דיוני סדרות #56

מילי08

Well-known member
אני לא אספיק לקרוא תגובות, רק חייבת לכתוב על מית'יק קווסט

איזה פרק נהדר! אני כל כך אוהבת שהם מכניסים פרק דרמטי ושונה, ועכשיו אני מנסה להיזכר אם גם בעונה הקודמת זה בא אחרי קליפהנגר דרמטי כלשהו.
השחקן הצליח לחקות את CW באופן מושלם. ממש יכולתי לראות בו את CW המבוגר.
מאוד אהבתי את הסיפור. הצורך שלו להצליח ויהי מה; זה שהוא בבירור היה מאוהב באיי אי אבל עדיין הרגיש שיותר חשוב לו לעבוד על הספר שלו; זה שמתברר שהוא סופר די מחורבן וכנראה גם שאר הספרים שלו התבססו על חיקוי של אסימוב. אבל קארל הוצג כבחור טוב וחולמני שקל לחבב ורק רוצה להצליח, ומתחת לכל הוא היה בחור די עצוב.
ממש ריגש אותי

וגם ראיתי לפני כן את הסרט קדימה (Onward) המדהים מדהים מדהים. מי שלא ראה עדיין - מומלץ בחום

Lhuna3

Well-known member
אני הספקתי הרבה טלויזיה הסופ"ש, אז סיכום קצר:

על הפרק הנפלא לגמרי של מסע אגדי כבר כתבתי.

השלמתי את עונות 2,3 של שיטת קומינסקי והן נהדרות! מצחיקות, מרגשות, אמיתיות - אני ממליצה בחום, ולא רק לזקני הפורום.

נתתי צ'אנס הוגן ביותר לדעתי ל-Sweet Tooth, והחלטתי אחרי 4 פרקים לפרוש מזה (אבל אני מעריכה שחלקכם כן תאהבו אותה דווקא).

ו...התחלתי את Normal People ואני אוהבת בהחלט וגם ממליצה למי שמחפש משהו דרמטי רומנטי סקסי ומרגש! (סטרייטי)

didalf

Well-known member
אז מה זה שווה?:-D

ו...התחלתי את Normal People ואני אוהבת בהחלט וגם ממליצה למי שמחפש משהו דרמטי רומנטי סקסי ומרגש! (סטרייטי)
האמת תכננתי לראות אבל זה מצריך אותי ללכת לטלוויזיה שזה אומר לצאת מהחדר ולא לראות במחשב אז אני מתעצלת לעשות את זה.

Lhuna3

Well-known member
אז מה זה שווה?:-D

האמת תכננתי לראות אבל זה מצריך אותי ללכת לטלוויזיה שזה אומר לצאת מהחדר ולא לראות במחשב אז אני מתעצלת לעשות את זה.
:-D הרגשתי מחויבת לציין לטובת אנשים בפורום שזה דיל ברייקרבשבילם :p
אני חושבת שיש מצב שאת תאהבי.

didalf

Well-known member
:-D הרגשתי מחויבת לציין לטובת אנשים בפורום שזה דיל ברייקרבשבילם :p
אני חושבת שיש מצב שאת תאהבי.
כן כבר שמעתי על זה כמה פעמים ונשמע לי יפה אבל כמו שאמרתי מתעצלת ללכת לטלווזיה.

