דיוני סדרות #57

טוני החתול

Well-known member
מנהל

רציתי לשים את כל הקטעים שהוזכר טום הולנד, (כלומר רק עוד פעם אחת של ויקטור בתגובה כשהוא לא מעריך אותו מספיק ואז שוב כשויקטור אומר משהו בהמשך, אבל עדיין)

אבל ברצינות - אני לא יודע מה אני חושב על כך שההורים של ראהים קיבלו אותו כל כך בקלות אחרי שהוא חשש כל כך.
כלומר אני כמובן שמח בשבילו
וזה גם מאוד הגיוני - כי תכלס התירוץ שלו ללצבוע ציפורניים הרגיש חלש
אבל חלק בי אוהב את הדרמה של הורים מאוכזבים
וכבר יכלתי לדמיין שגם הוא יבוא לגור עם המשפחה של ויקטור (וישן על הריצפה עם פליקס)
וגם מרגיש לי קצת לא פייר לויקטור שאצל ראהים זה בסוף היה קל כל כך.

מילי08

Well-known member
איזה פרק מבאס.
קודם כל מושכים נורא את הדרמה שנשארה תלויה באויר בין פופי לאיין.
דבר שני, בפרק הקודם למדנו משהו על CW ואפשר היה להבין אותו, להזדהות אולי, אפילו לחבב אותו. בהתחלה הכרנו אותו כתרח זקן וקצת אדיוט, ואז ראינו אדם ששואף להצליח מעל הבינוניות שלו, ועכשיו הוא חזר להיות זקן אדיוט שקשה לחבב. אני מניחה שזה הגיוני שהוא יהפוך לכזה אחרי כל השנים שהוא חי לבד ושתה והסניף וכו', וגם הצורך שלו להצטיין מול החבר הותיק הוא מובן ואנושי, אבל כל המפגש ביניהם היה כמו לראות תאונת רכבת ולא להצליח להסיט את המבט.
אני חושבת שזה מפריע לי כי הייתי רוצה שהדמויות שאני מכירה ואכפת לי מהן בצורה מסוימת, יזכו לאיזשהו נצחון קטן ושנוכל לשמוח איתם.
אפילו לא היה מצחיק.
הקטע של לחרבן בשולחן של השני זה כל כך סרט בורקס.

מקווה להגיע בקרוב לקרוא את התגובות שלכם

didalf

Well-known member
אוקי לאב ויקטור פרק 2X10 והכל

סעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאימאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלהם מהההההההההההההההההההההההההההההההההה
חסר להם שלא מאשרים עונה שלישית אני ארצח מישהוווווווווווווווווווווו
וזה כדאי מאד שזה יהיה בנג'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאא סיימון! אבל למה הוא נראה כ"כ עצוב? הוא נפרד מבראם? הוא נראה כ"כ שבור שזה נראה שבראם מת וטפ?:-0

ושוב אמא של ויקטור הייתה סופסוף נחמדה לבנג'י אבל מאוחר מידי ואני שונאת אותה ולא מגיעה לה לקבל סוף טוב.

אוף גם רציתי שפליקס יבחר בלייק:-( עכשיו הולך להיות לה קטע עם לוסי?8-*

אוף רהים סה"כ חמוד והסיפור שלהם בנו אותו חמוד אבל אני כבר מושקעת רגשית בויקטור ובנג'י לא יכולה להתחבר על זה ממש חבל עליו אבל לאאאאא נו אוף. ויקטורררר חסר לך שזה לא בנג'י אני ארצח מישהו:-[

עכשיו אני יכולה לקרוא מה ניק החוצפן כתב.

אני אתחיל בתגובות שלך אליי.

good 4 you באמת שהיה לך לילה שיכלת לישון שמחה בעוד אני הייתי צריך ללכת לישון עם חור גדול בנשמה.
לא אשמתי שראית בבינג' מטורף הכל כמו כלב ששכחו לידו חבילת טובלרון ואח"כ הוא מקיא. (סיפור אמיתי מאת הכלב הטמבל שלי) תלמד לדחות סיפוקים.
אולסו רמזת לשיר החודש שלי?|זורו|

בהחלט לא חוסכים מאיתנו. העונה הראשונה עוד לחלוטין יכלה להיות בדיסני+ (במקום זה היה שם השבוע הנשיקה הראשונה בין שני בנים בסדרה אחרת) אבל העונה הזאת כבר ברור יותר מידי לטוהר של דיסני.
לגמרי, הופתעתי לטובה.

בנג'י כבר ממש לא מושלם בעיני.
;-(;-(

עונה שעברה הוא היה כאילו דוש בטרנספורמציה. היה לו ממש character arc (פשוט לא ממש היה לנו אכפת כי הוא סטרייט)
אבל למשל אפילו כשהוא גילה שויקטור הומו הוא אמר לו שהוא לא מתכוון להוציא אותו מהארון.
נכון אבל אני לא זוכרת כלום מהעונה הראשונה בערך. יש מצב שגם אז הופתעתי שהוא יותר חמוד ממה שהוא נראה בהתחלה.

העניין הוא שזה אפילו לא שאמא שלה עשתה משהו נוראי. האמא רק באה לומר להם שלום.
הבעיה היא שזה הצית את המצב שכבר היה בעייתי בכל מקרה עם האמא.
נכון.

אבל אני אישית כן חושב שהביטוי "גיי מאוד סטרייט" הוא מאוד בעייתי. הוא לא פחות הומו בגלל שהוא אוהב ספורט ולא בקטע של סטייל. בדיוק שמישהו שהוא סטרייט אבל אוהב מחזות זמר הוא לא "סטרייט מאוד גיי".
אני יודעת שזה בעייתי אבל לא ידעתי איך לנסח. בכל מקרה אהבתי שיש גם וגם.
חוצמזה אם אומרים את זה בחיבה זה עדיין בעייתי?:-]

זה נושא מורכב לדעתי. כי מצד אחד הבחור ההוא היה מניאק מגעיל שהוא אפילו לא נתן לראהים צ'אנס.
מצד שני אנשים נמשכים למי שאנשים נמשכים.
כן ברור. לא ממש כעסתי עליו כי זכותו להמשך למי שהוא רוצה זה פשוט היה לי ממש עצוב על רהים איך זה ריסק אותו בשניה.

לי יש יותר סימפטיה אליה. אני חושב שהעבירו די טוב את הצד שלה. כשאתה גדל על משהו באופן כל כך חזק זה קשה לצאת מסוג המחשבה הזאת.
לאדעת לא כ"כ. הומופביה ממניעים דתיים אולי הכי מעצבנת אותי. כי הכל גרוע אבל שזה דת פתאום מצופה להתחשב ברגשות הדתיים ולהבין וסעמקקק לא לא מגיע להם. שום קשקוש דתי לא מצדיק כזה יחס לבן שלה.

