דיוני סדרות #65

אגדות המחר
אני לא כותבת על העונה הרבה, כי היא די סתמית ולדעתי הכי פחות טובה מאז עונה 1.
כן נהניתי בפרקים האחרונים מעלילות הכדורת והמשחק של גארי.
ג'ון קונסטנטין מרגיש שיש בו רוע ואפלה או משהו כזה... הוא לא אשם, הוא מכור וצריך עזרה.

Aranel Nenharma

Well-known member
אז ראיתי היום בצפייה בניג את כל העונה.
אם הייתי צופה בזה שבוע אחרי שבוע הייתי מתייעשת בפרק 2. לא היה שם שום דבר סוחף.
לא מבינה עדיין ממה מתלהבים ממנה. סדרה סטמית שלדעתי לא אמרה כלום ולא עשתה כלום.
אם תשאלו אותי על מה הסדרה באמת שאין לי תשובה. זה לא היה תעלומת רצח שכל פרק נותנים לנו רמזים אחרים למי הקורבן. זה לא היה דרמה כי העלילה הייתה מטופשת, וזה לא היה קומדיה כי זה היה כלום וממש לא מצחיק.
בקיצור ממש התאכזבתי ואני חייבת ללמוד לא לראות סדרות רק כי מדברים עליהם.

Lhuna3

Well-known member
הספקתי 2 בינג'ים:

Hacks (ביס VOD) - עונה 1, ממש נחמדה.

The Chair (בנטפליקס) - עונה 1, כנ"ל. (עם סנדרה או בתפקיד הראשי)

שתיהן די על נושאים "פמיניסטיים" ועניינים של wokeness ופערי דורות בין בומרים לדור ה-Z, והם בקטע קליל וחצי דרמטי חצי הומוריסטי (אבל גם יצאתי מהן קצת מדוכאת וקצת מעוצבנת).

ועכשיו אני ממש מתחילה את הסרט דדפול של מארוול כי במקרה הקלטתי אתמול מערוץ הסרטים, והלוואי שאני אוהב את כל הסרט כמו שאהבתי את הפתיח והכתוביות :-D

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
ועכשיו אני ממש מתחילה את הסרט דדפול של מארוול כי במקרה הקלטתי אתמול מערוץ הסרטים, והלוואי שאני אוהב את כל הסרט כמו שאהבתי את הפתיח והכתוביות :-D
את חייבת לראות את מסע הפרסום של הסרט.
הפרסום צריך לזכות בפרס בעצמו

Lion_Heart

Well-known member
הספקתי 2 בינג'ים:

Hacks (ביס VOD) - עונה 1, ממש נחמדה.

The Chair (בנטפליקס) - עונה 1, כנ"ל. (עם סנדרה או בתפקיד הראשי)

שתיהן די על נושאים "פמיניסטיים" ועניינים של wokeness והם בקטע קליל וחצי דרמטי חצי הומוריסטי (אבל גם יצאתי מהן קצת מדוכאת וקצת מעוצבנת).

שנייה...ערוץ הילדים? איך הסרט הזה הגיע לשם?
זה R RATED, לא?
כי ריינדולס עצמו אמר שילדותיו לעולם לא יראו את דדפול

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בארי אלן יכול לעזור לו עם הדרכה איך להימשך לאחות.
או פשוט לרוץ (במעגל?) עד שהיא לא תהיה אחותו.
לרוץ מהר במעגל זאת בהחלט שיטה טובה לפתור את כל בעיות החיים בהפלאש :-D
קלארק עדיין מסתיר מלאנה...
אני דווקא בדרך כלל לא מחכה לגילויים כאלה כי בינתיים אפשר להנות מעוד מערכות יחסים של כל אחת מהזהויות, אבל ג'ורדן לא ייצור אלטר-אגו בזמן הקרוב אז לא אכפת לי ששרה תגלה.
חשבתי ששרה תגלה בפרק הזה. טאל חטף את ג'ורדן, ולפני כן כבר אמרו לה משהו על ג'ורדן וטאג וכוחות-על.
אוי זה מזכיר לי שבמשך הרבה זמן בסמולוויל רק ההורים של קלארק ידעו על היכולות שלו וזה היה מעצבן. אהבתי את זה הרבה יותר כשאחרים גילו.
ובאמת לפחות אם זה מישהו עם זהות בדויה (כמו סופרמן, הפלאש) אז יכולה להיות אינטראקציה עם הפרסונה של גיבור העל, אבל כשזה מישהו שאין לו (כמו קלארק בסמולוויל) אז אין את זה.
אני מניח שמתישהו גם לאנה תגלה על קלארק את האמת.