מילי08

Well-known member
אני יודעת שממש נכנסתי לסדרה כשהשתנקתי יותר מג'ייק:-D
:-D
--מצד אחד לא כזה מתה על ג'ינה אבל היא הייתה מאד חסרה בכל הפרקים שהיא נעדרה. היא הייתה בהריון במציאות נכון? כי זאת הייתה עלילה נורא מונפצת וגם ראו שהיא באמת בהריון.
יש לי בעיה איתה. מצד אחד היא ממש מעצבנת ודי רעה לכולם, שזה מאוד מנוגד לאופי של הסדרה, אבל מצד שני יש לה לפעמים יציאות מעולות. בגדול אני ממש לא מתה עליה והיא לא חסרה לי
את עוד לא למדת לקרוא את הבעת הפנים של הולט. הוא היה מאוד ברור בתגובה שלו.
(מתה על הדמות הזו)
:-D
גם אני מתה עליו. למעשה הסיבה היחידה שהתחלתי לצפות בסדרה מלכתחילה היא אנדרה בראוור השחקן
למקרה שלא שמת לב, זה היה פרק 99 של הסדרה. ונכון שרוב הסדרות חוגגות את פרק 100 אבל כמובן שהם יחגגו את NINE NINE!!!!!
יש מצב שאפילו אני לא שמתי לב |פנים| אבל זה כי אני לא מסתכלת על הפרטים האלה בד"כ
וגם בעונה בו איימי נכנסת לכלא ומתחזה לאישה בהריון זה היה כי השחקנית הייתה בהריון
כן, זה היה מאוד בולט. ראו על הפנים שלה שהיא בהריון. גם על ג'ינה

מילי08

Well-known member
מסע אגדי עונה 2 פרק 6
איזה פרק נפלא!!!
בדומה לפרק 5 בעונה הקודמת, סיפור רקע קצר ומנותק (ולקח לי איזה שליש פרק לקלוט שזה CW כי לא זכרתי את השם המלא שלו. אולי אם הייתי שמה לב לשם הפרק זה היה לי ברור מייד) אבל מושלם, מרגש, משעשע, מגניב, כתוב ומשוחק מעולה כל כך!!!!
היוצרים של הסדרה הזאת מוכיחים שכן אפשר בסיפור של פרק אחד בלבד לעניין, לרגש ולהביא דמויות שאני אוהב ושיהיה אכפת לי מהן למרות שהכרתי אותן רק לפני שניה ואני יודעת שהן גם לא ישארו איתי מעבר לפרק הזה, דבר שיוצרי סדרות האנתולוגיה למיניהן כמעט תמיד נכשלים בו מבחינתי.
מדויק! והיכולת הזאת של היוצרים נותנת הרבה נקודות זכות לסדרה
הבנתי שזה CW ישר מהשפם וצורת הדיבור. ביג הד היה CW מעולה! הוא נשמע ונראה כמוהו.
ממש. השחקן נכנס לדמות לגמרי. אבל מי זה ביג הד...?
אמנם זה היה די מניאקי זה שאסימוב (זה סופר אמיתי נכון? שאר האנשים שהוזכרו גם אמיתיים?) ב"הערות שלו" אשכרה שינה את כל הסיפור אבל הצחיק אותי שCW פשוט גנב את כולו.
לראות את כל ההערות האדומות.. זה התחיל מצחיק אבל מהר מאוד הפך לעצוב. האמנתי ביחד עם קארל שהפעם הוא הצליח, שהפעם הוא באמת התעלה על עצמו, ואז גילינו שהוא לא... :-(
חחח כן, זה סופר המד"ב הכי מפורסם בהיסטוריה, וגם ברדבורי ולה-גווין הם מהקלאסיים ביותר.
מתישהו אני אקרא משהו שלו. בטח בפנסיה... גם את לה גווין אני מתכננת באיזשהו עתיד קרוב
בעיני זה פרק ממש מופתי.
גם בעיני. היכולת הזאת ליצור סיפור שלם ומהודק בפחות מחצי שעה
It's always sunny in Philadelphia
היא כבר שנים יושבת ומחכה לי ברשימת הצפייה, וכמוך לא התחלתי בגלל שנראתה לי וולגרית (למרות שראיתי פרקים אקראיים)
ג. אני מאוד מאוד ממליצה עליה, שוב - למי שלא עדין מידי ויכול להתגבר על הקיצוניות שלה. בעיני היא אחת מ-10 הקומדיות הכי מבריקות שראיתי.
קיבלתי ויבוצע כשיהיה לי זמן
אגב, לא מזמן כשחיפשתי תמונות של מה שמו השחקן של איין, אז גיליתי שהוא נשוי לזו ששיחקה שם. מאוד הפתיע אותי
מגניב, תודה

