Aranel Nenharma
Well-known member
אוקי תשכחי את מה שאמרתיואני רוצה לראות היום את האלמנה השחורה סוף סוף, אז לא יודעת מתי המילטון יקרה
תעזבי את המילטון לכי לראות האלמנה השחורה עכשיו.
(אבל שינה זה תמיד טוב אז לכי לישון קודם)
אוקי תשכחי את מה שאמרתיואני רוצה לראות היום את האלמנה השחורה סוף סוף, אז לא יודעת מתי המילטון יקרה
אז...ספרי עוד, איזו עוגה? שוקולד? לימון? ונילשוקולד? ציפוי היה ? קצפת היתה? , צלחת לחברי הפורום היתה? שלא תביני לא נכון, בתסריט הזה העוגה באה בתור קינוח למזנון שבו כל חבר פורום תורם משהו שהוא הכין , מעין POT LUCK...בערך , אני מביא סלט ירקות,סלט פסטה קר , טחינה, וביצים קשות, אלא אם כן מדובר בארוחת צהריים \ערב ואז אנטי פסטי , ובשרים...צריך לתכנן מחדש לגמרי, תחליטו כברחח, האמת שלא דחוף לי עד כדי כך. ואני שוקלת ברצינות לחזור לישון קצת כי היה לי הספק טוב הבוקר (ניקיתי את הארגז חול של החתולים והכנתי עוגה. זה המווון)
ואני רוצה לראות היום את האלמנה השחורה סוף סוף, אז לא יודעת מתי המילטון יקרה
פיו, לא רציתי לחסום אותך לנצחקודם כל תרגעו ברור שאהבתי את זה.
מצחיק אותי שחשבת שאת אמורה לדעת מי האנשים האלו. אני די בקיא וקורא על היסטוריה ואני בתיכון עשיתי עבודה גדולה על הקמת ארה"ב. ורקפיתי לפני כמה שנים בסדרה Turn שעוסקת במלחמת העצמאות האמריקאית. אבל עדיין לא ידעתי שום דבר כמעט על אף אחד מהם (חוץ מוושינגטון כמובן שעליו ידעתי לא מעט). על לאפייט דווקא ידעתי קצת מזה שלמדתי על המהפכה הצרפתית, אבל לא ידעתי שום דבר על הזמן שלו באמריקה.בשירים הראשונים התעורר אצלי חשש שבאמת חסר לי הרקע שצופים אמריקאים מגיעים איתו ואני לא מבינה את כל הרפרנסים. היו שם למשל שמות ששמעתי בעבר אבל לא ידעתי עליהם כלום, כמו אהרון בר ולה פאייט (יכול להיות שהם הוזכרו פעם בדיאלוגים בסדרה הבית הלבן או משהו). אפילו עצרתי רגע וגיגלתי who was Alexander Hamilton אבל כמובן שמעבר לפסקה הראשונה התעצלתי לקרוא וחזרתי למחזה.
בסופו של דבר אני מרגישה שבאמת למדתי פרק על המהפכה האמריקנית בצורה מעולה, צריך ללמד ככה את כל הפרקים בהיסטוריה.
נכון נכון ונכון. בעיקרון ברור שלקחו הרבה שחקנים שחורים בכוונה, אבל נראה לי שזה יותר בגלל שאולי היה להם יותר ניסוי עם הסגנון המוזיקלי.השירים באמת כתובים מושלם וכל כך מדויק ומוצלח, אי אפשר להכחיש את זה. אין בהם מילה אחת מיותרת או רגע משעמם שאת אומרת "אוקיי הבנו, נקסט". והשחקנים-זמרים מושלמים. אהבתי במיוחד שמירנדה מצליח לשחק רגעים כמו בכי בצורה טבעית בתור השיר. אהבתי גם את העיוורון לצבעים לכאורה בליהוק(לכאורה כי אני מניחה שבעצם זה מכוון מאוד. בכל אופן הכי נחמד זה ששחור משחק את ג'פרסון ומתייחסים לזה שיש לו עבדים) והמוזיקה היא הרבה היפ הופ שזה תמיד כיף. המלך ג'ורג' היה כאילו אתנחתא קומית אבל יותר משהצחיק אותי התפעלתי מכמה שהוא שר יפה. זה מרשים גם שהמחזה כולו מוזיקלי, אין שם דיאלוגים מחוץ לשירים (אולי פה ושם משפט או שניים). אני לא זוכרת אם יצא לי לראות עוד מחזמר כזה (מנסה להזכר אם עלובי החיים היה).
