דיוני סדרות #56

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

didalf

Well-known member
אני רואה לי לתומי ברוקלין 99 ופתאום שלט בעברית שמוציא אותי מריכוז:-D
1622398721886.png

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, נאלצתי לפתוח שרשור חדש כדי שיהיה לי מקום מיוחד לכתוב בו על הספיישל החדש של בו בורנהאם שנקרא Inside
בעיקרון בו בורנהאם הוא קומיקאי ובמאי ושחקן
ובעיקרון זה ספיישל קומי
ובאמת יש בו כל מיני קטעים קומיים
אבל בעוד הספיישל הקודם שלו (Make Happy) היה ספיישל קומי שגם גרם לך לחשוב על דברים עמוקים כמו בעיות נפשיות,
הספיישל הזה הוא מסע מפחיד לתוך נפשו של אדם שבמשך שנה מאבד את שפיותו (ומגדל את שערו) ומשלב את זה עם קטעים קומיים.

הערה: כל הספיישל מצולם על ידי בו במשך שנה בבידוד בביתו ולכן אפשר לדעת עד כמה הוא מתקדם בזמן לפי האורך של השיער שלו.

בשלב מסויים הוא מדבר על כך שהוא רוצה להתאבד,
אבל אז מהר עובר בעריכה לכך שהוא מדבר על כך שהוא לא באמת מתכוון להתאבד ועל כך שזה נוראי לסובבים ושזה פתרון שאי אפשר לקחת חזרה,
אבל תוך כדי שאנחנו צופים בו מדבר על זה אנחנו רואים שהסרטון שלו מדבר מוקרן על החולצה שלו עצמו כשהוא יושב בחדר עם שיער ארוך יותר (כלומר חודשים מאוחר יותר). והוא נראה מאוד לא משוכנע מהדברים שלו עצמו.

מילי08

Well-known member
אני רואה לי לתומי ברוקלין 99 ופתאום שלט בעברית שמוציא אותי מריכוז:-D
בימים האחרונים לא יצא לי כמעט לראות טלוויזיה, אז גם לא הגעתי לברוקלין. עכשיו אני תוהה אם שמתי לב לזה בצפייה הראשונה או לא
כן, נאלצתי לפתוח שרשור חדש כדי שיהיה לי מקום מיוחד לכתוב בו על הספיישל החדש של בו בורנהאם שנקרא Inside
סיקרנת אותי. לא תמיד יש לי סבלנות למופעי יחיד כאלה, אבל נראה שהנושא חזק וזה עשוי להיות מעניין.

סופרמן ולויס 1x08

משפחת קנט-ליין נפלאה.
בסצנות עם הפסיכולוגית הבנתי עד כמה הדמויות הראשיות כתובות טוב.
בעונות הראשונות של "הפלאש" גלגלתי עיניים בסצנות דרמה מתוך חוסר אכפתיות לדמויות, עוד בשלב שהדיאלוגים היו סבירים.
כאן רק פרק 8 ואני כבר מאוהבת במשפחה המתפקדת הזאת.

לצערי הנבלים עדיין לא מספיק מעניינים, גם לא הדמויות שקשורות לנבלים ובעיקר לא התוכניות.
אני לא בטוחה שהכיוון שמאחורי "סופרמן הפך לרע" בעולם המקביל מוצא חן בעיניי.

באיזו כיתה התאומים? כמה זמן עוד נצטרך לסבול את תיכון סמולוויל?

גנרל ליין, אם אתה חושש מסופרמן, שמעת על סופרגירל? מאגר קריפטונייט לא ישים אותה בצד שלך.
מתי באמת יתייחסו לסופרגירל?
התאומים יודעים שקארה היא בת דודה של קלארק?