גם אצל אחיין שלי הייתה בשכבה ילדה עם שתי אמהות מאז הגן והנרמול של זה הוא מדהים. ומאז כבר יש במושב גם שני זוגות של גברים עם ילדים קטנים.
איזה יופי זה.

נכון שזה הרבה יותר עניין של דת מאשר צבע (ויש גם כאלו שהומופובים אפילו בלי דת שזה נחמד...)
אבל יש גם קשר או לפחות קורולציה לצבע. גם כי לבנים בארה"ב נוטים להיות יותר ליברליים בנושא הזה. (זה ידוע שאצל שחורים יש הרבה יותר הומופוביה מובנית)
אבל זה קשור גם לעניין של פריבילגיה של מעמד סוציו-אקונומי שזה מה שדיברו עליו שם. שדווקא במשפחות עניות יותר או שדור אחד אחורה היו עניות יותר, או שעלו מארץ אחרת ולכן היו צריכים לבנות את עצמם כלכלית - אז לילדים יש יותר תחושה שהם חייבים להורים שלהם על הקורבנות שהם עשו על מנת שיהיה להם חיים טובים יותר. זה גם משהו שהוא לא דווקא צבע, כי זה לחלוטין יכול להיות עם משפחות לבנות, אבל סטטיסטית זה פחות עם משפחות לבנות.
כן אבל זה תלוי מאד באזור. יש לא מעט אזורים עניים בארה"ב או רדנקים או מורמורנים או כל כנסיה שהיא שהם לא פחות ואפילו הומופובים גרועים יותר והם מאד לבנים. להבדיל לא ראינו כלום מאבא של מיה אבל אני מניחה שהוא היה יחסית סבבה עם זה. כן יש קורלציה ברור, אבל זה קצת הציק לי. בעיקר כי יש מספיק לבנים שאוכלים חרא מהמשפחה הדתית ו/או עניה ו/או שמרנית שלהם.

אבל לא אכפת לי ממיה ואנדרו. (ואני רק עכשיו קולט שזה נשמע מאוד גזעני)
הא ואתה תמיד קורא לי גזענית!

וזה עם שיר של ג'סטין ביבר שאני ממש לא אוהב.
אה זה של ג'סטין ביבר? בלעכס הרסת לי את הסצנה:-D למה לא טיילוררררררר.

*ועכשיו אני לחלוטין יכול לדמיין מצב שבסוף העונה ויקטור בוחר בראהים ואז עונה הבאה לבנג'י יש חבר חדש ושני הזוגות נעשים מיודדים והכל כאילו בסדר אבל אז נבנה מתח מיני חזרה בין ויקטור ובנג'י ככה שבסוף עונה 3 הם חוזרים זה אל זה. (או לחלוטין בדיוק הפוך)
לאא לא אהבתי אף אופציה. ויקטור חוזר לבנג'י ורהים מוצא מישהו חדש וזהו!
אוקי אבל עדיף האופציה שויקטור ובנג'י אנדגיים גם אם אני אצטרך לסבול באמצע.

ולגמרי יכולת להגיב לי בלי ספוילרים להגיד מה חשבת באותה נקודה אתה סתם רשע.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
*אגב אם לא תהיה עונה 3 אני ארצח מישהו.
אבל זה בנג'י...
ואני שונא אותם למוות שהם לא גילו לנו בסוף אל מי הוא הלך. אני הרגשתי שזה עומד לקרות ועדיין הייתי בשוק שהם עשו לנו את זה.
*וזה עוד יותר סיבה שאני ארצח מישהו אם לא תהיה עונה 3.
**ואני לא מאמין שגם אם תהיה אז אני אצטרך לחכות שנה כדי שתגיע.
אני כבר משחיזה את המצ'טה ומנקה את הרובה בשביל מסע הרצח שלנו למקרה שאין עונה 3!!!!!

אולסו רצח הזאת שאבא של ויקטור יוצא איתה זאת ריטה מדקסטר.

ראהים הוא מקסים. והוא מבין את ויקטור בדברים מסויימים בדרכים שבנג'י לא. והוא גם לא מנוסה כמו ויקטור.
כן אבל....

כלומר אני רוצה להאמין שויקטור הלך אל בנג'י כי זה בנג'י והם מושלמים יחד.
זה!!!!|מאוהב|;-(

אבל לפחות השאירו אותנו עם איזה ווייב לסבי בין לייק והחברה לשעבר של אנדרו. האמת שזה יהיה ממש טוב אם זה יקרה כי יש בסדרה הרבה יותר מידי הטרוסקסואלים.
כן אה?:-D
אבל אוף רציתי שיבחר בלייק היא מותק והם סופר חמודים ביחד.
וגם נכון שהוא מבוגר מפילאר בפחות משנה אבל היא עדיין האחות הקטנה של החבר הכי טוב שלו וזה מרגיש קצת כאילו הוא יוצא עם אחותו הקטנה וזה קרינג'י לי. אולסו לא יכולתי שלא לחשוב על הפרק שהוא דיבר עם ויקטור על סקס ולאבד את הבתולים שלהם ולייק איך הוא ידבר עם ויקטור עכשיו על דברים כאלה עם אחותו????????
חח הצחיק אותי שויקטור אמר שקרה לו משהו דומה ופליקס כזה "אתה גם נישקת את אחותך":-D :-D

גם יש את כל סיפור מיה ואנדרו ואבא של מיה ואיכשקוראים לה ממגרש ביתי - אבל מצטער לא ממש אכפת לי מהם אז לא אכפת לי גם אם הם עוזבים את הסדרה כולם.
ברוק בסדרה, סופיה בוש בחיים. כתבתי עונה קודמת כמה זקנה אני מרגישה שברוק עכשיו היא מהמבוגרים ולא מהנערים. היא הייתה אהבת חיי לתקופה ארוכה.
ודווקא ממש אהבתי את מיה, יותר משציפיתי/זכרתי. כל הבדידות שלה מאד נגעה לליבי בתחילת העונה, והמתח שלה בהתחלה עם אנדרו היה מהסוג שאני אוהבת ומזה שמחתי כשהם נהיו ביחד סופסוף וגם אח"כ הם היו מתוקים|מאוהב|

וזה הוביל לריקוד של בנג'י עם המעודדות (או החברות של חברי הקבוצה) שזה היה מדהים
FINE ILL DO IT MYSELF

