דיוני סדרות #57

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הייתי חייבת לעצור זה כל מה שהיה לי באותו רגע.
פרק 3 עוד לא ירדדדדדדדדדדדדדדדדדדד:-[
אני לא מבין ממש מה הקטע, הדודים שלי שלחו לי קלטת עם כל הפרקים כבר ב11 בבוקר
כי האינטרט שלי מפגר אני לא יכולה לשים להורדה וללכת אם אני לא יושבת לידו עם נקודת גישה מהטלפון אין אינטנרנט.
אה אוקי, אז הבעיה עמוקה יותר.
אבל בכל מקרה את לא אוהבת לעשות בינג' חזק מידי.
והאמת שאני ממש חושב שטוב לרווח את הפרקים.
אני עכשיו סיימתי את העונה ואני כולי רגשות ולא יודע לעכל ואוכל את עצמי שראיתי הכל בכזה רצף שגורם לכך שלא יכלתי להעריך הכל יותר (ויחד עם זה ברור לי שלא היה סיכוי שאני אצליח להתאפק)
ברוקלין 99 עונה 1 פרק 16: כן את צודקת שכחתי כבר את השמות שלהם במקום הטוב, זה כמובן הבוס של המקום הרע.
זה הפרק שפוגשים את קווין כשהם מוזמנים למסיבת יומהולדת של הולט בבית שלו וכל החברים מהעבודה של קווין הם אינטלקטואלים והחבר'ה מהיחידה לא יודעים להתנהג כמו בני אדם מבוגרים והסמל מנסה למנוע מהם לעשות פאדיחות (ובסוף ג'ק מבין שקווין לא אוהב שוטרים בגלל היחס הרע שהולט זכה לו בעבודה כל השנים).
אה כן אני זוכר את הפרק הזה
אני באמת צריך לחזור לסדרה מתישהו
(כן אני יודע שאני אומר את זה כל הזמן וברור שזה לא יקרה לעוד הרבה זמן)

didalf

Well-known member
עצוב מאוד שאמא של ויקטור כל כך קרה עם מה שקורה איתו. והעניין הוא שזה מרגיש לי לא טבעי לדמות שלה שהכרנו.
דווקא כן מרגיש לי מתאים לה. יאוו היא כ"כ מעצבנת אותי.

מאוד אהבתי שהוא הלך לפגישה של PFLAG והייתה הפתעה ממש מגניבה לראות את אבא של סיימון שם.
חחח כן אני כזה "היי זה שחקן מוכר ג'וש משהו" ואז "אההה רגע זה אבא של סיימון! מגניב".

פליקס כזה חמוד ומסכן וחמוד.
אבל מה לכל הרוחות קורה עם זה שברור שלאחותו של ויקטור (פילאר?) יש קראש עליו.
פילאר הייתה מדהימה עם ויקטור, אז לא בא לי שהיא תהיה גורם שיפריד בין פליקס ולייק כי אני גם ממש אוהב את לייק.
וחשבתי שאולי יהיו בעיות בין פליקס ולייק בגלל שהוא יסתיר ממנה את מהש קורה עם אמא שלו, אבל אז הוא סיפר לה והכל אפילו יותר טוב בינהם ועכשיו זה משאיר את פילאר במקום עצוב.
הוא באמת חמוד ומסכן וחמוד.
וכן בהתחלה כשהיא רק הביאה לו כסף חשבתי אוקי זה נחמד רק שלא יהיה לה קראש עליו זה יהיה מוזר ואז בפרק הבא כבר היה ברור מאד. מסכנה חבל. וגם זה קצת מטריד למרות שתכלס הוא לא מבוגר ממנה בהרבה.
וכן הוא ולייק זוג חמוד אז חבל על פילאר.

ומאיה מתחילה קשר עם בחור מהאוניברסיטה. לפחות לא נמשך יותר מידי זה שהיא משקרת לו.
כן אני גם שמחה שהשקר לא נמרח מידי זה יכל להיות מעיק כשזה מסתבך ומסתבך.

תכלס הרבה פחות מעניין אותי הסיפורים שלהם. אבל לפחות ויקטור ומאיה קצת השלימו סוף סוף.
השיחה שלהם בסוף הפרק הייתה יפה. מסכנה מיה היא מזה מלאך באמת. אפילו כשהפיצו עליה שמועות מגעילות היא לא חשפה את ויקטור. וכאילו למרות שאאוטינג זה מרושע ומגעיל לא הייתי מאשימה אותה לגמרי אם היא הייתה עושה את זה. די עצבן אותי האמת שהוא שתק ונתן להם להמשיך לדבר עליה ככה ולא סיפר את האמת מיד אבל עד סוף הפרק הוא סיפר את האמת אז בסדר, סלחתי.
אה גם רציתי להגיד שזה מתסכל שאיכשהו אפילו לצאת מהארון זה יותר קל מלהיות אישה. תראה כמה שיט מיה חטפה על שמועה שהגיעה מכלום והיא בכלל לא עשתה כלום, ואת ויקטור כולם מברכים על האומץ שלו.

