דיוני סדרות #61

מיני סדרה מעולה, חדה ושנונה שתלמד אתכם איך להיות רודן-טירן בחמישה פרקים פשוטים. או reader digest להיסטוריה של 5 רודנים אכזריים במאה העשרים:

Lion_Heart

Well-known member
מיני סדרה מעולה, חדה ושנונה שתלמד אתכם איך להיות רודן-טירן בחמישה פרקים פשוטים. או reader digest להיסטוריה של 5 רודנים אכזריים במאה העשרים:
ראיתי עד כה 2 פרקים, זה ...עצוב עד כמה ש זה נכון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא רק שראיתי שמיגדון, אלא עשיתי מינוי לאפל טיוי +
(לא רק בשביל זה, יש כמה דברים שם שאני רוצה לראות)
אמנם אני אוהבת יותר מחזות זמר מודרניים יותר מהסגנון פה אבל השירים עדיין ממש כיפים.
גם אני יותר אוהב מחזות זמר מודרניים. ולי זה הפריע יותר. חלק מהשירים בכלל לא אהבתי. חלק כן (נראה לי הכי אהבתי את אלו בסוף בין מליסה והבחור ובין ג'וש והבחורה).
אבל עיקר הבעיה שלי היא שכל השירים הרגישו די מאותו ז'אנר. בסדרות מוזיקליות אחרות לרוב עוברים בין סגנונות. שיר אחד בסגנון יותר ישן, שיר אחד מודרני שמרגיש שנות ה90, שיר אחד שמרגיש אולי אפילו יותר מידי מודרני לטעם שלי. אבל משנים. כאן זה מרגיש שתקועים באותו סגנון וזה פחות מהנה.
אני מקווה שירגיש קצת יותר מגוון מבחינת סגנונות בהמשך.
--"אני שונא מחזות זמר אף אחד לא פוצח בשיר במציאות" "לא כי פטיש שחוזר כמו בומרנג" - אהההה שניכם! מחזות זמר זה נהדר ות'ור זה נהדר!B-|
את כנראה הבת שלהם.
(ואני הבן שלהם)
--"פרדון מיי ג'ויש, נוטגודניק":-D:-D
:-D
--ראש העיר הוא גיי כמובן, מקווה שהוא ימצא אהבה גם כן בעונה הזאת.
קלטתי את זה כבר בפרק הראשון כי אמרו שהשם משפחה שלו זה Menslove או משהו כזה.
--אוקי הקטע בין ג'וש והילדה קצת מטריד היא בבירור ילדונת וזה מוזר שהוא קלט את זה רק כשהם הגיעו לעץ שם.
אני בכלל לא חשבתי שהיא צעירה כל כך. וצדקתי - השחקנית בת 25. רק כשהם כבר על הגבעה מתברר כמה היא צעירה.
אני כן אוהבת את הקאסט (יש שם איזה חצי SNL לא?)
אני חושב שרק הראשית והכומר. אבל אולי לא קלטתי את כולם (אני גם לא מכיר את כל הקאסט של SNL מכל השנים)

