אני יודעת שזה בעייתי אבל לא ידעתי איך לנסח. בכל מקרה אהבתי שיש גם וגם.
חוצמזה אם אומרים את זה בחיבה זה עדיין בעייתי?
אותי מעצבן כשאומרים את זה, או רומזים את זה, עלי (בהקשר לזה שלא מעניין אותי ואני לא מבין באופנה)
לאדעת לא כ"כ. הומופביה ממניעים דתיים אולי הכי מעצבנת אותי. כי הכל גרוע אבל שזה דת פתאום מצופה להתחשב ברגשות הדתיים ולהבין וסעמקקק לא לא מגיע להם. שום קשקוש דתי לא מצדיק כזה יחס לבן שלה.
איך שאני רואה את זה, החלק הדתי הוא נספח לזה.
גם אם מגדלים אותך שהומוסקסואליות זה דבר נוראי, אבל לא מסיבה דתית, אז יהיה לדעתי אותו דבר.
יש כל מיני דברים שמוטמעים אצל אנשים בגלל שככה גידלו אותם.
חוץ מזה שאני גדלתי בסביבה מאוד ליברלית ולא דתית ועדיין הרגיש לי מוטמע מהסביבה שיש משהו לא טוב בהומוסקסואליות. אז כשגדלים עם אנשים בעצם אומרים את זה באופן ברור.
כן אבל זה תלוי מאד באזור. יש לא מעט אזורים עניים בארה"ב או רדנקים או מורמורנים או כל כנסיה שהיא שהם לא פחות ואפילו הומופובים גרועים יותר והם מאד לבנים. להבדיל לא ראינו כלום מאבא של מיה אבל אני מניחה שהוא היה יחסית סבבה עם זה. כן יש קורלציה ברור, אבל זה קצת הציק לי. בעיקר כי יש מספיק לבנים שאוכלים חרא מהמשפחה הדתית ו/או עניה ו/או שמרנית שלהם.
אני מסכים שזה בעייתי.
ויחד עם זה, זה כן יוצא מתאים במקרה שלהם.
לגבי אבא של מיה - אנחנו בכלל לא יודעים איך הוא היה מגיב אם היא הייתה יוצאת מהארון. (גם לאמא של ויקטור לא נראה לי הייתה שום בעיה עם בנג'י בעונה קודמת כשהוא לא היה חבר של הבן שלה.
אה זה של ג'סטין ביבר? בלעכס הרסת לי את הסצנה

למה לא טיילוררררררר.
תשכחי שציינתי את זה שזה שלו. זאת סצנה קסומה עדיין.
ולגמרי יכולת להגיב לי בלי ספוילרים להגיד מה חשבת באותה נקודה אתה סתם רשע.
לא, את ראית שהייתי חייב להתייחס לזה שבסוף זה לא ברור במי ויקטור בוחר.
אני כבר משחיזה את המצ'טה ומנקה את הרובה בשביל מסע הרצח שלנו למקרה שאין עונה 3!!!!!
לחלוטין.
כדאי שאורן יזהר כי אני לא מוכן להבטיח שאני לא אהרוג גם את השליח. (אם כי רוב הסיכוי שאני אגלה בטלפון שלי קודם ואז אני אשבור את הטלפון שלי וחבל)
אולסו רצח הזאת שאבא של ויקטור יוצא איתה זאת ריטה מדקסטר.
טכנית זאת קודם כל דרלה מבאפי ואנג'ל. אבל את עדיין לא ראית אז את לא יודעת.
כן אה?

אבל אוף רציתי שיבחר בלייק היא מותק והם סופר חמודים ביחד.
וגם נכון שהוא מבוגר מפילאר בפחות משנה אבל היא עדיין האחות הקטנה של החבר הכי טוב שלו וזה מרגיש קצת כאילו הוא יוצא עם אחותו הקטנה וזה קרינג'י לי. אולסו לא יכולתי שלא לחשוב על הפרק שהוא דיבר עם ויקטור על סקס ולאבד את הבתולים שלהם ולייק איך הוא ידבר עם ויקטור עכשיו על דברים כאלה עם אחותו????????
חח הצחיק אותי שויקטור אמר שקרה לו משהו דומה ופליקס כזה "אתה גם נישקת את אחותך"
גם אני העדפתי אותו עם לייק. אבל אולי הם יהיו אנדגיים.
חוץ מזה שיכול להיות נחמד משהו לסבי. אם כי זה הגיע קצת משום מקום. אולי אפשר לטעון שנרמז משהו על לוסי, אבל לא ממש.
בכל מקרה אני מקווה שאם כן יהיה משהו של לייק עם לוסי אז שהיא תהיה ביסקסואלית גם בשביל ייצוג וגם בשביל שעדיין תוכל לחזור אל פליקס.
כן, גם לי זה מרגיש מוזר שהוא עם אחות הקטנה של ויקטור. אבל גם באמת היה בינהם קשר.