רק שאז הגיע העניין של הכדורסל וכאן בנג'י קצת איכזב אותי. אומנם הוא לא אמר לויקטור לעזוב את קבוצת הכדורסל, אבל כן הרגיש כאילו הוא דוחף לזה. מין גישה של אם הם לא מקבלים אותך אז אתה לא צריך להיות איתם. וזה נכון שויקטור לא צריך להסכים ללכת להחליף במקום אחר בגללם, אבל זה עוד יותר לא הוגן שויקטור יעזוב את הקבוצה שהוא אוהב בגללם.
אוף כן. לא חשבתי שבנג'י קצת דחף לזה אבל נכון.
אבל חוצמזה הם מהממים|מאוהב|
אוףףףף אבל ממש מתסכל אותי שויקטור עזב את הקבוצה בגלל הקקות הילדותיים האלה:-[
אבל לכל הרוחות שיספר לאח הקטן שלו. זה ממש דפוק שהיא אמרה לו לא לספר לו.
ממש:-[

אני לא מבין ממש מה הקטע, הדודים שלי שלחו לי קלטת עם כל הפרקים כבר ב11 בבוקר
נו אבל יצאתי לפני 11 וחזרתי הרבה אחרי ואז אינטרנט מפגר.

אני עכשיו סיימתי את העונה ואני כולי רגשות ולא יודע לעכל ואוכל את עצמי שראיתי הכל בכזה רצף שגורם לכך שלא יכלתי להעריך הכל יותר (ויחד עם זה ברור לי שלא היה סיכוי שאני אצליח להתאפק)
אוף יש לי בראש איזה דמות מצויירת, כנראה חיה, שאכלה מלא מלא ועכשיו כואבת לה הבטן והיא מסכנה אבל לא זוכרת על מה אני חושבת בדיוק.

אני באמת צריך לחזור לסדרה מתישהו
אתה יכול אבל להגיד לי איפה בדיוק עצרת?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אז סיימתי את עונה 2 של Love, Victor
וזה יותר מידי פרקים סתם ככה לסכם והכל רועש לי מידי בראש בכל מקרה
אבל שיהיה תיעוד של מה שאני חושב ברגע זה
אני לא יודע מה אני רוצה?
כלומר אני רוצה להאמין שויקטור הלך אל בנג'י כי זה בנג'י והם מושלמים יחד.
אבל למרות שרציתי להיות לחלוטין נגד הסיכוי שויקטור יהיה עם ראהים אני גם לא לחלוטין נגד זה.
ראהים הוא מקסים. והוא מבין את ויקטור בדברים מסויימים בדרכים שבנג'י לא. והוא גם לא מנוסה כמו ויקטור.
אני לחלוטין יכול לדמיין עונה הבאה שויקטור עם ראהים.
*אגב אם לא תהיה עונה 3 אני ארצח מישהו.
אבל זה בנג'י...
ואני שונא אותם למוות שהם לא גילו לנו בסוף אל מי הוא הלך. אני הרגשתי שזה עומד לקרות ועדיין הייתי בשוק שהם עשו לנו את זה.
*וזה עוד יותר סיבה שאני ארצח מישהו אם לא תהיה עונה 3.
**ואני לא מאמין שגם אם תהיה אז אני אצטרך לחכות שנה כדי שתגיע.

בחדשות אחרות פליקס בחר בפילאר.
גם אחרי שהוא סלח ללייק על מה שהיא עשתה ואפילו הודה לה על זה.
וחלק בי נורא עצוב על זה. אבל אני שמח שלפחות פליקס עם מישהי אז העצב שלי הוא יותר על לייק שאני אוהב.
אבל לפחות השאירו אותנו עם איזה ווייב לסבי בין לייק והחברה לשעבר של אנדרו. האמת שזה יהיה ממש טוב אם זה יקרה כי יש בסדרה הרבה יותר מידי הטרוסקסואלים.

גם יש את כל סיפור מיה ואנדרו ואבא של מיה ואיכשקוראים לה ממגרש ביתי - אבל מצטער לא ממש אכפת לי מהם אז לא אכפת לי גם אם הם עוזבים את הסדרה כולם.
אנדרו כן היה מעולה כשהוא גרם לכל חברי קבוצת הכדורסל לצבוע את השיער בורוד כדי לעודד את ויקטור לחזור לקבוצה.
וזה הוביל לריקוד של בנג'י עם המעודדות (או החברות של חברי הקבוצה) שזה היה מדהים
(אוף אני עצוב על בנג'י)

ואם כבר הטרוסקסואלים אז גם נראה שההורים של ויקטור חוזרים זה אל זה אז נראה שגם ההורים של ויקטור חוזרים זה אל זה.
אני שמח בשביל ויקטור והכל אבל בעיקר אשמח לפחות דרמה מהם בעתיד.
אם כי אני חייב לציין שבסופו של דבר העלילה העונתית של הדרך של אמא של ויקטור לקבלה שלו הייתה מעולה (אפילו אם באופן כללי די צפויה)

