אמנם אני אוהבת יותר מחזות זמר מודרניים יותר מהסגנון פה אבל השירים עדיין ממש כיפים.
גם אני יותר אוהב מחזות זמר מודרניים. ולי זה הפריע יותר. חלק מהשירים בכלל לא אהבתי. חלק כן (נראה לי הכי אהבתי את אלו בסוף בין מליסה והבחור ובין ג'וש והבחורה).
אבל עיקר הבעיה שלי היא שכל השירים הרגישו די מאותו ז'אנר. בסדרות מוזיקליות אחרות לרוב עוברים בין סגנונות. שיר אחד בסגנון יותר ישן, שיר אחד מודרני שמרגיש שנות ה90, שיר אחד שמרגיש אולי אפילו יותר מידי מודרני לטעם שלי. אבל משנים. כאן זה מרגיש שתקועים באותו סגנון וזה פחות מהנה.
אני מקווה שירגיש קצת יותר מגוון מבחינת סגנונות בהמשך.
--"אני שונא מחזות זמר אף אחד לא פוצח בשיר במציאות" "לא כי פטיש שחוזר כמו בומרנג" - אהההה שניכם! מחזות זמר זה נהדר ות'ור זה נהדר!
את כנראה הבת שלהם.
(ואני הבן שלהם)
--"פרדון מיי ג'ויש, נוטגודניק"

--ראש העיר הוא גיי כמובן, מקווה שהוא ימצא אהבה גם כן בעונה הזאת.
קלטתי את זה כבר בפרק הראשון כי אמרו שהשם משפחה שלו זה Menslove או משהו כזה.
--אוקי הקטע בין ג'וש והילדה קצת מטריד היא בבירור ילדונת וזה מוזר שהוא קלט את זה רק כשהם הגיעו לעץ שם.
אני בכלל לא חשבתי שהיא צעירה כל כך. וצדקתי - השחקנית בת 25. רק כשהם כבר על הגבעה מתברר כמה היא צעירה.
אני כן אוהבת את הקאסט (יש שם איזה חצי SNL לא?)
אני חושב שרק הראשית והכומר. אבל אולי לא קלטתי את כולם (אני גם לא מכיר את כל הקאסט של SNL מכל השנים)
עוד מחשבות:
הקטע עם הכסף שהכל זול מצחיק. אבל הכרטיסי אשראי שלהם גם לא יעבדו, אז תכלס מאוד חשוב כמה כסף מזומן במקרה היה עליהם כשהם נכנסו לשם.
זה שיש ילד שמכריז על דברים גם מצחיק.
רציתי שיבדקו מה קורה אם הם עומדים על הגשר וכל אחד מהם יורד לכיוון שני.
הקטע שהיה עם he said, she said היה מצחיק.