עוד מחשבות:
הקטע עם הכסף שהכל זול מצחיק. אבל הכרטיסי אשראי שלהם גם לא יעבדו, אז תכלס מאוד חשוב כמה כסף מזומן במקרה היה עליהם כשהם נכנסו לשם.
זה שיש ילד שמכריז על דברים גם מצחיק.
רציתי שיבדקו מה קורה אם הם עומדים על הגשר וכל אחד מהם יורד לכיוון שני.
הקטע שהיה עם he said, she said היה מצחיק.
דוקטור הוריבל סינג אלונג בלוג! |מאוהב||כתר|
וגם בפרק המחזמר של באפי היו כמה קטעים מושלמים.
לחלוטין :love:
(אבל מה זאת אומרת "בפרק המחזמר היו קטעים מושלמים". איזה קטע לא היה מושלם?)
(עדיין לא ניסיתי את המילטון)
WTF
לכי לראות המילטון.
קחי בחשבון שאם את אוהבת יותר מחזות זמר ישנים אז בהתחלה לא תתחברי לזה. גם בשבילי זה הרגיש מודרני מידי בהתחלה. אבל כשנכנסתי לזה אז התלהבתי בטירוף. (אני עדיין כל הזמן מקשיב לשירים של זה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוף סוף סיימתי את עונה 2 של mythic quest
הפרקים על cw היו ממש טובים. בפרק שקורה בשנות ה70 רק לקרת הסוף הבנתי שזה cw, זה היה אחרי שהוא ראה את המשחק והשתכר וחזר לחברים שלו והתחיל נאום על כך שסיפורים זה מה שחשוב ואז אני קפצתי זה cw!!!!"
גם ממש אהבתי את הפרק השני של cw. עד עכשיו בסדרה הוא היה פשוט הדמות הגזענית ושוביניסטית והפרקים האלו נתנו לו אפיון.
דווקא הפרקים האחרונים של הסדרה בmq לדעתי היו פחות טובים. הבנתי שעדיין אין אישור לעונה 3. מצד אחד כאילו כן יש סיומת לדמויות אבל עדיין ממש דורש עוד עונה.
מקווה שהיא תגיע במהרה
נראה לי שזה היה אמור להיות ברור שזה CW כי זה ידוע שהשם משפחה שלו הוא לונגבוטום.
הייתה הסכמה די רחבה של אהבה לפרק שמתרחש בשנות ה70 - רק אני לא הסכמתי. ממש לא אהבתי את הפרק. ולמעשה בגלל שבכלל לא התרשמתי מהעונה אז זה ממש קירב אותי לוותר על הסדרה.
גם את רוב הפרק השני על CW מאוד לא אהבתי (על זה הייתה יותר הסכמה דווקא), אבל כן אהבתי את איך שהוא נגמר.

didalf

Well-known member
או צלילי המוזיקה
צלילי המוזיקה|מאוהב|
יחסית לא מזמן היה ביס אז ראיתי שוב והסרט עדיין לגמרי מחזיק. כלומר התאפורה מגוחכת למות אבל השירים מושלמים כמובן וגם הטקסטים עדיין טובים ולא קרינג'ים מידי כמו הרבה סרטים ישנים.
וחיבבתי את הדברים שכתבת. אני אתן לזה עוד קצת צ'אנס.
אני לא אגיד שסופר עפתי אבל זה חמוד וקצר והבנתי שזה רק 6 פרקים אז אני אמשיך.
אני מקווה שירגיש קצת יותר מגוון מבחינת סגנונות בהמשך.
אני גם מקווה.

את כנראה הבת שלהם.
(ואני הבן שלהם)
:-D:-D

קלטתי את זה כבר בפרק הראשון כי אמרו שהשם משפחה שלו זה Menslove או משהו כזה.
כן אני גם (גם בכתוביות בעברית טרחו לציין ש"מנסלאב" זה "אהבת גברים"). ואז הוא התחיל לשיר על מציאת גבר שבבירור מדבר על עצמו וככל שהשיר המשיך זה היה ברור יותר.

אני בכלל לא חשבתי שהיא צעירה כל כך. וצדקתי - השחקנית בת 25. רק כשהם כבר על הגבעה מתברר כמה היא צעירה.
והוא בן איזה 40++ לא? עדיין מטריד. והיא נראית צעירה יותר בגיל תיכון.