כמעט שכחתי לציין שראהים קיבל נקודות זכות ענק על הקראש שלו על טום הולנד. ודי התעצבנתי על ויקטור שנשמע כאילו הוא מזלזל על טום הולנד.
בכלל הפרק שבו ויקטור מבלה עם ראהים היה די מעולה. וזה חלקית בגלל שזה הפרק היחיד שהתמקד רק בויקטור ובלי הדרמות הסטרייטיות של פליקס-פילאר-לייק-אנדרו-מיה (היה קצת מההורים).
אם כי שוב זה היה נורא עצוב שהפרק היחיד שמתמקד ככה בויקטור, אבל הוא לא היה בו עם בנג'י.
גם הקטע שהם שרו בבאר היה מעולה (אפילו גרם לי קצת לאהוב את השיר שבכלל לא אהבתי בעבר)

הייתה גם הפתעה נחמדה לראות את סיימון בסוף. ויחד עם זה הרגיש מאוד במקום שזה הרגיש שזאת סוג של שיחת פרידה - כלומר שויקטור כבר לא זקוק לסיימון.
אני די פחדתי שבעונה הזאת כבר לא נשמע את סיימון בכלל ולא רציתי את זה, אבל עכשיו אני אהיה בסדר אם בעונה הבאה כבר נעזוב אותו לחלוטין.
(כלומר שיהיה ברור שאני עדיין אשמח לאיזה פרק שבו סיימון ובראם באים ואנחנו מגלים מה קורה איתם)(אבל זה לא נחוץ)

טוב כמובן כתבתי יותר ממה שתכננתי, אבל גם בטח שכחתי להתייחס למיליון דברים שהייתי רוצה להתייחס אליהם בכל העונה הזאת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה יכול אבל להגיד לי איפה בדיוק עצרת?
נזכרתי שאני יכול פשוט לבדוק בנטפליקס.
עצרתי בתחילת עונה 5

טוב, אין לי ממש יכולת להגיב לך על פרקים קודמים של לאב ויקטור. אבל לפחות כתבתי את המחשבות שלי על סיום העונה (וכמובן שהתייחסתי שם לדברים שקרו לפני כן)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד קצת
נזכרתי שרציתי לציין שעם כל אהבתי אל בנג'י הוא גם די עיצבן אותי כמה פעמים בעונה וזה קצת גורם לי להיות בסדר עם האפשרות שויקטור בוחר את ראהים.
אז כבר ציינתי את זה שבנג'י היה ממש חרא עם זה שהוא קצת דחף את ויקטור לעזוב את קבוצת הכדורסל. ועוד יותר חרא אחר כך כשהוא אמר שהוא שמח שהוא לא צריך לעודד את ויקטור במשחקי הכדורסל שלו (וזה בזמן שויקטור בא לעודד אותו במופע מוזיקה שלו)
אבל בנג'י גם כן התנצל על זה ופיצה אותו בריקוד די סקסי (וגם די מביך בשבילו אני מניח)

אבל חוץ מזה היה את זה שהוא באמת נורא לא סבלני לגבי מה שויקטור עובר עם אמא שלו.
עכשיו נכון שיש לו סיבה לכעוס עליה כשהיא מגעילה אליו, אבל הוא כאילו לא קיבל בכלל את זה שזה יכול להיות תהליך ועוד יותר מעצבן שהוא כאילו לא קיבל את זה שויקטור דווקא כן בסדר עם זה שזה יהיה עבורה תהליך ושמח על כל התקדמות קטנה.
ואז היה את הקטע כשהיא תפסה אותם בזמן סקס.
והקטע הזה בכלל הדהים אותי כי הוא כאילו כועס עליה שהיא כועסת. אבל ברור שהיא כעסה. ואני לא יודע למה לא אמרו את זה אבל ברור שהיא גם הייתה כועסת אם היא הייתה תופסת אותו שוכב עם בחורה. שלא לדבר על זה שהיא הייתה כועסת אם היא הייתה תופסת את פילאר שוכבת עם בחור.
אז מה הוא עושה עניין מזה שהיא נכנסה להתקף קטן בעניין.
ואז בנוסף לזה הוא מספר לאח הקטן שויקטור הומו. והוא יודע שהאח לא יודע את זה. ואפילו שזה ממש לא בסדר שהאמא סירבה שיספרו לאח הקטן זה עדיין חרא סתם לספר לו. אפילו בלי קשר לאמא, הוא הוציא את ויקטור מהארון בפני אחיו.

יחד עם זה גם ויקטור היה ממש ממש לא בסדר שהוא סיפר לראהים על זה שבנג'י אלכוהוליסט. זה כאילו הדבר האחר שבנג'י אמר לו לא לספר לאף אחד והוא סיפר למישהו. זה לחלוטין מוצדק שבנג'י נורא התעצבן על זה.

בנושא אחר לחלוטין מאוד אהבתי את קו הסיפור עם פליקס ואמא שלו.
הוא כל כך שבר לי את הלב העונה. הקטע שהוא בא אל הדירה של הסאלזרים עם העובדת הסוציאלית ופרץ בבכי היה כואב.
וגם כל מה שהיה עם האמא שלו היה עשוי ממש יפה לדעתי.