כמעט שכחתי לציין שראהים קיבל נקודות זכות ענק על הקראש שלו על טום הולנד. ודי התעצבנתי על ויקטור שנשמע כאילו הוא מזלזל על טום הולנד.
חחחחחחחחחחח כן רציתי להגיד ושכחתי:-D:-D התלהבתי בשבילך. וגם חשבתי הו לא ויקטור איבד נקודות זכות אצל ניק:-D
מזכיר לי שהתעצבנתי על מיה קלות כשהיא אמרה שהאוונג'רס לא אמין שספיידרמן עם ת'ור או משהו סתמי מה את מבינה|שפם|

אם כי שוב זה היה נורא עצוב שהפרק היחיד שמתמקד ככה בויקטור, אבל הוא לא היה בו עם בנג'י.
ממש;-( ואהאעהאא תאר לעצמך את הקריוקי הזה אבל עם בנג'י;-(|מאוהב|

אז כבר ציינתי את זה שבנג'י היה ממש חרא עם זה שהוא קצת דחף את ויקטור לעזוב את קבוצת הכדורסל. ועוד יותר חרא אחר כך כשהוא אמר שהוא שמח שהוא לא צריך לעודד את ויקטור במשחקי הכדורסל שלו (וזה בזמן שויקטור בא לעודד אותו במופע מוזיקה שלו)
אבל בנג'י גם כן התנצל על זה ופיצה אותו בריקוד די סקסי (וגם די מביך בשבילו אני מניח)
כן הקטע הזה עצבן גם אותי. אבל גם הרגיש לי שויקטור יכל להגיד לו שהוא אשכרה אוהב את זה ולא עושה את זה רק כי אבא שלו דחף אותו. כשהוא אמר לו שהוא לא צריך לבוא וזה בנג'י חשב שהוא מעודד את ויקטור. ובסוף בנג'י הבין שזה חשוב ליקטור בשביל עצמו ואז בא לתמוך כולל הריקוד הזה|מאוהב|

אבל חוץ מזה היה את זה שהוא באמת נורא לא סבלני לגבי מה שויקטור עובר עם אמא שלו.
עכשיו נכון שיש לו סיבה לכעוס עליה כשהיא מגעילה אליו, אבל הוא כאילו לא קיבל בכלל את זה שזה יכול להיות תהליך ועוד יותר מעצבן שהוא כאילו לא קיבל את זה שויקטור דווקא כן בסדר עם זה שזה יהיה עבורה תהליך ושמח על כל התקדמות קטנה.
ואז היה את הקטע כשהיא תפסה אותם בזמן סקס.
והקטע הזה בכלל הדהים אותי כי הוא כאילו כועס עליה שהיא כועסת. אבל ברור שהיא כעסה. ואני לא יודע למה לא אמרו את זה אבל ברור שהיא גם הייתה כועסת אם היא הייתה תופסת אותו שוכב עם בחורה. שלא לדבר על זה שהיא הייתה כועסת אם היא הייתה תופסת את פילאר שוכבת עם בחור.
אז מה הוא עושה עניין מזה שהיא נכנסה להתקף קטן בעניין.
ואז בנוסף לזה הוא מספר לאח הקטן שויקטור הומו. והוא יודע שהאח לא יודע את זה. ואפילו שזה ממש לא בסדר שהאמא סירבה שיספרו לאח הקטן זה עדיין חרא סתם לספר לו. אפילו בלי קשר לאמא, הוא הוציא את ויקטור מהארון בפני אחיו.
לא יודעת לגבי כל הקטע הזה. היא ממש פגעה בו והשפילה אותו לאורך כ"כ הרבה זמן ו-ויקטור כמעט לא אמר לה כלום. כל הזמן נתן לה עוד ועוד גרייס בגלל הרגשות הדתיים שלה. חאלס. כמה אפשר לשמוח מכל התקדמות קטנה כשהוא רואה כמה היא מגעילה לבן שלה בגלל דבר כזה ופוגעת באדם שהוא (בנג'י) אוהב. רוב הזמן הייתי יותר בצד של בנג'י האמת. אני מבינה שויקטור תקוע במצב די חרא כי זאת בכל זאת אמא שלו ואין לו את המבט החיצוני הזה כמו בנג'י אבל בגלל זה הבנתי את התסכול של בנג'י.
ולדעתי יש מצב שהיא הייתה עושה סיפור כזה גם אם זאת הייתה פילאר אבל אם זה היה ויקטור עם בחורה אז פחות. צביעות דתית היא גם כלפי בנות לא רק הומואים. עם בחורה יש מצב שאבא שלו היה נותן לו כיף ומקסימום קצת כועסים בגלל שבכל זאת האח הקטן ישן ליד.
זה שהוא אמר לאח הקטן היה קצת לא לעניין אולי אבל בסוף היה לטובה. לאדעת כאילו בנג'י עצבן אותי בקטע הזה גם אבל האמא יותר.
אוף עכשיו כל צדיקי האינטרנט יגידו שבנג'י טוקסיק ושויקטור צריך להיות עם רהים אין לי כוח אליהםםםם למה אני מעוצבנת מראש אני אפילו לא מסתובת בפאנדום הזה:-D

יחד עם זה גם ויקטור היה ממש ממש לא בסדר שהוא סיפר לראהים על זה שבנג'י אלכוהוליסט. זה כאילו הדבר האחר שבנג'י אמר לו לא לספר לאף אחד והוא סיפר למישהו. זה לחלוטין מוצדק שבנג'י נורא התעצבן על זה.
נכון. זה היה כמעט אותו דבר כמו פליקס-לייק-אמא שלה.

בנושא אחר לחלוטין מאוד אהבתי את קו הסיפור עם פליקס ואמא שלו.
הוא כל כך שבר לי את הלב העונה. הקטע שהוא בא אל הדירה של הסאלזרים עם העובדת הסוציאלית ופרץ בבכי היה כואב.
וגם כל מה שהיה עם האמא שלו היה עשוי ממש יפה לדעתי.
|כן|

הדבר היחיד שנורא חבל לי זה שלא נראה לי שאי פעם ראינו את ויקטור ופליקס מדברים על מה שקורה עם אמא שלו.
הם חברים כל כך טובים, וזה היה חלק חשוב מאוד בעונה הקודמת. וגם בחלקים מסויימים בעונה הזאת (כמובן בסוף למשל). אז מרגיש לי מוזר שלא הייתה להם שיחה עמוקה על המצב הזה. או יותר הגיוני שהייתה שיחה כזאת אבל לא ראינו אותה.
ווי תכלס8-*8-*

וגם מרגיש לי קצת לא פייר לויקטור שאצל ראהים זה בסוף היה קל כל כך.
כן גם לי.
וכן הקטע עם טום הולנד אכן הדבר הכי חשוב:-D
אה גם הצחיק אותי איך הוא מנצל צביעות של ליברלים כלפי מוסלמים כדי לעשות מה שבא לו:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא אשמתי שראית בבינג' מטורף הכל כמו כלב ששכחו לידו חבילת טובלרון ואח"כ הוא מקיא. (סיפור אמיתי מאת הכלב הטמבל שלי) תלמד לדחות סיפוקים.
אולסו רמזת לשיר החודש שלי?|זורו|
זה לא ממש אותו דבר כי אומרים ששוקולד ממש רעיל לכלבים אז זה לא שהוא אכל הכל בבת אחת, אלא שהוא אכל את זה בכלל.
והייתי רוצה לדחות סיפוקים אבל אין לי את הemotional maturity בשביל זה .

