Lhuna3
Well-known member
אז מהשעמום נתתי עוד נסיון אחד ל-play something של נטפליקס והפעם הצליח להם קצת יותר
Special עונה 1 פרקים 1-6
Special עונה 1 פרקים 1-6
סדרה ממש חמודה, הדמות הראשית מאוד likeable מהרגע הראשון ולכן קל להתחבר אליה, וגם זה שהפרקים פחות מרבע שעה (היו יכולים להאריך קצת יותר, האמת).
מחבבת גם את אמא שלו ומערכת היחסים שלה עם השכן החמוד.
אוליביה העורכת של המגזין קצת מוגזמת באכזריות שלה.
זה די מוזר לי שכולם כאילו חושבים שהנכות שלו היא מהתאונה, כי שיתוק מוחין זה משהו די מובחן לדעתי שקל לראות עליו ומוזר לי שאנשים סביבו לא מזהים את זה.
וגם שהוא מעדיף שיחשבו ככה ומתבייש שידעו את האמת. אני מניחה שזה קשור לדיעות קדומות שיש לאנשים על שיתוק מוחין ולכן תאונה מעוררת יותר הבנה ואמפתיה. זה מבאס.
בכל אופן אני אוהבת שהסדרה לא מגזימה בדרמטיות שלה, היא מראה קצת מהקשיים שלו, אבל לא משהו טרגי מידי (בינתיים לפחות), וגם הצלחות. זה מרגיש אמיתי (מן הסתם כי זה אוטוביוגרפי).
מחבבת גם את אמא שלו ומערכת היחסים שלה עם השכן החמוד.
אוליביה העורכת של המגזין קצת מוגזמת באכזריות שלה.
זה די מוזר לי שכולם כאילו חושבים שהנכות שלו היא מהתאונה, כי שיתוק מוחין זה משהו די מובחן לדעתי שקל לראות עליו ומוזר לי שאנשים סביבו לא מזהים את זה.
וגם שהוא מעדיף שיחשבו ככה ומתבייש שידעו את האמת. אני מניחה שזה קשור לדיעות קדומות שיש לאנשים על שיתוק מוחין ולכן תאונה מעוררת יותר הבנה ואמפתיה. זה מבאס.
בכל אופן אני אוהבת שהסדרה לא מגזימה בדרמטיות שלה, היא מראה קצת מהקשיים שלו, אבל לא משהו טרגי מידי (בינתיים לפחות), וגם הצלחות. זה מרגיש אמיתי (מן הסתם כי זה אוטוביוגרפי).