לא ממש הבנתי מה הסיפור עם החיילים של מורגן.

didalf

Well-known member
ברוקלין 99 סוף עונה 5
אני כבר יכולה לנחש בדיוק מה יהיה: הם יתחתנו בפרק האחרון לעונה, הכל ישתבש בדרך, ובסוף החברים ירימו חתונה מאולתרת מקסימה או בתחנה או בפאב הקבוע שלהם רק עם הדמויות הראשיות כי מי צריך משפחה וגם ככה אין להם חברים אחרים. ואני לחלוטין לא אתעצבן מכל זה כי זה יהיה חמוד ומקסים ואני אנמס (?)(איך אומרים את המילה הזאת?) ופאק איט אני אוהבת את הטרופ הזה.
CALLED IT!!!!! מילה מילה זה קרה.
שכחתי לציין בתחזית שלי את האובייס הנוסף שהולט יחתן אותם.
וכמו שצפיתי זה היה מקסים|מאוהב| הם כאלה חמודיםםםםםםםםםםםםםם|מאוהב| ומושלמים אחד לשניה|מאוהב||מאוהב| והנדרים היו כ"כ אדורבל|מאוהב|

צ'דר אכל את העוגה איזה שמנד:-D קלאסיק כלב:-D
ואוף קרציות כמובן שהם ישאירו במתח לגבי האם הולט קיבל את התפקיד. מזל שאני שוב לא צריכה לחכות שנה.

לא כתבתי מאז 504 ועכשיו אני לא זוכרת כל מה שחשבתי. אני אנסה בכל זאת:
--היה את הפרק שהם נתקעים בLA ומנסים לחזור ואיכשהו ישנים אצל בוילים מטקסס. ואז כל היחידה יוצאת בבגדי בויל נקרעתי מזה:-D:-D
--האמת ידעתי שרוזה היא בי חשבתי שזה משהו מתחילת הסדרה. הופתעתי כשעד עכשיו היא יצאה עם גברים ושרק בעונה 5 היא יצאה מהארון. הפרק שהיא מספרת -לכולם ממש מקסים במיוחד ג'ייק הוא היה כזה חבר טוב|מאוהב| במיוחד הסוף כשהוא מביא את המשפחה האמיתית לערב משחקים.
--איימי רודפת אחרי פושע בשמלת כלה|כתר|
--מתה על זה שהעוגה שלהם זה הבניין ממת לחיות איימי כזאת כלה מגניבה בגלל זה הם מושלמים אחד לשניה.
--אהה נזכרתי: בפרק של המסיבת רווקים ג'ייק מדלג על החיפוש מטמון של צ'ארלס שכלל איזה שחקן ממת לחיות שאח"כ הם מציקים לו. ואז הוא אמר שהוא יספר לברוס וויליס שג'ייק עלוב.:-0 אני יודעת שממש נכנסתי לסדרה כשהשתנקתי יותר מג'ייק:-D:-D
--מצד אחד לא כזה מתה על ג'ינה אבל היא הייתה מאד חסרה בכל הפרקים שהיא נעדרה. היא הייתה בהריון במציאות נכון? כי זאת הייתה עלילה נורא מונפצת וגם ראו שהיא באמת בהריון.
--אוף לא זוכרת מה עוד חשבתי:-(
--ג'ייק ואיימי|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיקרנת אותי. לא תמיד יש לי סבלנות למופעי יחיד כאלה, אבל נראה שהנושא חזק וזה עשוי להיות מעניין.
כן כן תראי.
אני צריך מישהו לדבר איתו על זה.
ואני כנראה צריך לראות את זה פעם שלישית.

הנה שיר חמוד מהספיישל. לא ממש מייצג, אבל חמוד:
ושיר שקצת יותר מייצג כי הוא יותר מטורף
(אבל יכול להיות שהסרטון הזה ימחק)

Aranel Nenharma

Well-known member
איזה כיף שאת אוהבת את הסדרה.
את בהתחלה היית ממש סקפטית לגביה ובואנה תפסת קצב בצפייה
CALLED IT!!!!! מילה מילה זה קרה.
שכחתי לציין בתחזית שלי את האובייס הנוסף שהולט יחתן אותם.
כל כך התאפקתי לא לצעוק לך שאת פשוט צודקת.
כמו שצפיתי זה היה מקסים|מאוהב| הם כאלה חמודיםםםםםםםםםםםםםם|מאוהב| ומושלמים אחד לשניה|מאוהב||מאוהב| והנדרים היו כ"כ אדורבל|מאוהב|
הם זוג מושלם כי בניגוד להרבה זוגות בטלוויזיה הם לא דביקים. למשל בפרק אחרי ההצעה נישואין הם בכלל לא היו באותו קו עלילה.
לכל אחד מהם יש אישיות משלו והם לא נגריים אחרי הזוג.
ואוף קרציות כמובן שהם ישאירו במתח לגבי האם הולט קיבל את התפקיד. מזל שאני שוב לא צריכה לחכות שנה.
את עוד לא למדת לקרוא את הבעת הפנים של הולט. הוא היה מאוד ברור בתגובה שלו.
(מתה על הדמות הזו)
--היה את הפרק שהם נתקעים בLA ומנסים לחזור ואיכשהו ישנים אצל בוילים מטקסס. ואז כל היחידה יוצאת בבגדי בויל נקרעתי מזה:-D:-D
למקרה שלא שמת לב, זה היה פרק 99 של הסדרה. ונכון שרוב הסדרות חוגגות את פרק 100 אבל כמובן שהם יחגגו את NINE NINE!!!!!
--מצד אחד לא כזה מתה על ג'ינה אבל היא הייתה מאד חסרה בכל הפרקים שהיא נעדרה. היא הייתה בהריון במציאות נכון? כי זאת הייתה עלילה נורא מונפצת וגם ראו שהיא באמת בהריון.
כן השחקנית הייתה בהריון.
וגם בעונה בו איימי נכנסת לכלא ומתחזה לאישה בהריון זה היה כי השחקנית הייתה בהריון