לכי לראות המילטון.
דחוף!!!!
ואתה לך לראות אין דה הייטס (יש אפילו אצל הדודים אם אין לך את מי לגרור לקולנוע)
אבל יש את זה באיכות ממש טובה? וקצת מרתיע אותי שזה היסטורי ועל חלק מההיסטוריה שאין לי עליו מושג.
כן זה יצא לדיסני+ לפני שנה. ממליצה עם כתוביות בעברית (יש כתוביות טובות אם לא תמצאי אני אביא לך) כי קשה לעקוב אחרי כל מה שהם אומרים.
ובסדר גם לי לא היה מושג לגבי ההיסטוריה של ארה"ב, למדתי מהמחזה:-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואתה לך לראות אין דה הייטס (יש אפילו אצל הדודים אם אין לך את מי לגרור לקולנוע)
אני מקווה להצליח למשוך מישהו איתי לראות את זה בקולנוע בשבועיים הקרובים.
אם לא אז כמובן שאני אראה את זה בבית.
*בעצם אולי עדיף לי לראות את זה קודם בבית כי אז אני יכול לעצור ולחזור כדי לקלוט יותר טוב מה קורה ואז בקולנוע אני אוכל יותר ליהנות מהשירים והריקודים.
וקצת מרתיע אותי שזה היסטורי ועל חלק מההיסטוריה שאין לי עליו מושג.
כמו שעדי אמרה, ממש לא צריך לדעת.
אחיין שלי ראה את זה בגיל 11 ולא היה לו מושג שארה"ב הוקמה ממלחמת עצמאות.

didalf

Well-known member
*בעצם אולי עדיף לי לראות את זה קודם בבית כי אז אני יכול לעצור ולחזור כדי לקלוט יותר טוב מה קורה ואז בקולנוע אני אוכל יותר ליהנות מהשירים והריקודים.
מממ יכול להיות. כי אחרי הצפיה הראשונה לא כ"כ נתפסו לי השירים ואז רק שבוע+ אחרי זה בעבודה הייתי צריכה איזה משהו לרקע ושמתי את כל הפסקול ואז ממש התאהבתי.
מצד שני כמו בהמילטון השירים הם גם ספוילר.
אבל לאדעת לראות סרט בבית ואז לראות אותו בקולנוע מרגיש לי חסר טעם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל לאדעת לראות סרט בבית ואז לראות אותו בקולנוע מרגיש לי חסר טעם.
כן, אבל בכל מקרה מחזרות זמר טובים אני רואה יותר מפעם אחת.
את המילטון ראיתי מההתחלה לסוף לפחות 3 פעמים (ועוד מקטעים באורכים שונים כמות גדולה של פעמים)
ואני בטוח ארצה לראות את זה שוב בבית אחרי שאני אראה בקולנוע.
את לא ראית שוב מאז שראית בקולנוע?

didalf

Well-known member
כן, אבל בכל מקרה מחזרות זמר טובים אני רואה יותר מפעם אחת.
כן אבל נראה לי שכדאי את החוויה הראשונה בקולנוע לא?
את לא ראית שוב מאז שראית בקולנוע?
הורדתי וראיתי שוב קטעים אבל לא הכל.
גם את המילטון בעצם לא ראיתי מהתחלה עד הסוף יותר מפעם אחת. (אבל כן שמעתי את כל הפסקול מלא) (וגם ראיתי בלייב, אז אפשר להגיד שצפיתי בכל ההצגה פעמיים:-P: )
קשה לי להתחיל מחדש דברים ארוכים שכבר ראיתי.
כל הסרטים שראיתי מליון פעם זה כי נפלתי על הש"ח שלהם ביס שוב ושוב.

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל יש את זה באיכות ממש טובה? וקצת מרתיע אותי שזה היסטורי ועל חלק מההיסטוריה שאין לי עליו מושג.
באונברסיטה היה לי קורס על היסטוריה ארה"ב והסיבה היחידה שעברתי את המבחן היה כי רוב התשובות הופיעו בהמילטון

