דיוני סדרות #61

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

Lhuna3

Well-known member
The LetDown בנטפליקס.
הסדרה הזאת חביבה ויותר מכל דבר אחר גרמה לי להיות עוד יותר מרוצה, אבל ממש, מכך שאין ולא יהיו לי ילדים. אני מותשת בשביל הגיבורה רק מלצפות בחיים שלה מהצד.

LeR@nch

Well-known member
טוב, אפשר להצהיר בפירוש שהסדרה הזו מתקנת את הטעות הכי גדולה של הסדרה המקורית - אנחנו יודעים מהרגע הראשון מי זו (או יותר נכון - אלה) גוסיפ גירל! האכזבה הכי גדולה של הסדרה המקורית הייתה הגילוי המופרך וחסר כל ההיגיון שדן הוא זה שעומד מאחורי הבלוג, ולכן הידיעה שהחליטו לחשוף בפנינו מראש מי זה הפעם הופכת את העלילה להרבה יותר מעניינת. הבעיה שלי היא עם העובדה שאלה הפאקינג מורים שלהם - זה לא התעללות לשמה? כאילו, לא טוב לכם בעבודה? תתפטרו, תעברו למקום אחר, משהו! אבל מה זה ההתנהגות הילדותית וחסרת האחריות הזו?
איזה כיף היה לשמוע את קריסטן בל מקריינת את גוסיפ גירל שוב. היא פשוט ליהוק מבריק ואני שמח שהיא חזרה.
לגבי הדמויות עצמן - גם כן סוג של תיקון מהעונות הקודמות עם ייצוג להרבה פלחי אוכלוסייה שלא קיבלו ייצוג ומערכת יחסים מעניינת בין שתי אחיות להבדיל מהחברות/אויבות בלייר וסרינה - כשדי ברור מי זו מי גם הפעם. אהבתי גם את כל ה-name dropping של בלייר, דן, סרינה ונייט (כמה לא מפתיע שצ׳אק לא הוזכר בכלל). אני האמת ממש אשמח לראות אותם מפציעים בהופעת אורח, אבל רק בעונה השנייה ולא בנוכחית כדי שכן תהיה לסדרה החדשה לבסס את עצמה בזכות עצמה ולא ע״י התרפקות על העבר.
בשורה התחתונה אני נהניתי, אפילו שאני סולד לגמרי מדור האינסטגרם והסטוריז (כן, גם חברים שלי שעושים את זה יודעים מה אני חושב על כל העולם הזה), הסדרה הזו כן מספקת קצת ניתוק (וטוב שהיא מתרחשת בניו יורק של אחרי המגיפה ולא מתעלמת ממנה) ורצון לעלות על מטוס לאמריקה.

dilia snake

Well-known member
טוב, אפשר להצהיר בפירוש שהסדרה הזו מתקנת את הטעות הכי גדולה של הסדרה המקורית - אנחנו יודעים מהרגע הראשון מי זו (או יותר נכון - אלה) גוסיפ גירל! האכזבה הכי גדולה של הסדרה המקורית הייתה הגילוי המופרך וחסר כל ההיגיון שדן הוא זה שעומד מאחורי הבלוג, ולכן הידיעה שהחליטו לחשוף בפנינו מראש מי זה הפעם הופכת את העלילה להרבה יותר מעניינת. הבעיה שלי היא עם העובדה שאלה הפאקינג מורים שלהם - זה לא התעללות לשמה? כאילו, לא טוב לכם בעבודה? תתפטרו, תעברו למקום אחר, משהו! אבל מה זה ההתנהגות הילדותית וחסרת האחריות הזו?
איזה כיף היה לשמוע את קריסטן בל מקריינת את גוסיפ גירל שוב. היא פשוט ליהוק מבריק ואני שמח שהיא חזרה.
לגבי הדמויות עצמן - גם כן סוג של תיקון מהעונות הקודמות עם ייצוג להרבה פלחי אוכלוסייה שלא קיבלו ייצוג ומערכת יחסים מעניינת בין שתי אחיות להבדיל מהחברות/אויבות בלייר וסרינה - כשדי ברור מי זו מי גם הפעם. אהבתי גם את כל ה-name dropping של בלייר, דן, סרינה ונייט (כמה לא מפתיע שצ׳אק לא הוזכר בכלל). אני האמת ממש אשמח לראות אותם מפציעים בהופעת אורח, אבל רק בעונה השנייה ולא בנוכחית כדי שכן תהיה לסדרה החדשה לבסס את עצמה בזכות עצמה ולא ע״י התרפקות על העבר.
בשורה התחתונה אני נהניתי, אפילו שאני סולד לגמרי מדור האינסטגרם והסטוריז (כן, גם חברים שלי שעושים את זה יודעים מה אני חושב על כל העולם הזה), הסדרה הזו כן מספקת קצת ניתוק (וטוב שהיא מתרחשת בניו יורק של אחרי המגיפה ולא מתעלמת ממנה) ורצון לעלות על מטוס לאמריקה.
ראיתי גם(הייתי שיכורה מבירה ואממ זהו).

