@snirf
כלומר הם אפילו לא סגרו על כמה עוד הם יצטרכו לעשות בשביל שהיא תיתן להם את הרכוש.
וזה לא שהם יכולים לעשות הסכם רשמי וחוקי על משהו כזה.
מה שמעניין זה שהעבודה הזאת היא (לפחות לפי מה שמספרים להם) על מנת להשיג חומר שיכול להפליל את הבן של פמלה בהרג. לכן נראה לי שאולי האחים לא יעבירו את זה אל פמלה, אלא ישתמשו בזה כדי לסחוט את פמלה בעצמם. אבל גם אם זה באמת מה שיש שם, אני מניח שפמלה מוכנה למקרה שהם ינסו לעשות משהו כזה. היא נראית לי חכמה מספיק.
הוא מתמודד באופן לא קל עם האובדן של סמרף, אבל אני תוהה אם זה אולי יותר מזה. אנחנו יודעים שסמרף בעבר הייתה נותנת לו תרופות פסיכוטיות באוכל שהיא הייתה מכינה לו. יכול להיות שהיא המשיכה לעשות את זה תמיד ועכשיו שהיא מתה הוא בעצם מרגיש את התוצאות של גמילה מהירה וזה יכול להיות מאוד מסוכן. אבל נראה שזה כנראה מתחבר לו לאבל על אחותו ג'וליה שזה מוזר כי בכלל לא ראינו אותו מתאבל כשהמוות של ג'וליה היה טרי.
בפרק הזה הוא גילה שאנג'לה מתה וזה דוחף אותו עוד יותר עמוק.
אגב, אנחנו לא ראינו מה הוא בסוף עשה לבחור שכנראה הרג את אנג'לה. ייתכן שהוא הרג אותו.
שמחתי שלפחות דארן מגלה אמפתיה אל פופ כשפופ מספר לו משהו על מה שהוא עובר ואומר לו שהם יתמכו בו בכל מה שהוא צריך.
זה די קטע שאחרי שפופ עוזב דארן עובר לגור בבית.
התחרות בינו לבין ג'יי על השליטה במשפחה מעלה הילוך בהדרגה כל העונה. ג'יי אומנם חכם יותר לדעתי, אבל אף אחד מהאחים לא ממש סובל את ג'יי אז יהיה לו די קשה לשלוט בהם.
לפופ כן יש לחלוטין עלילה אינדיבידואלית עם מה שהוא עובר.
עם קרייג יש את כל זה שהוא עכשיו אבא והוא מתנגד לזה שרן תמשיך למכור סמים. אבל לא ממש מעניין ולא הרבה קורה עם זה.
עם דארן יש את הקטע עם השוטר שהשתמש באדריאן כמודיע ועכשיו מעוצבן על דארן בגלל שהוא עזר לאדריאן לברוח. והיה פר אחד שקצת ראינו את הרפתקאות המין של דארן עכשיו שהוא בודד. אבל באמת שלא קורה כמעט כלום עם זה. הדבר העיקרי שקורה עם דארן זה שהוא מעוצבן על ג'יי ומנסה למנוע ממנו לשלוט במה שהם עושים.
ועם ג'יי המאבק בדארן הוא ממש הדבר היחיד. יש משהו עם בחורה שהוא בעבר למד איתה, אבל באמת כלום. חבל כי בעבר הוא היה דמות מעניינת כי הוא חכם ועשה כל מיני מהלכים. באופן כללי הרבה זמן לא היו ברורים המניעים שלו להכל, אבל מתישהו הוא אמר את זה באופן ברור שהוא רוצה לקחת מסמרף את כל מה שיש לה (מין הסתם כנקמה על מה שהיא עשתה לאמא שלו) אבל עכשיו סמרף מתה אז הוא לא ממש יכול לעשות את זה.
לא חשבתי שהם יסכימו לעבוד באופן קבוע עבור פמלה. הם כבר בקושי הסכימו לעבוד עבור סמרף הרי. אז הגיוני שהם לא ירצו מישהי מניפולטיבית חדשה.וול, אז פמלה הצטרפה...רק שהנחתי שהיא סוג של תתפוס את מקומה של סמורף ותעמוד בראש החבורה עם משימות חדשות וכו' (מעין האמא שחסרה להם עכשיו)
שכן סביר להניח שגם היא בדומה לסמורף המשיכה עם המעללים...הרי לא סתם היא עשירה ככה.
היא לא אמרה שהיא תחזיר להם הכל אחרי שהם יעשו את העבודה האחת הזאת - היא אמרה שזאת תהיה התחלה לקראת זה שהם יקבלו חזרה את הרכוש של סמרף.אך לפי הנראה הם הולכים לעשות בשבילה רק משימה אחת ולקבל את כל הנדל"ן והרכוש בחזרה (או שהיא משקרת וזה אכן יהיה מתמשך כמו שאני מצפה?)
כלומר הם אפילו לא סגרו על כמה עוד הם יצטרכו לעשות בשביל שהיא תיתן להם את הרכוש.