זה באמת כל כך דפוק. והקטע הוא שלפחות בשלב הזה, זה היה נגד החוק. אבל אנשים עדיין עשו את זה המון.[והזוי לי כל כך שהם באמת... סגרו סכסוכים בדו-קרב יריותזה מרגיש לי כמו משהו שהיה אמור להיות המצאה של סיפורי אגדות על אבירים אבל אני יודעת שזה באמת היה במציאות, אבל וואו זה כל כך דפוק, הם היו אנשים אינטלגנטיים, בשביל מה לעשות דבר כל כך טיפשי??]
הקטע הוא שזה לא באמת מתחרה עם שיער כי הם כל כך לחלוטין סוגים שונים של מחזות זמר.זה לא יכול להכנס אצלי למקום של הסרט "שיער" שנמצא עמוק בתוך הלב שלי שנים רבות... אבל כן זה מחזה מבריק ומהנה מאוד וגם מצליח לרגש, ואני מניחה שעוד אחזור לקטעים ממנו.
יופי.די שכנעת אותי לנסות גם, אבל אני לא יודעת מתי
שום דבר הוא לא מעל הפורום,תעזבי את כל מה שאת עושה ולכי לראות עכשיו
המילטון זה עדיפות מעל הפורום![]()
הכנת עוגה במקום לצפות בהמילטון?!?חח, האמת שלא דחוף לי עד כדי כך. ואני שוקלת ברצינות לחזור לישון קצת כי היה לי הספק טוב הבוקר (ניקיתי את הארגז חול של החתולים והכנתי עוגה. זה המווון)
ואני רוצה לראות היום את האלמנה השחורה סוף סוף, אז לא יודעת מתי המילטון יקרה
יעל, את מפוטרת מתפקידך בתור מעודדת המילטוןאוקי תשכחי את מה שאמרתי
(אבל שינה זה תמיד טוב אז לכי לישון קודם)
הנה כמה סרטונים שקשורים להמילטון כדי להראות את התמיכה שלי בויעל, את מפוטרת מתפקידך בתור מעודדת המילטון
השחקנית של אלייזה היא ממוצא אסייתי (עם אלייזה ואנג'ליקה דווקא הלכו על אחת שחורה ואחת לבנה וזה גורם לי לחשוב שבאמת בחרו פשוט שמי שהכי טוב/מתאים מוזיקלית לתפקיד.
מצחיק אותי שחשבת שאת אמורה לדעת מי האנשים האלו.
חחח אני מכירה את הרוב.הנה כמה סרטונים שקשורים להמילטון כדי להראות את התמיכה שלי בו
ממליצה לכם ממש לחפש ביוטיוב ham 4 ham
בהצגות ברודווי יש הגרלה לקבלת כרטיסים במחיר מוזל . בגלל הפופולריות של המילטון היה להגרלות ביקוש גדול ולין החליט בזמן שאנשים מחכים להגרלה כל פעם לעשות משהו מיוחד בדלתות של הכניסה האחורית לאולם.
זה גם האהוב עליהסקיילר סיסטר עם הבנים הוא האהוב עליי![]()
יאיילידיעת ניק הנודניק: ראיתי את הפרק הראשון של יאנג רויאלס.
אני שומע מה שאת אומרת וזה נשמע כמו ווא ווא ווא (או איך שלא עושים קול של תינוק בוכה)1. השפה הזאת נוראית ועצרתי את הפרק כמה פעמים כדי לנוח.
באמת, בכלל לא עלה לי המחשבה2. הנסיך דומה קצת לג'סטין מהג"ש, בעיקר מרחוק.
כן, זה קצת מעצבן. כלומר בכלל לא מפריע לי כשיש דיבורים בספרדית כי אני לא שם לב להבדלים בין שפות זרות כמעט בכלל. אני ידעתי שהאמא דוברת ספרדית כי זה צוין בכתוביות.3. מה קטע שאנשים מדברים שוודית ואנגלית או שוודית וספרדית במקביל? כאילו אחד מדבר שפה X והשני עונה לו בY והם מחליפים שפות גם תוך כדי שיחהאבל בכל פעם שעברו לאנגלית או ספרדית הרגשתי הקלה קצת אז זה נחמד.
כאילו ברור4. אני אמשיך כי אובייסלי הקטע בין הנסיך וסימון נראה חמוד והגיפים שניק שם בשרשור סיכום חודש.