קודם כול ראיתי אולי פרק או שניים מהמקורית אז באתי בלי ציפיות או יכולת להשוות.

הקטע שהמורים אחראים על זה? איכס. בלי קשר לזה שאם רע לכם תעשו הסבת מקצוע או משהו, אם יתפסו אותם יפתחו הליכים פליליים נגדם והם לא יוכלו לעסוק יותר בהוראה. ואז יש לנו מורה שמצלם בעירום תלמידים והמורים מפרסמים את זה באינטרנט, זו הפצת פורנוגרפיה של ילדים, זה פשע חמור.(שלא נדבר על זה שאלו ילדים סופר עשירים שמנהלים בפועל את בית הספר, זאת אומרת שאם הם יגלו שאלו המורים שלהם יש להם ולהורים שלהם את האמצעים להתעלל בהם למוות ולוודא שהם יוכלו ללמד רק בבית ספר ציבורי באוגנדה או משהו אחרי שהם ישתחררו מהכלא).

ואז היה את הקטע שהבחורה הבלונדינית מתחרמנת משני הבנים מתפשטים יחד, המבט שלה נהיה מצועף והיא נושכת את השפתיים כדי שכולנו נבין שהיא מחורמנת. אז לא ממש התרשמתי מהרמה הכללית של המשחק.

השאר נראה בסדר, כול עוד אני אמשיך לראות את זה שאני שיכורה או משהו אני חושבת שזה יחזיק לי יופי את ימי שישי בערב.

