עם פרק סיום מספק ובלי מתח מיותר בסוף.

כיף לצפות בסדרה ביקום החץ שהדרמה בה מצליחה לרגש ולא להעלות גיחוך.
ככה זה כשהדמויות כתובות כמו בני אדם (כאן נכשלת הפלאש, לגמרי) לא מעצבנים (כאן נכשלת סופרגירל, חלקית) ולא שטחיים (כאן נכשלת החץ, חלקית).

ג'ון הנרי היה החולייה החלשה, לדעתי בגלל השחקן. אני מקווה שהוא יעזוב עם נאט רחוק רחוק.

עם כל הרחמים על קלארק שאיבד את אחרון ההורים שלו, שמחתי שנסגר השלב של ג'ור-אל בחיים שלו.
עם כל כוחות-העל, יכלו לחפור בור קצת יותר עמוק.

ברכותיי לקייל קושינג ששרד את עונה 1!
ראיתי גם
אני פחות מאוהב בסדרה.
היא כן יותר טובה מהעונות הלא טובות בסדרות האחרות, אבל לכולן היו גם עונות טובות יותר מזה.

הפרק כן הצליח לרגש אותי כמה פעמים. במיוחד כל הקטע של לויס במוח של ג'ורדן שהיא מעודדת אותו שהוא חזק וזה שהוא כמעט הורג את ג'ון.
עכשיו אני תוהה אם ג'ורדן יכול לעוף עדיין. כלומר האם החיזוק לכוחות שלו היה רק זמני?
ובקטע בוף שהוא הולך עם שרה הרגיש לי כמו הקטע של קלארק עם לואיס כשהוא גילה לה שהוא סופרמן וזה גרם לי לרגע לחשוב שהוא הולך לספר לה את האמת. אני מקווה שבעונה הבאה הוא יגלה לה או שהיא תגלה. אין לי כוח אף פעם לקטעים של הסתרת סודות על כוחות על.

עדיין לא אכפת לי ממשפחת קושינג, אבל באמת מגיע כל הכבוד לקייל על זה שהוא נשאר בחיים. אז בעונה הבאה הוא ימות בטוח נכון?
בכל מקרה די צפוי שבסוף הם בחרו בעיירה שלהם והאנשים בעיירה שלהם חזרו לאהוב אותם ואיכשהו עברו על כל מה שהיה.

דווקא את ג'ון הנרי אני אוהב. הוא יכול לעזור עם בחליפת על שלו. וזה יכול להיות מעניין עכשיו שהבת שלו הגיעה.
לרגע חשבתי שאולי היא תהיה אינטרס רומנטי לג'ון ואז נזכרתי שגנטית היא חצי אחות שלו, אז לא ממש.

אני פחות מאוהב בסדרה.
היא כן יותר טובה מהעונות הלא טובות בסדרות האחרות, אבל לכולן היו גם עונות טובות יותר מזה.
היו עלילות טובות יותר, אבל הדמויות כאן מקסימות והבסיס טוב וזה הקבוע שימשיך לעונות הבאות.
הפרק כן הצליח לרגש אותי כמה פעמים. במיוחד כל הקטע של לויס במוח של ג'ורדן שהיא מעודדת אותו שהוא חזק וזה שהוא כמעט הורג את ג'ון.
הנה, עם דמויות לא טובות זה לא היה מרגש.
גלגלתי עיניים בסצנות "אהבה" ב"הפלאש".
ובקטע בוף שהוא הולך עם שרה הרגיש לי כמו הקטע של קלארק עם לואיס כשהוא גילה לה שהוא סופרמן וזה גרם לי לרגע לחשוב שהוא הולך לספר לה את האמת. אני מקווה שבעונה הבאה הוא יגלה לה או שהיא תגלה. אין לי כוח אף פעם לקטעים של הסתרת סודות על כוחות על.
קלארק עדיין מסתיר מלאנה...
אני דווקא בדרך כלל לא מחכה לגילויים כאלה כי בינתיים אפשר להנות מעוד מערכות יחסים של כל אחת מהזהויות, אבל ג'ורדן לא ייצור אלטר-אגו בזמן הקרוב אז לא אכפת לי ששרה תגלה.
חשבתי ששרה תגלה בפרק הזה. טאל חטף את ג'ורדן, ולפני כן כבר אמרו לה משהו על ג'ורדן וטאג וכוחות-על.
עדיין לא אכפת לי ממשפחת קושינג, אבל באמת מגיע כל הכבוד לקייל על זה שהוא נשאר בחיים. אז בעונה הבאה הוא ימות בטוח נכון?
בכל מקרה די צפוי שבסוף הם בחרו בעיירה שלהם והאנשים בעיירה שלהם חזרו לאהוב אותם ואיכשהו עברו על כל מה שהיה.
ואז לאנה תצא לדייטים ותריב עם שרה וסופי? לא, תודה.
דווקא את ג'ון הנרי אני אוהב. הוא יכול לעזור עם בחליפת על שלו. וזה יכול להיות מעניין עכשיו שהבת שלו הגיעה.
לרגע חשבתי שאולי היא תהיה אינטרס רומנטי לג'ון ואז נזכרתי שגנטית היא חצי אחות שלו, אז לא ממש.
בארי אלן יכול לעזור לו עם הדרכה איך להימשך לאחות.
או פשוט לרוץ (במעגל?) עד שהיא לא תהיה אחותו.

למעלה