מילי08

Well-known member
אז ההספק של הימים האחרונים:
טיפונת פחות טובה מהקודמות אבל עדיין נהדרת ומרגשת ומשוחקת נפלא.
חשבתי שהסדרה תיגמר כמו שהתחילה העונה - במוות דרמטי, אבל מאוד אהבתי שהשאירו את הרוח האופטימית ושסנדי סוף סוף קיבל הכרה.
הבת שלו קצת מעצבנת אותי עם הקול התינוקי שלה. מצד שני זה מתאזן עם הקול החרוך והגברי של קתלין טרנר... יפה שליהקו אותה. מאוד אהבתי אותה פעם והיום היא נראית במקום אחר לגמרי.
עוד משהו לגבי מינדי - סיפור החתונה שלה ושל מרטין. הייתי בטוחה שבסוף החתונה תתבטל כי הם לחלוטין לא מתאימים. בכל הסצינות שראינו אותם ביחד הם רק רבו. לא הראו לנו רגעים של חסד. נראה לי שהיוצרים דחפו את זה כדי להראות שהפרש הגילאים כן אפשרי. מבחינת מינדי ומרטין נראה לי שזו לא אהבה, אלא נוחות. שניהם לא חשבו שיתחתנו וזה פשוט מסתדר להם אחד עם השני.
נורמן והיחסים שלו עם סנדי היו חסרים לי. אבל הבת שלו והנכד היו מעצבנים והזויים ובסוף זה קרע אותי כשהנכד פשוט מסר את הכסף למישהו אחר. כי עד שגילינו את זה אני ממש דאגתי שהתוכנית שלו עלולה להצליח

לונה, ראיתי שגם את אהבת. ראית את After life? בנטפליקס. קצת עצובה, הומור שחור, אבל מאוד מרגשת.

Lhuna3

Well-known member
אני שמחה ממש שאת גם הערכת את הפרק!

מתישהו אני אקרא משהו שלו. בטח בפנסיה... גם את לה גווין אני מתכננת באיזשהו עתיד קרוב
אני קראתי בנעוריי את כל הספרים והסיפורים הקצרים שלו שהצלחתי למצוא. הייתי מכורה.
מעניין עד כמה הם עומדים במבחן הזמן.
כל התוכן שלו נחשב היום קלאסיקה, ויחד עם זה הוא גם ידוע כמי שהתמקד מאוד ברעיונות, ולא השקיע הרבה בפיתוח הדמויות עצמן.
בפתק שהוא כתב ל-CW בפרק הוא כתב בסוף "נ.ב. כל הכבוד על ההשקעה ב-backstory", שזה מן הסתם רפרור לשם ולנושא של הפרק עצמו, אבל אני חשבתי שזו גם היתה קריצה לעניין הזה, שאסימוב עצמו לא ידע/לא טרח לכתוב סיפורי רקע עמוקים.
כשהייתי צעירה לא שמתי לב לזה בכלל, אבל שואלת את עצמי אם היום זה יפריע לי.
הוא העלה המון רעיונות מדהימים ביותר, אבל יתכן שהיום אחרי שכולם כבר השתמשו בהם כל כך הרבה (בעקבותיו), הם כבר ישמעו בנאליים ומובנים מאליהם.
צריך לזכור את זה אם קוראים אותו היום, שהוא היה הראשון שהמציא (את חלקם לפחות).

מגניב, תודה
[Normal People] אני רוצה להזהיר שהיא גם קצת כבדה ומדכאת.