מילי08

Well-known member
סתם הודעה רנדומלית כדי שתדעו שאני כאן.
אוף, קשה להיות מבוגרים ועם מטלות ואחריות ועבודה ;-( ואין לי זמן לדברים החשובים באמת כמו הפורום |בוכה|
גם אין לי יכולת כרגע להתחייב לשום דבר טלוויזיוני, אז אני ממשיכה עם ברוקלין (תיכף מסיימת עונה 7|מאוהב|) ואת קומיוניטי סיימתי. הצפייה השנייה לא שינתה את דעתי - העונות החזקות והמצחיקות היו 2-3 ומאז חלה התדרדרות תמידית. עונה 6 כבר היתה כל כך לא מאופסת ולא מצחיקה, ובכלל לא שיכנע אותי שבסוף הכותבים כביכול מתייחסים בקטע של מודעות עצמית לזה שהעונה פחות טובה אבל ג'ואל מקהייל חתיכי וחמוד. לפחות הוא הוריד חולצה מידי פעם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סתם הודעה רנדומלית כדי שתדעו שאני כאן.
אוף, קשה להיות מבוגרים ועם מטלות ואחריות ועבודה ;-( ואין לי זמן לדברים החשובים באמת כמו הפורום |בוכה|
גם אין לי יכולת כרגע להתחייב לשום דבר טלוויזיוני, אז אני ממשיכה עם ברוקלין (תיכף מסיימת עונה 7|מאוהב|) ואת קומיוניטי סיימתי. הצפייה השנייה לא שינתה את דעתי - העונות החזקות והמצחיקות היו 2-3 ומאז חלה התדרדרות תמידית. עונה 6 כבר היתה כל כך לא מאופסת ולא מצחיקה, ובכלל לא שיכנע אותי שבסוף הכותבים כביכול מתייחסים בקטע של מודעות עצמית לזה שהעונה פחות טובה אבל ג'ואל מקהייל חתיכי וחמוד. לפחות הוא הוריד חולצה מידי פעם.
נכון שעונות 2 ו3 הכי טובות.
אבל גם בעונה 1 יש הרבה פרקים ממש מעולים. פשוט לוקח לסדרה חצי עונה למצוא את עצמה.
בעונה 4 יש פרקים טובים לפחות.
בעונה 5 יש כמה פרקים ממש לא משהו, אבל היא גם כוללת כמה מהפרקים הכי טובים כמו זה עם נקודות המיאו-מיאו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באיחור קצת הגעתי לפרק של ממלכת החיות (אם כי רק @snirf כאן רואה גם, והוא באיחור גדול יותר כי הוא רואה ביס)
Animal Kingdom
אוקי אז אני מניח שממשיכים מלוא הגז עם פלאשבקים, כלומר שכמו עונה שעברה, גם בעונה הזאת כל פרק יכלול ג פלאשבקים לעבר של סמרף.
והאמת שאני לחלוטין בעד זה. עוד יותר עכשיו כשזה כולל את אנדרו (פופ) וג'וליה.
אגב, מעניין שבעבר עדיין לא קוראים לו פופ. אני מניח שנגלה כיצד הוא קיבל את הכינוי הזה (כבר גילינו בעבר כיצד סמרף קיבלה את הכינוי שלה).
בכל מקרה פופ הוא לחלוטין הדמות הכי מעניינת בפרק (אולי בסדרה באופן כללי, אבל בהחלט בפרק הזה). הוא כל כך מסכן בעבר שהוא סובל ממה שנראה כמו הפרעת אובססיבית/קומפולסיבית ומעניין שג'וליה אפילו שהיא קטנה יכלה להבין שזה שאין להם בית קבוע זה רע עבורו.
גם אהבתי את זה שחיברו את הפרק בכך שיחסית בתחילת הפרק הוא בתור ילד מטביע ילד אחר ובסוף הוא מטביע את הבן דוד שלו למוות.
ההחלטה להשאיר את הבני דודים בחיים הייתה די טיפשית והיה להם מזל שהם יצאו מזה חיים. ואני תוהה גם אם ההחלטה שלו להשאיר את הבן דוד האחד ההוא בחיים לא תחזור ותפגע בו. אבל אני לחלוטין מבין למה הוא לא רוצה להרוג את בני המשפחה שלו. במיוחד כשהוא מנסה לצאת מההשפעה של סמרף שהפכה אותו למתנקש שלה.

קטעי האקשן של הסדרה כרגיל די משובחים. גם איך שהם מכתרים את הבני דודים בדירה ההיא. וגם המצור בבית שלהם.
גם תמיד מדהים איך אפילו במצבים הזויים לחלוטין (כמו 4 גופות בבית) הם מצליחים לצאת מזה עם מחשבה מהירה (ושוחד מהיר)

בכלל לא ראו את אנדראה (נראה לי שזה השם שלה, הבחורה שחיה איתם ואם אני זוכר נכון הייתה בזוגיות עם פופ)

ובקושי נגעו בעניין הצוואה. זכור לי שבסוף עונה שעברה אמרו משהו על כך שהם אולי ינסו להעלים את הצוואה כדי שפאם הזאת לא תקבל הכל.
גם לא ברור איפה דברים עומדים עם ג'יי. בסוף עונה שעברה פופ די שנא אותו. וזה עוד היה לפני שהוא הרג את סמרף (לא שממש אפשר להאשים אותו בזה).
גם יש את כל העניין עם העסקים שג'יי יצר כדי להלבין כסף בעצמו. אני לא זוכר אם הוא סיפר למישהו עליהם.

...אולי אני צריך לראות שוב את פרק סיום עונה 4.

dory30

Well-known member
כמה שאלות על הפרק:
*מי הדילרים שסיפקו לשבט הצופים את הסם?
* איך אדי נותן לאשתו להופיע מול הנהלת ביה"ח כשהיא מסטולה לגמרי?
* מה היה טיב הקשר בין אדי לאנה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד פרק של סופרמן ולואיס
ועוד הופעה של ג'ון דיגל - אחרי שבשבועות האחרונים הוא הופיעה בפרקים של באטוומן, אגדות המחר (בערך) והפלאש.
אם כי חשבתי שההופעה שלו כאן תהיה יותר משמעותית לפי מה שהיה איתו בשבוע שעבר אצל הפלאש, אבל לא משנה.
היה מגניב שהוא שם והוא מכיר את כולם, כולל את סאם ליין והוא מדבר על ליילה ואפילו על אוליבר.
סוף סוף אישור מוחשי שאנחנו נמצאים בArrowverse.
אם כי זה הופך את זה ליותר מוזר שבזמן של משבר גדול שקשור לסופרמן אף אחד לא פונה אל סופרגירל.