didalf

Well-known member
את בהתחלה היית ממש סקפטית לגביה ובואנה תפסת קצב בצפייה
כן כי כשיותר כיף לי יש לי סבלנות לראות יותר ביום. בהתחלה פרק ליום הספיק לי, עכשיו אני משתדלת לא לעבור את ה4.

כל כך התאפקתי לא לצעוק לך שאת פשוט צודקת.
ידעתי שאני צודקת:-D חתונת סיטקום 101.

הם זוג מושלם כי בניגוד להרבה זוגות בטלוויזיה הם לא דביקים. למשל בפרק אחרי ההצעה נישואין הם בכלל לא היו באותו קו עלילה.
דווקא הייתי רוצה שהם יהיו קצת יותר בעלילות משותפות.

לכל אחד מהם יש אישיות משלו והם לא נגריים אחרי הזוג.
|כן|
ויותר מזה הם זורמים עם השגעונות של בן הזוג ואוהבים אותם. (למשל: איימי זורמת על עוגת מת לחיות, הרגע שבו ג'ייק מחליט להציע נישואין זה כשאיימי ברגע מאד איימי מתעצבנת על טייפו בתשבץ).

את עוד לא למדת לקרוא את הבעת הפנים של הולט. הוא היה מאוד ברור בתגובה שלו.
:-D:-D

למקרה שלא שמת לב, זה היה פרק 99 של הסדרה. ונכון שרוב הסדרות חוגגות את פרק 100 אבל כמובן שהם יחגגו את NINE NINE!!!!!
שמתי לב כמובן. וברור שהם יחגגו את פרק 99!

וגם בעונה בו איימי נכנסת לכלא ומתחזה לאישה בהריון זה היה כי השחקנית הייתה בהריון
וואלה? אבל זה היה פרק אחד ודווקא נראה בטן מזוייפת8-* עכשיו אני לא זוכרת מה היה איתה בשאר הפרקים באותה עונה ואיך הסתירו את זה|תוהה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סופרמן ולויס 1x08

משפחת קנט-ליין נפלאה.
בסצנות עם הפסיכולוגית הבנתי עד כמה הדמויות הראשיות כתובות טוב.
בעונות הראשונות של "הפלאש" גלגלתי עיניים בסצנות דרמה מתוך חוסר אכפתיות לדמויות, עוד בשלב שהדיאלוגים היו סבירים.
כאן רק פרק 8 ואני כבר מאוהבת במשפחה המתפקדת הזאת.

לצערי הנבלים עדיין לא מספיק מעניינים, גם לא הדמויות שקשורות לנבלים ובעיקר לא התוכניות.
אני לא בטוחה שהכיוון שמאחורי "סופרמן הפך לרע" בעולם המקביל מוצא חן בעיניי.

באיזו כיתה התאומים? כמה זמן עוד נצטרך לסבול את תיכון סמולוויל?

גנרל ליין, אם אתה חושש מסופרמן, שמעת על סופרגירל? מאגר קריפטונייט לא ישים אותה בצד שלך.
מתי באמת יתייחסו לסופרגירל?
התאומים יודעים שקארה היא בת דודה של קלארק?

לא ממש הבנתי מה הסיפור עם החיילים של מורגן.