הדבר היחיד שנורא חבל לי זה שלא נראה לי שאי פעם ראינו את ויקטור ופליקס מדברים על מה שקורה עם אמא שלו.
הם חברים כל כך טובים, וזה היה חלק חשוב מאוד בעונה הקודמת. וגם בחלקים מסויימים בעונה הזאת (כמובן בסוף למשל). אז מרגיש לי מוזר שלא הייתה להם שיחה עמוקה על המצב הזה. או יותר הגיוני שהייתה שיחה כזאת אבל לא ראינו אותה.

didalf

Well-known member
טוב, אין לי ממש יכולת להגיב לך על פרקים קודמים של לאב ויקטור. אבל לפחות כתבתי את המחשבות שלי על סיום העונה (וכמובן שהתייחסתי שם לדברים שקרו לפני כן)
חוצפן|שפם|

ראיתי את פרק 4 עכשיו וזה נראה לי נקודה טובה לעצור וללכת לישון כי אני קצת עייפה והוא נגמר כזה אדורבל שאני חוששת שהכל ידרדר מכאן אז ללכת לישון שמחה.
בנג'י מושלם מידי אני קצת חוששת מתי זה ישבר. הם כ"כ חמודים ביחד אני לא יכולה|מאוהב| אני שמחה שאחרי העונה הראשונה והחסודה יחסית הם לא חוסכים מאיתנו הפעם|מאוהב| תאסוף לי גיפים בינתיים.

אוף כבר שמחתי בשביל מיה שיש לה מישהו חדש כי היא הייתה כזאת בודדה ועצובה ובסוף הוא מסתבר כאידיוט, חבל. והיא ואנדרו ממש חמודים אני רוצה שיהיו ביחד!
בכלל הוא זכור לי דוש מהעונה שעברה אבל הוא ממש חמוד העונה הזאת. גם איך שהוא אחלה עם ויקטור כשכל שאר הקבוצה הייתה רעה אליו.

לייק ופליקס גם ממש חמודים.

didalf

Well-known member
ברוקלין 99 6X16

שוד סינקו דה מאיו!!!!!
ווהו כבר חששתי שאין שוד העונה כי לא היה הלוואין וזה תמיד פרק 5-6 כזה ואז גם ראיתי שהעונה עלתה בחורף ולא בסתיו כרגיל.
מתה על איך כולם מתחמנים את כולם וצופים את כולם מראש.
לא יכולה אפילו לבחור שורה לצטט צחקתי בקול כל הפרק:-D
וגם צ'דר כזה חמודדדדדד|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
שתדעו לכם שעברה שנה בדיוק מאז שהתחלתי לצפות ב100, ולאדעת אם זה קשור אבל לאחרונה ממש ממש חזרו לי הגעגועים לסדרה הזאת.
וגם געגועים לדיונים שהיו לנו, בעיקר בהתחלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שתדעו לכם שעברה שנה בדיוק מאז שהתחלתי לצפות ב100, ולאדעת אם זה קשור אבל לאחרונה ממש ממש חזרו לי הגעגועים לסדרה הזאת.
וגם געגועים לדיונים שהיו לנו, בעיקר בהתחלה.
תחשבי על זה שבטח ממש בימים אלו אני צופה בסדרה כלשהי לבד שעוד כמה שנים כולכם תצטרפו אלי ונורא תאהבו אותה.
זה פשוט בעייתי לדעת איזו סדרה זאת כי אני רואה הרבה סדרות.

בכל מקרה את צריכה להתרכז בLove Victor כרגע

didalf

Well-known member
בכל מקרה את צריכה להתרכז בLove Victor כרגע
עדיין לא סיימתי את פרק 6 הפריעו לי כל היום|חבול| אבל נראה לי אני אסיים אותו עכשיו בכל זאת אפילו שמאוחר ומחר עבודה כי אני עדיין באמצע הפרק מלפני כמה שעות.

אתמול ולפני שבועיים התחלתי לצפות בשתי סדרות-בת של STAR TREK. ה- וויאג'ר וה- Deep Space -
שני פרקי פתיחה, שניהם ארוכים.
שניהם עוסקים בבעיות אנושיות, בבעיות עתידיות, בהמצאות שלא ברור בכלל אם הן אפשריות, אבל היי למה לא?!
לא ברור לי, עדיין עם מי אני ממשיך הלאה. יש משהו בתבנית העלילתית שמעצבן אותי בפשטנות שבו. שמזכיר את הביקורת הקשה כנגד הוליווד - תמיד תמיד צריך שיהא Happy Ending. וצופה מיומן בעלילות ובקריאת טקסטים יכול ממש לזהות את קווי העלילה והמשכיה עוד בטרם העלילה נפרשה כנגד עיניו. האם תבנית עלילתית סכמטית זו הופכת שלד לדיונים פילוסופיים? לא בהכרח.
אגב, בסדרת בת אחרת, דיסקברי, שעוסקת ב
שיבוט הכולל את כל זכרונות הדמות [ משהו כמו השיבוט ב"חולית", אלא שבחולית השיבוט חייב לגדול ואז באמצעות טראומה פיזית קשה מאוד לקבל את זכרונותיו ]
שיחק וילסון קרוז את הרופא הנשוי
למדען ממציא מנוע הנבגים
, והנה אותו קרוז משחק בסדרה "איסט סיידרס" בפרק הפותח את העונה הרביעית, גם כבן זוג של משהו במערכת יחסים של "נשואים".
וילסון קרוז עצמו, עפ"י ויקיפדיה הוא "קרוז, הומוסקסואל גלוי ממוצא פורטוריקני, הוא פעיל חברתי למען נוער להט"בי, בפרט בני-נוער הומוסקסואלים השייכים למיעוטים אתניים."