טיפונת פחות טובה מהקודמות אבל עדיין נהדרת ומרגשת ומשוחקת נפלא.
מסכימה ש-2 טובה קצת יותר מ-3.
עוד משהו לגבי מינדי - סיפור החתונה שלה ושל מרטין. הייתי בטוחה שבסוף החתונה תתבטל כי הם לחלוטין לא מתאימים. בכל הסצינות שראינו אותם ביחד הם רק רבו. לא הראו לנו רגעים של חסד. נראה לי שהיוצרים דחפו את זה כדי להראות שהפרש הגילאים כן אפשרי. מבחינת מינדי ומרטין נראה לי שזו לא אהבה, אלא נוחות. שניהם לא חשבו שיתחתנו וזה פשוט מסתדר להם אחד עם השני.
כן זה היה נראה שמאוד מפריע לה כל הזמן שהוא עושה ואומר דברים "של זקנים", אז גם אני חשבתי שהיא תפרד ממנו בסוף.
אבל מאוד חיבבתי את הדמות שלו ואת השחקן.
נורמן והיחסים שלו עם סנדי היו חסרים לי.
גם לי, איזה דמות נהדרת הוא, היה משהו נורא משעשע בכנות שלו, זה כנות כזאת של זקנים שכבר פשוט אומרים מה שהם חושבים כי לא אכפת להם.
זה הזכיר לי ציטוט של מישהו: "אנחנו לא באמת משתנים, אנחנו רק נהיים יותר מי שאנחנו באמת."
בתחילת עונה 3 כשהוא מת ישר הלכתי לגוגל לבדוק אם זה כי השחקן (אלן ארקין) באמת נפטר, אבל הוא לא. אבל אולי הוא היה במצב שלא אפשר לו להשתתף בצילומים (קורונה או סיבות אחרות), לא יודעת.
אבל הבת שלו והנכד היו מעצבנים והזויים ובסוף זה קרע אותי כשהנכד פשוט מסר את הכסף למישהו אחר.
זה היה גדול :-D
וגם הזוי שהם ממש הלכו על להזמין רצח שלו בסוף :-D (קצת דרמטי מידי לסדרה שהיתה מאוד ריאליסטית באופן עקרוני, אבל זה היה כבר בסוף שלה אז בסדר.)

לונה, ראיתי שגם את אהבת. ראית את After life? בנטפליקס. קצת עצובה, הומור שחור, אבל מאוד מרגשת.
האמת שראיתי את עונה 1 והיא באמת היתה לי קצת מדכאת מידי. אבל אולי עוד אמשיך בכל זאת.

didalf

Well-known member
ממש. השחקן נכנס לדמות לגמרי. אבל מי זה ביג הד...?
השחקן ששיחק את CW הצעיר שיחק בעמק הסיליקון דמות בשם ביג הד. (כאילו היה לו שם, זה כינוי, אבל שכחתי מה השם)(והכינוי שלו הוא ראש גדול כי הוא בדיוק ההפך מזה)

didalf

Well-known member
ברוקלין 99 6X08

מידי פעם פתאום הם נוגעים במשהו קצת יותר רציני. לפני כמה עונות היה את הקטע עם טרי שנעצר רק כי הוא שחור והיום עם הטרדות מיניות.

אני לא בטוחה אם זה בעיה אבל בשניהם בסופו של דבר השוטרים עשו את הדבר הנכון וזה הסתדר לטובה שזה קצת אוטופי מידי למרבה הצער. כמו שרוזה אמרה סביר להניח שהאישה הזאת שהגישה תלונה הייתה חוטפת הרבה יותר חרא. נכון היא נאלצה להתפטר כי מסתכלים עליה עכשיו במשרד כבוגדת או כקורבן שזה נורא ומגעיל, אבל האיש נעצר ולא ראינו אותה מתמודדת עם משפט ארוך שבו כל האינטרנט קורא לה שקרנית. כאילו הרגיש סוף טוב מידי. ואפילו עוד מישהי באה להתלונן.

