כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ראיתי animal kingdom
שים לב @snirf
השוד היה מותח יותר מהרגיל שלהם. נראה כאילו הכל הולך רע, גם זה שישר עלו על זה שהם בבניין ליד גם זה שהחלישו את הסאונד ואז שמעו אותם, גם זה שהמשרד לא היה כמו שחשבו שיהיה. ובסוף אפילו עלו על רן ותפסו אותה. אני כבר ממש לא ידעתי איך הם יצאו מזה אבל הם כרגיל איכשהו הצליחו בשניה האחרונה לברוח עם השלל ואפילו רן הצליחה לברוח.
קרייג מאוד מעוצבן על דארן שבכלל עירב את רן בשוד בלי לשאול אותו ובנוסף מעוצבן עליו גם על כך שהוא המשיך את השוד גם כשהדברים הסתבכו.
כל זה בטח טוב למטרה של ג'יי של להיות המחליט בקבוצה.
לא הפתיע אותי שהם לא מסרו ישר את הכספת לפמלה אלא מחזיקים אותה בעירבון עד שתחזיר להם את הרכוש. אבל קשה לי להאמין שהיא באמת הולכת לוותר על זה כל כך מהר. נראה לי שהיא הרבה יותר מסוכנת מזה (ובסוף כשדארן מסתובב בבית ממש פחדתי שמישהו יתנפל עליו או משהו).
היה נראה לי מעניין גם שפמלה אומרת שהיא חושבת שסמרף הורישה לה את הרכוש כדי שהם יצרו איתה קשר על מנת שהיא תוכל לעזור להם. קשה לי לדמיין שהמהלך הזה של סמרף נועד לעזור לבנים שלה.
זה מעניין שאנחנו רואים בעבר שסמרף ממש דואגת לילדים שלה בעוד שבעתיד נראה שהיא בעיקר דאגה לעצמה וניצלה את הילדים שלה. אבל אולי גם בעבר זה לא היה ממש אהבה למישהו אחר, אלא היא ראתה בילדים שלה סוג של הרחבה של עצמה. כלומר כשהיא מאיימת על הבחור ההוא שלא יתקרב לילדים שלה שוב זה אולי יותר כי זה חוסר כבוד אליה.
בעבר אז היה את האיש הזה שכנראה הכריז על עצמו כאחראי על הפשע באזור וכועס על כך שסמרף פועלת בשטח שלו בלי אישור. אז הוא מכסח לג'ייק את הצורה (מאוד בקלות, ג'ייק אמור להיות מאיים יותר).
אני קיוויתי שסמרף פשוט תירה בו, אבל היא הגיעה איתו לעיסקה. מעניין איך זה יתפתח כי קשה לי להאמין שהיא תסכים להמשיך לעד להעביר לו 30%.
פופ בעלילה נפרדת שלו בחיפוש עצמי ובמצב נפשי מאוד רע. נראה שהוא מדבר עם סמרף כל הזמן וקרוב מאוד לאובדנות.
ואז הוא מגיע לאיזה "קהילה" רוחנית שבה כולם שותים איזה סם על מנת למצוא את עצמם. (זה מזכיר לי פרק במד מן שבו כמה אנשים לוקחים LSD תחת פיקוח על מנת לעשות מסע פנימי).
אחד האנשים שם "רואה" את האפלה שבתוך פופ ואפילו מקשר את זה אל אישה (הוא אומר her darkness). אז אני לא יודע אם זה אמור להיות שהוא באמת ראה בו משהו, או שזה סתם בילבולי שכל של מישהו תחת סמים, אבל זה כמובן מעצבן מאוד את פופ. ואז הוא ובחורה מעבירים את שאר הhigh שלהם באופן נורא לא בטוח על כביש ובמזל לא נדרסים.
עכשיו אני לא יודע מי נתנה את הקצת חזרה אל שיטס קריק כי במקרה הגעתי לסרטון ביו-טיוב וזה גרר אותי לחפש נוספים
חחחח שכחתי איזה מצחיק זה היה
אפילו יותר מדהים ממה שזכרתי
הולי שיט זה מדהים
סיימתי גם.אז סיימתי את הלוטוס הלבן, היא חביבה, אבל לא עמדה מבחינתי בציפיות, הייתי יכולה גם לוותר עליה ולא להרגיש שהפסדתי משהו.
אתה יודע שאפשר ללחוץ על זה ולראות פירוט כן?עכשיו אני לא יודע מי נתנה את הומי נתנה את ה
![]()
זה לא מסווג... אם תלחץ תדע.
האמת שלא, לא ידעתי. מאיפה אני אמור להשיג את המידע הזה אם לא מספרים לי?אתה יודע שאפשר ללחוץ על זה ולראות פירוט כן?
או שאתה כבר יותר משנה פה ולא יודע את זה?![]()
הצבע הכחול של הטקסט הוא רמז.האמת שלא, לא ידעתי. מאיפה אני אמור להשיג את המידע הזה אם לא מספרים לי?
אני חזיתי שזה יהיה מנהל המלון (ארמנד) שימות ונמצא בארון המתים. וגם הייתה לי תחושה ששיין* יהיה מעורב במוות שלו בדרך כלשהי ולכן הוא מסתכל ככה על ארון המתים (אחותי חשבה שהוא פשוט מוטרד מאשתו). אבל אני חשבתי שזה פשוט ששיין יבין שזה שהוא הטריף את ארמנד הוביל למוות שלו ממנת יתר מסמים. רק כשארמנד נכנס לחדר של שיין קלטתי שבטח שיין ידקור אותו עם הסכין שהוא הכין למקרה של פולש.