אגדות המחר
אני לא כותבת על העונה הרבה, כי היא די סתמית ולדעתי הכי פחות טובה מאז עונה 1.
כן נהניתי בפרקים האחרונים מעלילות הכדורת והמשחק של גארי.
ג'ון קונסטנטין מרגיש שיש בו רוע ואפלה או משהו כזה... הוא לא אשם, הוא מכור וצריך עזרה.
כן, באמת עונה חלשה מאוד.
אני מרגיש את זה בעיקר כי אני כל הזמן שוכח מה קורה בה. למשל 6X11 של שבוע שעבר בכלל לא זכרתי את כל העניין שקונסטנטין איבד את יכולת הקסם שלו וחידש אותה עם איזה משקה קסמים מוזר. ואני בכלל לא זוכר מה בעצם היה בסוף עם מעיין הקסמים בפרק בספרד.
כאילו מיליון דברים התרחשו בעונה הזאת - היה את החטיפה של שרה והבחור המוזר שחטף אותה (שהוא בכלל מהעתיד כי הוא הרי יצר את השיבוטיות של אווה) וגארי הוא חייזר ורורי נכנס להריון מחייזרית, ואסטרה לומדת קסמים וקונסטנטין מאבד קסם ויש את ספונר החדשה.
כאילו יש את הכאוטיות הרגילה של אגדות המחר, אבל זה כבר מוגזם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי בנתיים שני פרקים ראשונים של Nine perfect Strangers
מטריד אותי שאני לא יודע איזו מין סדרה אני רואה. כלומר אני רוצה להיות מופתע, אבל אני גם חושש כי אני לא יודע אם זאת סדרת מתח או סדרת הרגשה טובה. האם בסוף של העונה כולם באמת ירגישו טוב, או שמישהו ימות כאן בדרך.
האם מאשה הזאת היא באמת אדם נפלא? האם כולם יסתדרו בסופו של דבר?

בנתיים זה מסקרן ואני רוצה להמשיך לצפות. מסקרן אותי לגלות יותר על הסיפורים האישיים של האנשים (בעיקר של מאשה עצמה).

בסוף פרק 2 נאמר משהו על התחלת "הפרוטוקול" שאני מניח שזה שיכניסו סמים מסויימים לאוכל שלהם.
כל ההתמקדות בדגימות דם ובשייקים גרם לי לחשוב שאולי השייקים מכילים בעצמם דם... אבל אני מניח שזה לא העניין.

dory30

Well-known member
ממליצים על הסדרה הבריטית אנחנו (US) עם טום הולנדר?

Lhuna3

Well-known member
אני אבדוק.
הסרט כלשעצמו (דדפול) היה האמת מבחינה עלילתית די סתם כזה מבחינתי, אבל נהנייתי מההומור ובעיקר מכל בדיחות המטא על סרטי ה-X מן ועל יו ג'קמן בעיקר.

זה R RATED, לא?
כי ריינדולס עצמו אמר שילדותיו לעולם לא יראו את דדפול
אני מקווה שזה רייטד לא לילדים כי באמת יש שם אלימות קשה, וכמובן שזה גם הגיוני שהוא לא רוצה שהילדות שלו יראו את זה כי יש לו שם סצינות סקס וגם רואים את ישבנו החשוף, אז אני מקווה בשבילן שלא יצפו חחחח
כמו שניק כבר העיר, כתבתי ערוץ הסרטים, לא הילדים...

Lion_Heart

Well-known member
אני אבדוק.
הסרט כלשעצמו (דדפול) היה האמת מבחינה עלילתית די סתם כזה מבחינתי, אבל נהנייתי מההומור ובעיקר מכל בדיחות המטא על סרטי ה-X מן ועל יו ג'קמן בעיקר.

אני מקווה שזה רייטד לא לילדים כי באמת יש שם אלימות קשה, וכמובן שזה גם הגיוני שהוא לא רוצה שהילדות שלו יראו את זה כי יש לו שם סצינות סקס וגם רואים את ישבנו החשוף, אז אני מקווה בשבילן שלא יצפו חחחח
כמו שניק כבר העיר, כתבתי ערוץ הסרטים, לא הילדים...
my bad

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממליצים על הסדרה הבריטית אנחנו (US) עם טום הולנדר?
לא ראיתי, אבל עכשיו בדקתי ולפי הטריילר וביקורות נראה לי יכול להיות חוויה נחמדה של 4 פרקים.
אולי אני אנסה באמת. (בהנחה שהדודים ישתפו פעולה)
*וזה למרות שאני חלוק בדעתי על טום הולנדר כי כשאני רואה את השם שלו אני חושב על טום הולנד אבל זה לא הוא.