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול ולפני שבועיים התחלתי לצפות בשתי סדרות-בת של STAR TREK. ה- וויאג'ר וה- Deep Space -
שני פרקי פתיחה, שניהם ארוכים.
שניהם עוסקים בבעיות אנושיות, בבעיות עתידיות, בהמצאות שלא ברור בכלל אם הן אפשריות, אבל היי למה לא?!
לא ברור לי, עדיין עם מי אני ממשיך הלאה. יש משהו בתבנית העלילתית שמעצבן אותי בפשטנות שבו. שמזכיר את הביקורת הקשה כנגד הוליווד - תמיד תמיד צריך שיהא Happy Ending. וצופה מיומן בעלילות ובקריאת טקסטים יכול ממש לזהות את קווי העלילה והמשכיה עוד בטרם העלילה נפרשה כנגד עיניו. האם תבנית עלילתית סכמטית זו הופכת שלד לדיונים פילוסופיים? לא בהכרח.
באילו סדרות מסע בין כוכבים אחרות צפית בעבר?
וויאג'ר וחלל עמוק 9 מתחילות שתיהן לא טוב. וויאג'ר במיוחד מתחילה לדעתי ממש לא טוב ואני במקור פרשתי לאחר כמה פרקים.
שתיהן נעשות יותר טובות בהמשך בעיקר בעונה 3. שזה די הרבה לחכות.
אבל גם מסע בין כוכבים: הדור הבא התחילה לא טוב והשתפרה מאוד.
נכון שהתבנית העלילתית של כל פרק משהו אחר היא לא משהו, אבל יש בה מקום גם לפרקים מעולים לפעמים. בשיאם כל סדרות מסע בין כוכבים מצליחות לייצר פרקים מסויימים שהם מדהימים ומעלים דיונים פילוסופיים מאוד מעניינים.
אגב, חלל עמוק 9 היא יחסית הרבה יותר בעלת עלילה רב עונתית שבעונות מאוחרות תופסת חלק גדול יותר ויותר מהזמן של הפרקים.
וילסון קרוז עצמו
ווילסון קרוז ידוע בין היתר כי הוא שיחק את אחת הדמויות הראשיות הראשונות של בן נוער להטב בטלוויזיה - כבר ב1994 בסדרה My so called life (לצד קלייר דיינז וג'ארד לטו שהפכו לכוכבים גדולים יותר)

didalf

Well-known member
לאב ויקטור עד פרק 7

אוווווווו שיט:-0 חחח ממש נבהלתי מסוף הפרק צעקתי על המחשב קצת:-D פאק עד שהאמא המעצבנת שלו כמעט עשתה צעד בכיוון הנכון עכשיו היא תחזור לנקודת ההתחלה ויותר גרוע.
היא כ"כ מביאה לי עצבים שאין לי טיפת חמלה כלפיה והמאבק הפנימי שלה. אבא שלו לעומת זאת מותק.
ויקטור ובנג'י עדיין חמודים רצח|מאוהב| בנג'י קצת פחות מושלם אבל איכשו בסוף כל פרק הוא מצליח לצאת שוב מקסים ולפצות על קודם. מתישהו הפרק שהוא רקד עם המעודדות - דאמממ|מאוהב|
יאיי מיה ואנדרו!!|מאוהב| וואי ואנדרו בכלל מזה מותק הוא יצא נסיך עם השיער הורוד עם הקבוצה והוא מותק עם מיה, ועם זה שהוא ידע מתי ללכת כי לייק עצובה, והם ממש חמודים ביחד. איך הוא היה כזה דוש פעם?
אוף התעצבתי יותר ממה שחשבתי שפליקס נפרד מלייק:-( הם ממש חמודים ביחד והיא מתוקה אפילו שהיא פישלה בגדול. סה"כ היא ילדה שדיברה עם אמא שלה על דברים שקשים לה. מה היא אשמה שאמא שלה מעצבנת. כל הסיפור הזה מתסכל כי אין אף אחד ממש רע ולכולם יש סה"כ כוונות טובות וכולם מאד מסכנים. אבל שלא יהיה עם פילאר לא מתאים לי.
הילד הגיי הנוסף גם חמוד. קצת נחמד גם מישהו יותר גיי-נשי כזה כי ויקטור באמת מאד גיי סטרייט (זה דבר רע להגיד ניק?)