ראיתי האלמנה. אני מודה שעדיין לא דחוף לי מאוד לראות המילטון, בעיקר כשהגעתי לשלב שאין לי כוח לדודים, ואני מעדיפה לא לעבוד קשה מידי בשביל התכנים שלי.בכל מקרה, אין שום דבר בטלוויזיה כרגע שהוא יותר חשוב מהמילטון.
ברור שעוגת שוקולד. בחושה, פשוטה, חנק. אבל שוקולדהכנת עוגה במקום לצפות בהמילטון?!?
(האם זאת לפחות עוגת שוקולד, כי אם זאת לא עוגת שוקולד אז זה לחלוטין לא מוצדק)
מאכזב חחח. אבל זה שהיא היתה מאוהבת בו (והוא קצת בה) זה ידוע שהיה נכון או גם המצאה?אבל כמובן שיש כל מיני אי דיוקים ששונו בשביל זרימת עלילה אז לא כדאי ללמד ככה היסטוריה(למשל אנג'ליקה כבר הייתה נשואה כשהיא פגשה את המילטון)
שמעתי היום את כולויופי שמחה לשמועעכשיו תשמעי את הפסקול מליון פעם תוך כדי עבודה זה כיף.
אני עדיין חושבת שאמריקאים, שהם קהל היעד העיקרי, כן מגיעים לזה ברובם עם קצת יותר מושג על הדמויות האלו, ולא שזה הפריע לי בסוף להבין, אבל זה כן קצת משנה, למשל אם אתה צופה בפגישה הראשונה שלו עם בר כשהם מתידדים ואתה יודע כבר שזה יהיה מי שיהרוג אותו בסוף. יש מצב גם שיש קצת רפרנסים שפספסנו.מצחיק אותי שחשבת שאת אמורה לדעת מי האנשים האלו. אני די בקיא וקורא על היסטוריה ואני בתיכון עשיתי עבודה גדולה על הקמת ארה"ב. ורקפיתי לפני כמה שנים בסדרה Turn שעוסקת במלחמת העצמאות האמריקאית. אבל עדיין לא ידעתי שום דבר כמעט על אף אחד מהם (חוץ מוושינגטון כמובן שעליו ידעתי לא מעט). על לאפייט דווקא ידעתי קצת מזה שלמדתי על המהפכה הצרפתית, אבל לא ידעתי שום דבר על הזמן שלו באמריקה.
את טובה בלזהות אסייתיותהשחקנית של אלייזה היא ממוצא אסייתי (נראה לי פיליפיניבדקתי ואבא שלה סיני).
אני חושבת שיש מכתבים שמרמזים למשהו כזה.מאכזב חחח. אבל זה שהיא היתה מאוהבת בו (והוא קצת בה) זה ידוע שהיה נכון או גם המצאה?
אה זה שווה את זהשמעתי היום את כולווזה די גרם לי לא לעבוד מספיק כי אני חייבת להקשיב למילים בשירים כאלה, אז אם יפטרו אותי בסוף את אשמה.
אמריקאים הם סתומים לגמרי לא הייתי בונה על זה.אני עדיין חושבת שאמריקאים, שהם קהל היעד העיקרי, כן מגיעים לזה ברובם עם קצת יותר מושג על הדמויות האלו,
ליטרלי אומרים את זה בשיר הראשון. בסוף השיר בר אומר "And me, I'm the damn fool that shot him"למשל אם אתה צופה בפגישה הראשונה שלו עם בר כשהם מתידדים ואתה יודע כבר שזה יהיה מי שיהרוג אותו בסוף.
לגבי אלייזה נראה לי שקראתי את זה איפשהו כי גם אני תהיתי איך זה שהיא לבנה.את טובה בלזהות אסייתיותאני זוכרת שאמרת לי את זה גם על שרלוט ניקדאו. אני גם בה וגם באלייזה לא הייתי מזהה את זה מהמראה, למרות שאחרי שאת אומרת אז אפשר לראות את זה קצת, ושל שרלוט באמת אפשר למצוא תמונות שזה יותר בולט:
(ברמה שהיא חשבה משומה שזה על מישהו שמנסה להצליח בהוליווד)
אוקיי למי שמזהה פרצופים ממבט ראשון (בניגוד אלי) אני מניחה שזה עוזר.ליטרלי אומרים את זה בשיר הראשון. בסוף השיר בר אומר "And me, I'm the damn fool that shot him"
השיער מאוד משנה. בעיני כמו שהיא נראיית בסדרה יש מלא מערביות ואפילו ישראליות או מכל מקום אחר שנראות בול כמוה.ו-וואי מה יש לך פופי לגמרי נראית אסייתית. היא דומה לפיליפנית של סבתא שלי קצת![]()
ובאופן דומה לזה בברוקלין 99 לא הייתי חושדת במיוחד שאיימי היספאנית אם השם משפחה שלה לא היה סנטיאגו.השיער מאוד משנה. בעיני כמו שהיא נראיית בסדרה יש מלא מערביות ואפילו ישראליות או מכל מקום אחר שנראות בול כמוה.