וזה לא שהם יכולים לעשות הסכם רשמי וחוקי על משהו כזה.
מה שמעניין זה שהעבודה הזאת היא (לפחות לפי מה שמספרים להם) על מנת להשיג חומר שיכול להפליל את הבן של פמלה בהרג. לכן נראה לי שאולי האחים לא יעבירו את זה אל פמלה, אלא ישתמשו בזה כדי לסחוט את פמלה בעצמם. אבל גם אם זה באמת מה שיש שם, אני מניח שפמלה מוכנה למקרה שהם ינסו לעשות משהו כזה. היא נראית לי חכמה מספיק.
פופ לדעתי הפך כבר ממזמן לדמות הכי מעניינת והכי מעוררת אמפתיה. שזה מעניין כי הוא היחיד מבין האחים שממש רוצח.על פופ אני מרחם...ממצב שהוא עורר סלידה והאח עם העלילות ההזויות מבין המשפחה בעונות הקודמות, הוא הפך לממש מסכן...וזה הגיוני ומתבקש עם האובדן של סמורף
הוא מתמודד באופן לא קל עם האובדן של סמרף, אבל אני תוהה אם זה אולי יותר מזה. אנחנו יודעים שסמרף בעבר הייתה נותנת לו תרופות פסיכוטיות באוכל שהיא הייתה מכינה לו. יכול להיות שהיא המשיכה לעשות את זה תמיד ועכשיו שהיא מתה הוא בעצם מרגיש את התוצאות של גמילה מהירה וזה יכול להיות מאוד מסוכן. אבל נראה שזה כנראה מתחבר לו לאבל על אחותו ג'וליה שזה מוזר כי בכלל לא ראינו אותו מתאבל כשהמוות של ג'וליה היה טרי.
בפרק הזה הוא גילה שאנג'לה מתה וזה דוחף אותו עוד יותר עמוק.
אגב, אנחנו לא ראינו מה הוא בסוף עשה לבחור שכנראה הרג את אנג'לה. ייתכן שהוא הרג אותו.
שמחתי שלפחות דארן מגלה אמפתיה אל פופ כשפופ מספר לו משהו על מה שהוא עובר ואומר לו שהם יתמכו בו בכל מה שהוא צריך.
זה די קטע שאחרי שפופ עוזב דארן עובר לגור בבית.
התחרות בינו לבין ג'יי על השליטה במשפחה מעלה הילוך בהדרגה כל העונה. ג'יי אומנם חכם יותר לדעתי, אבל אף אחד מהאחים לא ממש סובל את ג'יי אז יהיה לו די קשה לשלוט בהם.
זה די מעניין שאנחנו רואים איך סמרף מגלה על שוטר עם בעיות ומנצלת את זה כדי לשחד אותו. אני מניח שזה התחלה של בניית האימפריה שלה.אז כן העונה בינתיים בסדר, מה שמחזיק ומעשיר אותה זה כמובן העבר של סמורף...
באמת מרגיש די חסר משהו.-מתמקדים רק בעלילה אחת עיקרית שזה ההתעסקות בהשבת הנכסים של סמורף, אין ממש עלילות אינדיבידואליות לכל דמות...או שהן לא מעובות מספיק, וזה חסר לי.
לפופ כן יש לחלוטין עלילה אינדיבידואלית עם מה שהוא עובר.
עם קרייג יש את כל זה שהוא עכשיו אבא והוא מתנגד לזה שרן תמשיך למכור סמים. אבל לא ממש מעניין ולא הרבה קורה עם זה.
עם דארן יש את הקטע עם השוטר שהשתמש באדריאן כמודיע ועכשיו מעוצבן על דארן בגלל שהוא עזר לאדריאן לברוח. והיה פר אחד שקצת ראינו את הרפתקאות המין של דארן עכשיו שהוא בודד. אבל באמת שלא קורה כמעט כלום עם זה. הדבר העיקרי שקורה עם דארן זה שהוא מעוצבן על ג'יי ומנסה למנוע ממנו לשלוט במה שהם עושים.
ועם ג'יי המאבק בדארן הוא ממש הדבר היחיד. יש משהו עם בחורה שהוא בעבר למד איתה, אבל באמת כלום. חבל כי בעבר הוא היה דמות מעניינת כי הוא חכם ועשה כל מיני מהלכים. באופן כללי הרבה זמן לא היו ברורים המניעים שלו להכל, אבל מתישהו הוא אמר את זה באופן ברור שהוא רוצה לקחת מסמרף את כל מה שיש לה (מין הסתם כנקמה על מה שהיא עשתה לאמא שלו) אבל עכשיו סמרף מתה אז הוא לא ממש יכול לעשות את זה.
כן ראינו את התחת של פופ כשהוא התקלח. זה היה לפני איזה שני פרקים לדעתי.-עברנו כבר שליש עונה ואין תחתים מה קורה?לא אופייני להם! השחקנים התחילו לעשות פוזות?