didalf

Well-known member
לאב ויקטור עד פרק 7

אוווווווו שיט:-0 חחח ממש נבהלתי מסוף הפרק צעקתי על המחשב קצת:-D פאק עד שהאמא המעצבנת שלו כמעט עשתה צעד בכיוון הנכון עכשיו היא תחזור לנקודת ההתחלה ויותר גרוע.
היא כ"כ מביאה לי עצבים שאין לי טיפת חמלה כלפיה והמאבק הפנימי שלה. אבא שלו לעומת זאת מותק.
ויקטור ובנג'י עדיין חמודים רצח|מאוהב| בנג'י קצת פחות מושלם אבל איכשו בסוף כל פרק הוא מצליח לצאת שוב מקסים ולפצות על קודם. מתישהו הפרק שהוא רקד עם המעודדות - דאמממ|מאוהב|
יאיי מיה ואנדרו!!|מאוהב| וואי ואנדרו בכלל מזה מותק הוא יצא נסיך עם השיער הורוד עם הקבוצה והוא מותק עם מיה, ועם זה שהוא ידע מתי ללכת כי לייק עצובה, והם ממש חמודים ביחד. איך הוא היה כזה דוש פעם?
אוף התעצבתי יותר ממה שחשבתי שפליקס נפרד מלייק:-( הם ממש חמודים ביחד והיא מתוקה אפילו שהיא פישלה בגדול. סה"כ היא ילדה שדיברה עם אמא שלה על דברים שקשים לה. מה היא אשמה שאמא שלה מעצבנת. כל הסיפור הזה מתסכל כי אין אף אחד ממש רע ולכולם יש סה"כ כוונות טובות וכולם מאד מסכנים. אבל שלא יהיה עם פילאר לא מתאים לי.
הילד הגיי הנוסף גם חמוד. קצת נחמד גם מישהו יותר גיי-נשי כזה כי ויקטור באמת מאד גיי סטרייט (זה דבר רע להגיד ניק?)

פרק 8:

יאוו איזה מותק האח הקטן איך הוא כ"כ סבבה עם הכל כי הוא ילד בעולם החדש. פעם ראשונה שאני מאמינה שילדים הם העתיד.
גברת אמא טו ליטל טו לייט לקח לה להגיע למסקנות שהיא צריכה הייתה להגיע מזמן:-[
כאילו אני מבינה את השיחה של ויקטור ורהים על ההבדל בין ההורים שלהם לאנשים לבנים אבל לייק, יש אנשים לבנים סופר הומופובים. זה יותר עניין של דת מאשר צבע.
וגם לרגע חששתי שויקטור ינשק את רהים הם עמדו ממש קרוב. גאד אני מקווה שלא הולך לקרות משהו ביניהם.
תחילת הפרק הייתה|מאוהב| ואז סוף הפרק לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! סעמק נו. חסר להם שלא מתקנים לי את זה עד סוף העונה הזוגות הסטרייטים פה אמנם מאד חמודים אבל לא בשביל זה באתי!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 8:

יאוו איזה מותק האח הקטן איך הוא כ"כ סבבה עם הכל כי הוא ילד בעולם החדש. פעם ראשונה שאני מאמינה שילדים הם העתיד.
גברת אמא טו ליטל טו לייט לקח לה להגיע למסקנות שהיא צריכה הייתה להגיע מזמן:-[
כאילו אני מבינה את השיחה של ויקטור ורהים על ההבדל בין ההורים שלהם לאנשים לבנים אבל לייק, יש אנשים לבנים סופר הומופובים. זה יותר עניין של דת מאשר צבע.
וגם לרגע חששתי שויקטור ינשק את רהים הם עמדו ממש קרוב. גאד אני מקווה שלא הולך לקרות משהו ביניהם.
תחילת הפרק הייתה|מאוהב| ואז סוף הפרק לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! סעמק נו. חסר להם שלא מתקנים לי את זה עד סוף העונה הזוגות הסטרייטים פה אמנם מאד חמודים אבל לא בשביל זה באתי!!
עוד שני פרקים ונוכל לדבר על כל זה

בלי לחץ ושום דבר...

didalf

Well-known member
עוד שני פרקים ונוכל לדבר על כל זה
בתכלס אתה סתם חצוף אתה יכול להגיב על חלק מהדברים בלי לספיילר.

פרק 9

אוקי אוף הקריוקי היה אדורבללללל|מאוהב| גם ויקטור שר!! סעמק אבל עכשיו אני רוצה שהוא ישיר עם בנג'י למה לא נתנו לנו דבר כזה??
גרר אני ממש מרגישה שהם מכוונים לויקטור ורהים כזוג ולא לאלאלאלא!! כי אוף זה יכל להיות סיפור חמוד אם לא בנג'י. לייק למה לא יכלו לבנות את כל העלילה של רהים עם מישהו אחר שאז אני אוכל להיות לגמרי בעדם וגם היה לנו שני זוגות גייז??
זה שההוא לא רצה את רהים כי הוא נשי היה כ"כ עצוב:-(
גברת אמא אמרה דברים יפים, במיוחד כשהיא תיקנה את עצמה מ"פרסון" ל"גבר". אבל מאוחר מידי אני כבר שונאת אותה ממקודם. אני כן מודה לה שהיא הרסה את הרגע החמוד בקריוקי כי הם עמדו להתנשק.
עכשיו תשלים עם בנג'י אבלללללללללללל;-(
רק בסוף הפרק קלטתי שאף אחת מילדים האחרים לא היה וזה לא היה מאד חסר.

