ראיתי את פרק 4 עכשיו וזה נראה לי נקודה טובה לעצור וללכת לישון כי אני קצת עייפה והוא נגמר כזה אדורבל שאני חוששת שהכל ידרדר מכאן אז ללכת לישון שמחה.
good 4 you באמת שהיה לך לילה שיכלת לישון שמחה בעוד אני הייתי צריך ללכת לישון עם חור גדול בנשמה.
בנג'י מושלם מידי אני קצת חוששת מתי זה ישבר. הם כ"כ חמודים ביחד אני לא יכולה

אני שמחה שאחרי העונה הראשונה והחסודה יחסית הם לא חוסכים מאיתנו הפעם

תאסוף לי גיפים בינתיים.
בהחלט לא חוסכים מאיתנו. העונה הראשונה עוד לחלוטין יכלה להיות בדיסני+ (במקום זה היה שם השבוע הנשיקה הראשונה בין שני בנים בסדרה אחרת) אבל העונה הזאת כבר ברור יותר מידי לטוהר של דיסני.
האמת שאין לי גיפים עדיין.
בנג'י כבר ממש לא מושלם בעיני.
בכלל הוא זכור לי דוש מהעונה שעברה אבל הוא ממש חמוד העונה הזאת. גם איך שהוא אחלה עם ויקטור כשכל שאר הקבוצה הייתה רעה אליו.
עונה שעברה הוא היה כאילו דוש בטרנספורמציה. היה לו ממש character arc (פשוט לא ממש היה לנו אכפת כי הוא סטרייט)
אבל למשל אפילו כשהוא גילה שויקטור הומו הוא אמר לו שהוא לא מתכוון להוציא אותו מהארון.
היא כ"כ מביאה לי עצבים שאין לי טיפת חמלה כלפיה והמאבק הפנימי שלה. אבא שלו לעומת זאת מותק.
לי יש יותר סימפטיה אליה. אני חושב שהעבירו די טוב את הצד שלה. כשאתה גדל על משהו באופן כל כך חזק זה קשה לצאת מסוג המחשבה הזאת.
תכלס גם פשוט היה משעמם עם שני ההורים שלו היו בסדר עם זה ישר.
מתישהו הפרק שהוא רקד עם המעודדות - דאמממ
כן, זה היה מדהים
יאיי מיה ואנדרו!!

וואי ואנדרו בכלל מזה מותק הוא יצא נסיך עם השיער הורוד עם הקבוצה והוא מותק עם מיה, ועם זה שהוא ידע מתי ללכת כי לייק עצובה, והם ממש חמודים ביחד. איך הוא היה כזה דוש פעם?
כמו שכבר אמרתי עליו.
אגב, איך שויקטור אמר את הדבר הזה על לצבוע את השיער לורוד דמיינתי שזה מה שאנדרו יעשה (אם כי לא חשבתי אולי שהוא ישכנע את כל הקבוצה לעשות את זה.
אוף התעצבתי יותר ממה שחשבתי שפליקס נפרד מלייק

הם ממש חמודים ביחד והיא מתוקה אפילו שהיא פישלה בגדול. סה"כ היא ילדה שדיברה עם אמא שלה על דברים שקשים לה. מה היא אשמה שאמא שלה מעצבנת. כל הסיפור הזה מתסכל כי אין אף אחד ממש רע ולכולם יש סה"כ כוונות טובות וכולם מאד מסכנים. אבל שלא יהיה עם פילאר לא מתאים לי.
העניין הוא שזה אפילו לא שאמא שלה עשתה משהו נוראי. האמא רק באה לומר להם שלום.
הבעיה היא שזה הצית את המצב שכבר היה בעייתי בכל מקרה עם האמא.
מתייחסים לזה יפה בפרק 10.
הילד הגיי הנוסף גם חמוד. קצת נחמד גם מישהו יותר גיי-נשי כזה כי ויקטור באמת מאד גיי סטרייט (זה דבר רע להגיד ניק?)
את כאילו נוגעת גם במה שכבר נאמר בפרקים קודמים לגבי ויקטור, אבל גם קצת הקדמת בשני פרקים את הקטע עם הבחור הבלונדיני בפרק 9:
זה שההוא לא רצה את רהים כי הוא נשי היה כ"כ עצוב
זה נושא מורכב לדעתי. כי מצד אחד הבחור ההוא היה מניאק מגעיל שהוא אפילו לא נתן לראהים צ'אנס.
מצד שני אנשים נמשכים למי שאנשים נמשכים.
חזרה לנושא ששאלת אותי לגביו - באופן כללי ברור שמותר גם לך לאהוב שיש דמות עם מאפיינים מסויימים - למשל במקרה הזה הומו סטריאוטיפי יותר. כמו שאני אוהב דמויות של נשים לוחמניות.
אבל אני אישית כן חושב שהביטוי "גיי מאוד סטרייט" הוא מאוד בעייתי. הוא לא פחות הומו בגלל שהוא אוהב ספורט ולא בקטע של סטייל. בדיוק שמישהו שהוא סטרייט אבל אוהב מחזות זמר הוא לא "סטרייט מאוד גיי".
*חזרה לבחור הבלונדיני שנפגש עם ראהים ודחה אותו בפרק 9 - זה השחקן ניקולאס המילטון שאני עוקב אחריו באינסטגרם (אוסטרלי, מחוץ לארון, והיה לו חבר חתיך לתקופה מסוימת). ההופעה שלו שם הייתה נחמדה כי הוא אומנם הראה התרגשות מיציאת העונה באינסטגרם, אבל אף אחד לא חשב שזה בגלל שהוא מופיע שם.
ועכשיו חזרה לפרק 8:
יאוו איזה מותק האח הקטן איך הוא כ"כ סבבה עם הכל כי הוא ילד בעולם החדש. פעם ראשונה שאני מאמינה שילדים הם העתיד.
גם אצל אחיין שלי הייתה בשכבה ילדה עם שתי אמהות מאז הגן והנרמול של זה הוא מדהים. ומאז כבר יש במושב גם שני זוגות של גברים עם ילדים קטנים.
(עכשיו אם רק הבן של בנט יצא מהארון...)
כאילו אני מבינה את השיחה של ויקטור ורהים על ההבדל בין ההורים שלהם לאנשים לבנים אבל לייק, יש אנשים לבנים סופר הומופובים. זה יותר עניין של דת מאשר צבע.
נכון שזה הרבה יותר עניין של דת מאשר צבע (ויש גם כאלו שהומופובים אפילו בלי דת שזה נחמד...)
אבל יש גם קשר או לפחות קורולציה לצבע. גם כי לבנים בארה"ב נוטים להיות יותר ליברליים בנושא הזה. (זה ידוע שאצל שחורים יש הרבה יותר הומופוביה מובנית)
אבל זה קשור גם לעניין של פריבילגיה של מעמד סוציו-אקונומי שזה מה שדיברו עליו שם. שדווקא במשפחות עניות יותר או שדור אחד אחורה היו עניות יותר, או שעלו מארץ אחרת ולכן היו צריכים לבנות את עצמם כלכלית - אז לילדים יש יותר תחושה שהם חייבים להורים שלהם על הקורבנות שהם עשו על מנת שיהיה להם חיים טובים יותר. זה גם משהו שהוא לא דווקא צבע, כי זה לחלוטין יכול להיות עם משפחות לבנות, אבל סטטיסטית זה פחות עם משפחות לבנות.
וגם לרגע חששתי שויקטור ינשק את רהים הם עמדו ממש קרוב. גאד אני מקווה שלא הולך לקרות משהו ביניהם.
כשקראתי את זה ממש הופתעתי כי חשבתי שאת מתייחסת לסצנה בסוף פרק 9 כשממש נראה שויקטור וראהים עומדים להתנשק ליד הדלת של ראהים. בפרק 8 זה עוד הרגיש לי רחוק. כלומר כבר בפרק שבו ראהים הוריד את החולצה שלו מול ויקטור אז חשבתי שיכול להיות משהו בין ויקטור וראהים, אבל רק בפרק 9 ממש קלטתי שמשהו נבנה.
תחילת הפרק הייתה