טוב האמת שמעתי מלא את הפסקול לפני שבכלל האמנתי שיהיה לי איך לצפות בזה אז אני לא יודעת איך זה לצפות לראשונה בלי להכיר כלום.אוקיי למי שמזהה פרצופים ממבט ראשון (בניגוד אלי) אני מניחה שזה עוזר.
מהההה יש לה עיניים אסייתיות!! ואף!השיער מאוד משנה. בעיני כמו שהיא נראיית בסדרה יש מלא מערביות ואפילו ישראליות או מכל מקום אחר שנראות בול כמוה.
זה אני נוטה להסכים.ובאופן דומה לזה בברוקלין 99 לא הייתי חושדת במיוחד שאיימי היספאנית אם השם משפחה שלה לא היה סנטיאגו.
יש עוד כמה דברים שהלוח זמנים בהם שונה ואיזה אנשים בדיוק תקשרו עם איזה.מאכזב חחח. אבל זה שהיא היתה מאוהבת בו (והוא קצת בה) זה ידוע שהיה נכון או גם המצאה?
אני עדיין חושבת שאמריקאים, שהם קהל היעד העיקרי, כן מגיעים לזה ברובם עם קצת יותר מושג על הדמויות האלו, ולא שזה הפריע לי בסוף להבין, אבל זה כן קצת משנה, למשל אם אתה צופה בפגישה הראשונה שלו עם בר כשהם מתידדים ואתה יודע כבר שזה יהיה מי שיהרוג אותו בסוף. יש מצב גם שיש קצת רפרנסים שפספסנו.
אני לחלוטין נוטה להסכים עם עדי. את ראית פעם ראיונות רחוב עם אמריקאים ששואלים אותם על דברים. הם לא מצליחים למצוא את ארה"ב במפה של העולם. כמובן שבדברים כאלו מראים את המקרים הקיצוניים. ואני מניח גם שקהל שהולך למחזמר הוא באופן כללי יחסית יותר משכיל בממוצע. אבל עדיין...אמריקאים הם סתומים לגמרי לא הייתי בונה על זה.
ליטרלי אומרים את זה בשיר הראשון. בסוף השיר בר אומר "And me, I'm the damn fool that shot him"
אני גרוע בפרצופים , אבל השחקנים כל כך שונים אחד מהשני (בעיקר בשיער שזה הדבר שהכי עוזר לי להבדיל בין אנשים) שזה היה קל במקרה הזה.אוקיי למי שמזהה פרצופים ממבט ראשון (בניגוד אלי) אני מניחה שזה עוזר.
אני לא יכול להגיד לגבי הדימיון לפיליפינית של סבתא של עדי, אבל זה מאוד ברור שפופי היא אסייתית. כמו שעדי אמרה - העיניים.ו-וואי מה יש לך פופי לגמרי נראית אסייתית. היא דומה לפיליפנית של סבתא שלי קצת
מזכיר לי שבסיינפלד איליין יצאה עם בחור ושניהם חשבו שהם במערכת יחסים מעורבת גזעית - הוא חשב שהיא היספנית והיא חשבה שהוא שחור (באופן מוזר, גם זה קורה). הם שניהם מאוד התאכזבו לגלות שהם סתם שני אנשים לבנים.ובאופן דומה לזה בברוקלין 99 לא הייתי חושדת במיוחד שאיימי היספאנית אם השם משפחה שלה לא היה סנטיאגו.
(טכנית הוא כבר לא פיליפיני שלה, אנחנו חתמנו על מסמכי שחרור שלו והוא רשמית אדם חופשי)
חע וזה מזכיר לי קטע בקומיוניטי שבריטה חשבה שיש לה חברה לסבית ושהיא הו כה ליברלית כי זה לא מפריע לה, אבל הבחורה השניה הייתה סטרייטית שחשבה שבריטה לסבית ושהיא (הבחורה השניה) ליברלית כי זה לא מפריע לה. ואז שתיהן התאכזבו לגלות ששתיהן סטרייטיות.מזכיר לי שבסיינפלד איליין יצאה עם בחור ושניהם חשבו שהם במערכת יחסים מעורבת גזעית - הוא חשב שהיא היספנית והיא חשבה שהוא שחור (באופן מוזר, גם זה קורה). הם שניהם מאוד התאכזבו לגלות שהם סתם שני אנשים לבנים.