מה שהיה אפילו יותר מצחיק זה שאחרי שפליקס מספר לו שהוא התנשק עם אחותו אז הוא גם אומר משהו על זה שהיא חתיכה וויקטור אומר משהו בסגנון של Don't push it.
ודווקא ממש אהבתי את מיה, יותר משציפיתי/זכרתי. כל הבדידות שלה מאד נגעה לליבי בתחילת העונה, והמתח שלה בהתחלה עם אנדרו היה מהסוג שאני אוהבת ומזה שמחתי כשהם נהיו ביחד סופסוף וגם אח"כ הם היו מתוקים
זה לא משהו אישי נגד מיה. היא באמת הייתה חמודה ושמחתי בשבילה כשהיה לה טוב (בהתחלה כשהיה נראה שטוב לה עם הבחור מהקולג' ואחר כך עם אנדרו).
אבל היא לא הועילה לעלילה של ויקטור בשום דבר.
וזה פשוט היה מרגיז שברוב הפרקים העלילה נעה בין כל הזוגות השונים, שרובם סטרייטים, ושאר הדרמות, ככה שנשאר מעט מידי זמן לויקטור ומה שקורה איתו.
זה קל, אני חיפשתי גיף-סט של כל הריקוד (מצאתי כזה שחלק מהגיפים בתוכם כאילו היו תקועים)
מזכיר לי שהתעצבנתי על מיה קלות כשהיא אמרה שהאוונג'רס לא אמין שספיידרמן עם ת'ור או משהו סתמי מה את מבינה
חחחח שכחתי מזה.
לא יודעת לגבי כל הקטע הזה. היא ממש פגעה בו והשפילה אותו לאורך כ"כ הרבה זמן ו-ויקטור כמעט לא אמר לה כלום. כל הזמן נתן לה עוד ועוד גרייס בגלל הרגשות הדתיים שלה. חאלס. כמה אפשר לשמוח מכל התקדמות קטנה כשהוא רואה כמה היא מגעילה לבן שלה בגלל דבר כזה ופוגעת באדם שהוא (בנג'י) אוהב. רוב הזמן הייתי יותר בצד של בנג'י האמת. אני מבינה שויקטור תקוע במצב די חרא כי זאת בכל זאת אמא שלו ואין לו את המבט החיצוני הזה כמו בנג'י אבל בגלל זה הבנתי את התסכול של בנג'י.
ולדעתי יש מצב שהיא הייתה עושה סיפור כזה גם אם זאת הייתה פילאר אבל אם זה היה ויקטור עם בחורה אז פחות. צביעות דתית היא גם כלפי בנות לא רק הומואים. עם בחורה יש מצב שאבא שלו היה נותן לו כיף ומקסימום קצת כועסים בגלל שבכל זאת האח הקטן ישן ליד.
זה שהוא אמר לאח הקטן היה קצת לא לעניין אולי אבל בסוף היה לטובה. לאדעת כאילו בנג'י עצבן אותי בקטע הזה גם אבל האמא יותר.
אוף עכשיו כל צדיקי האינטרנט יגידו שבנג'י טוקסיק ושויקטור צריך להיות עם רהים אין לי כוח אליהםםםם למה אני מעוצבנת מראש אני אפילו לא מסתובת בפאנדום הזה
טוב, אנחנו לא מסכימים באופן בסיסי על אמא של ויקטור.
אבל הבעיה שלי עם בנג'י בעניין היא שהוא כאילו מנסה להחליט בשביל ויקטור עד כמה הוא צריך להיות כועס עליה.
אני מסכים שבטח היו כועסים הרבה יותר על פילאר, אבל בכל מקרה ברור שהיא תכעס כשהיא תופסת אותם בבית.
זה אפילו לא שהיא כעסה שהם בכלל עושים את זה, הרי היא הבינה את הקטע עם הנסיעה שלהם לבקתה ואומנם היא לא הייתה שמחה עם זה, אבל היא לא עצרה אותו.
אני לא חושב שבנג'י הוא טוקסיק, אבל הוא ממש לא חסר מגרעות.
אני חושב שאני עדיין יותר רוצה שויקטור יבחר בבנג'י,
אבל גם מאוד אהבתי את הקשר שהתחיל להווצר לו עם ראהים.
מה שכן בטח יהיה טוקסיק - מלחמות השיפים שעכשיו יתחילו בטאמבלר.
אה גם הצחיק אותי איך הוא מנצל צביעות של ליברלים כלפי מוסלמים כדי לעשות מה שבא לו
חחחחח כן
פסטיבל הפיסטוקים
נקודת זכות ברורה לדעתי לטובת ראהים זה שהוא מצחיק.
עד כמה שזכור לי גם כשבנג'י היה עדיין הכי מלאך שבעולם והכי מתוק וחמוד, הוא לא היה מצחיק. כמעט תמיד הוייב איתו היה דרמטי.
מהבחינה הזאת ראהים הוא פשוט יותר כיף.
גם ממש מעניין אותי לראות את ההורים של ויקטור פוגשים את ההורים של ראהים. הרבה פחות מעניין מאשר כשיפגשו את ההורים של בנג'י.