היה יפה/עצוב/מענין כשאיימי סיפרה לג'ייק על הדברים היומיומיים שהוא עיוור להם, וכמעט בכיתי כשאיימי סיפרה לג'ייק על המפקד הראשון שלה שהטריד אותה אחרי שהוא קידם אותה;-( וג'ייק היה כזה מותק איתה|מאוהב| אוף אבל קצת רציתי שיחבק אותה חזק ולא רק יחזיק לה את היד. אני יודעת שיעל אמרה שזה יפה שהם לא דביקים אבל תהיו טיפההההה יותר דביקים!! בכל מקרה אבל זה היה קטע ממש יפה. בכלל ג'ייק היה כזה חמוד כל הפרק בתמיכה שלו באיימי, ובשתיקה שלו כשלא ממקומו להתערב.

מה יהיה אבל שגם בפרק כזה בסופו של דבר מה שלקחתי זה "איזה מותק דווקא הגבר הלבן"?:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
ברוקלין 99 6X08

מידי פעם פתאום הם נוגעים במשהו קצת יותר רציני. לפני כמה עונות היה את הקטע עם טרי שנעצר רק כי הוא שחור והיום עם הטרדות מיניות.

אני לא בטוחה אם זה בעיה אבל בשניהם בסופו של דבר השוטרים עשו את הדבר הנכון וזה הסתדר לטובה שזה קצת אוטופי מידי למרבה הצער. כמו שרוזה אמרה סביר להניח שהאישה הזאת שהגישה תלונה הייתה חוטפת הרבה יותר חרא. נכון היא נאלצה להתפטר כי מסתכלים עליה עכשיו במשרד כבוגדת או כקורבן שזה נורא ומגעיל, אבל האיש נעצר ולא ראינו אותה מתמודדת עם משפט ארוך שבו כל האינטרנט קורא לה שקרנית. כאילו הרגיש סוף טוב מידי. ואפילו עוד מישהי באה להתלונן.

היה יפה/עצוב/מענין כשאיימי סיפרה לג'ייק על הדברים היומיומיים שהוא עיוור להם, וכמעט בכיתי כשאיימי סיפרה לג'ייק על המפקד הראשון שלה שהטריד אותה אחרי שהוא קידם אותה;-( וג'ייק היה כזה מותק איתה|מאוהב| אוף אבל קצת רציתי שיחבק אותה חזק ולא רק יחזיק לה את היד. אני יודעת שיעל אמרה שזה יפה שהם לא דביקים אבל תהיו טיפההההה יותר דביקים!! בכל מקרה אבל זה היה קטע ממש יפה. בכלל ג'ייק היה כזה חמוד כל הפרק בתמיכה שלו באיימי, ובשתיקה שלו כשלא ממקומו להתערב.

מה יהיה אבל שגם בפרק כזה בסופו של דבר מה שלקחתי זה "איזה מותק דווקא הגבר הלבן"?:-D
הפרקים המיוחדים שלהם באמת יפים.
אבל בעניין גייק ואיימי אז אל תוצאי אותי חסרת לב.. באמת היה מתאים שם חיבוק.

עכשיו יש לי ספויילר קטנוני כזה שלא באמת הורס את העלילה, ספויילר שקשור לעונה 6.
עדי אם תבחרי לא לקרוא את זה אני אנסה להזכיר את זה כשתסיימי את עונה 6.
למשך כל העונה גייק ואיימי לא מתנשקים. היה גם הרבה דיבור על זה בזמן שידור העונה ואפילו השחקנים ודן היוצר הגיבו לזה.
עכשיו אני חושבת שזה ממש יפה שיש זוג שרואים כמה הם אוהבים אחד את השני והנה לא צריך לראות אותם אפילו מתנשקים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם מישהו רוצה להצטרף אלי בלצפות בHacks אני אשמח כי אז האדם האחר יוכל לכתוב הודעות ואני רק אצטרך להגיב.
ג'ין סמארט כמובן מדהימה שם. (כמו שהייתה בליג'יון, השומרים ופארגו)