מילי08

Well-known member
זה כלום לעומת השיער שלנו בSNL
בלעעעע אמאל'ה! הוא נראה כמו אנס מהסבנטיז
והשיער הקצר בהחלט תרם לקראש שלי עליו
לגמרי. שיער מאוד עושה את הבנאדם
*השיער הזה כנראה יעקוב אחרי לסיוטים הלילה
חחח, ממש
סוף סוף סיימתי את עונה 2 של mythic quest
כן, די מסכימה עם מה שכתבת. לדעתי העונה פשוט התחילה חזק ומתישהו איבדה תנופה ולכן האכזבה

snirf

Active member
באיחור קצת הגעתי לפרק של ממלכת החיות (אם כי רק @snirf כאן רואה גם, והוא באיחור גדול יותר כי הוא רואה ביס)
Animal Kingdom
אוקי אז אני מניח שממשיכים מלוא הגז עם פלאשבקים, כלומר שכמו עונה שעברה, גם בעונה הזאת כל פרק יכלול ג פלאשבקים לעבר של סמרף.
והאמת שאני לחלוטין בעד זה. עוד יותר עכשיו כשזה כולל את אנדרו (פופ) וג'וליה.
אגב, מעניין שבעבר עדיין לא קוראים לו פופ. אני מניח שנגלה כיצד הוא קיבל את הכינוי הזה (כבר גילינו בעבר כיצד סמרף קיבלה את הכינוי שלה).
בכל מקרה פופ הוא לחלוטין הדמות הכי מעניינת בפרק (אולי בסדרה באופן כללי, אבל בהחלט בפרק הזה). הוא כל כך מסכן בעבר שהוא סובל ממה שנראה כמו הפרעת אובססיבית/קומפולסיבית ומעניין שג'וליה אפילו שהיא קטנה יכלה להבין שזה שאין להם בית קבוע זה רע עבורו.
גם אהבתי את זה שחיברו את הפרק בכך שיחסית בתחילת הפרק הוא בתור ילד מטביע ילד אחר ובסוף הוא מטביע את הבן דוד שלו למוות.
ההחלטה להשאיר את הבני דודים בחיים הייתה די טיפשית והיה להם מזל שהם יצאו מזה חיים. ואני תוהה גם אם ההחלטה שלו להשאיר את הבן דוד האחד ההוא בחיים לא תחזור ותפגע בו. אבל אני לחלוטין מבין למה הוא לא רוצה להרוג את בני המשפחה שלו. במיוחד כשהוא מנסה לצאת מההשפעה של סמרף שהפכה אותו למתנקש שלה.

קטעי האקשן של הסדרה כרגיל די משובחים. גם איך שהם מכתרים את הבני דודים בדירה ההיא. וגם המצור בבית שלהם.
גם תמיד מדהים איך אפילו במצבים הזויים לחלוטין (כמו 4 גופות בבית) הם מצליחים לצאת מזה עם מחשבה מהירה (ושוחד מהיר)

בכלל לא ראו את אנדראה (נראה לי שזה השם שלה, הבחורה שחיה איתם ואם אני זוכר נכון הייתה בזוגיות עם פופ)

ובקושי נגעו בעניין הצוואה. זכור לי שבסוף עונה שעברה אמרו משהו על כך שהם אולי ינסו להעלים את הצוואה כדי שפאם הזאת לא תקבל הכל.
גם לא ברור איפה דברים עומדים עם ג'יי. בסוף עונה שעברה פופ די שנא אותו. וזה עוד היה לפני שהוא הרג את סמרף (לא שממש אפשר להאשים אותו בזה).
גם יש את כל העניין עם העסקים שג'יי יצר כדי להלבין כסף בעצמו. אני לא זוכר אם הוא סיפר למישהו עליהם.

...אולי אני צריך לראות שוב את פרק סיום עונה 4.