ואז סוף הפרק לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! סעמק נו. חסר להם שלא מתקנים לי את זה עד סוף העונה הזוגות הסטרייטים פה אמנם מאד חמודים אבל לא בשביל זה באתי!!
כאילו טוב שיש דרמה במהלך העונה, אבל לכל הרוחות רציתי שלפחות יסדרו לנו דברים עד סוף העונה. וכפי שראית...
ומבחינתי דרמת פליקס ולייק זה מעניין וטוב. אבל לא אכפת לי ממיה ואנדרו. (ואני רק עכשיו קולט שזה נשמע מאוד גזעני)
אוקי אוף הקריוקי היה אדורבללללל

גם ויקטור שר!! סעמק אבל עכשיו אני רוצה שהוא ישיר עם בנג'י למה לא נתנו לנו דבר כזה??
נכון שזה היה מדהים!
וזה עם שיר של ג'סטין ביבר שאני ממש לא אוהב.
ולפי אינסטגרם גם יוצא עוד מעט שיר של השחקן שמשחק את ויקטור (ונראה כאילו בקליפ הוא עם בחורה וזה איכס....)
רק בסוף הפרק קלטתי שאף אחת מילדים האחרים לא היה וזה לא היה מאד חסר.
כן, זה היה ממש כיף שהיה פרק שמתמקד רק בויקטור. (וטיפה היה גם את ההורים).
*זה קצת הזכיר את הפרק בעונה 1 שהוא נוסע לניו-יורק. (כלומר לא רק בגלל הגיי קלאב)
אבל מה שהזוי זה שעד שיש פרק שמתמקד בויקטור זה על יום שהוא מבלה עם ראהים ולא עם בנג'י.
גרר אני ממש מרגישה שהם מכוונים לויקטור ורהים כזוג ולא לאלאלאלא!! כי אוף זה יכל להיות סיפור חמוד אם לא בנג'י. לייק למה לא יכלו לבנות את כל העלילה של רהים עם מישהו אחר שאז אני אוכל להיות לגמרי בעדם וגם היה לנו שני זוגות גייז??
אז כן, זה לחלוטין מרגיש מזה שהם מכוונים לויקטור וראהים כזוג.
או אולי פשוט רצו שיהיה מתח בסוף (שאת היית אמורה כבר לראות) ואם לא היה לנו את הפרק השלם הזה של ויקטור עם ראהים אז לחלוטין לא היינו יכוליים לדמיין מצב שויקטור יחליט שהוא רוצה את ראהים. כלומר קצת איזנו את המאזניים.
אני מקווה שלאן שויקטור לא ילך אז הבחור השני עדיין ישאר בסדרה בעונה 3 (ואני ארצח מישהו אם לא תהיה עונה 3) וגם ימצא לעצמו בחור חדש ככה שכן יהיו לנו שני זוגות של הומואים.
*ועכשיו אני לחלוטין יכול לדמיין מצב שבסוף העונה ויקטור בוחר בראהים ואז עונה הבאה לבנג'י יש חבר חדש ושני הזוגות נעשים מיודדים והכל כאילו בסדר אבל אז נבנה מתח מיני חזרה בין ויקטור ובנג'י ככה שבסוף עונה 3 הם חוזרים זה אל זה. (או לחלוטין בדיוק הפוך)