חוץ מזה מתבקש לראות את הסדרה הזאת בבינג'. זה כמעט השם של אחת הדמויות הראשיות
בינג'=בנג'י

ואכן רמזתי לשיר אבל רק במקרה אחרי שכתבתי את זה גיליתי שזה גם שיר החודש שלך (כי ראיתי בתגובה של מילי כשסרקתי במהירות) עדיין לא הגעתי אליך.
אני פשוט די נכנסתי לשיר הזה בימים האחרונים.
אני יודעת שזה בעייתי אבל לא ידעתי איך לנסח. בכל מקרה אהבתי שיש גם וגם.
חוצמזה אם אומרים את זה בחיבה זה עדיין בעייתי?:-]
אותי מעצבן כשאומרים את זה, או רומזים את זה, עלי (בהקשר לזה שלא מעניין אותי ואני לא מבין באופנה)
לאדעת לא כ"כ. הומופביה ממניעים דתיים אולי הכי מעצבנת אותי. כי הכל גרוע אבל שזה דת פתאום מצופה להתחשב ברגשות הדתיים ולהבין וסעמקקק לא לא מגיע להם. שום קשקוש דתי לא מצדיק כזה יחס לבן שלה.
איך שאני רואה את זה, החלק הדתי הוא נספח לזה.
גם אם מגדלים אותך שהומוסקסואליות זה דבר נוראי, אבל לא מסיבה דתית, אז יהיה לדעתי אותו דבר.
יש כל מיני דברים שמוטמעים אצל אנשים בגלל שככה גידלו אותם.
חוץ מזה שאני גדלתי בסביבה מאוד ליברלית ולא דתית ועדיין הרגיש לי מוטמע מהסביבה שיש משהו לא טוב בהומוסקסואליות. אז כשגדלים עם אנשים בעצם אומרים את זה באופן ברור.
כן אבל זה תלוי מאד באזור. יש לא מעט אזורים עניים בארה"ב או רדנקים או מורמורנים או כל כנסיה שהיא שהם לא פחות ואפילו הומופובים גרועים יותר והם מאד לבנים. להבדיל לא ראינו כלום מאבא של מיה אבל אני מניחה שהוא היה יחסית סבבה עם זה. כן יש קורלציה ברור, אבל זה קצת הציק לי. בעיקר כי יש מספיק לבנים שאוכלים חרא מהמשפחה הדתית ו/או עניה ו/או שמרנית שלהם.
אני מסכים שזה בעייתי.
ויחד עם זה, זה כן יוצא מתאים במקרה שלהם.
לגבי אבא של מיה - אנחנו בכלל לא יודעים איך הוא היה מגיב אם היא הייתה יוצאת מהארון. (גם לאמא של ויקטור לא נראה לי הייתה שום בעיה עם בנג'י בעונה קודמת כשהוא לא היה חבר של הבן שלה.
אה זה של ג'סטין ביבר? בלעכס הרסת לי את הסצנה:-D למה לא טיילוררררררר.
תשכחי שציינתי את זה שזה שלו. זאת סצנה קסומה עדיין.

ולגמרי יכולת להגיב לי בלי ספוילרים להגיד מה חשבת באותה נקודה אתה סתם רשע.
לא, את ראית שהייתי חייב להתייחס לזה שבסוף זה לא ברור במי ויקטור בוחר.