בשעה טובה צפיתי בפרק אתמול, וכך התכנון לגבי כל פרק -אצפה בהפרש של שבוע. כנראה בימים ראשון-שני.
וול, לטעמי הייתה פתיחת עונה מוצלחת ומבטיחה!
הופתעתי שממשיך הסיפור של סמורף! אבל כמו שאמרת- עתה הצטרפו פופ וג'וליה והדינמיקה בסיפור השתנתה...כלומר עתה יש דגש להבין את דמותו של פופ איך הוא התפתח להיות מי שהוא היום, וזה אכן מעניין.
כל ההשפעה שלו מילדות הייתה מסמורף...הנקמנות ורוע הלב, והסוף של הפרק לדעתי בא להראות שעתה הוא לא תחת שליטתה של סמורף, ולכן הוא גילה רחמנות כלפי אותו בן דוד...שזו כמובן טעות מפגרת! הרי הוא ראה היכן קבורים היתר וזה יכול לבוא לרעתו של פופ
מלכתחילה ההחלטה לחמול על הרביעייה הייתה מפתיעה...ומיד כשהם הגיעו לבית עם רובים- ממש חרדתי לכך שאנחנו הולכים לאבד את אחת הדמויות (מזלם של התסריטאים שלא! גם ככה אני עד היום לא סולח להם שהרגו את באז)

אהבתי את הפרק והוא מעורר סקרנות לגבי יתר העונה, כיף שיש לנו עוד 12 פרקים...והלוואי וגם זו תהיה עונה טובה כמו קודמתה.
ומאחל שיהיו לנו העונה הרבה פלחים|18+| וימשיכו את הקו של העונות הקודמות, למרות שעם כל המתח והאקשן של הפרק הראשון-לא היה זמן לזה :-P:

snirf

Active member
בשעה טובה צפיתי בפרק אתמול, וכך התכנון לגבי כל פרק -אצפה בהפרש של שבוע. כנראה בימים ראשון-שני.
וול, לטעמי הייתה פתיחת עונה מוצלחת ומבטיחה!
הופתעתי שממשיך הסיפור של סמורף! אבל כמו שאמרת- עתה הצטרפו פופ וג'וליה והדינמיקה בסיפור השתנתה...כלומר עתה יש דגש להבין את דמותו של פופ איך הוא התפתח להיות מי שהוא היום, וזה אכן מעניין.
כל ההשפעה שלו מילדות הייתה מסמורף...הנקמנות ורוע הלב, והסוף של הפרק לדעתי בא להראות שעתה הוא לא תחת שליטתה של סמורף, ולכן הוא גילה רחמנות כלפי אותו בן דוד...שזו כמובן טעות מפגרת! הרי הוא ראה היכן קבורים היתר וזה יכול לבוא לרעתו של פופ
מלכתחילה ההחלטה לחמול על הרביעייה הייתה מפתיעה...ומיד כשהם הגיעו לבית עם רובים- ממש חרדתי לכך שאנחנו הולכים לאבד את אחת הדמויות (מזלם של התסריטאים שלא! גם ככה אני עד היום לא סולח להם שהרגו את באז)

אהבתי את הפרק והוא מעורר סקרנות לגבי יתר העונה, כיף שיש לנו עוד 12 פרקים...והלוואי וגם זו תהיה עונה טובה כמו קודמתה.
ומאחל שיהיו לנו העונה הרבה פלחים|18+| וימשיכו את הקו של העונות הקודמות, למרות שעם כל המתח והאקשן של הפרק הראשון-לא היה זמן לזה :-P:
@טוני החתול מסב את תשומת ליבך , למקרה שפספסת :p

אוסווין

Active member
דרמה יומית, די דבילית כמובן, אבל זורמת לי. בינתיים המסקנה המרכזית שלי היא שאליאנה תדהר הייתה שנים מבוזבזת בתפקידים של ילדות טובות, היא אש בתור הביצ'ית.

didalf

Well-known member
דווקא לא פיספסתי, אבל כבר לא היה לי ממש מה להוסיף מעבר למה שכתבתי בהודעה הראשונה.
אבל זה מזכיר לי שלא כתבתי שום דבר על הפרק השני של העונה שכבר ראיתי.
לפעמים כשאין לך מה להוסיף תעשה לייק, שהבנאדם ידע שלא התעלמת/פספסת את ההודעה שלו.

למעלה