היו גם הרבה מכתבים בין המילטון לבין ג'ון לורנס, יש הטוענים שאפילו רומנטים (ואובייסלי כרגיל עם אומת האינטרנט יש מלא שרואים בזה שיפ לגיטימי גם במחזה וגם במציאותיש עוד כמה דברים שהלוח זמנים בהם שונה ואיזה אנשים בדיוק תקשרו עם איזה.
אבל בגדול המחזמר די נאמן למציאות. המילטון ביסס אותו על ספר ביוגרפי שנכתב על המילטון.
זה די ברור שהרבה מזה התבסס על מכתבים שנשמרו. שימי לב שעוסקים די הרבה במכתבים שנשלחו. כמו שעדי ציינת עם זה אלייזה מדברת על מכתב שהמילטון שלח לה שהייתה בו רמיזה למשהו יותר. אני לא אתפלא אם גם המכתב שוושינגטון שולח אל המילטון הוא משהו אמיתי. אז אולי לא הכל מדויק, אבל אני מניח שהרבה ידע בא ממכתבים ולכן עוסקים בהם.
ומקום נוסף שמתעסקים במכתבים זה בעניין אלייזה ששורפת את המכתבים שהמילטון שלח אליה ואומרת let future historians wonder how Eliza reacted - אז אני מניח שזה מקרה שבאמת לא היו להם המכתבים, אבל או שידוע שהיא שרפה אותם או שעצם זה שלא מצאו אותם זה רמיזה בפני עצמה.
חחח מעניין אותי אם את אכן כ"כ גרועה כמו שאת טוענת והצלחת לפספס שחלק מהשחקנים משחקים דמות אחת במערכה הראשונה ואחרת בשניה (לורנס/פיליפ, לאפייט/ג'פרסון, הרקולס מוליגן/ג'יימס מדיסון, פגי/מריה ריינדולס). [אני מקווה שאת מגזימה ואת לא כזאת גרועה וכן שמת לב]אוקיי למי שמזהה פרצופים ממבט ראשון (בניגוד אלי) אני מניחה שזה עוזר.
חחח לגבי זה + זה שאמריקאים הם סתומים:אני עדיין חושבת שאמריקאים, שהם קהל היעד העיקרי, כן מגיעים לזה ברובם עם קצת יותר מושג על הדמויות האלו, ולא שזה הפריע לי בסוף להבין, אבל זה כן קצת משנה, למשל אם אתה צופה בפגישה הראשונה שלו עם בר כשהם מתידדים ואתה יודע כבר שזה יהיה מי שיהרוג אותו בסוף. יש מצב גם שיש קצת רפרנסים שפספסנו.
לא רק שאני לא מגזימה, את רוב השחקנים שציינת פה סיכוי טוב שאני לא אזהה אם אראה אותם עכשיו במשהו אחר או ברחוב מולי. (אני גם לא בטוחה מי זה לורנס ומי זה מוליגן, אולי אחרי צפיה נוספת.)חחח מעניין אותי אם את אכן כ"כ גרועה כמו שאת טוענת והצלחת לפספס שחלק מהשחקנים משחקים דמות אחת במערכה הראשונה ואחרת בשניה (לורנס/פיליפ, לאפייט/ג'פרסון, הרקולס מוליגן/ג'יימס מדיסון, פגי/מריה ריינדולס). [אני מקווה שאת מגזימה ואת לא כזאת גרועה וכן שמת לב]
טובנו, לפחות את מזהה כבר את לין מנואל מירנדה.לא רק שאני לא מגזימה, את רוב השחקנים שציינת פה סיכוי טוב שאני לא אזהה אם אראה אותם עכשיו במשהו אחר או ברחוב מולי. (אני גם לא בטוחה מי זה לורנס ומי זה מוליגן, אולי אחרי צפיה נוספת.)
אני באמת לא מזהה פרצופים, זה לא בצחוק. שיער כמו שניק כתב עוזר לפעמים, חלקית.
וכן זה ברור שהרבה אמריקאים הם בורים (כמו הרבה ישראלים), ובכל זאת אני גם בטוחה שרבים כן יודעים לפחות בכלליות על האנשים האלו ושאמרו להם את זה בבי"ס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.