כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ראיתי גם(הייתי שיכורה מבירה ואממ זהו).טוב, אפשר להצהיר בפירוש שהסדרה הזו מתקנת את הטעות הכי גדולה של הסדרה המקורית - אנחנו יודעים מהרגע הראשון מי זו (או יותר נכון - אלה) גוסיפ גירל! האכזבה הכי גדולה של הסדרה המקורית הייתה הגילוי המופרך וחסר כל ההיגיון שדן הוא זה שעומד מאחורי הבלוג, ולכן הידיעה שהחליטו לחשוף בפנינו מראש מי זה הפעם הופכת את העלילה להרבה יותר מעניינת. הבעיה שלי היא עם העובדה שאלה הפאקינג מורים שלהם - זה לא התעללות לשמה? כאילו, לא טוב לכם בעבודה? תתפטרו, תעברו למקום אחר, משהו! אבל מה זה ההתנהגות הילדותית וחסרת האחריות הזו?
איזה כיף היה לשמוע את קריסטן בל מקריינת את גוסיפ גירל שוב. היא פשוט ליהוק מבריק ואני שמח שהיא חזרה.
לגבי הדמויות עצמן - גם כן סוג של תיקון מהעונות הקודמות עם ייצוג להרבה פלחי אוכלוסייה שלא קיבלו ייצוג ומערכת יחסים מעניינת בין שתי אחיות להבדיל מהחברות/אויבות בלייר וסרינה - כשדי ברור מי זו מי גם הפעם. אהבתי גם את כל ה-name dropping של בלייר, דן, סרינה ונייט (כמה לא מפתיע שצ׳אק לא הוזכר בכלל). אני האמת ממש אשמח לראות אותם מפציעים בהופעת אורח, אבל רק בעונה השנייה ולא בנוכחית כדי שכן תהיה לסדרה החדשה לבסס את עצמה בזכות עצמה ולא ע״י התרפקות על העבר.
בשורה התחתונה אני נהניתי, אפילו שאני סולד לגמרי מדור האינסטגרם והסטוריז (כן, גם חברים שלי שעושים את זה יודעים מה אני חושב על כל העולם הזה), הסדרה הזו כן מספקת קצת ניתוק (וטוב שהיא מתרחשת בניו יורק של אחרי המגיפה ולא מתעלמת ממנה) ורצון לעלות על מטוס לאמריקה.
נכון שעונות 2 ו3 הכי טובות.סתם הודעה רנדומלית כדי שתדעו שאני כאן.
אוף, קשה להיות מבוגרים ועם מטלות ואחריות ועבודהואין לי זמן לדברים החשובים באמת כמו הפורום
גם אין לי יכולת כרגע להתחייב לשום דבר טלוויזיוני, אז אני ממשיכה עם ברוקלין (תיכף מסיימת עונה 7) ואת קומיוניטי סיימתי. הצפייה השנייה לא שינתה את דעתי - העונות החזקות והמצחיקות היו 2-3 ומאז חלה התדרדרות תמידית. עונה 6 כבר היתה כל כך לא מאופסת ולא מצחיקה, ובכלל לא שיכנע אותי שבסוף הכותבים כביכול מתייחסים בקטע של מודעות עצמית לזה שהעונה פחות טובה אבל ג'ואל מקהייל חתיכי וחמוד. לפחות הוא הוריד חולצה מידי פעם.
הפסקתי עם הפלאש אחרי ההזיה עם הכוחות.ועוד הופעה של ג'ון דיגל - אחרי שבשבועות האחרונים הוא הופיעה בפרקים של באטוומן, אגדות המחר (בערך) והפלאש.
אם כי חשבתי שההופעה שלו כאן תהיה יותר משמעותית לפי מה שהיה איתו בשבוע שעבר אצל הפלאש, אבל לא משנה.
אני לא חושבת שזה מאשר משהו.סוף סוף אישור מוחשי שאנחנו נמצאים בArrowverse.
אם כי זה הופך את זה ליותר מוזר שבזמן של משבר גדול שקשור לסופרמן אף אחד לא פונה אל סופרגירל.
"הפלאש", צפי ולמדי.חוץ מזה הופכים את סופרמן לרע אבל כמובן שזכרונות מאושרים של המשפחה שלו מבטלים את השינוי. די צפוי.
עדיין נחמד לראות את ג'ון הנרי איירונס עכשיו נלחם בצד של סופרמן.
גם הבנים היו משמעותיים בדרכם.
אני קצת מרחמת על טאל, אבא שלו מנצל אותו.אבל לאדג' יש עדיין תוכנית כלשהי שהוא כנראה מצליח לבצע לפני שהוא נתפס.
קצת מוזר שהם לא חקרו אותו לגבי מה הוא עשה בחלל עם איזה חפץ מוזר. אולי הם איכשהו לא קלטו את זה.
הם היו חמודים.בחדשות אחרות כולם עכשיו שונאים את המשפחה של לנה. אבל הם עצמם די מאושרים ומאוחדים יותר מתמיד.
אני באמת לא מבין למה אנחנו צריכים כל כך הרבה קטעים איתם. במיוחד כשזה מרגיש שהם כבר סיפקו את החשיבות העלילתית שלהם.
אני מניח שבפרקים הבאים ג'ורדן וג'ונתן יתמכו בשרה וגם קלארק ולואיס בהורים. והם יגרמו לכך שהעיירה תסלח להם.
זה כלום לעומת השיער שלנו בSNLההספק של הימים האחרונים:
סיימתי את ברוקלין 99. באמת סדרה מעולה גם בצפייה שנייה. תמיד מרעננת ומהנה ועושה טוב בלב.
נזכרתי במשהו שהפריע לי גם בצפיה הראשונה וגם בשנייה - השיער של ג'ייק בעונות הראשונות. למה לא סיפרו אותו?!
הייתי צריך להקטין את התמונה. כי מילא תמונה ענקית, אבל תמונה ענקית עם השיער הזה, זה כבר מוגזם.
הילדים תיכף יוצאים לפנסיה.ואני מבין שהייתה קורונה אבל לכל הרוחות מה קורה עם עונה 4?
אז אני הפוך ממך - אוהבת מחזות זמר קלאסיים וזה כנראה היה מודרני מידי בשבילי.אמנם אני אוהבת יותר מחזות זמר מודרניים יותר מהסגנון פה אבל השירים עדיין ממש כיפים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.