כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
בימים האחרונים לא יצא לי כמעט לראות טלוויזיה, אז גם לא הגעתי לברוקלין. עכשיו אני תוהה אם שמתי לב לזה בצפייה הראשונה או לאאני רואה לי לתומי ברוקלין 99 ופתאום שלט בעברית שמוציא אותי מריכוז![]()
סיקרנת אותי. לא תמיד יש לי סבלנות למופעי יחיד כאלה, אבל נראה שהנושא חזק וזה עשוי להיות מעניין.כן, נאלצתי לפתוח שרשור חדש כדי שיהיה לי מקום מיוחד לכתוב בו על הספיישל החדש של בו בורנהאם שנקרא Inside
פרשתי, אני לא מסוגלת יותר.סופרמן ולויס 1x08
CALLED IT!!!!! מילה מילה זה קרה.אני כבר יכולה לנחש בדיוק מה יהיה: הם יתחתנו בפרק האחרון לעונה, הכל ישתבש בדרך, ובסוף החברים ירימו חתונה מאולתרת מקסימה או בתחנה או בפאב הקבוע שלהם רק עם הדמויות הראשיות כי מי צריך משפחה וגם ככה אין להם חברים אחרים. ואני לחלוטין לא אתעצבן מכל זה כי זה יהיה חמוד ומקסים ואני אנמס (?)(איך אומרים את המילה הזאת?) ופאק איט אני אוהבת את הטרופ הזה.
כן, נאלצתי לפתוח שרשור חדש כדי שיהיה לי מקום מיוחד לכתוב בו על הספיישל החדש של בו בורנהאם שנקרא Inside
כן כן תראי.סיקרנת אותי. לא תמיד יש לי סבלנות למופעי יחיד כאלה, אבל נראה שהנושא חזק וזה עשוי להיות מעניין.
כל כך התאפקתי לא לצעוק לך שאת פשוט צודקת.CALLED IT!!!!! מילה מילה זה קרה.
שכחתי לציין בתחזית שלי את האובייס הנוסף שהולט יחתן אותם.
הם זוג מושלם כי בניגוד להרבה זוגות בטלוויזיה הם לא דביקים. למשל בפרק אחרי ההצעה נישואין הם בכלל לא היו באותו קו עלילה.כמו שצפיתי זה היה מקסיםהם כאלה חמודיםםםםםםםםםםםםםם
ומושלמים אחד לשניה
והנדרים היו כ"כ אדורבל
![]()
את עוד לא למדת לקרוא את הבעת הפנים של הולט. הוא היה מאוד ברור בתגובה שלו.ואוף קרציות כמובן שהם ישאירו במתח לגבי האם הולט קיבל את התפקיד. מזל שאני שוב לא צריכה לחכות שנה.
למקרה שלא שמת לב, זה היה פרק 99 של הסדרה. ונכון שרוב הסדרות חוגגות את פרק 100 אבל כמובן שהם יחגגו את NINE NINE!!!!!--היה את הפרק שהם נתקעים בLA ומנסים לחזור ואיכשהו ישנים אצל בוילים מטקסס. ואז כל היחידה יוצאת בבגדי בויל נקרעתי מזה![]()
כן השחקנית הייתה בהריון.--מצד אחד לא כזה מתה על ג'ינה אבל היא הייתה מאד חסרה בכל הפרקים שהיא נעדרה. היא הייתה בהריון במציאות נכון? כי זאת הייתה עלילה נורא מונפצת וגם ראו שהיא באמת בהריון.
כן כי כשיותר כיף לי יש לי סבלנות לראות יותר ביום. בהתחלה פרק ליום הספיק לי, עכשיו אני משתדלת לא לעבור את ה4.את בהתחלה היית ממש סקפטית לגביה ובואנה תפסת קצב בצפייה
ידעתי שאני צודקתכל כך התאפקתי לא לצעוק לך שאת פשוט צודקת.
דווקא הייתי רוצה שהם יהיו קצת יותר בעלילות משותפות.הם זוג מושלם כי בניגוד להרבה זוגות בטלוויזיה הם לא דביקים. למשל בפרק אחרי ההצעה נישואין הם בכלל לא היו באותו קו עלילה.
לכל אחד מהם יש אישיות משלו והם לא נגריים אחרי הזוג.
את עוד לא למדת לקרוא את הבעת הפנים של הולט. הוא היה מאוד ברור בתגובה שלו.
שמתי לב כמובן. וברור שהם יחגגו את פרק 99!למקרה שלא שמת לב, זה היה פרק 99 של הסדרה. ונכון שרוב הסדרות חוגגות את פרק 100 אבל כמובן שהם יחגגו את NINE NINE!!!!!
וואלה? אבל זה היה פרק אחד ודווקא נראה בטן מזוייפתוגם בעונה בו איימי נכנסת לכלא ומתחזה לאישה בהריון זה היה כי השחקנית הייתה בהריון
סופרמן ולויס 1x08
משפחת קנט-ליין נפלאה.