עכשיו אני רעבה אז אני אלך לאכול ואז פרק 10. כדי שניק יחכה קצת:-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בתכלס אתה סתם חצוף אתה יכול להגיב על חלק מהדברים בלי לספיילר.
אני באמת מרגיש שאני לא יכול לומר שום דבר בלי לספלייר. ואני אוכל להסביר למה אחרי שתסיימי.
חוץ מזה שכבר ברור שאת תסיימי את הסדרה תכף ואז תוכלי לקרוא את כל מה שכתבתי ביום שישי.

בכל מקרה אני אגיב לך על דברים עכשיו, אבל אסמן ספוילר על פרק 10 כדי שתקראי רק אחרי.
ראיתי את פרק 4 עכשיו וזה נראה לי נקודה טובה לעצור וללכת לישון כי אני קצת עייפה והוא נגמר כזה אדורבל שאני חוששת שהכל ידרדר מכאן אז ללכת לישון שמחה.
good 4 you באמת שהיה לך לילה שיכלת לישון שמחה בעוד אני הייתי צריך ללכת לישון עם חור גדול בנשמה.
בנג'י מושלם מידי אני קצת חוששת מתי זה ישבר. הם כ"כ חמודים ביחד אני לא יכולה|מאוהב| אני שמחה שאחרי העונה הראשונה והחסודה יחסית הם לא חוסכים מאיתנו הפעם|מאוהב| תאסוף לי גיפים בינתיים.
בהחלט לא חוסכים מאיתנו. העונה הראשונה עוד לחלוטין יכלה להיות בדיסני+ (במקום זה היה שם השבוע הנשיקה הראשונה בין שני בנים בסדרה אחרת) אבל העונה הזאת כבר ברור יותר מידי לטוהר של דיסני.
האמת שאין לי גיפים עדיין.
בנג'י כבר ממש לא מושלם בעיני.
בכלל הוא זכור לי דוש מהעונה שעברה אבל הוא ממש חמוד העונה הזאת. גם איך שהוא אחלה עם ויקטור כשכל שאר הקבוצה הייתה רעה אליו.
עונה שעברה הוא היה כאילו דוש בטרנספורמציה. היה לו ממש character arc (פשוט לא ממש היה לנו אכפת כי הוא סטרייט)
אבל למשל אפילו כשהוא גילה שויקטור הומו הוא אמר לו שהוא לא מתכוון להוציא אותו מהארון.
לי יש יותר סימפטיה אליה. אני חושב שהעבירו די טוב את הצד שלה. כשאתה גדל על משהו באופן כל כך חזק זה קשה לצאת מסוג המחשבה הזאת.
תכלס גם פשוט היה משעמם עם שני ההורים שלו היו בסדר עם זה ישר.
מתישהו הפרק שהוא רקד עם המעודדות - דאמממ|מאוהב|
כן, זה היה מדהים
כמו שכבר אמרתי עליו.
אגב, איך שויקטור אמר את הדבר הזה על לצבוע את השיער לורוד דמיינתי שזה מה שאנדרו יעשה (אם כי לא חשבתי אולי שהוא ישכנע את כל הקבוצה לעשות את זה.
העניין הוא שזה אפילו לא שאמא שלה עשתה משהו נוראי. האמא רק באה לומר להם שלום.
הבעיה היא שזה הצית את המצב שכבר היה בעייתי בכל מקרה עם האמא.
מתייחסים לזה יפה בפרק 10.
את כאילו נוגעת גם במה שכבר נאמר בפרקים קודמים לגבי ויקטור, אבל גם קצת הקדמת בשני פרקים את הקטע עם הבחור הבלונדיני בפרק 9:
זה שההוא לא רצה את רהים כי הוא נשי היה כ"כ עצוב:-(
זה נושא מורכב לדעתי. כי מצד אחד הבחור ההוא היה מניאק מגעיל שהוא אפילו לא נתן לראהים צ'אנס.
מצד שני אנשים נמשכים למי שאנשים נמשכים.
חזרה לנושא ששאלת אותי לגביו - באופן כללי ברור שמותר גם לך לאהוב שיש דמות עם מאפיינים מסויימים - למשל במקרה הזה הומו סטריאוטיפי יותר. כמו שאני אוהב דמויות של נשים לוחמניות.
אבל אני אישית כן חושב שהביטוי "גיי מאוד סטרייט" הוא מאוד בעייתי. הוא לא פחות הומו בגלל שהוא אוהב ספורט ולא בקטע של סטייל. בדיוק שמישהו שהוא סטרייט אבל אוהב מחזות זמר הוא לא "סטרייט מאוד גיי".

*חזרה לבחור הבלונדיני שנפגש עם ראהים ודחה אותו בפרק 9 - זה השחקן ניקולאס המילטון שאני עוקב אחריו באינסטגרם (אוסטרלי, מחוץ לארון, והיה לו חבר חתיך לתקופה מסוימת). ההופעה שלו שם הייתה נחמדה כי הוא אומנם הראה התרגשות מיציאת העונה באינסטגרם, אבל אף אחד לא חשב שזה בגלל שהוא מופיע שם.