אני כבר משחיזה את המצ'טה ומנקה את הרובה בשביל מסע הרצח שלנו למקרה שאין עונה 3!!!!!
לחלוטין.
כדאי שאורן יזהר כי אני לא מוכן להבטיח שאני לא אהרוג גם את השליח. (אם כי רוב הסיכוי שאני אגלה בטלפון שלי קודם ואז אני אשבור את הטלפון שלי וחבל)
אולסו רצח הזאת שאבא של ויקטור יוצא איתה זאת ריטה מדקסטר.
טכנית זאת קודם כל דרלה מבאפי ואנג'ל. אבל את עדיין לא ראית אז את לא יודעת.
כן אה?:-D
אבל אוף רציתי שיבחר בלייק היא מותק והם סופר חמודים ביחד.
וגם נכון שהוא מבוגר מפילאר בפחות משנה אבל היא עדיין האחות הקטנה של החבר הכי טוב שלו וזה מרגיש קצת כאילו הוא יוצא עם אחותו הקטנה וזה קרינג'י לי. אולסו לא יכולתי שלא לחשוב על הפרק שהוא דיבר עם ויקטור על סקס ולאבד את הבתולים שלהם ולייק איך הוא ידבר עם ויקטור עכשיו על דברים כאלה עם אחותו????????
חח הצחיק אותי שויקטור אמר שקרה לו משהו דומה ופליקס כזה "אתה גם נישקת את אחותך":-D :-D
גם אני העדפתי אותו עם לייק. אבל אולי הם יהיו אנדגיים.
חוץ מזה שיכול להיות נחמד משהו לסבי. אם כי זה הגיע קצת משום מקום. אולי אפשר לטעון שנרמז משהו על לוסי, אבל לא ממש.
בכל מקרה אני מקווה שאם כן יהיה משהו של לייק עם לוסי אז שהיא תהיה ביסקסואלית גם בשביל ייצוג וגם בשביל שעדיין תוכל לחזור אל פליקס.
כן, גם לי זה מרגיש מוזר שהוא עם אחות הקטנה של ויקטור. אבל גם באמת היה בינהם קשר.
מה שהיה אפילו יותר מצחיק זה שאחרי שפליקס מספר לו שהוא התנשק עם אחותו אז הוא גם אומר משהו על זה שהיא חתיכה וויקטור אומר משהו בסגנון של Don't push it.
ודווקא ממש אהבתי את מיה, יותר משציפיתי/זכרתי. כל הבדידות שלה מאד נגעה לליבי בתחילת העונה, והמתח שלה בהתחלה עם אנדרו היה מהסוג שאני אוהבת ומזה שמחתי כשהם נהיו ביחד סופסוף וגם אח"כ הם היו מתוקים|מאוהב|
זה לא משהו אישי נגד מיה. היא באמת הייתה חמודה ושמחתי בשבילה כשהיה לה טוב (בהתחלה כשהיה נראה שטוב לה עם הבחור מהקולג' ואחר כך עם אנדרו).
אבל היא לא הועילה לעלילה של ויקטור בשום דבר.
וזה פשוט היה מרגיז שברוב הפרקים העלילה נעה בין כל הזוגות השונים, שרובם סטרייטים, ושאר הדרמות, ככה שנשאר מעט מידי זמן לויקטור ומה שקורה איתו.
FINE ILL DO IT MYSELF
זה קל, אני חיפשתי גיף-סט של כל הריקוד (מצאתי כזה שחלק מהגיפים בתוכם כאילו היו תקועים)
מזכיר לי שהתעצבנתי על מיה קלות כשהיא אמרה שהאוונג'רס לא אמין שספיידרמן עם ת'ור או משהו סתמי מה את מבינה|שפם|
חחחח שכחתי מזה.
לא יודעת לגבי כל הקטע הזה. היא ממש פגעה בו והשפילה אותו לאורך כ"כ הרבה זמן ו-ויקטור כמעט לא אמר לה כלום. כל הזמן נתן לה עוד ועוד גרייס בגלל הרגשות הדתיים שלה. חאלס. כמה אפשר לשמוח מכל התקדמות קטנה כשהוא רואה כמה היא מגעילה לבן שלה בגלל דבר כזה ופוגעת באדם שהוא (בנג'י) אוהב. רוב הזמן הייתי יותר בצד של בנג'י האמת. אני מבינה שויקטור תקוע במצב די חרא כי זאת בכל זאת אמא שלו ואין לו את המבט החיצוני הזה כמו בנג'י אבל בגלל זה הבנתי את התסכול של בנג'י.
ולדעתי יש מצב שהיא הייתה עושה סיפור כזה גם אם זאת הייתה פילאר אבל אם זה היה ויקטור עם בחורה אז פחות. צביעות דתית היא גם כלפי בנות לא רק הומואים. עם בחורה יש מצב שאבא שלו היה נותן לו כיף ומקסימום קצת כועסים בגלל שבכל זאת האח הקטן ישן ליד.
זה שהוא אמר לאח הקטן היה קצת לא לעניין אולי אבל בסוף היה לטובה. לאדעת כאילו בנג'י עצבן אותי בקטע הזה גם אבל האמא יותר.
אוף עכשיו כל צדיקי האינטרנט יגידו שבנג'י טוקסיק ושויקטור צריך להיות עם רהים אין לי כוח אליהםםםם למה אני מעוצבנת מראש אני אפילו לא מסתובת בפאנדום הזה:-D
טוב, אנחנו לא מסכימים באופן בסיסי על אמא של ויקטור.
אבל הבעיה שלי עם בנג'י בעניין היא שהוא כאילו מנסה להחליט בשביל ויקטור עד כמה הוא צריך להיות כועס עליה.
אני מסכים שבטח היו כועסים הרבה יותר על פילאר, אבל בכל מקרה ברור שהיא תכעס כשהיא תופסת אותם בבית.
זה אפילו לא שהיא כעסה שהם בכלל עושים את זה, הרי היא הבינה את הקטע עם הנסיעה שלהם לבקתה ואומנם היא לא הייתה שמחה עם זה, אבל היא לא עצרה אותו.

אני לא חושב שבנג'י הוא טוקסיק, אבל הוא ממש לא חסר מגרעות.
אני חושב שאני עדיין יותר רוצה שויקטור יבחר בבנג'י,
אבל גם מאוד אהבתי את הקשר שהתחיל להווצר לו עם ראהים.

מה שכן בטח יהיה טוקסיק - מלחמות השיפים שעכשיו יתחילו בטאמבלר.

אה גם הצחיק אותי איך הוא מנצל צביעות של ליברלים כלפי מוסלמים כדי לעשות מה שבא לו:-D
חחחחח כן
פסטיבל הפיסטוקים

נקודת זכות ברורה לדעתי לטובת ראהים זה שהוא מצחיק.
עד כמה שזכור לי גם כשבנג'י היה עדיין הכי מלאך שבעולם והכי מתוק וחמוד, הוא לא היה מצחיק. כמעט תמיד הוייב איתו היה דרמטי.
מהבחינה הזאת ראהים הוא פשוט יותר כיף.

גם ממש מעניין אותי לראות את ההורים של ויקטור פוגשים את ההורים של ראהים. הרבה פחות מעניין מאשר כשיפגשו את ההורים של בנג'י.

didalf

Well-known member
זה לא ממש אותו דבר כי אומרים ששוקולד ממש רעיל לכלבים אז זה לא שהוא אכל הכל בבת אחת, אלא שהוא אכל את זה בכלל.
סליחה התכוונתי שקית מלאה חבילות טובלרון. והוא שרד את זה ועוד מלא שוקולדים שהוא גנב. אבל שוקולד אחד לא גורם לו להקיא יומיים כמו שכמה חבילות טובלרון עשו.
בכל מקרה אכלת יותר מידי מהר מידי ועכשיו כואבת לך הבטן, אתה יכול לבוא רק לעצמך בתלונות.
אני פשוט די נכנסתי לשיר הזה בימים האחרונים.
אני גם הוא כזה כיפי|מאוהב|

אותי מעצבן כשאומרים את זה, או רומזים את זה, עלי (בהקשר לזה שלא מעניין אותי ואני לא מבין באופנה)
כן דווקא אני מבינה, כמו שזה הפריע לויקטור.
כי כאילו מנסים להחמיא אבל זאת מחמאה סופר מגעילה שמזלזלת גם בך וגם בהומואים במקביל.
התכוונתי יותר בחיבה לצד ההפוך של "סטרייט גיי" אבל לא משנה.
אוקי המשכתי לחשוב על זה וכאילו אי אפשר להכחיש שיש איזה סט תכונות, כן קצת סטראוטיפי, שמשוייך להומואים ובוא נודה הרבה גם מקיימים אותו. אז אני חושבת שלהגיד על מישהו "סטרייט גיי" על סטרייט שמקיים הרבה מהתכונות האלה או "גיי סטרייט" על גיי שלא מקיים כמעט או בכלל מהן כעובדה זה לא דבר כזה נורא. כי זה עובדה וזה פשוט איזה סט תכונות אופי. הבעיה היא כמו שאמרתי שמנסים להשתמש בזה כמחמאה או העלבה, ואז מקטלגים את התכונות האלה או החוסר בהן כמשהו טוב או רע. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי אני מסתבכת כשאני צריכה לנסח מחשבות טיפה יותר מורכבות:-D

גם אם מגדלים אותך שהומוסקסואליות זה דבר נוראי, אבל לא מסיבה דתית, אז יהיה לדעתי אותו דבר.
יש כל מיני דברים שמוטמעים אצל אנשים בגלל שככה גידלו אותם.
כן אבל כשזה מסיבה דתית אז פתאום מצופה יותר להתחשב בקושי שלהם כי רוב האנשים גם החילונים, בעיקר אפילו חילונים אבל לא ממש אתאיסטים, איכשו נוטים לראות באנשים דתיים נעלים מוסרית ומזה לא.
אני מסכים שזה בעייתי.
ויחד עם זה, זה כן יוצא מתאים במקרה שלהם.
במקרה שלהם כן.