בנתיים עם Sweet Tooth ראיתי רק שני פרקים ואהבתי. לא בהתלהבות גדולה, אבל בהחלט מספיק כדי להמשיך.
אבל אני כל הזמן מרגיש שאני לא במנטל ספייס מתאים כדי לראות עוד פרק
מפני ש|ספוילר לשני פרקים ראשונים של Sweet Tooth|יש לי תחושה מבוססת שבשלב מסוים יציגו אלימות כלפי ילדים או ניסויים על ילדים ברמה שתגרום לי להרגיש רע מידי

בנתיים עם Sweet Tooth ראיתי רק שני פרקים ואהבתי. לא בהתלהבות גדולה, אבל בהחלט מספיק כדי להמשיך.
אבל אני כל הזמן מרגיש שאני לא במנטל ספייס מתאים כדי לראות עוד פרק
מפני ש|ספוילר לשני פרקים ראשונים של Sweet Tooth|יש לי תחושה מבוססת שבשלב מסוים יציגו אלימות כלפי ילדים או ניסויים על ילדים ברמה שתגרום לי להרגיש רע מידי
יציינו, ירמזו בעדינות, ירמזו בבירור, ידלגו, אבל לא יציגו.

didalf

Well-known member
אבל בעניין גייק ואיימי אז אל תוצאי אותי חסרת לב.. באמת היה מתאים שם חיבוק.
חסר לך "לא" באמצע המשפט או שאת מסכימה איתי?|תוהה|
בכל מקרה לדעתי כן היה מתאים.

למשך כל העונה גייק ואיימי לא מתנשקים. היה גם הרבה דיבור על זה בזמן שידור העונה ואפילו השחקנים ודן היוצר הגיבו לזה.
חחח אני יודעת את זה כי ראיתי פוסט עובדות בפייסבוק שהזכיר את זה. מניחה שטוב שראיתי את זה כדי לא לצפות ולהתאכזב כל פרק מחדש כולל הפאקינג ירח דבש שלהם.
אם הם התראיינו על זה וזה יש סיבה או שסתם יצא ככה?

עכשיו אני חושבת שזה ממש יפה שיש זוג שרואים כמה הם אוהבים אחד את השני והנה לא צריך לראות אותם אפילו מתנשקים.
מממ לא. נשיקה זה חלק חשוב באינטימיות של זוג לא חושבת שהמחסור בזה מעיד על משהו לטובתם (גם לא לרעתם כן? זה לא שהם זוג פחות אוהב כי הם לא מתנשקים און קמרה אבל זה לא עושה את זה מיוחד יותר כשהם לא.)
וגם פאק איט כשאני אוהבת זוג אני צריכה נשיקות!!!!

Aranel Nenharma

Well-known member
חסר לך "לא" באמצע המשפט או שאת מסכימה איתי?|תוהה|
בכל מקרה לדעתי כן היה מתאים.
קראת נכון, אני מסכימה איתך (לא שזה כזה נדיר כן.. יחסית אני אוהבת את הטעם שלך)
אם הם התראיינו על זה וזה יש סיבה או שסתם יצא ככה?
לפי זיכרוני הם אמרו שזה פשוט יצא ככה
אני לא מוצאת את זה אבל יש פאנל בcomic con שהם דיברו על זה ומשהו שדן כל הזמן צחק על אנדי ומליסה ולעג לנשיקות .
אוף זה קטע ממש טוב אני אחפש....
מממ לא. נשיקה זה חלק חשוב באינטימיות של זוג לא חושבת שהמחסור בזה מעיד על משהו לטובתם (גם לא לרעתם כן? זה לא שהם זוג פחות אוהב כי הם לא מתנשקים און קמרה אבל זה לא עושה את זה מיוחד יותר כשהם לא.)
וגם פאק איט כשאני אוהבת זוג אני צריכה נשיקות!!!!
אני פשוט תמיד נזכרת ברייצל ורוס ואחד הסיבות שלא סבלתי אותם היה כי הם היו יותר מדי דביקים וכמעט כל עלילה שלהם כללה את השני