לא סולחים
אני אבדוק.
הסרט כלשעצמו (דדפול) היה האמת מבחינה עלילתית די סתם כזה מבחינתי, אבל נהנייתי מההומור ובעיקר מכל בדיחות המטא על סרטי ה-X מן ועל יו ג'קמן בעיקר
לא נראה לי שזה סרט שאמור לתפוס אותך עם עלילה מיוחדת. אבל מה שנחמד זה דווקא שזאת עלילה פשוטה מאוד ובלי יומרות. וגם נחמד שדדפול הוא ממש לא "גיבור".
אבל ההומור, האקשן, כל זה מעולה
וכמו שיעל אמרה שווה לראות קצת ממסע הפרסום שלו.

Lion_Heart

Well-known member
לא ראיתי, אבל עכשיו בדקתי ולפי הטריילר וביקורות נראה לי יכול להיות חוויה נחמדה של 4 פרקים.
אולי אני אנסה באמת. (בהנחה שהדודים ישתפו פעולה)
*וזה למרות שאני חלוק בדעתי על טום הולנדר כי כשאני רואה את השם שלו אני חושב על טום הולנד אבל זה לא הוא.

לא סולחים

לא נראה לי שזה סרט שאמור לתפוס אותך עם עלילה מיוחדת. אבל מה שנחמד זה דווקא שזאת עלילה פשוטה מאוד ובלי יומרות. וגם נחמד שדדפול הוא ממש לא "גיבור".
אבל ההומור, האקשן, כל זה מעולה

וכמו שיעל אמרה שווה לראות קצת ממסע הפרסום שלו.
כנראה מגיע לי...

dory30

Well-known member
וזה למרות שאני חלוק בדעתי על טום הולנדר כי כשאני רואה את השם שלו אני חושב על טום הולנד אבל זה לא הוא.
הולנדר פנטסטי. במיוחד אהבתי אותו כקורקי בסדרה "מנהל הלילה".

מילי08

Well-known member
בשבוע האחרון ראיתי את Wet Hot American Summer: Ten Years Later כי נטפליקס הציע לי והיו שם מלא דמויות מוכרות והיה נראה חמוד. אבל לא ידעתי על זה כלום ושום דבר ומסתבר שזו סדרת המשך לסרט קאלט קאמפי.
בעקרון אפשר לצפות בסדרה גם בלי הסרט, אבל כנראה מפספסים כל מיני רפרנסים. בכל מקרה זה לא היה מצחיק במיוחד ובעיקר מטופש ולא ברור

גם התחלתי לראות שוב את מחלקת גנים ונוף. העונה הראשונה פחות גרועה ממש שזכרתי. שכחתי לחלוטין שהיתה דמות בשם מארק ברנדנוביץ' ושהוא היה חמודי ורגיל כזה. עדיין לא התחילו לרדת על ג'רי והוא לא נתפס כקלאמזי ושעיר לעזאזל. תום היה ונשאר בלתי נסבל ברמות אחרות, אחת הדמויות השנואות עלי. ואפריל בהתחלה היתה בסך הכל מתבגרת אדישה ולכן היא מתנהגת ככה. בהמשך ניסו ליצור כנראה ייחוד לדמות ונתנו לה להתבגר אבל השאירו אותה עם התנהגות של טינאייג'רית וזה היה קצת מוגזם. שכחתי כמה אני אוהבת את נעימת הנושא של הסדרה. רק מלחשוב עליה אני מתחילה לחייך ובא לי לרקוד.