אני דווקא לא מתרשם מהסדרה במיוחד לטובה.
לא אכפת לי יותר מידי מלואיס. כלומר כן אכפת לי ממנה, אבל במידה שתמיד אכפת לי במידה מסוימת מדמות ראשית בסדרה שאני רואה.
את סופרמן אני אוהב כי טיילר הוקלין עושה את הדמות הקלאסית טוב ואיכשהו עושה אותו חמוד מהרגיל, אבל גם לפעמים תקיף מהרגיל (כמו שהיה לפני כמה פרקים כשהוא התייצב מול חיילים שירו עליו כדורי קריפטונייט).
את ג'ונתן אני אוהב כי הוא סוג של וריאציה על הספורטאי הפופולרי כי הוא היה כזה, ועכשיו הוא צריך להיות סוג של מקום שני לאחיו. ריחמתי עליו כשלואיס התפרצה עליו, סך הכל הוא באמת במצב מוזר. גם היה מסכן כשהוא הציע לאבא שלו כלי עבודה, אבל קלארק רק היה צריך שג'ורדן יחזיק משהו כבד בזמן שהוא ריתח את זה עם עיניי לייזר שלו.
הוא כן באמת טמבל שהוא חזר לרכב הזה לבד, אבל תכלס לואיס הייתה טמבלית מראש כשהיא נכנסה לשם בלי שקלארק נמצא קרוב. היה לה מזל שבמקרה היא נחשבת למשתמשת רשומה ולכן המערכת הזאת לא ניסתה להרוג אותה ואת ג'ונתן שנכנס איתה.
ג'ורדן הוא בעיקרון קונספט מגניב לדמות - מישהו שסבל כל חייו מהפרעה חברתית ותמיד היה שני בהכל לאחיו התאום, ועכשיו פתאום הוא הכוכב. אבל זה איכשהו מרגיש מפוספס בסדרה. אולי זה השחקן ואולי זה איך שכותבים אותו.

*אגב בהפלאש יותר התחברתי למשפחה, אם כי לקח אולי יותר מ8 פרקים עד שהתחברתי.
אם כי בהפלאש זה גם היה איכשהו פריקי כי בארי היה כמו בן של ג'ו ואח של אייריס, אבל במקביל גם מאוהב באייריס.

הנבלים באמת לא מאוד מוצלחים בסדרה בנתיים, אבל לפחות אני חושב יהיה מעניין יותר עכשיו שהם שיחררו את ג'ון הנרי איירונס. אם כי זה מרגיש ששיחררו אותו הרבה יותר מידי בקלות רק בגלל שהוא הסכים לא להרוג את סופרמן כשהוא היה מוקף באנשים עם רובים. הוא עדיין ניסה להרוג את סופרמן כמה פעמים - שלא לדבר על זה שבתחילת העונה הרי הוא גרם לכמה תחנות כוח כמעט להתפוצץ רק כדי למשוך את תשומת הלב של סופרמן.
לגבי מורגן אדג' בעיקר פשוט עוד לא מראים לנו מספיק. גם לא מלזלי לאר.
בעיקר יש כאן בנתיים רמזים למשהו מעניין - בהתחלה נראה היה שקריפטונייט X רק נותן כוחות לאנשים, אבל אדג' אמר שזה מחיה אנשים (resurrect). וגם היה את הבחור האחר שקיבל כוחות ואמר ש"הוא כבר לא הוא" (אני לא זכרתי את זה האמת, אבל אמרו בפרק הזה שזה נאמר). אז נשמע כאילו אולי זה הופך בני אדם לקריפטוניים שמתו.
אז זה גם יתחבר עם מה שג'ון הנרי איירונס אמר - שצבא של קריפטוניים קם בכדור הארץ שלו.
עכשיו נותרו הרבה שאלות:
האם סופרמן מכדור הארץ האחר באמת פשוט הצטרף אליהם? אולי הוא היה פחות מחובר לבני אדם מסופרמן הזה. או אולי איכשהו תהליך עשו לו שטיפת מוח או שהקריפטונייט X איכשהו עשה לו משהו.
ולמה בכלל אדג' רוצה להקים לתחיה צבא של קריפטוניים? האם הוא חושב שהם יעבדו למענו? האם הוא בעצמו קריפטוני שהוחזר לחיים?