נכון, אבל הוא המשיך להיות דוש בדרך הטיפול שלו בזה, כלומר - התבכיינות לאמא. אבל אין ספק שהמלון היה לא בסדר ואין שום סיבה הגיונית שלא פיצו אותם (אלא רק להמשיך להעצים את הדרמה)- נכון ששיין הוצג מההתחלה כסופר דוש, בעוד שבהרבה דברים הוא תכלס צדק. כלומר באמת פישלו עם החדר ובאמת הגיוני שהוא יצפה שאשתו לא תעבוד בזמן ירח הדבש שלהם.
לדעתי פשוט לא הציגו דמויות עגולות או מלאות. כולם היו סוג של קריקטורה לדמויות אמיתיות, ולכן זה לא עבדאני חושב שבאופן כללי הסדרה הזאת עשתה טוב בכך שהיא לא הציגה אף אחד בתור ממש רע.
ברור. וזה אמור להיות חלק מהכביכול ביקורת של הכותבים, אבל זה התפספסמה שהכי עיצבן אותי בפאולה שהיא כאילו בעמדה של "האנשים הלבנים העשירים האלו שבאים לחופשה יוקרתית בהוואי עם כל הפריווילגיה שלהם ואני משהו אחר." אבל ברגע שהיא באה איתם לחופשה היא לא יכולה להתנהג כאילו היא משהו אחר. וזה נורא נורא צבוע מצידה להיות כאילו נגדם.
לא ראיתי דאונטאון, אבל אני מניחה שזה מה שהכותבים רצו להציג בביקורותיות כדי למחות כנגד עוולות וכו', אבל לטעמי הביקורות לא באמת הצליחה להםיש בסדרה לחלוטין את שתי מעמדות: האורחים שהם מעמד עליון, סוג של אדונים, ועובדי המלון שהם משרתים שצריכים להיות תמיד עם חיוך.
אתה מדבר על הסדרה אווטר: כשף האוויר האחרון - כן?אז סוף סוף סיימתי לצפות באווטר, סדרה נהדרת ל כל הדיעות(או דיעה...שלי), ועכשיו ל קורה(אולי,אם יהיה לי זמן ), וגיליתי ש
סדרת LIVE ACTION של אווטר יוצאת...מתישהו ועוד סדרות SPINN OFF וגם משחק תפקידים ...אז יש לי מה לצפות
ראיתי גםסופרמן ולויס סוף עונה 1
וואו וואו, סגירת קצוות די צפויה ועדיין מעולה! עם פרק סיום מספק ובלי מתח מיותר בסוף.
כיף לצפות בסדרה ביקום החץ שהדרמה בה מצליחה לרגש ולא להעלות גיחוך.
ככה זה כשהדמויות כתובות כמו בני אדם (כאן נכשלת הפלאש, לגמרי) לא מעצבנים (כאן נכשלת סופרגירל, חלקית) ולא שטחיים (כאן נכשלת החץ, חלקית).
ג'ון הנרי היה החולייה החלשה, לדעתי בגלל השחקן. אני מקווה שהוא יעזוב עם נאט רחוק רחוק.
עם כל הרחמים על קלארק שאיבד את אחרון ההורים שלו, שמחתי שנסגר השלב של ג'ור-אל בחיים שלו.
עם כל כוחות-העל, יכלו לחפור בור קצת יותר עמוק.
ברכותיי לקייל קושינג ששרד את עונה 1!
היו עלילות טובות יותר, אבל הדמויות כאן מקסימות והבסיס טוב וזה הקבוע שימשיך לעונות הבאות.אני פחות מאוהב בסדרה.
היא כן יותר טובה מהעונות הלא טובות בסדרות האחרות, אבל לכולן היו גם עונות טובות יותר מזה.
הנה, עם דמויות לא טובות זה לא היה מרגש.הפרק כן הצליח לרגש אותי כמה פעמים. במיוחד כל הקטע של לויס במוח של ג'ורדן שהיא מעודדת אותו שהוא חזק וזה שהוא כמעט הורג את ג'ון.
קלארק עדיין מסתיר מלאנה...ובקטע בוף שהוא הולך עם שרה הרגיש לי כמו הקטע של קלארק עם לואיס כשהוא גילה לה שהוא סופרמן וזה גרם לי לרגע לחשוב שהוא הולך לספר לה את האמת. אני מקווה שבעונה הבאה הוא יגלה לה או שהיא תגלה. אין לי כוח אף פעם לקטעים של הסתרת סודות על כוחות על.
ואז לאנה תצא לדייטים ותריב עם שרה וסופי? לא, תודה.עדיין לא אכפת לי ממשפחת קושינג, אבל באמת מגיע כל הכבוד לקייל על זה שהוא נשאר בחיים. אז בעונה הבאה הוא ימות בטוח נכון?
בכל מקרה די צפוי שבסוף הם בחרו בעיירה שלהם והאנשים בעיירה שלהם חזרו לאהוב אותם ואיכשהו עברו על כל מה שהיה.
בארי אלן יכול לעזור לו עם הדרכה איך להימשך לאחות.דווקא את ג'ון הנרי אני אוהב. הוא יכול לעזור עם בחליפת על שלו. וזה יכול להיות מעניין עכשיו שהבת שלו הגיעה.
לרגע חשבתי שאולי היא תהיה אינטרס רומנטי לג'ון ואז נזכרתי שגנטית היא חצי אחות שלו, אז לא ממש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.