חוץ מזה הופכים את סופרמן לרע אבל כמובן שזכרונות מאושרים של המשפחה שלו מבטלים את השינוי. די צפוי.
עדיין נחמד לראות את ג'ון הנרי איירונס עכשיו נלחם בצד של סופרמן.
גם הבנים היו משמעותיים בדרכם.

אבל לאדג' יש עדיין תוכנית כלשהי שהוא כנראה מצליח לבצע לפני שהוא נתפס.
קצת מוזר שהם לא חקרו אותו לגבי מה הוא עשה בחלל עם איזה חפץ מוזר. אולי הם איכשהו לא קלטו את זה.

בחדשות אחרות כולם עכשיו שונאים את המשפחה של לנה. אבל הם עצמם די מאושרים ומאוחדים יותר מתמיד.
אני באמת לא מבין למה אנחנו צריכים כל כך הרבה קטעים איתם. במיוחד כשזה מרגיש שהם כבר סיפקו את החשיבות העלילתית שלהם.
אני מניח שבפרקים הבאים ג'ורדן וג'ונתן יתמכו בשרה וגם קלארק ולואיס בהורים. והם יגרמו לכך שהעיירה תסלח להם.

רגע, סופרמן המקביל היה סופרמן או זוד?
ועוד הופעה של ג'ון דיגל - אחרי שבשבועות האחרונים הוא הופיעה בפרקים של באטוומן, אגדות המחר (בערך) והפלאש.
אם כי חשבתי שההופעה שלו כאן תהיה יותר משמעותית לפי מה שהיה איתו בשבוע שעבר אצל הפלאש, אבל לא משנה.
הפסקתי עם הפלאש אחרי ההזיה עם הכוחות.
מה ג'ון עשה/אמר בפלאש?
סוף סוף אישור מוחשי שאנחנו נמצאים בArrowverse.
אם כי זה הופך את זה ליותר מוזר שבזמן של משבר גדול שקשור לסופרמן אף אחד לא פונה אל סופרגירל.
אני לא חושבת שזה מאשר משהו.
היוצר בבירור לא רוצה קשר, וקרוס-אוברים נכפים עליו.
מהביקור הזה עוד אפשר להתעלם, אבל אם יהיה עוד אירוע קרוס-אובר ואם הסדרה תהיה בו בכדור ארץ פריים, חבל על כל המאמץ לעצמאות.
חוץ מזה הופכים את סופרמן לרע אבל כמובן שזכרונות מאושרים של המשפחה שלו מבטלים את השינוי. די צפוי.
עדיין נחמד לראות את ג'ון הנרי איירונס עכשיו נלחם בצד של סופרמן.
גם הבנים היו משמעותיים בדרכם.
"הפלאש", צפי ולמדי.
ככה יש לבצע כראוי קישור בין אהבה להירואיות.
רק לא ברור למה לויס לא דיברה לסופרמן בעצמה, הוא היה שומע אותה בקלות.
לפני כן עם כמה שכאב לסופרמן הוא התרכז ודיבר עם ג'ורדן, כאן לויס באוזנייה ממש לידו.
אבל לאדג' יש עדיין תוכנית כלשהי שהוא כנראה מצליח לבצע לפני שהוא נתפס.
קצת מוזר שהם לא חקרו אותו לגבי מה הוא עשה בחלל עם איזה חפץ מוזר. אולי הם איכשהו לא קלטו את זה.
אני קצת מרחמת על טאל, אבא שלו מנצל אותו.
בחדשות אחרות כולם עכשיו שונאים את המשפחה של לנה. אבל הם עצמם די מאושרים ומאוחדים יותר מתמיד.
אני באמת לא מבין למה אנחנו צריכים כל כך הרבה קטעים איתם. במיוחד כשזה מרגיש שהם כבר סיפקו את החשיבות העלילתית שלהם.
אני מניח שבפרקים הבאים ג'ורדן וג'ונתן יתמכו בשרה וגם קלארק ולואיס בהורים. והם יגרמו לכך שהעיירה תסלח להם.
הם היו חמודים.
זהו, קייל, אני סולחת לך על שאר העונה. תישאר בחיים.
עכשיו יש שתי משפחות שאני אוהבת.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
ההספק של הימים האחרונים:
סיימתי את ברוקלין 99. באמת סדרה מעולה גם בצפייה שנייה. תמיד מרעננת ומהנה ועושה טוב בלב.
נזכרתי במשהו שהפריע לי גם בצפיה הראשונה וגם בשנייה - השיער של ג'ייק בעונות הראשונות :-D. למה לא סיפרו אותו?!
מצחיק אותי איך הם לוקחים ממש ממש ברצינות את תוכניות השוד שלהם, ומעליבים אחד את השני בלי לראות בעיניים. וגם כשהם קטנוניים ומניאקים הם עדיין חמודים. נראה לי אידיאלי - יום אחד בשנה שאפשר להגיד למישהו אחר כל מה שבא לך ולקלל אותו ולשנוא אותו, ולמחרת בבוקר לקום כאילו כלום :-D
וגם- התרגום המפגר של נטפליקס |פנים| |פנים|. נדמה לי שזה היה גם בפרק של השוד בעונה 7, אבל לא בטוחה. המתרגם לא ידע מה זה hot tub ולכן פשוט כתב בעברית הוט טאב |פנים| טמטום על.
ריימונד הולט הוא כזה מלך!