העובדה שלא מתייחסים אל סופרגירל זה בכלל מוזר. כלומר זה לחלוטין מרגיש כאילו ההסבר היחיד הוא שזה מתרחש בעולם אחר מאשר בעולם שבו מתרחש הסדרה שלה.
יש מיליון שאלות: האם בעולם של ג'ון הנרי איירונס גם סופרגירל עברה להיות עם הקריפטוניים הרעים? האם היא בכלל לא הייתה שם? למה הוא לא ניסה להרוג גם אותה?
(או אם בעולם שלו היא התנגדה לקריפטוניים הרעים, אז למה הוא לא מנסה לגייס את עזרתה?)
ולמה אין התייחסות לכך שבעונה 1 של סופרגירל כבר הייתה קבוצה של קריפטוניים רעים שניסו להשתלט על העולם וסופרגירל עצרה אותם (אז הם עשו שטיפת מוח גם לסופרמן, אבל הם לא ניצלו אותו נגד אנשים)
וכמובן שאלות על למה קארה לא עזרה לסופרמן להלחם בו. ולמה באמת לא מציגים אותה בפני התאומים? והאם הם מכירים אותה בתור בת דודה של אבא שלהם אבל רק בתור קארה האנושית?
וגם התייחסות לזה שקארה עובדת עבור סוכנות ממשלתית גם בהקשר לסאם ליין (שבכלל גם הופיע בסדרה סופרגירל אבל שחקן אחר שיחק אותו).

אם אני זוכר נכון התאומים אמורים להיות בני 15 או 14. אז תהיה עוד הרבה דרמת תיכון בעתיד.

כרגיל יש דרמה לא מעניינת עם המשפחה של לאנה. קייל מעצבן, מעודד את שרה להופיע ואז מאכזב אותה.
אבל אני מניח שכל זה מוביל לכך שאו שלאנה וקייל יסתבכו עם מורגן אדג' ויהיו בסכנה. או שקייל בסוף יצטרף לניסיון של מורגן אדג' להחיות קריפטוניים ואז או שהוא ימות או שיוחלף בקריפטוני. או שסתם יקבל כוחות על. כך או כך זה יסתבך ואני לא אתפלא אם קייל ימות.