בסצנות עם הפסיכולוגית הבנתי עד כמה הדמויות הראשיות כתובות טוב.
בעונות הראשונות של "הפלאש" גלגלתי עיניים בסצנות דרמה מתוך חוסר אכפתיות לדמויות, עוד בשלב שהדיאלוגים היו סבירים.
כאן רק פרק 8 ואני כבר מאוהבת במשפחה המתפקדת הזאת.
לצערי הנבלים עדיין לא מספיק מעניינים, גם לא הדמויות שקשורות לנבלים ובעיקר לא התוכניות.
אני לא בטוחה שהכיוון שמאחורי "סופרמן הפך לרע" בעולם המקביל מוצא חן בעיניי.
באיזו כיתה התאומים? כמה זמן עוד נצטרך לסבול את תיכון סמולוויל?
גנרל ליין, אם אתה חושש מסופרמן, שמעת על סופרגירל? מאגר קריפטונייט לא ישים אותה בצד שלך.
מתי באמת יתייחסו לסופרגירל?
התאומים יודעים שקארה היא בת דודה של קלארק?
לא ממש הבנתי מה הסיפור עם החיילים של מורגן.
אני מאוהבת במשפחה, לא מתרשמת מהסדרה בכללותה.אני דווקא לא מתרשם מהסדרה במיוחד לטובה.
לא אכפת לי יותר מידי מלואיס. כלומר כן אכפת לי ממנה, אבל במידה שתמיד אכפת לי במידה מסוימת מדמות ראשית בסדרה שאני רואה.
למה בעצם המערכת זיהתה אותה?הוא כן באמת טמבל שהוא חזר לרכב הזה לבד, אבל תכלס לואיס הייתה טמבלית מראש כשהיא נכנסה לשם בלי שקלארק נמצא קרוב. היה לה מזל שבמקרה היא נחשבת למשתמשת רשומה ולכן המערכת הזאת לא ניסתה להרוג אותה ואת ג'ונתן שנכנס איתה.
משפחת וסט הרסה בשבילי את "הפלאש" יותר מכל דבר אחר, כבר מעונה 1.אגב בהפלאש יותר התחברתי למשפחה, אם כי לקח אולי יותר מ8 פרקים עד שהתחברתי.
אם כי בהפלאש זה גם היה איכשהו פריקי כי בארי היה כמו בן של ג'ו ואח של אייריס, אבל במקביל גם מאוהב באייריס.
זה לגמרי נשמע ככה, רק שהמדע מאחורי זה לא מובן כרגע.בעיקר יש כאן בנתיים רמזים למשהו מעניין - בהתחלה נראה היה שקריפטונייט X רק נותן כוחות לאנשים, אבל אדג' אמר שזה מחיה אנשים (resurrect). וגם היה את הבחור האחר שקיבל כוחות ואמר ש"הוא כבר לא הוא" (אני לא זכרתי את זה האמת, אבל אמרו בפרק הזה שזה נאמר). אז נשמע כאילו אולי זה הופך בני אדם לקריפטוניים שמתו.
אז זה גם יתחבר עם מה שג'ון הנרי איירונס אמר - שצבא של קריפטוניים קם בכדור הארץ שלו.
שאלות טובות.האם סופרמן מכדור הארץ האחר באמת פשוט הצטרף אליהם? אולי הוא היה פחות מחובר לבני אדם מסופרמן הזה. או אולי איכשהו תהליך עשו לו שטיפת מוח או שהקריפטונייט X איכשהו עשה לו משהו.
ולמה בכלל אדג' רוצה להקים לתחיה צבא של קריפטוניים? האם הוא חושב שהם יעבדו למענו? האם הוא בעצמו קריפטוני שהוחזר לחיים?
כמה זמן הם חושבים שיוכלו להתעלם מקארה? ומה עם לוסי?העובדה שלא מתייחסים אל סופרגירל זה בכלל מוזר. כלומר זה לחלוטין מרגיש כאילו ההסבר היחיד הוא שזה מתרחש בעולם אחר מאשר בעולם שבו מתרחש הסדרה שלה.
יש מיליון שאלות: האם בעולם של ג'ון הנרי איירונס גם סופרגירל עברה להיות עם הקריפטוניים הרעים? האם היא בכלל לא הייתה שם? למה הוא לא ניסה להרוג גם אותה?
(או אם בעולם שלו היא התנגדה לקריפטוניים הרעים, אז למה הוא לא מנסה לגייס את עזרתה?)
ולמה אין התייחסות לכך שבעונה 1 של סופרגירל כבר הייתה קבוצה של קריפטוניים רעים שניסו להשתלט על העולם וסופרגירל עצרה אותם (אז הם עשו שטיפת מוח גם לסופרמן, אבל הם לא ניצלו אותו נגד אנשים)
וכמובן שאלות על למה קארה לא עזרה לסופרמן להלחם בו. ולמה באמת לא מציגים אותה בפני התאומים? והאם הם מכירים אותה בתור בת דודה של אבא שלהם אבל רק בתור קארה האנושית?