לא, את ראית שהייתי חייב להתייחס לזה שבסוף זה לא ברור במי ויקטור בוחר.
ממש לא יש מלא דברים שיכלת להתייחס אליהם בלי זה.

כדאי שאורן יזהר כי אני לא מוכן להבטיח שאני לא אהרוג גם את השליח. (אם כי רוב הסיכוי שאני אגלה בטלפון שלי קודם ואז אני אשבור את הטלפון שלי וחבל)
:-D:-D

מה שהיה אפילו יותר מצחיק זה שאחרי שפליקס מספר לו שהוא התנשק עם אחותו אז הוא גם אומר משהו על זה שהיא חתיכה וויקטור אומר משהו בסגנון של Don't push it.
חחחחחח כן:-D אוף די נו זה ממש קריפי כשהחבר הכי טוב שלך יוצא עם אחותך הקטנה זה לא לעניין.

וזה פשוט היה מרגיז שברוב הפרקים העלילה נעה בין כל הזוגות השונים, שרובם סטרייטים, ושאר הדרמות, ככה שנשאר מעט מידי זמן לויקטור ומה שקורה איתו.
כן קצת כן. לפעמים כאילו היה רצף מאד ארוך של סצנות שאף אחת מהן היא לא ויקטור!!! למרבה המזל גם מיה ואנדרו וגם לייק ופליקס ממש חמודים בעיני שזה לא מאד הפריע לי.

זה קל, אני חיפשתי גיף-סט של כל הריקוד (מצאתי כזה שחלק מהגיפים בתוכם כאילו היו תקועים)
יאוו כן טמבלר איטי רצח|חבול| לקח לי שעה להביא את הגיף המסכן הזה.

אבל הבעיה שלי עם בנג'י בעניין היא שהוא כאילו מנסה להחליט בשביל ויקטור עד כמה הוא צריך להיות כועס עליה.
כי הוא מסתכל מהצד עם השקפה ליברלית יותר ורואה איך פוגעים בו ובאדם שהוא אוהב ע"י האדם שאמור לאהוב אותו הכי בעולם. או איך היא משפילה אותו (בנג'י) ו-ויקטור לא מספיק מגן עליו מולה. מצד אחד כן, אין לו זכות להתערב והוא לא יכול להחליט מה ויקטור צריך להרגיש או להתנהג כלפי אמא שלו אבל בגלל שנקודת המבט שלי די דומה לשל בנג'י אני מבינה אותו. וסה"כ הוא ספג את זה המון זמן עד ההתפרצות הזאת.

אני לא חושב שבנג'י הוא טוקסיק, אבל הוא ממש לא חסר מגרעות.
אני גם לא אבל אנשי האינטרנט האלה כ"כ רגשי וסנופלקסים.

מה שכן בטח יהיה טוקסיק - מלחמות השיפים שעכשיו יתחילו בטאמבלר.
אוי|חבול|

נקודת זכות ברורה לדעתי לטובת ראהים זה שהוא מצחיק.
עד כמה שזכור לי גם כשבנג'י היה עדיין הכי מלאך שבעולם והכי מתוק וחמוד, הוא לא היה מצחיק. כמעט תמיד הוייב איתו היה דרמטי.
מהבחינה הזאת ראהים הוא פשוט יותר כיף.
ממ כן זה כן.

אוף לא ראית חינוך מיני ואני לא יודעת אם יש לך כוונות לראות או שאני יכולה לספיילר לך כי יש איזה קו דמיון שאני רוצה להעלות.

גם ממש מעניין אותי לראות את ההורים של ויקטור פוגשים את ההורים של ראהים. הרבה פחות מעניין מאשר כשיפגשו את ההורים של בנג'י.
אוח שני המפגשים האלה נשמעים לי קרינג'יים.

לסיכום:
1623648550280.png

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף לא ראית חינוך מיני ואני לא יודעת אם יש לך כוונות לראות או שאני יכולה לספיילר לך כי יש איזה קו דמיון שאני רוצה להעלות.
לא ראיתי, אבל עדיין יש סיכוי שאני אראה מתישהו אז את לא יכולה
חחחחחח כן:-D אוף די נו זה ממש קריפי כשהחבר הכי טוב שלך יוצא עם אחותך הקטנה זה לא לעניין.
אני חושב שזה לא מרגיש לי קריפי כל כך פשוט כי זה משהו כל כך רגיל בסדרות טלוויזיה (למשל חברים)
כן אבל כשזה מסיבה דתית אז פתאום מצופה יותר להתחשב בקושי שלהם כי רוב האנשים גם החילונים, בעיקר אפילו חילונים אבל לא ממש אתאיסטים, איכשו נוטים לראות באנשים דתיים נעלים מוסרית ומזה לא.
אני בהחלט לא חושב שאנשים דתיים נעלים מוסרית. אם כבר אז אני חושב שאני מוותר להם כי באינסטינקט אני נותן להם יותר מרווח כי קשה לי שלא לחשוב עליהם כעל נחותים אינטלקטואלית. זה אנשים שמאמינים באיזשהו טקסט חיצוני כדי להרגיש טוב יותר לגבי החיים. אם פתאום משהו מערער על זה אז הם צריכים לשקול מחדש את מה שהופך את החיים שלהם לבטוחים.
כן דווקא אני מבינה, כמו שזה הפריע לויקטור.
כי כאילו מנסים להחמיא אבל זאת מחמאה סופר מגעילה שמזלזלת גם בך וגם בהומואים במקביל.
התכוונתי יותר בחיבה לצד ההפוך של "סטרייט גיי" אבל לא משנה.
אוקי המשכתי לחשוב על זה וכאילו אי אפשר להכחיש שיש איזה סט תכונות, כן קצת סטראוטיפי, שמשוייך להומואים ובוא נודה הרבה גם מקיימים אותו. אז אני חושבת שלהגיד על מישהו "סטרייט גיי" על סטרייט שמקיים הרבה מהתכונות האלה או "גיי סטרייט" על גיי שלא מקיים כמעט או בכלל מהן כעובדה זה לא דבר כזה נורא. כי זה עובדה וזה פשוט איזה סט תכונות אופי. הבעיה היא כמו שאמרתי שמנסים להשתמש בזה כמחמאה או העלבה, ואז מקטלגים את התכונות האלה או החוסר בהן כמשהו טוב או רע. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי אני מסתבכת כשאני צריכה לנסח מחשבות טיפה יותר מורכבות:-D
ברור שיש תוכנות שהם יותר נפוצות אצל הומואים. כמו שיש כמובן תכונות שנפוצות יותר אצל גברים ותכונות שנפוצות יותר אצל נשים.
הבעיה היא שהאינסטיקנט הוא לכן לקרוא לתכונות האלו תכונות הומואיות, תכונות גבריות או תכונות נשיות (בהתאמה).
אני מבין את האינסטינקט הזה, גם לי יש אותו, אבל הוא נראה לי ממש עושה בעיות כי אז זה מרמז שלדוגמה אישה שאוהבת כדורסל היא פחות נשית ו/או יותר גברית.