אני דווקא לא מתרשם מהסדרה במיוחד לטובה.
לא אכפת לי יותר מידי מלואיס. כלומר כן אכפת לי ממנה, אבל במידה שתמיד אכפת לי במידה מסוימת מדמות ראשית בסדרה שאני רואה.
אני מאוהבת במשפחה, לא מתרשמת מהסדרה בכללותה.
אני ממשיכה רק בתקווה שהעלילה תמריא והדמויות המשניות ישתפרו. הפוטנציאל קיים.
הוא כן באמת טמבל שהוא חזר לרכב הזה לבד, אבל תכלס לואיס הייתה טמבלית מראש כשהיא נכנסה לשם בלי שקלארק נמצא קרוב. היה לה מזל שבמקרה היא נחשבת למשתמשת רשומה ולכן המערכת הזאת לא ניסתה להרוג אותה ואת ג'ונתן שנכנס איתה.
למה בעצם המערכת זיהתה אותה?
נטלי לא הספיקה להגדיר את ג'ון הנרי כמשתמש, וכן לימדה אותה לזהות קול של אישה שנהרגה?
אגב בהפלאש יותר התחברתי למשפחה, אם כי לקח אולי יותר מ8 פרקים עד שהתחברתי.
אם כי בהפלאש זה גם היה איכשהו פריקי כי בארי היה כמו בן של ג'ו ואח של אייריס, אבל במקביל גם מאוהב באייריס.
משפחת וסט הרסה בשבילי את "הפלאש" יותר מכל דבר אחר, כבר מעונה 1.
אפיון הדמויות, קווי העלילה, הליהוקים... לא התחברתי בכלל.
בעיקר יש כאן בנתיים רמזים למשהו מעניין - בהתחלה נראה היה שקריפטונייט X רק נותן כוחות לאנשים, אבל אדג' אמר שזה מחיה אנשים (resurrect). וגם היה את הבחור האחר שקיבל כוחות ואמר ש"הוא כבר לא הוא" (אני לא זכרתי את זה האמת, אבל אמרו בפרק הזה שזה נאמר). אז נשמע כאילו אולי זה הופך בני אדם לקריפטוניים שמתו.
אז זה גם יתחבר עם מה שג'ון הנרי איירונס אמר - שצבא של קריפטוניים קם בכדור הארץ שלו.
זה לגמרי נשמע ככה, רק שהמדע מאחורי זה לא מובן כרגע.
האם סופרמן מכדור הארץ האחר באמת פשוט הצטרף אליהם? אולי הוא היה פחות מחובר לבני אדם מסופרמן הזה. או אולי איכשהו תהליך עשו לו שטיפת מוח או שהקריפטונייט X איכשהו עשה לו משהו.
ולמה בכלל אדג' רוצה להקים לתחיה צבא של קריפטוניים? האם הוא חושב שהם יעבדו למענו? האם הוא בעצמו קריפטוני שהוחזר לחיים?
שאלות טובות.
לא שקלתי את האפשרות שסופרמן המקביל נגרר להיות כזה ולא בחר.
לא ידוע עליו כלום, אפילו לא ידוע אם הוא קלארק קנט.
רק ידוע שהוא לא בן זוג של לויס ליין.
הנחתי שהוא פחות קשור לאנושות בעולם המקביל.
העובדה שלא מתייחסים אל סופרגירל זה בכלל מוזר. כלומר זה לחלוטין מרגיש כאילו ההסבר היחיד הוא שזה מתרחש בעולם אחר מאשר בעולם שבו מתרחש הסדרה שלה.
יש מיליון שאלות: האם בעולם של ג'ון הנרי איירונס גם סופרגירל עברה להיות עם הקריפטוניים הרעים? האם היא בכלל לא הייתה שם? למה הוא לא ניסה להרוג גם אותה?
(או אם בעולם שלו היא התנגדה לקריפטוניים הרעים, אז למה הוא לא מנסה לגייס את עזרתה?)
ולמה אין התייחסות לכך שבעונה 1 של סופרגירל כבר הייתה קבוצה של קריפטוניים רעים שניסו להשתלט על העולם וסופרגירל עצרה אותם (אז הם עשו שטיפת מוח גם לסופרמן, אבל הם לא ניצלו אותו נגד אנשים)
וכמובן שאלות על למה קארה לא עזרה לסופרמן להלחם בו. ולמה באמת לא מציגים אותה בפני התאומים? והאם הם מכירים אותה בתור בת דודה של אבא שלהם אבל רק בתור קארה האנושית?
וגם התייחסות לזה שקארה עובדת עבור סוכנות ממשלתית גם בהקשר לסאם ליין (שבכלל גם הופיע בסדרה סופרגירל אבל שחקן אחר שיחק אותו).
כמה זמן הם חושבים שיוכלו להתעלם מקארה? ומה עם לוסי?
הייתי בעד עולם עצמאי, עדיף מאשר אלף חורי עלילה.

התאומים אמורים לחשוב על סופרגירל מאז הגילוי על אבא:
אם הם יודעים שקארה היא בת דודה של קלארק – שיקלטו את המשמעות ויתלהבו.
אם הם לא יודעים על קארה, שישאלו מי זאת סופרגירל, כי העולם יודע שהיא בת דודה של סופרמן.

אגב, סופרמן בקרוס-אובר נשאר עם הזכרונות של לפני המשבר, מתי תיקנו אותו?
אם אני זוכר נכון התאומים אמורים להיות בני 15 או 14. אז תהיה עוד הרבה דרמת תיכון בעתיד.
חבל מאוד, דרמת הנעורים בסדרה הזאת מעצבנת.
אחר כך קולג'? ב"סמולוויל" הדמויות סולקו או נשרו מלימודים גבוהים.
כרגיל יש דרמה לא מעניינת עם המשפחה של לאנה. קייל מעצבן, מעודד את שרה להופיע ואז מאכזב אותה.
אבל אני מניח שכל זה מוביל לכך שאו שלאנה וקייל יסתבכו עם מורגן אדג' ויהיו בסכנה. או שקייל בסוף יצטרף לניסיון של מורגן אדג' להחיות קריפטוניים ואז או שהוא ימות או שיוחלף בקריפטוני. או שסתם יקבל כוחות על. כך או כך זה יסתבך ואני לא אתפלא אם קייל ימות.
המשפחה של לאנה חייבת להשתפר ומהר.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
מסע אגדי עונה 2 פרק 6
איזה פרק נפלא!!!
בדומה לפרק 5 בעונה הקודמת, סיפור רקע קצר ומנותק (ולקח לי איזה שליש פרק לקלוט שזה CW כי לא זכרתי את השם המלא שלו. אולי אם הייתי שמה לב לשם הפרק זה היה לי ברור מייד) אבל מושלם, מרגש, משעשע, מגניב, כתוב ומשוחק מעולה כל כך!!!!
היוצרים של הסדרה הזאת מוכיחים שכן אפשר בסיפור של פרק אחד בלבד לעניין, לרגש ולהביא דמויות שאני אוהב ושיהיה אכפת לי מהן למרות שהכרתי אותן רק לפני שניה ואני יודעת שהן גם לא ישארו איתי מעבר לפרק הזה, דבר שיוצרי סדרות האנתולוגיה למיניהן כמעט תמיד נכשלים בו מבחינתי.