והמשכתי גם עם איירון פיסט 2 ונשארו לי 2 הפרקים האחרונים. א
ני לא יודעת למה אהבו את העונה הזאת יותר מאשר את הראשונה. כל כך בנאלי מבחינת הסיפור ובניית הדמויות. והדיאלוגים נוראים. לא יודעת מה קרה בין השחקנים של דני וקולין כל הכימיה ביניהם פשוט נעלמה לגמרי. אני באמת חושבת שקרה שם משהו כי הם בקושי נוגעים אחת בשני.
דאבוס- 8-{8-{8-{ מעצבן לא בקטע טוב, אלא כמו שלא סבלתי ולא יכולתי לראות על המסך את פיכסק מדרדוויל. הוא בלתי נסבל וממש לא מפחיד.כל כך קשה ללהק נבלים?
כל הדרמה של ג'וי שהפכה פתאום להיות נבלית בגרוש - ממש לא אמין. הסיבה שלה ילדותית וסתמית, השינוי ההתנהגותי מופרך, אפיון התלבושות שלה עם בגדים שחורים וכביכול חושפניים יותר מטופש ..🙄
ווארד נשאר הדמות הכי טובה והכי עגולה והשחקן נהדר. גם הכימיה שלו עם מיסטי היתה מעולה והייתי מעדיפה לראות אותם ביחד ולא אותו עם החונכת המעייפת שלו.
עוד משהו שמעצבן אותי זה שהרבה בסדרות כאלה של גיבורי על, יש מישהו בלי כוחות על, שהוא יותר חזק מהגיבור וכולם תלויים בו. למרות שהרעיון של ווקר כדמות עם פיצול אישיות הוא מאוד מעניין, אבל זה גם מעמיס על הסדרה. אני הרגשתי שיש עודף סיפורים - דני וקולין, ווארד והחונכת, ג'וי ודאבוס, הצעירים חסרי הבית ומרי ווקר. קצת עמוס לטעמי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש היום יום הולדת 5 לStranger Things
ואני מבין שהייתה קורונה אבל לכל הרוחות מה קורה עם עונה 4?

Aranel Nenharma

Well-known member
ההספק של הימים האחרונים:
סיימתי את ברוקלין 99. באמת סדרה מעולה גם בצפייה שנייה. תמיד מרעננת ומהנה ועושה טוב בלב.
נזכרתי במשהו שהפריע לי גם בצפיה הראשונה וגם בשנייה - השיער של ג'ייק בעונות הראשונות :-D. למה לא סיפרו אותו?!
זה כלום לעומת השיער שלנו בSNL
1626366076598.png
והשיער הקצר בהחלט תרם לקראש שלי עליו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה כלום לעומת השיער שלנו בSNL
צפה בקובץ המצורף 26975
והשיער הקצר בהחלט תרם לקראש שלי עליו
הייתי צריך להקטין את התמונה. כי מילא תמונה ענקית, אבל תמונה ענקית עם השיער הזה, זה כבר מוגזם.
*השיער הזה כנראה יעקוב אחרי לסיוטים הלילה

אגב, אני אהבתי את השיער של ג'ייק בעונות הראשונות (זה גם עבד מעולה בשביל תפקיד הUnder cover שלו)

didalf

Well-known member
ראיתי שמיגדון (יש שני פרקים ראשונים) וזה ממש חמוד, בעיקר לחובבי מיוזקל.