ועכשיו חזרה לפרק 8:
גם אצל אחיין שלי הייתה בשכבה ילדה עם שתי אמהות מאז הגן והנרמול של זה הוא מדהים. ומאז כבר יש במושב גם שני זוגות של גברים עם ילדים קטנים.
(עכשיו אם רק הבן של בנט יצא מהארון...)
נכון שזה הרבה יותר עניין של דת מאשר צבע (ויש גם כאלו שהומופובים אפילו בלי דת שזה נחמד...)
אבל יש גם קשר או לפחות קורולציה לצבע. גם כי לבנים בארה"ב נוטים להיות יותר ליברליים בנושא הזה. (זה ידוע שאצל שחורים יש הרבה יותר הומופוביה מובנית)
אבל זה קשור גם לעניין של פריבילגיה של מעמד סוציו-אקונומי שזה מה שדיברו עליו שם. שדווקא במשפחות עניות יותר או שדור אחד אחורה היו עניות יותר, או שעלו מארץ אחרת ולכן היו צריכים לבנות את עצמם כלכלית - אז לילדים יש יותר תחושה שהם חייבים להורים שלהם על הקורבנות שהם עשו על מנת שיהיה להם חיים טובים יותר. זה גם משהו שהוא לא דווקא צבע, כי זה לחלוטין יכול להיות עם משפחות לבנות, אבל סטטיסטית זה פחות עם משפחות לבנות.
כשקראתי את זה ממש הופתעתי כי חשבתי שאת מתייחסת לסצנה בסוף פרק 9 כשממש נראה שויקטור וראהים עומדים להתנשק ליד הדלת של ראהים. בפרק 8 זה עוד הרגיש לי רחוק. כלומר כבר בפרק שבו ראהים הוריד את החולצה שלו מול ויקטור אז חשבתי שיכול להיות משהו בין ויקטור וראהים, אבל רק בפרק 9 ממש קלטתי שמשהו נבנה.
כאילו טוב שיש דרמה במהלך העונה, אבל לכל הרוחות רציתי שלפחות יסדרו לנו דברים עד סוף העונה. וכפי שראית...
ומבחינתי דרמת פליקס ולייק זה מעניין וטוב. אבל לא אכפת לי ממיה ואנדרו. (ואני רק עכשיו קולט שזה נשמע מאוד גזעני)
אוקי אוף הקריוקי היה אדורבללללל|מאוהב| גם ויקטור שר!! סעמק אבל עכשיו אני רוצה שהוא ישיר עם בנג'י למה לא נתנו לנו דבר כזה??
נכון שזה היה מדהים!
וזה עם שיר של ג'סטין ביבר שאני ממש לא אוהב.
ולפי אינסטגרם גם יוצא עוד מעט שיר של השחקן שמשחק את ויקטור (ונראה כאילו בקליפ הוא עם בחורה וזה איכס....)
רק בסוף הפרק קלטתי שאף אחת מילדים האחרים לא היה וזה לא היה מאד חסר.
כן, זה היה ממש כיף שהיה פרק שמתמקד רק בויקטור. (וטיפה היה גם את ההורים).
*זה קצת הזכיר את הפרק בעונה 1 שהוא נוסע לניו-יורק. (כלומר לא רק בגלל הגיי קלאב)
אבל מה שהזוי זה שעד שיש פרק שמתמקד בויקטור זה על יום שהוא מבלה עם ראהים ולא עם בנג'י.
גרר אני ממש מרגישה שהם מכוונים לויקטור ורהים כזוג ולא לאלאלאלא!! כי אוף זה יכל להיות סיפור חמוד אם לא בנג'י. לייק למה לא יכלו לבנות את כל העלילה של רהים עם מישהו אחר שאז אני אוכל להיות לגמרי בעדם וגם היה לנו שני זוגות גייז??
אז כן, זה לחלוטין מרגיש מזה שהם מכוונים לויקטור וראהים כזוג.
או אולי פשוט רצו שיהיה מתח בסוף (שאת היית אמורה כבר לראות) ואם לא היה לנו את הפרק השלם הזה של ויקטור עם ראהים אז לחלוטין לא היינו יכוליים לדמיין מצב שויקטור יחליט שהוא רוצה את ראהים. כלומר קצת איזנו את המאזניים.
אני מקווה שלאן שויקטור לא ילך אז הבחור השני עדיין ישאר בסדרה בעונה 3 (ואני ארצח מישהו אם לא תהיה עונה 3) וגם ימצא לעצמו בחור חדש ככה שכן יהיו לנו שני זוגות של הומואים.
*ועכשיו אני לחלוטין יכול לדמיין מצב שבסוף העונה ויקטור בוחר בראהים ואז עונה הבאה לבנג'י יש חבר חדש ושני הזוגות נעשים מיודדים והכל כאילו בסדר אבל אז נבנה מתח מיני חזרה בין ויקטור ובנג'י ככה שבסוף עונה 3 הם חוזרים זה אל זה. (או לחלוטין בדיוק הפוך)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח וואו זה ממש מרושע
הולכת לראות.
זה לא שבאמת תכננת לחכות למחר כדי לראות את זה.
אני לא יכול להאמין שהיית עושה לעצמך דבר כזה נוראי.
ואם תכננת לעשות את זה אז צריכה להודות לי שאני הצלתי אותך מעצמך

למעלה