dilia snake

Well-known member
מצד אחד זה היה פרק קלאסי של SVU לא מרגש יותר מידי או משהו מיוחד.

מצד שני אני ממש לא מבינה מה הייתה המטרה של הסוף הזה. פין החליט לא להתחתן ולהמשיך לחיות עם הארוסה שלו בלי "להרוס את זה ע"י אישור של הממשלה", היא הייתה השותפה הראשונה שלו במשטרה. קריסי שהיה אמור לחתן אותם כתב נאום שהשווה שותפות במשטרה לנישואין. ומה הקטע? למה זה היה טוב? כולנו סגורים על זה שבנסון וסטייבלר יסיימו בסופו של דבר ביחד, והנשיקה בין רולינס וקריסי גם כן הייתה צפויה להחריד, אז מה זה אמור להכין אותנו נפשית שכול זה יקרה בעונה הבאה? זה היה מיותר לגמרי.

קיוויתי שיהיה סוף סגור ואז בעונה הבאה נעבור לדברים אחרים אבל שיהיה.

לא הבנתי למה לא הזכירו את זה שריצ'י הרג את ג'ינה בהקראת האישומים.

ג'וש צ'ארלס!

הייתי בטוחה שאנג'לה הולכת להתאבד.

זה היה צפוי שאחד משני הבלשים האחרים יהיה מושחת.

ברור שבנסון עזרה לסטייבלר

ומה הקטע של הסוף הזה?

Aranel Nenharma

Well-known member
בהמלצתה של מילי @מילי08
ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של lovesick חולה אהבה הזמין בנטפליקס
קומדיה בריטית סופר חמודה.
בהתחלה הייתי סקפטית לגביה אבל בסוף הפרק השני הבנתי שהיא סדרה ממש מקסימה ועם עלילה די פשוטה אבל גם גאונית.
בקיצור, תודה מילי ואני מצטרפת להמלצה שלך..

didalf

Well-known member
מסע אגדי עונה 2 פרק 6
איזה פרק נפלא!!!
בדומה לפרק 5 בעונה הקודמת, סיפור רקע קצר ומנותק (ולקח לי איזה שליש פרק לקלוט שזה CW כי לא זכרתי את השם המלא שלו. אולי אם הייתי שמה לב לשם הפרק זה היה לי ברור מייד) אבל מושלם, מרגש, משעשע, מגניב, כתוב ומשוחק מעולה כל כך!!!!
היוצרים של הסדרה הזאת מוכיחים שכן אפשר בסיפור של פרק אחד בלבד לעניין, לרגש ולהביא דמויות שאני אוהב ושיהיה אכפת לי מהן למרות שהכרתי אותן רק לפני שניה ואני יודעת שהן גם לא ישארו איתי מעבר לפרק הזה, דבר שיוצרי סדרות האנתולוגיה למיניהן כמעט תמיד נכשלים בו מבחינתי.
פרק חמוד, אבל קצת פחות אהבתי מהפרק הקודם בסגנון.
הבנתי שזה CW ישר מהשפם וצורת הדיבור. ביג הד היה CW מעולה! הוא נשמע ונראה כמוהו.

אמנם זה היה די מניאקי זה שאסימוב (זה סופר אמיתי נכון? שאר האנשים שהוזכרו גם אמיתיים?) ב"הערות שלו" אשכרה שינה את כל הסיפור אבל הצחיק אותי שCW פשוט גנב את כולו.

מגניב שהיה לו חזון למשחקי וידאו הרבה שנים קודם. היה יפה הקטע בעתיד יותר שאיין הציע לו את זה והעיניים שלו נצצו שכאילו אחרי 40 שנה זה מתגשם.