חחחח זה לחלוטין את

didalf

Well-known member
אני חושב שזה לא מרגיש לי קריפי כל כך פשוט כי זה משהו כל כך רגיל בסדרות טלוויזיה (למשל חברים)
אולי. אבל בגילאים האלה זה יותר מטריד.
וגם בחברים כולם חברים ברמה שווה. נכון שצ'נדלר התחיל כחבר הכי טוב של רוס אבל כשאנחנו מכירים אותם הם באותה רמת חברות כבר.

אני בהחלט לא חושב שאנשים דתיים נעלים מוסרית.
לא אתה אבל הרבה אחרים.

ברור שיש תוכנות שהם יותר נפוצות אצל הומואים. כמו שיש כמובן תכונות שנפוצות יותר אצל גברים ותכונות שנפוצות יותר אצל נשים.
הבעיה היא שהאינסטיקנט הוא לכן לקרוא לתכונות האלו תכונות הומואיות, תכונות גבריות או תכונות נשיות (בהתאמה).
אני מבין את האינסטינקט הזה, גם לי יש אותו, אבל הוא נראה לי ממש עושה בעיות כי אז זה מרמז שלדוגמה אישה שאוהבת כדורסל היא פחות נשית ו/או יותר גברית.
אני לא חושבת שזה כזה נורא. יש גם תכונות אשכנזיות או מזרחיות וכן אני לפעמים צוחקת על עצמי שאני סטריאוטיפ אשכנזי.
אישה שאוהבת לצפות בכדורסל לא בטוח פחות נשית. גם לא אם היא משחקת. אישה שמשחקת כדורסל ומאד שרירית ויש לה תספורת קצרה ולאדעת אני מגזימה עכשיו כן היא פחות נשית, אבל זה לא בהכרח דבר רע.
כאילו זה שיש תכונות שמשייכים למגדר או נטיה או כזע מסוים זה בסדר כי מה לעשות זה נכון זה בא מאיפשהו. זה שמתשמים בזה כדי להעליב זה לא בסדר, הבעיה היא שבני אדם הם פח ו90% מהפעמים זה כן משמש להעליב.
כמו כל דבר הכל עניין של כוונה, טאקט, מי הדובר ומי קהל היעד, מה רמת הקרבה ביניהם, ומה אנחנו משליכים על אדם שיש או אין לו תכונות מסויימות.
נגיד ויקטור הוא גיי די סטרייטי, זה לא רע או טוב זה די עובדה.
כשאנדרו משתמש בזה כמחמאה מעליבה זה לא לעניין. כשחברים של בנג'י גם אומרים את זה גם לא לעניין. אבל נגיד כשרהים צוחק עליו איזה מין גיי הוא שאין לו שום חולצה יפה בארון או משהו כזה אז זה בדיחה סבבה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סופרמן ולויס 1x08

קייל היה הפתעה לרגע, מורגן היה טוויסט משמעותי.

סופרמן קופץ למקסיקו וקצת פגיע.
מצד אחד טוב שהוא בין-לאומי, מצד שני מטריד לחשוב איך הוא מתפקד עם שמיעת-על.

ג'ונתן תמיד יודע מה להגיד. גנרל ליין משתפר.

סיכום ביניים:
אני אוהבת את 4 הדמויות של המשפחה הראשית, שזה כפליים יותר דמויות ראשיות משאהבתי ב"סופרגירל" (אלכס וקארה), ואני מקווה לאהוב את לאנה ושרה יותר בהמשך, אז מבחינת הדמויות זאת אחת הסדרות הטובות שראיתי.

הבעיה היא העלילה. על הנייר, היא הכי טובה ביקום החץ אחרי "החץ".
קווי העלילה של הנבלים הראשיים ב"סופרגירל" ו"הפלאש" היו טובים בדרך כלל, ואם הם היו מפותחים במקום עלילות של פרק אחד וניסיונות כושלים לדרמות משפחתיות, העונות היו מעולות! אז מסדרה שכן בנויה נכון ציפיתי ליותר, והביצוע מאכזב.
מורגש גם שהעונה מתוכננת קדימה בניגוד ל"באטוומן", ובהחלט מוקפדת ולא מחוררת כמוה, ועדיין איכשהו פחות סוחפת/ממכרת ממנה.
ראיתי סוף סוף גם
הקטע עם קייל זה בעצם מה שחזיתי לפני שבוע או שבועיים. אם כי עשו את זה כהפתעה כי לא ראינו אותו מקבל את ההצעה של מורגן אדג' עד הסוף. עכשיו ההתמודדות שלו אולי תעשה את המשפחה של לנה לקצת יותר מעניינת.

זה שאדג' עצמו הוא קריפטונאי זה חצי הפתעה. כי הנחתי שהוא לא סתם בן אדם, כי אז לא הגיוני שהוא ירצה להקים לחיים צבא של קריפטונאים.
מה שבהחלט הפתעה זה שהוא אח של סופרמן. אז מה ההיסטוריה שלו? והאם זה ישתלב עפ כל ההיסטוריה המורכבת שכבר ביססו בסדרה של סופרגירל (כי כרגיל ממשיכים להתעלם מקיומה).