didalf

Well-known member
קראת נכון, אני מסכימה איתך
אה כי כתבת "אל תוצאי אותי חסרת לב" חשבתי שזה הקדמה למשפט חסר לב:-D עכשיו אני מבינה איך לקרוא את זה. זה לא ניגוד זה המשך:-D

(לא שזה כזה נדיר כן.. יחסית אני אוהבת את הטעם שלך)
כי הוא נפלא|זורו|
סתם, תודה:-] אני גם מסכימה איתך על הרבה דברים סה"כ.

אני פשוט תמיד נזכרת ברייצל ורוס ואחד הסיבות שלא סבלתי אותם היה כי הם היו יותר מדי דביקים וכמעט כל עלילה שלהם כללה את השני
הבעיה שלהם לא הייתה דביקות יתר או נשיקות. היא הייתה שהם שני אנשים בלתי נסבלים שלא יודעים איך להתנהג לבן הזוג שלהם.
ושהכתיבה במה שנוגע לזוגיות טלווזיונית בסיטקומים מאדדדד התקדמה והכותבים למדו איך לכתוב זוגות לא מעצבנים לאורך זמן.

אני לא מוצאת את זה אבל יש פאנל בcomic con שהם דיברו על זה ומשהו שדן כל הזמן צחק על אנדי ומליסה ולעג לנשיקות .
רגע מי זה דן? היוצר זה לא מייק שור היוצר של פארקס?

לפי זיכרוני הם אמרו שזה פשוט יצא ככה
האמת "יצא ככה" עדיף על משהו מכוון.

אגב יש עכשיו לייב איזה מופע של כל מיני שירים ממחזות זמר, ערב גיוס תרומות לווסטאנד או משהו. עוד לא החלטתי אם זה מעניין אותי זה פתוח ברקע אבל אם בא לך.
עכשיו בוק אוף מורמונס.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
ברוקלין 99 6X09
לין מנואל מירנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב|
אבל מה אתם מביאים אותו בלי לתת קטע ראפ פריסטייל? בזבוז|פטיש| הוא יחזור?
וגם קרב הריקוד הגרוע שלו עם איימי חנק אותי מצחוק:-D
וגם זה שלאיימי יותר אכפת עכשיו מג'ייק מהתחרות עם אח שלה|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
אני רוצה להזהיר שנחשפתי כרגע לספוילר לסדרה לוקי - בעמוד הראשי של CNN. אחת מכותרות הבידור הקטנות שם כתבה על משהו משמעותי שנחשף באחד הטריילרים, אז מי מכם שצפה בכל הטריילרים אולי כבר יודע את זה, אבל אני לא ידעתי והתבאסתי.
אז מי שעוד חשוב לו - תהיו זהירים כרגע עם כותרות מתחום הבידור.

didalf

Well-known member
אני רוצה להזהיר שנחשפתי כרגע לספוילר לסדרה לוקי - בעמוד הראשי של CNN. אחת מכותרות הבידור הקטנות שם כתבה על משהו משמעותי שנחשף באחד הטריילרים, אז מי מכם שצפה בכל הטריילרים אולי כבר יודע את זה, אבל אני לא ידעתי והתבאסתי.
אז מי שעוד חשוב לו - תהיו זהירים כרגע עם כותרות מתחום הבידור.
חח אוף עכשיו אני סקרנית למה את מתכוונת.
לא צפיתי בטריילרים מעבר לשניים הממש ראשונים בערך שיצאו די מזמן אבל אני כן יודעת קצת קצת דברים בכל זאת.

למעלה