מה שכן שמחתי לראות את איין ופופי בסוף התגעגעתי. ולול פופי עם פוני השיטה הכי קלה לסמן לנו שמשהו בעבר.

בהמלצתה של מילי @מילי08
ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של lovesick חולה אהבה הזמין בנטפליקס
קומדיה בריטית סופר חמודה.
בהתחלה הייתי סקפטית לגביה אבל בסוף הפרק השני הבנתי שהיא סדרה ממש מקסימה ועם עלילה די פשוטה אבל גם גאונית.
בקיצור, תודה מילי ואני מצטרפת להמלצה שלך..
טוב תזכירו לי כשאני אסיים את ברוקלין 99 ואהיה מיותמת מקומדיה חמודה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עבר עלי יום ארוך ומעייף
כל מה שהספקתי לראות זה את הפרק של Everything's Gonna Be Okay
ואני עדיין לא בטוח מה חשבתי עליו.
נראה לי שאני אכניס את הפרק הראשון של Sweet Tooth לפני השינה

Lhuna3

Well-known member
ביג הד היה CW מעולה!
כן הוא היה מושלם!!
אמנם זה היה די מניאקי זה שאסימוב (זה סופר אמיתי נכון? שאר האנשים שהוזכרו גם אמיתיים?)
חחח כן, זה סופר המד"ב הכי מפורסם בהיסטוריה, וגם ברדבורי ולה-גווין הם מהקלאסיים ביותר.
אמנם זה היה די מניאקי זה שאסימוב (זה סופר אמיתי נכון? שאר האנשים שהוזכרו גם אמיתיים?) ב"הערות שלו" אשכרה שינה את כל הסיפור אבל הצחיק אותי שCW פשוט גנב את כולו.
נכון, ויחד עם זה קיבלתי את התירוץ שלו שאחרי שהיה לו את הרעיון שהקדים את זמנו לכתוב סיפורי רקע למשחקי מחשב (כשמשחקי המחשב עוד היו רק פונג בערך) אבל הבין שאף אחד לא יקח אותו ברצינות, הוא השתמש בזה בשביל לפרסם משהו כדי שכן יקחו אותו. אבל השקר הצליח יותר מהמצופה, ואהבתי את השיחה שלו איתה אחרי קבלת הפרס שנרמז לנו שהיא יודעת שזה יותר של אסימוב מאשר שלו. ושהוא יודע שהיא יודעת.

אני תיארתי לי שאת קצת פחות תתלהבי ממני.
בעיני זה פרק ממש מופתי.

נראה לי שאני אכניס את הפרק הראשון של Sweet Tooth לפני השינה
אני כבר ראיתי 3 פרקים של זה.

Aranel Nenharma

Well-known member
It's always sunny in Philadelphia
אז אני ממש אוהבת את mythic quest. וזה של אותם יוצרים של פילדלפיה.
האם ראיתם את פילדלפיה? ממליצים עליה?
היא תמיד נראתה לי סדרה וולגרית אבל בעקבות ההצלחה של מסע אגדי אני מתלבטת האם להתחיל לראות אותה

Lhuna3

Well-known member
It's always sunny in Philadelphia
אז אני ממש אוהבת את mythic quest. וזה של אותם יוצרים של פילדלפיה.
האם ראיתם את פילדלפיה? ממליצים עליה?
היא תמיד נראתה לי סדרה וולגרית אבל בעקבות ההצלחה של מסע אגדי אני מתלבטת האם להתחיל לראות אותה
א. זאת סדרה אדירה!
ב. למרות שזה אותם יוצרים (וחלק מהשחקנים) היא לא דומה בכלל בסגנון שלה למית'יק קווסט, היא באמת מאוד וולגרית והיא מבוססת על הרבה הומור שחור וציניות ובקטע קיצוני ומטורלל, לא מיועדת לרגישים ועדינים, בהתחלה בעונה הראשונה רואים בעיקר את הוולגריות שלה ולוקח זמן לשנינות ולגאונות להפציע.
ג. אני מאוד מאוד ממליצה עליה, שוב - למי שלא עדין מידי ויכול להתגבר על הקיצוניות שלה. בעיני היא אחת מ-10 הקומדיות הכי מבריקות שראיתי.

למעלה