עם כל זה שגנרל ליין עשה משהו שפגע בקלארק וג'ורדן, זה עדיין ממש מזל שהוא יצר את הנשק הזה נגד קריפטונאים כי אחרת לא היה לשם שום נשק נגדם.

מה שלא ברור לחלוטין זה למה הגנרל והצבא באופן כללי לא התערבו כבר בעניינים של אדג'. למה זה עדיין לואיס קלארק והעיתונאית האחרת שחוקרים את הפרשה. למה לואיס צריכה לצעוק כמו אישה משוגעת על אנשים שאדג' מתכנן משהו רע? למה לא הכניסו כבר את הצבא (שראה מה קרה עם החייל הוא בפרק הקודם) כדי לעצור את אדג' מלהמשיך עם כל הקטע שלו. הרי הם אפילו יודעים מהבחור ההוא מהעולם האחר שמה שאדג' עושה יגרום למלחמה עם קריפטונאים, אז אפילו שהם לא יודעים את כל הפרטים למה הם לא מתערבים לעצור אותו?

זאת בעיה מרכזית מאוד גדולה בעלילה.

אני אישיתי לא כל כך מתחבר לעלילה או למשפחה הזאת. יש דברים טובים בסדרה, אבל גם הרבה שלא עובד מספיק טוב.

ג'ונתן הוא בהחלט מהדברים הטובים. לא ברור לי מה הקטע שעשו שלו עם בחורה אחרת שכאילו התחילה איתו, אבל שרה אמרה לו לא להתקרב אליה ואז הבחורה היא דחתה אותו בכלל. איפה יכניסו את זה בתוך העלילה שנשארה?

עם כל זה שגנרל ליין עשה משהו שפגע בקלארק וג'ורדן, זה עדיין ממש מזל שהוא יצר את הנשק הזה נגד קריפטונאים כי אחרת לא היה לשם שום נשק נגדם.
כבר ב"סופרגירל" DEO אגר קריפטונייט, וסופרמן כעס על ז'ון ז'ונז.
אפילו אם סופרמן היה באמת יחיד, הצבא חייב להיות מוכן לתרחיש שידרוש לנטרל אותו. כל שכן כשיש עוד קריפטונים ביקום.
אני לא מחבבת את גנרל ליין ועוד פחות מכך את הצייד ממאדים, אבל הם צודקים.
למה זה עדיין לואיס קלארק והעיתונאית האחרת שחוקרים את הפרשה. למה לואיס צריכה לצעוק כמו אישה משוגעת על אנשים שאדג' מתכנן משהו רע?
כי כיף לראות את לויס עושה את מה שצריך להיעשות ואומרת את כל מה שיש לה לומר לכל מי שהיא רוצה שישמעו!
אני אישיתי לא כל כך מתחבר לעלילה או למשפחה הזאת. יש דברים טובים בסדרה, אבל גם הרבה שלא עובד מספיק טוב.
הרבה לא עובד ומתסכל ומקלקל קווי עלילה שלמים.
אין בעיה מהותית שבהכרח תתבטא בכל פרק ותפגע בכל עלילה, אז אפשר לקוות שיהיה שיפור.
ג'ונתן הוא בהחלט מהדברים הטובים. לא ברור לי מה הקטע שעשו שלו עם בחורה אחרת שכאילו התחילה איתו, אבל שרה אמרה לו לא להתקרב אליה ואז הבחורה היא דחתה אותו בכלל. איפה יכניסו את זה בתוך העלילה שנשארה?
טלנובלת תיכון סמולוויל... ממש לא התגעגעתי לזה.
אני בעד להעביר את התאומים לחינוך ביתי. גם ככה ג'ורדן צובר חיסורים יותר מנוכחות.

מילי08

Well-known member
מגיבה באיחור קל..
אני חשבתי שהסיפור של הפרק הקודם היה מושלם, יפהפה וסגור בפני עצמו, והגיע לסיום נוגע ללב בכך שהחזון שלו התגשם בסוף.
|כן|
קצת הרגיש לי שהיוצרים ממש רצו לחגוג את הסיום המוחשי יותר של הקורונה ע"י צילום מכוון של פרק עם שני זקנים לא בזום
:-D אני בכלל הופתעתי לראות את CW "פנים אל פנים"
רוב העלילה של הפרק על היריבות ביניהם קצת נמרחה לי ושעממה אותי.
גם לי וגם אותי. בסגנון של been there done that
מאוד אהבתי גם את הבחירה (והביצוע) של השיר Jealous Guy לסיום
גם אני! מתעלה על המקור בעיני
מה שגם גרם לי לחשוב שאולי יש בהתמקדות הזאת בסיפור היריבות והקנאה ביניהם מטרה להגיד לנו משהו עקיף על מערכת היחסים המרכזית של הסדרה, בין איין ופופי.
וואי, מעניין!
פאק רק שלא יקח גם להם 40 שנה להתגבר על זה.
אוי ואבוי לנו וליוצרים :-0

ראיתי כבר חצי עונה של "באהבה, ויקטור".
עדיין חמוד, הקסם נשמר, טיפה משעממת בינתיים יחסית לעונה 1.

ראיתי עד פרק 8 כולל.
פיליקס הוא הדמות האהובה עליי.
מבחינת ההורים יש שיפור מעונה 1, הבינו שהם לא מעניינים.
זהו, השלמתי את העונה.
הסיום קצת מאכזב, לא בחירה חכמה כמו הסיום של עונה 1.
האמת שגם לא אכפת לי מי יבחר במי.
ראהים נראה כמו התאמה שטחית לויקטור, ובנג'י אפילו פחות מזה.
חבל לי על פיליקס ולייק.

תזכירו לי מי זאת לוסי?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זהו, השלמתי את העונה.
הסיום קצת מאכזב, לא בחירה חכמה כמו הסיום של עונה 1.
האמת שגם לא אכפת לי מי יבחר במי.
ראהים נראה כמו התאמה שטחית לויקטור, ובנג'י אפילו פחות מזה.
חבל לי על פיליקס ולייק.

תזכירו לי מי זאת לוסי?
גם אותי מעצבן קצת הסיום כי צריך לחכות המון זמן כדי לגלות.
אם כי אני אוהב גם את ראהים וגם את בנג'י אז אני במידה מסויימת אהיה מרוצה עם שני האופציות.
גם לי חבל על פיליקס ולייק. הם היו הזוג הסטרייטי האהוב עלי בסדרה.

לוסי היא זאת שהייתה חברה של אנדרו בפרקים הראשונים של העונה ואז נפרדה ממנו.
בפרק הסיום היא הייתה מלצרית בחתונה.
ואז בסוף נראה שמרומז שאולי יהיה משהו בינה ובין לייק

למעלה