אמנם אני אוהבת יותר מחזות זמר מודרניים יותר מהסגנון פה אבל השירים עדיין ממש כיפים.
פרק 1:
--אני אוהבת איך שהיא מגיבה בחיוך להכל כי ככה אני הייתי אם אנשים היו מבצעים רנדומלית נאמברים מוזיקליים מושקעים בפני:-D
--"אני שונא מחזות זמר אף אחד לא פוצח בשיר במציאות" "לא כי פטיש שחוזר כמו בומרנג" - אהההה שניכם! מחזות זמר זה נהדר ות'ור זה נהדר!B-|
--ארון טוויט וקול המלאך שלו|מאוהב| התגעגעתי|מאוהב|
--"פרדון מיי ג'ויש, נוטגודניק":-D:-D
פרק 2:
--בריב שיר שלהם היה קטע שהם הגיעו לעיר חזרה וחשבו לרגע שיש להם שקט ואז המזמרים יצאו מהכנסיה זה ממש הצחיק אותי משומה:-D
--משעשע כל השובניזם והרמיזות המטרידות מתחת לשירים השמחים.
--ראש העיר הוא גיי כמובן, מקווה שהוא ימצא אהבה גם כן בעונה הזאת.
--אוקי הקטע בין ג'וש והילדה קצת מטריד היא בבירור ילדונת וזה מוזר שהוא קלט את זה רק כשהם הגיעו לעץ שם.
--ארון טוויט שוב|מאוהב|

Aranel Nenharma

Well-known member
סוף סוף סיימתי את עונה 2 של mythic quest
הפרקים על cw היו ממש טובים. בפרק שקורה בשנות ה70 רק לקרת הסוף הבנתי שזה cw, זה היה אחרי שהוא ראה את המשחק והשתכר וחזר לחברים שלו והתחיל נאום על כך שסיפורים זה מה שחשוב ואז אני קפצתי זה cw!!!!"
גם ממש אהבתי את הפרק השני של cw. עד עכשיו בסדרה הוא היה פשוט הדמות הגזענית ושוביניסטית והפרקים האלו נתנו לו אפיון.
דווקא הפרקים האחרונים של הסדרה בmq לדעתי היו פחות טובים. הבנתי שעדיין אין אישור לעונה 3. מצד אחד כאילו כן יש סיומת לדמויות אבל עדיין ממש דורש עוד עונה.
מקווה שהיא תגיע במהרה

Lhuna3

Well-known member
אמנם אני אוהבת יותר מחזות זמר מודרניים יותר מהסגנון פה אבל השירים עדיין ממש כיפים.
אז אני הפוך ממך - אוהבת מחזות זמר קלאסיים וזה כנראה היה מודרני מידי בשבילי.
אבל אולי זה לא הבעיה בדיוק, אלא פשוט ששום מיוזיקל מודרני לא מגיע בעיני לרמות השלמות של הקלאסיים, כמו שיר אשיר בגשם (שנראה לשניה בפרק 1 וגם לדעתי היה אליו מחוות ברורות בעיקר בכוריאוגרפיה של בילי) או צלילי המוזיקה. שם הכשרונות פשוט כל כך מדהימים והשירים כל כך מדהימים, ואני לא מצליחה לזכור משהו מודרני שגרם לי להרגיש ככה,
אבל הנה נזכרתי באחד שכן: דוקטור הוריבל סינג אלונג בלוג! |מאוהב||כתר|
וגם בפרק המחזמר של באפי היו כמה קטעים מושלמים.
(עדיין לא ניסיתי את המילטון)
אז פה זה היה... חביב לי, אבל לא מספיק בשביל ממש להתלהב.
אני כן אוהבת את הקאסט (יש שם איזה חצי SNL לא?)
וחיבבתי את הדברים שכתבת. אני אתן לזה עוד קצת צ'אנס.

למעלה