ואני ממשיכה גם עם הממלכה האחרונה ומאוד אוהבת אותה. בהתחלה היא היתה סתם סדרת פילר בשבילי, אבל כל עונה הופכת ליותר טובה ויותר מעניינת והדמויות מקבלות עומק ופתאום גיליתי שזו כבר לא סדרת פילר אלא סדרה טובה באמת. מצד אחד אני רוצה להמשיך ומצד שני פוחדת שלא יהיו לי פרקים אז צופה לאט. אחד הדברים שאני אוהבת בה זה שלא מציגים את האמונה הפגאנית בזלזול. כלומר, הדמויות הנוצריות בסדרה מאוד מזלזלות בפגאנים הכופרים, אבל היוצרים משתדלים להציג את (רוב) הדנים בצורה אובייקטיבית, כולל את האמונה שלהם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בשבוע האחרון ראיתי את Wet Hot American Summer: Ten Years Later כי נטפליקס הציע לי והיו שם מלא דמויות מוכרות והיה נראה חמוד. אבל לא ידעתי על זה כלום ושום דבר ומסתבר שזו סדרת המשך לסרט קאלט קאמפי.
אני צפיתי בסרט לפני שנים (לפני שיצאה הסדרה) אחרי ששמעתי שיש לו מעריצים מושבעים. וכל כך התאכזבתי. אני זוכר שפשוט לא ראיתי כמעט דבר אחד טוב בו.
אז לא הייתה לי מעולם כוונה לראות את הסדרה.
גם התחלתי לראות שוב את מחלקת גנים ונוף. העונה הראשונה פחות גרועה ממש שזכרתי. שכחתי לחלוטין שהיתה דמות בשם מארק ברנדנוביץ' ושהוא היה חמודי ורגיל כזה. עדיין לא התחילו לרדת על ג'רי והוא לא נתפס כקלאמזי ושעיר לעזאזל. תום היה ונשאר בלתי נסבל ברמות אחרות, אחת הדמויות השנואות עלי. ואפריל בהתחלה היתה בסך הכל מתבגרת אדישה ולכן היא מתנהגת ככה. בהמשך ניסו ליצור כנראה ייחוד לדמות ונתנו לה להתבגר אבל השאירו אותה עם התנהגות של טינאייג'רית וזה היה קצת מוגזם. שכחתי כמה אני אוהבת את נעימת הנושא של הסדרה. רק מלחשוב עליה אני מתחילה לחייך ובא לי לרקוד.
במקרה בדיוק הגעתי היום לסרטון של קטעים מצחיקים מהסדרה וזה גרם לי לרצות לראות אותה שוב. ואני כנראה באמת אראה שוב גם את העונה הראשונה.
אגב, מארק מופיע גם בעונה 2.
חוץ מזה יש לי רק שאלה אחת: אני מצאתי כריך באחד הפארקים שלכם ואני רוצה לדעת למה לא היה בו מיונז?
ואני ממשיכה גם עם הממלכה האחרונה ומאוד אוהבת אותה. בהתחלה היא היתה סתם סדרת פילר בשבילי, אבל כל עונה הופכת ליותר טובה ויותר מעניינת והדמויות מקבלות עומק ופתאום גיליתי שזו כבר לא סדרת פילר אלא סדרה טובה באמת. מצד אחד אני רוצה להמשיך ומצד שני פוחדת שלא יהיו לי פרקים אז צופה לאט. אחד הדברים שאני אוהבת בה זה שלא מציגים את האמונה הפגאנית בזלזול. כלומר, הדמויות הנוצריות בסדרה מאוד מזלזלות בפגאנים הכופרים, אבל היוצרים משתדלים להציג את (רוב) הדנים בצורה אובייקטיבית, כולל את האמונה שלהם
בסדר בסדר, אני אראה מתישהו
אבל את צריכה לראות ויקינגים
(טכנית אני חושב שהייתה צריכה להתחיל מויקינגים כי היא היסטורית היא מתרחשת מוקדם יותר לדעתי)

didalf

Well-known member
שכחתי כמה אני אוהבת את נעימת הנושא של הסדרה. רק מלחשוב עליה אני מתחילה לחייך ובא לי לרקוד.
[מחלקת גנים ונוף] לגמרי|מאוהב| קראתי את זה וזה התחיל להתנגן לי בראש וגרם לי לחיוך מטופש.

מילי08

Well-known member
אני צפיתי בסרט לפני שנים (לפני שיצאה הסדרה) אחרי ששמעתי שיש לו מעריצים מושבעים. וכל כך התאכזבתי. אני זוכר שפשוט לא ראיתי כמעט דבר אחד טוב בו.
זה קצת מה שאני הרגשתי כלפי מופע הקולנוע של רוקי... מעניין אם היום אני אחשוב אחרת אם ייצא לי לראות שוב.
ואני כנראה באמת אראה שוב גם את העונה הראשונה.
אגב, מארק מופיע גם בעונה 2.
היא ממש לא גרועה כמו שזכרתי. נדמה לי שבצפייה הראשונה שמעתי על הסדרה כאלה סופרלטיבים שבאתי עם ציפיות ממש גבוהות. עונה 1 באמת לא מצחיקה מאוד, אבל היא אחלה וגם ממש ממש קצרה. גם זה משהו שלא זכרתי.
חוץ מזה יש לי רק שאלה אחת: אני מצאתי כריך באחד הפארקים שלכם ואני רוצה לדעת למה לא היה בו מיונז?
:-D
אבל את צריכה לראות ויקינגים
(טכנית אני חושב שהייתה צריכה להתחיל מויקינגים כי היא היסטורית היא מתרחשת מוקדם יותר לדעתי)
אני אצפה בה. אבל קראתי שויקינגים הרבה פחות מדויקת היסטורית והכרונולוגיה שם קצת משתוללת לכל כיוון
אולי אחרי שיגמר ברוקלין 99 נעשה צפייה במחלקת גנים ונוף?
אממ, למה לדחות מה שאפשר לעשות עכשיו? אנחנו לא פורום עצל ודחייני! אנחנו צריכים לבוא על סיפוקנו בהקדם!

למעלה