וגם התייחסות לזה שקארה עובדת עבור סוכנות ממשלתית גם בהקשר לסאם ליין (שבכלל גם הופיע בסדרה סופרגירל אבל שחקן אחר שיחק אותו).
חבל מאוד, דרמת הנעורים בסדרה הזאת מעצבנת.אם אני זוכר נכון התאומים אמורים להיות בני 15 או 14. אז תהיה עוד הרבה דרמת תיכון בעתיד.
המשפחה של לאנה חייבת להשתפר ומהר.כרגיל יש דרמה לא מעניינת עם המשפחה של לאנה. קייל מעצבן, מעודד את שרה להופיע ואז מאכזב אותה.
אבל אני מניח שכל זה מוביל לכך שאו שלאנה וקייל יסתבכו עם מורגן אדג' ויהיו בסכנה. או שקייל בסוף יצטרף לניסיון של מורגן אדג' להחיות קריפטוניים ואז או שהוא ימות או שיוחלף בקריפטוני. או שסתם יקבל כוחות על. כך או כך זה יסתבך ואני לא אתפלא אם קייל ימות.
פרק חמוד, אבל קצת פחות אהבתי מהפרק הקודם בסגנון.מסע אגדי עונה 2 פרק 6
איזה פרק נפלא!!!
בדומה לפרק 5 בעונה הקודמת, סיפור רקע קצר ומנותק (ולקח לי איזה שליש פרק לקלוט שזה CW כי לא זכרתי את השם המלא שלו. אולי אם הייתי שמה לב לשם הפרק זה היה לי ברור מייד) אבל מושלם, מרגש, משעשע, מגניב, כתוב ומשוחק מעולה כל כך!!!!
היוצרים של הסדרה הזאת מוכיחים שכן אפשר בסיפור של פרק אחד בלבד לעניין, לרגש ולהביא דמויות שאני אוהב ושיהיה אכפת לי מהן למרות שהכרתי אותן רק לפני שניה ואני יודעת שהן גם לא ישארו איתי מעבר לפרק הזה, דבר שיוצרי סדרות האנתולוגיה למיניהן כמעט תמיד נכשלים בו מבחינתי.
טוב תזכירו לי כשאני אסיים את ברוקלין 99 ואהיה מיותמת מקומדיה חמודה.בהמלצתה של מילי @מילי08
ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של lovesick חולה אהבה הזמין בנטפליקס
קומדיה בריטית סופר חמודה.
בהתחלה הייתי סקפטית לגביה אבל בסוף הפרק השני הבנתי שהיא סדרה ממש מקסימה ועם עלילה די פשוטה אבל גם גאונית.
בקיצור, תודה מילי ואני מצטרפת להמלצה שלך..
כן הוא היה מושלם!!ביג הד היה CW מעולה!
חחח כן, זה סופר המד"ב הכי מפורסם בהיסטוריה, וגם ברדבורי ולה-גווין הם מהקלאסיים ביותר.אמנם זה היה די מניאקי זה שאסימוב (זה סופר אמיתי נכון? שאר האנשים שהוזכרו גם אמיתיים?)
נכון, ויחד עם זה קיבלתי את התירוץ שלו שאחרי שהיה לו את הרעיון שהקדים את זמנו לכתוב סיפורי רקע למשחקי מחשב (כשמשחקי המחשב עוד היו רק פונג בערך) אבל הבין שאף אחד לא יקח אותו ברצינות, הוא השתמש בזה בשביל לפרסם משהו כדי שכן יקחו אותו. אבל השקר הצליח יותר מהמצופה, ואהבתי את השיחה שלו איתה אחרי קבלת הפרס שנרמז לנו שהיא יודעת שזה יותר של אסימוב מאשר שלו. ושהוא יודע שהיא יודעת.אמנם זה היה די מניאקי זה שאסימוב (זה סופר אמיתי נכון? שאר האנשים שהוזכרו גם אמיתיים?) ב"הערות שלו" אשכרה שינה את כל הסיפור אבל הצחיק אותי שCW פשוט גנב את כולו.
אני כבר ראיתי 3 פרקים של זה.נראה לי שאני אכניס את הפרק הראשון של Sweet Tooth לפני השינה
א. זאת סדרה אדירה!It's always sunny in Philadelphia
אז אני ממש אוהבת את mythic quest. וזה של אותם יוצרים של פילדלפיה.
האם ראיתם את פילדלפיה? ממליצים עליה?
היא תמיד נראתה לי סדרה וולגרית אבל בעקבות ההצלחה של מסע אגדי אני מתלבטת האם להתחיל לראות אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.